Είδος ενέργειας δημιούργησε αγρογλυφικά

Από το “Bay City News Service

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα μυστηριώδη αγρογλυφικά σε αγρό με σιτάρι στην Κομητεία του Σολάνο στην Καλιφόρνια, δεν έγιναν από τους 4 έφηβους, όπως αρχικά υποστηρίχτηκε.

Ο Steve Moreno και η ομάδα έρευνάς του, ασχολείται με παραφυσικά και μεταφυσικά φαινόμενα και υποστηρίζει ότι είναι αδύνατο 4 έφηβοι να διαμόρφωσαν ένα τέτοιο σύνθετο σχήμα αγρογλυφικών όπως αυτό που εμφανίστηκε στις 28 Ιουνίου 2003 στο κτήμα του Larry Balestra.

Η αλλαγή στο βλαστό του σιταριού είναι ένα φαινόμενο που σύμφωνα με τον Moreno δημιουργήθηκε από ένα είδος ενέργειας, πιθανότατα ενέργεια πλάσματος (ιονισμένου αερίου).

Οι έφηβοι αφελώς δήλωσαν ότι δημιούργησαν τα σχήματα με σανίδια και σχοινιά στο φεγγαρόφωτο, γιατί στις 27 Ιουνίου δεν υπήρχε καθόλου σεληνόφως. Τότε ξεκινούσε η νέα σελήνη !

Παραδόξως, μια μπάλα φωτός θεάθηκε πάνω από τον σχηματισμό των αγρογλυφικών στις 27 Ιουνίου. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπάλες φωτιάς έχουν αναφερθεί, φωτογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί πάνω από αγρογλυφικά και σε άλλες περιοχές.


http://www.vallejonews.com/articles/index.cfm?artOID=153490&cp=60

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ