Προφήτης ανασταίνει πεθαμένο

 

Το νέο αυτό "θαύμα" συνέβη στη Νιγηρία, κατά την επίσκεψη μιας ομάδας τουριστών απ' τη Νότια Αφρική. Υπεύθυνος για το θαύμα ήταν ο νιγηριανός μάντης T B Joshua και νέος "Λάζαρος" ο 76χρονος νοτιοαφρικανός Moses Marole.

Το συμβάν καταγράφηκε μάλιστα σε βίντεο από την ομάδα των τουριστών οι οποίοι είχαν πάει να επισκεφτούν τον Joshua στη Νιγηρία. Στη διάρκεια της επίσκεψης ο Marole κατέρρευσε χτυπημένος μάλλον από καρδιακή προσβολή. Ο νευροχειρούργος Johan Wilkenson που τον εξέτασε δεν εντόπισε καρδιακό παλμό και ανακοίνωσε ότι είναι κλινικά νεκρός. Παρόλα αυτά οι πρώτες βοήθειες συνεχίστηκαν και μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας ανεπαίσθητος παλμός.

Κατόπιν ανέλαβε δράση ο Joshua, ο οποίος αφού ξάπλωσε πάνω στον Marole για μισή περίπου ώρα και αφού σηκώθηκε τον κάλεσε να σηκωθεί στο όνομα του Ιησού, ενώ παράλληλα φάνηκε να φυσάει προς το πρόσωπό του.

Μετά από λίγα λεπτά, ο Marole επανήλθε ολοζώντανος, χωρίς να θυμάται τίποτα απ' το συμβάν όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος. Όταν οι σύντροφοί του διηγήθηκαν τι συνέβη, το μόνο που του έμενε ήταν να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στο σωτήρα του και να δοξάσει το όνομα του Θεού.

http://www.news24.com/City_Press/City_Press_News/0,1885,186-187_1190392,00.html


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ