Ένα video για U.F.O. πηγαίνει στο Hollywood.

BBC News

Μια νοικοκυρά του Derbyshire πούλησε κάτι που, όπως λέει, είναι ένα video ενός ιπτάμενου δίσκου για κάποιον παραγωγό του Hollywood.

Η Sharon Rowlands, από τον οικισμό του Bonsall, στο Peak District, σύμφωνα με σχετική αναφορά, έχει εισπράξει £20.000.

Και αξιωματούχοι της N.A.S.A λένε πως έχουν ζητήσει να εξετάσουν την κασέτα, επειδή πιστεύουν πως δείχνει τον ίδιο τύπο σκάφους που εντοπίστηκε από τις κάμερες της αντιπροσωπείας τύπου σε μια αποστολή του διαστημικού λεωφορείου.

Η Ms Rowlands λέει πως πήρε το film με μια παλιά μηχανή, αφού άκουσε έναν μυστηριώδη θόρυβο έξω από το σπίτι της, κάποιο βράδυ του Οκτωβρίου της περασμένης χρονιάς.

Η Sharon Rowlands ισχυρίζεται πως τράβηξε το αντικείμενο ενώ αυτό ήταν μετέωρο στον ουρανό, περίπου δύο μίλια μακριά. "Μοιάζει με έναν γιγάντιο δίσκο με ένα τρυπάνι να προεξέχει από το κάτω μέρος", είπε στους δημοσιογράφους. "Καθώς ήταν μετέωρο πάνω από τα δέντρα, έμοιαζε να μεγαλώνει και έπειτα να γίνεται ξανά μικρότερο. Το είδαμε να πάλλεται σαν να ξεκινούσε ν' ανεβαίνει και έπειτα πήγε πολύ κοντά σε ένα δρόμο και νομίσαμε πως ήθελε να προσγειωθεί στον αγρό. Μπορείτε να με ακούσετε στο video να φωνάζω!"

Μετέωρο στον ουρανό. Το video δείχνει πώς εμφανίζεται να είναι ένα μεγάλο σκάφος που εκπέμπει κόκκινα, κίτρινα, πορτοκαλί και μπλε φώτα και έχει έναν σκοτεινό κύκλο στο κέντρο του.

Αιωρείται στον ουρανό πριν κινηθεί προς τα δεξιά και εκπέμπει φωτεινούς παλμούς από την αριστερή του πλευρά. Τότε αναστρέφεται, δείχνοντας δύο βαθυκόκκινα φώτα και εξαφανίζεται σε ένα κόκκινο φλας.

Η Ms Rowlands είναι τόσο βέβαιη για την αξία της κασέτας, ώστε την κλείδωσε σε θυρίδα μιας τράπεζας του Nottigham πριν τη στείλει στην Αμερική.

Η Ms Rowlands είναι μόνο ένας από πολλούς που ισχυρίζονται πως έχουν δει παράξενα αντικείμενα στον ουρανό, πάνω από το Bonsall, τους τελευταίους μήνες. Μια γυναίκα ανέφερε πως είδε μια "σφαίρα φωτιάς" στους ουρανούς, μια άλλη "δύο μεγάλα, λαμπερά φώτα", ένας άνδρας που έβγαζε το σκύλο του βόλτα καταθέτει για ένα "πυρακτωμένο πλοίο, κάθετου σχήματος, σαν κουτί από παπούτσια".

Το Μετεωρολογικό Γραφείο λέει πως δεν υπάρχουν ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τους ισχυρισμούς της Ms Rowlands.
Άλλοι πάλι πιστεύουν πως στρατιωτικά αεροσκάφη μπορούν να εξηγήσουν μερικές από αυτές τις περιπτώσεις.

http://news.bbc.co.uk/hi/english/uk/newsid_1363000/1363848.stm

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ