Ο "ξάδελφος" του "Bigfoot"

σε βίντεο

Ένας χωρικός στην βορειοδυτική Ινδία πιστεύει ότι βιντεοσκόπησε ένα πλάσμα που μοιάζει με τον Μεγαλοπόδαρο.

 

 

Μια παλιά φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει τον Μεγαλοπόδαρο

 

Ο "Μεγαλοπόδαρος, επιστρέφει!!!

Έτσι υποστηρίζουν οι χωρικοί της περιοχής Meghalaya.

O Nebilson Sangma αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα καθώς περνούσε με το κάρο του από μια περιοχή παρατήρησε ένα μεγάλο τριχωτό πλάσμα να περνάει από δίπλα του. Υποψιάστηκε ότι μάλλον δεν είδε καλά αυτό το πλάσμα. Αλλά και στις επόμενες ημέρες το είδε αρκετές φορές.

Οι απορίες του λύθηκαν λίγες ημέρες αργότερα όταν διαπίστωσε ότι ο Dipu Marak είχε καταγράψει σε βίντεο το ίδιο πλάσμα που είδε κι αυτός.

Το βίντεο, πολλοί ισχυρίζονται ότι δείχνει, το μυθικό πλάσμα Mande Burung το οποίο μοιάζει με το Yeti των Ιμαλαίων.

Οι ειδικοί ερευνητές ανακάλυψαν αποτυπώματα σε αυτήν την περιοχή με μήκος περίπου μισό μέτρο.

Σύμφωνα με τον Sangma, το πλάσμα αυτό περπατούσε σαν άνθρωπος και είχε κατασκευάσει μια φωλιά σαν σπίτι από όπου έβγαινε για να βρει φαγητό.Ο ίδιος λέει ότι αν και σοκαρίστηκαν, αυτός και ο αδερφός του, παρατηρούσαν το πλάσμα αυτό για 3 ημέρες από μακριά.

Όταν ο Sangma ενημέρωσε τους υπεύθυνους δασάρχες, αυτοί του είπαν ότι πολύ πιθανά αυτό που είδε να ήταν αρκούδα και όχι ένας μακρινός... εξάδελφος του "Μεγαλοπόδαρου".

Ο Sangma όμως παρεξηγήθηκε γιατί όπως είπε ξέρει καλά να ξεχωρίζει τα ζώα μεταξύ τους και θα ήταν ανόητος να βλέπει 3 ημέρες μια αρκούδα και να μην το έχει καταλάβει.

Εν τω μεταξύ οι χωρικοί και οι υπεύθυνοι της περιοχής κάνουν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν το Mande Burung αλλά αυτό φαίνεται να εξαφανίστηκε όπως ξαφνικά εμφανίστηκε.

 

Πηγή: http://straitstimes.asia1.com.sg/cybernews/story/0,1870,108731,00.html?

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ