Οι εξωγήινοι προτιμούν την Κίνα και ως... κάτοικοι !


Οι εμφανίσεις των UFO είναι πολλές και έχουν καταγραφεί σε ποικίλα μέρη του πλανήτη μας. Όμως τώρα τελευταία φαίνεται ότι δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην Κίνα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Κινέζοι «ουφολόγοι». Και ίσως να μην έχουν άδικο, αν λάβουμε υπόψη κάποια πρόσφατα ρεπορτάζ της εφημερίδας "Izvestia", τα οποία αναφέρονται σε τρεις εμφανίσεις δισκοειδών φωτεινών αντικειμένων, που «παρενόχλησαν» πρόσφατα την πτήση κινέζικων αεροσκαφών.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα περιστατικά εμφάνισης UFO έχουν καταγραφεί στην Κίνα. Οι περιγραφές τους ποικίλουν σε μέγεθος, σχήμα, χρώμα καθώς και στην περιοχή της εμφάνισής τους. Έχει ακόμα καταγραφεί και περίπτωση, όπου ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο προκάλεσε την διακοπή της ηλεκτροδότησης σε μια σειρά κατοικιών, χωρίς να υπάρχει εμφανή βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι, έχουν καταγραφεί ακόμα και … αερομαχίες UFO με αεροσκάφη της κινέζικης πολεμικής αεροπορίας μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών !!!

Οι Κινέζοι φαίνονται όμως να είναι προετοιμασμένοι για τη συνέχεια, αφού μελετούν από καιρό τους εξωγήινους πολιτισμούς. Εδώ και 25 χρόνια, έχουν ιδρύσει την «Εθνική Εταιρεία Εξωγήινων Μελετών» η οποία χρηματοδοτείται μάλιστα απ’ την κινέζικη κυβέρνηση. Στο ερευνητικό αυτό κέντρο μετέχουν εξέχοντες Κινέζοι επιστήμονες και μελετητές των UFO, οι οποίοι δηλώνουν ότι, το ενδιαφέρον των Κινέζων για τους εξωγήινους πολιτισμούς είναι εξαιρετικά μεγάλο και ότι ο μισός κινέζικος πληθυσμός πιστεύει στην ύπαρξη των UFO !

Μάλιστα κάποιοι ερευνητές όπως ο κ. Sun Shili είναι πεπεισμένοι ότι, ήδη πολλοί εξωγήινοι … ζουν ανάμεσά μας και … προτιμούν την Κίνα, μιας και είναι η νέα ανερχόμενη παγκόσμια δύναμη.

Ίσως τελικά οι Κινέζοι να έχουν ψάξει τα πράγματα καλύτερα απ’ όλους. Και το σπουδαιότερο: έχουν καταλάβει πια τη δύναμη τους!

http://english.pravda.ru/science/19/94/378/11796_ufo.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ