Ο θείος ήταν... βρυκόλακας!


Εσείς δηλαδή τι θα κάνατε;;; Ε, … κι αυτοί αποφάσισαν ότι ο στενός συγγενής τους ήταν … βρυκόλακας! Κι όχι μόνο αυτό … αλλά τους ρουφούσε και το αίμα!

Ο λόγος για την οικογένεια του Gheorghe Marinescu απ’ το Marotinul de Sus της Ρουμανίας, ο οποίος για να προστατεύσει την – φυσική και σωματική – υγεία της οικογένειάς του, αποφάσισε να ξεθάψει το πτώμα του ετεροθαλούς αδελφού του Petre Toma, μιας και αυτός ήταν βρυκόλακας! … Και μάλιστα ο κ. Marinescu επιβεβαιώθηκε καθώς όταν το πτώμα του Toma ξεθάφτηκε, βρέθηκε να έχει αίμα γύρω απ’ το στόμα του !!!

Ο κ. Marinescu αποφάσισε να προβεί στην εκταφή του ετεροθαλούς αδελφού του, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο Toma είχε … πιει το αίμα της οικογένειάς του και την είχε καταραστεί.

Όσα ακολούθησαν της εκταφής, θυμίζουν σκηνές από ταινίες τρόμου!

Οι συγγενείς του Toma, του αφαίρεσαν την καρδιά, την έκαψαν και ήπιαν ένα ρόφημα που έφτιαξαν απ’ τις στάχτες της !!! Και το αποτέλεσμα ήταν να λυθεί η κατάρα, καθώς όλοι άρχισαν να αισθάνονται καλύτερα. Μάλιστα, για να σιγουρευτούν ότι ο βρυκόλακας δεν θα τους ξαναενοχλήσει, του έχωσαν και μερικά παλούκια στο σώμα.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η Ρουμανία και τα Καρπάθια αποδεικνύονται ένας τόπος μυστηρίου και βίας.

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2-2004091714,00.html

 

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ