ΦΥΣΗ: Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ


Αν νομίζετε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας, που θα μπορούσε να αλλάξει προς το χειρότερο την εικόνα του σύγχρονου κόσμου είναι η διεθνής τρομοκρατία ή ένας επικείμενος 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, ίσως να μην έχετε άδικο. Όμως αγνοείτε έναν ακόμα πιο μεγάλο κίνδυνο, που αποτελεί μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να σκάσει σε παγκόσμια κλίμακα. Πρόκειται για κάτι απόλυτα … φυσικό. Για την απλή και αναπόφευκτη εξελικτική διαδικασία της φύσης, που μπορεί να αποβεί καταστροφική για τον άνθρωπο. Πώς; Δείτε παρακάτω.

Ίσως να έχετε ακούσει για την πνευμονική ίωση που ονομάζεται SARS και «σέρνεται» πολύ στην Άπω Ανατολή. Δεν έχετε όμως συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη, όπως υποστηρίζουν κάποιοι επιστήμονες, καθώς όλο και περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Άπω Ανατολή, πολλά απ’ τα οποία οδηγούν τα θύματά τους σε θάνατο.

Ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς οι επιστήμονες θεωρούν πολύ πιθανή στο άμεσο μέλλον την εμφάνιση ασθενειών απ’ τις οποίες ο άνθρωπος δεν έχει φυσική ανοσία και που επιπλέον θα έχουν το χαρακτηριστικό της ραγδαίας εξάπλωσης. Σε μια τέτοια περίπτωση θα φτάναμε εύκολα να βρεθούμε αντιμέτωποι με το φαινόμενο μιας πανδημίας.

Τα άσχημα νέα φαίνεται να έρχονται … απ’ τον ουρανό. Δύο εκατομμύρια πουλιά στη Ν. Κορέα και 6.000 στην Ιαπωνία φαίνεται να έχουν προσβληθεί από έναν ιό που ίσως να ανήκει στην κατηγορία αυτών που μεταδίδονται μέσω του αέρα. Είναι επίσης διαπιστωμένο ότι, ασθένειες όπως η SARS μεταδίδονται στους ανθρώπους από ζώα, όπως γάτες και πουλιά.

Και το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι, κάποιοι ιοί αυτού του τύπου έχουν ή μπορούν να αποκτήσουν την ικανότητα της μετάλλαξης και να αναπτύξουν ακόμα πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά, όπως το να μεταδίδονται μέσω του αέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίπτωση της ισπανικής γρίπης του 1921 που σκότωσε 40.000.000 (!) ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αν για παράδειγμα η ασθένεια SARS αποδειχθεί το ίδιο μεταδοτική όπως το AIDS, τότε θα μιλάμε για παγκοσμίου κλίμακας απειλή, που μπροστά της κάθε είδους τρομακτική ενέργεια θα φαίνεται … αμελητέα. Ειδικά αν μεταδίδεται και μέσω του αέρα!

Όπως βλέπετε, η Φύση απλά κάνει τη … δουλειά της, απ’ την οποία κινδυνεύουμε άμεσα, αν σκεφτεί να μας … ξεφορτωθεί.

http://english.pravda.ru/mailbox/22/98/387/11798_evolution.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ