Ανακαλύφθηκε συσκευή που επιτρέπει να δούμε το ενεργειακό πεδίο ενός ανθρώπου

Σύμφωνα με αρχαίες διδασκαλίες αλλά και με την μη-παραδοσιακή ιατρική, ο άνθρωπος πέρα από το φυσικό του σώμα έχει και ένα ενεργειακό πεδίο, γνωστό σαν «αύρα». Πάνω στην αύρα αποτυπώνεται μεταξύ άλλων και η κατάσταση της υγείας μας. Η αύρα είναι αόρατη για την μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων. Μόνο κάποιοι άνθρωποι με υπεραισθητική αντίληψη μπορούν να δουν αυτό το ενεργειακό μας σώμα.

Τώρα όμως ο καθένας μπορεί να δει την ανθρώπινη αύρα, χάρις σε μια συσκευή που εφεύρε ο Ρώσος καθηγητής Konstantin Korotkov απ’ την Αγ. Πετρούπολη. Η συσκευή εκμεταλλεύεται το φαινόμενο Kirlian, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί εδώ και δεκαετίες η φωτογράφηση της ανθρώπινης αύρας. Η μέθοδος Kirlian βασίζεται ουσιαστικά στην στερεοποίηση των ιονισμένων πεδίων του ανθρώπου σε ένα περιβάλλον με μεγάλη φόρτιση.

Η συσκευή του Korotkov βρίσκεται ήδη στα χέρια διάφορων ανθρώπων στη Μόσχα, στην Αγ. Πετρούπολη και στο Ιρκούτσκ. Ο πιο πρόσφατος κατοχός της είναι ο Vladislav Speshilov απ’ την πόλη Bratsk.

Ο Speshilov ενδιαφέρθηκε για τη συσκευή όταν άκουσε γι’ αυτήν απ’ την τηλεόραση. Ο ίδιος είχε ταξιδεύσει μέχρι το Θιβέτ για να καλλιεργήσει την ικανότητά του να βλέπει την ανθρώπινη αύρα. Το ενδιαφέρον του είχε ξεκινήσει το 1991 όταν είχε διαβάσει κάτι για το θέμα από ένα βιβλίο της ρωσίδας φιλόσοφου Έλενας Μπλαβάτσκυ. Τώρα όμως χρησιμοποιεί τη συσκευή του Korotkov για διαγνωστικούς και ιατρικούς σκοπούς.

Η συσκευή εμφανίζει σε μια οθόνη το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου. Τυχόν διακοπές ή ρήγματα στην αύρα δηλώνουν ασθένειες που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση και πρόκειται να εκδηλωθούν ή ασθένειες που έχουν ήδη εκδηλωθεί. Για παράδειγμα, μια κηλίδα πάνω απ’ το κεφάλι δείχνει ένα λίμνασμα της ενέργειας, το οποίο μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους.

Σύμφωνα και με τον ρώσο ερευνητή Malakhov, ειδικό στη θεραπεία μέσω της παρατήρησης της αύρας, ο άνθρωπος πρέπει να αποφεύγει τη μόλυνση του ενεργειακού του πεδίου από διάφορους παράγοντες. Ο κυριότερος από αυτούς είναι ο ενεργειακός «βαμπιρισμός». Οι άνθρωποι που υποφέρουν απ’ την κατάσταση αυτή δεν έχουν σχεδόν καθόλου αύρα. Ο Malakhov δηλώνει ότι τέτοιο φαινόμενο παρατηρείται π.χ. σε ανθρώπους που ανήκουν σε κάποιες αιρέσεις ή θρησκευτικές ομάδες, οι οποίοι σταδιακά μετατρέπονται σε «ζόμπι».

Πολλοί κάτοικοι της ρωσικής πόλης Bratsk δηλώνουν ότι έχουν βοηθηθεί και θεραπευτεί με τη χρήση της συσκευής, παρόλα αυτά υπάρχει πάντα και ο αντίλογος από τη συμβατική ιατρική επιστήμη, η οποία δυσπιστεί σε τέτοιου είδους πρακτικές που λειτουργούν στα «αόρατα» πεδία του ανθρώπου.

http://english.pravda.ru/main/2003/02/18/43430.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ