Αντικείμενο-Μυστήριο από το...μέλλον!

Ένα αρχαίο μυστηριώδες κράμα - τεχνολογικό μυστήριο

 

Μια παλιά ιστορία που ήρθε στο φως πριν λίγες μέρες πονοκεφαλιάζει κάποιους ερευνητές με ένα – ακόμα – τεχνολογικό μυστήριο!

Η ιστορία εξελίσσεται στην Εσθονία της δεκαετίας του 1960 … Ένας αγρότης σκάβοντας να ανοίξει ένα πηγάδι, πέφτει πάνω σ’ ένα μυστηριώδες τεράστιο μεταλλικό «πιάτο». Αφού κατάφερε να το σπάσει και να ανοίξει τρύπα σ’ αυτό, διαπίστωσε ότι το μέρος ήταν ακατάλληλο για πηγάδι. Έτσι λοιπόν έκλεισε την τρύπα που είχε ανοίξει … Κράτησε όμως κάποια δείγματα από το μεταλλικό αντικείμενο.

Κάποια στιγμή ένα σχίσμα απ’ το αντικείμενο αυτό φτάνει στα χέρια του Herbert Wijding στο Πολυτεχνείο της Ταλλίν. Και από εδώ ξεκινάει το μυστήριο … Ενώ - κάποια ανύποπτη στιγμή – ο Wijding περιεργάζεται το κομμάτι του μεταλλικού αντικειμένου, δέχεται ένα πολύ δυνατό ηλεκτρικό σοκ, ώστε πέφτει αναίσθητος.

Η μετέπειτα έρευνα, έφερε τους ερευνητές μπροστά σε ένα αίνιγμα. Επρόκειτο για ένα υλικό που πρώτη φορά έβλεπαν. Ήταν ένα κράμα 38 (!!!) στοιχείων τα οποία δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στη φύση. Το κομμάτι μάλιστα ήταν «οπλισμένο» από ίνες από ένα σύνθετο υλικό από ασβέστιο, σίδηρο και πυρίτιο. Είχε πολύ έντονες μαγνητικές ιδιότητες, αλλά δεν ήταν ραδιενεργό.

Σύμφωνα με τον ακαδημαϊκό Kishkin, το κράμα αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη θερμότητα και σε οξέα οποιαδήποτε συγκέντρωσης (!). Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι, όπως φαίνεται το κράμα θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί υπό πολύ υψηλή πίεση … τόσο υψηλή που δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα !

http://english.pravda.ru/main/2002/12/27/41449.html


Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ