Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ !!!

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο οι επιστήμονες που μελετούν την κίνηση του πλανήτη μας στο διάστημα, βρίσκονται συνεχώς μπροστά σε εκπλήξεις, που μας κάνουν να σκεφτούμε ότι πρόκειται για ένα καθαρά δυναμικό σύστημα, που μεταβάλλει τη συμπεριφορά του από καιρό σε καιρό. Ίσως μάλιστα να ενισχύει τις υπάρχουσες θεωρίες που παρουσιάζουν τη Γη σαν ένα ζωντανό οργανισμό !

Μέχρι τώρα λοιπόν οι ειδικοί είχαν διαπιστώσει ότι, η ταχύτητα με την οποία ταξιδεύει η Γη είχε ελαττωθεί την τελευταία χιλιετία. Αυτό έγινε εμφανές μετά την ανακάλυψη και χρήση του ατομικού ρολογιού, το 1955, το οποίο αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο τρόπο να μετράμε τον χρόνο. Έτσι, απ’ το 1972 προστέθηκε ένα «έξτρα» δευτερόλεπτο στην τελευταία μέρα κάθε έτους. Κι αυτό συνεχιζόταν κάθε χρόνο μέχρι σήμερα … που τα δεδομένα άλλαξαν: η Γη έπαψε να «χάνει έδαφος»!!!

Το «γιατί» η Γη αποφάσισε να αλλάξει τη συμπεριφορά της, δεν μπορεί να εξηγηθεί απ’ τους επιστήμονες. Κάνουν όμως υποθέσεις που αναφέρονται στις παλίρροιες ή τις κλιματολογικές αλλαγές ή ακόμα και πιθανές μεταβολές στον πυρήνα της Γης.

Όσο κι αν δεν φαίνεται άμεσα, αυτές οι αποκλίσεις στην κίνηση της Γης, δεν είναι αμελητέες, είτε τις δούμε μακροσκοπικά, είτε στο επίπεδο της ανθρώπινης δραστηριότητας, καθώς μπορούν να επηρεάσουν τις επικοινωνίες, τα συστήματα πλοήγησης αεροσκαφών καθώς και τους υπολογιστές που ελέγχουν την παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά. …

Δεν θα ήταν σοφό λοιπόν να αγνοήσουμε τη συμπεριφορά του πλανήτη μας. Σε κανένα επίπεδο !

http://www.local6.com/news/2733130/detail.html

 

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ