ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Τα μαθήματα επιστήμης Star Trek βελτιώνουν τα αποτελέσματα διαγωνισμών.

Δύο δάσκαλοι του Λος Άντζελες έχουν καταγράψει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε τάξεις αφού έδωσαν στα μαθήματα επιστήμης ένα θέμα από το Star Trek.

Οι Celisa Edwards και Jayne Lawson πηγαίνουν στο μέσο σχολείο του Μάντισον στο Βόρειο Hollywood ντυμένοι στα κόκκινα και μαύρα Star Trek κοστούμια για έξι έτη. Οι στατιστικές παρουσιάζουν ότι τα μαθήματα τους έχουν βοηθήσει να βελτιωθεί η απόδοση των μαθητών στην επιστήμη.

Οι δάσκαλοι αποκαλούνται διοικητές, οι μαθητές αποκαλούνται σπουδαστές στρατιωτικής σχολής και αρχίζουν τα μαθήματά τους σε ένα φανταστικό σκάφος αστεριών αποκαλούμενο "Innerpride". Οι μαθητές στρατιωτικής σχολής διαιρούνται σε εξωγήινες ομάδες πλήρεις με κυβερνήτη.

Ο Δωδεκάχρονος John Chakyan, που σχεδόν απέτυχε στην επιστήμη πέρυσι, πέτυχε έναν βαθμό Α φέτος. Ενώ οι επιτυχίες στα αποτελέσματα στα τεστ έχουν φτάσει από το 30%,στο 85% ακόμα και οι πιο αδύναμοι μαθητές έχουν βελτιωθεί από τουλάχιστον έναν βαθμό.

Όπως και στη βελτίωση των αποτελεσμάτων των τεστ, οι δάσκαλοι υπολογίζουν ότι το 90% των παιδιών που είχαν προβλήματα συμπεριφοράς βελτιώθηκαν πάρα πολύ αφού προσχωρήσαν στο "Ίδρυμα Επιστημών Starfleet".

"Κινδυνεύουν πολύ τα παιδιά που αποβάλλονται, είπε η κα Edwards, 34, στους L.A. Times.

"Είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσουν ενθουσιασμό για την επιστήμη. Ήμαστε πρόθυμοι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται"

http://www.ananova.com/news/story/sm_322363.html?menu=news.quirkies