Κατάσβεση πυρκαγιάς με... ενόραση !


Στη διάρκεια του Μαΐου, σειρά από πυρκαγιές ξέσπασαν στο ασιατικό μέρος της Ρωσίας. Οι πυρκαγιές κατέκαιαν επί μέρες τεράστιες δασικές εκτάσεις, χωρίς να είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά από τις κρατικές υπηρεσίες. Σ’ αυτή την περίπτωση κάποιοι «ενορατικοί», άνθρωποι με υπερφυσικές δυνάμεις … δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο έργο της κατάσβεσης έναντι αμοιβής.

Η όλη κατάσταση είναι αποτέλεσμα της αλλαγής νοοτροπίας και της αδιαφορίας του ντόπιου πληθυσμού. Μετά την πτώση των σοβιέτ, τα δάση έπαψαν να θεωρούνται κρατική περιουσία και αυτό είχε σαν συνέπεια την παράνομη εκμετάλλευση τεράστιων δασικών εκτάσεων. Απ’ την άλλη οι κάτοικοι έχουν συνηθίσει το φαινόμενο ή δεν θέλουν να ανακατευθούν στην παράνομη δραστηριότητα κάποιων και με τον τρόπο τους αδιαφορούν για τη συνεχιζόμενη καταστροφή των δασών. Για παράδειγμα, δεν είχαν καμία συμμετοχή στην προσπάθεια των πυροσβεστικών αρχών να κατασβήσουν δασικές πυρκαγιές … ακόμα κι όταν οι φλόγες πλησίασαν τα σπίτια τους.

Όλοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους στους πυροσβέστες ή όταν αυτοί δεν αρκούν, σ’ αυτούς τους … περίεργους τύπους που ισχυρίζονται ότι έχουν τη δύναμη να κατευνάσουν τις φλόγες, έναντι αμοιβής που φτάνει ως και τα 300$. Μάλιστα, οι κάτοικοι αυτών των περιοχών δείχνουν να εμπιστεύονται τις ικανότητες αυτών των ατόμων και δηλώνουν ότι θα ήταν καλό να επιστρατευθούν. Έτσι κι αλλιώς, οι ίδιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κάνουν και πολλά άλλα πράγματα.

http://english.pravda.ru/main/18/87/345/10046_fire.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ