Οι Η.Π.Α. διαθέτουν νέο όπλο που αχρηστεύει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του αντιπάλου.

Τα τελευταία χρόνια, είναι φανερό ότι στις πολεμικές συγκρούσεις που αναμειγνύονται οι Η.Π.Α., δοκιμάζονται νέα πολεμικά συστήματα, τα οποία δίνουν το προβάδισμα στις στρατιωτικές δυνάμεις της υπερ-δύναμης έναντι των αντιπάλων τους.

Τώρα λοιπόν διαδίδεται η φήμη ότι στον διεξαγόμενο πόλεμο με το Ιράκ, οι Η.Π.Α. έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο όπλο που εξουδετερώνει πλήρως τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του εχθρού, κάνοντάς τον ουσιαστικά άχρηστο. Υποτίθεται μάλιστα ότι η δράση του όπλου αυτού αφήνει ανεπηρέαστο το ανθρώπινο δυναμικό του αντιπάλου.

Οι φήμες λοιπόν – τις οποίες δεν διέψευσε ο υπουργός άμυνας Donald Rumsfeld – μιλούν για ένα όπλο το οποίο μπορεί να εξαπολύσει ενέργεια εκατοντάδες φορές ισχυρότερη του κεραυνού (χιλιάδων volt και περίπου 10.000.000 amps σε ένα microsecond) εναντίον του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του εχθρού. Ό,τι διαθέτει ολοκληρωμένα κυκλώματα ουσιαστικά αχρηστεύεται: κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ακόμα και ηλεκτρονικά μέσα εκτόξευσης και κατεύθυνσης πυραυλικών συστημάτων.

Φοβερά χρήσιμο υπερ-όπλο, ειδικά σε μια εποχή που όλοι οι στρατοί διαθέτουν ηλεκτρονική τεχνολογία, η οποία κατευθύνει κάθε πολεμικό όπλο – από τανκ μέχρι πυραύλους – αλλά και στην οποία βασίζεται κάθε επικοινωνία.

Το νέο αυτό όπλο μπορεί να προσαρμοστεί σε πυραύλους όπως αυτούς που φέρουν τα ελικόπτερα ή ακόμα και σε κοινά εκρηκτικά.

Η τεχνολογία που οδήγησε στην ανάπτυξη του νέου όπλου, βρίσκονταν υπό έρευνα και δοκιμές ήδη απ’ την εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Μάλιστα και οι Σοβιετικοί είχαν κάνει προσπάθειες προς την ίδια κατεύθυνση. Οι Η.Π.Α. πάντως φοβούνται ότι σύντομα η τεχνολογία αυτή θα πέσει και στα χέρια άλλων χωρών.

Τώρα πάντως οι φήμες λένε ότι το νέο όπλο θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στον πόλεμο ενάντια στο Ιράκ, όπως για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στο Αφγανιστάν οι «έξυπνες» βόμβες που .. έκοβαν βόλτες επί ώρες, μέχρι να βρουν τον κατάλληλο στόχο για να πέσουν πάνω του !

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας; … Μάλλον ούτε μπορούμε να το φανταστούμε !!! Μια μικρή ελπίδα: το υπερ-όπλο αυτό τουλάχιστον να μην προκαλεί ανθρώπινες απώλειες, όπως ισχυρίζονται οι φήμες … Αν και γι’ αυτή τη δουλειά υπάρχουν άλλα … «έξυπνα» όπλα, φτιαγμένα από ακόμα πιο έξυπνους (;;;) ανθρώπους.

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?file=
/c/a/2003/02/14/MN148513.DTL

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ