Οι Λάτρεις και οι Εξορκιστές βασανίζουν αιγυπτιακό μουσείο.

Ένα αιγυπτιακό μουσείο στο Σουώνση λέει ότι πλημμυρίζεται με επισκέπτες που λατρεύουν τις μούμιες και εξορκίζουν τα λείψανα για να ελευθερώσουν τα παγιδευμένα πνεύματα.

Ένας συνηθισμένος επισκέπτης είναι πεπεισμένος ότι κατέχεται από έναν αιγυπτιακό Θεό-Σκυλί, ενώ μια επισκέπτρια υποστηρίζει ότι είναι η μητέρα ενός 2.000 ετών μωρού

Μια άλλη γυναίκα εκτέλεσε μια τελετή εξορκισμού σε ένα ράφι των "αρχαίων" μασκών θανάτου ενώπιον του προσωπικού που της επισήμανε ότι αυτές έγιναν μόνο μερικές εβδομάδες πριν από τους μαθητές της περιοχής.

Το κέντρο της Αιγύπτου στεγάζεται στο πανεπιστήμιο του Σουώνση της Ουαλίας. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν έναν μουμιοποιημένο κροκόδειλο, τα 100.000 ετών όπλα και περίκομψα φέρετρα.

Ο βοηθητικός έφορος αρχαιοτήτων Wendy Goodridge είπε: "Μερικοί από το προσωρινό προσωπικό μας έχουν τόσο φοβηθεί από αυτές τις δραστηριότητες αυτών των παράξενων ανθρώπων που έχουν μαζέψει τα πράγματά τους κι έχουν φύγει. Θέλουμε να καλωσορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, αλλά η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων μας αφήνει χωρίς άλλη επιλογή παρά να τους ζητήσουμε να φύγουν - ή τουλάχιστον να σταματήσουν αυτό που κάνουν".


http://www.ananova.com/news/story/sm_321008.html?menu=

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ