Κι άλλα περίεργα αντικείμενα πάνω από την Αγγλία

 

Τον τελευταίο καιρό η πόλη του Bedhampton στην Αγγλία έχει γίνει το κέντρο των αναφορών εμφάνισης UFO, εξαιτίας των παρατηρήσεων του κ. Anthony Woods.

Ο Woods κατέγραψε με τη βιντεοκάμερά του την πτήση μιας σειράς Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (Α.Τ.Ι.Α.) που έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της περιοχής που διαμένει, στις 26 και 27 Μαρτίου του 2002.

Προηγήθηκε η εμφάνιση ενός φωτεινού αντικειμένου στις 11.30 π.μ. της 26ης Μαρτίου, το οποίο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και περιστρέφονταν σε μια ορισμένη τροχιά. Ο Woods υπολόγισε το μέγεθός του σε 2 με 3 μέτρα και του φάνηκε ότι κινούνταν με χαρακτηριστική ευκολία, σαν να μην είχε βάρος. Αυτόπτης μάρτυρας ήταν και ο κουνιάδος του Woods.

Την επόμενη μέρα τα πράγματα ακόμα πιο ... ενδιαφέροντα. Στις 9.55 π.μ. της 27ης Μαρτίου, το ίδιο αντικείμενο φάνηκε ξανά, αλλά σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε και ένα μεγαλύτερο αντικείμενο. Και τα δύο μαζί άρχιζαν να "χορεύουν" μαζί στον ουρανό.

Ο "χορός" έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακός, όταν μετά από 30΄ εμφανίστηκαν τέσσερις λευκές σφαίρες που πετούσαν σε σχηματισμό. Αλλά και αυτές δεν ήταν παρά ο ... προάγγελος της άφιξης ενός ακόμα μεγαλύτερου "οχήματος" με σκούρο κόκκινο χρώμα. Το καταπληκτικό ήταν ότι όλες αυτές οι πτήσεις ήταν απόλυτα σιωπηλές. Τα αντικείμενα δεν έκαναν τον παραμικρό θόρυβο.

Όλοι οι λάτρεις των UFO, περιμένουν τώρα τη συνέχεια σ' αυτό το θαυμαστό σήριαλ, που παρουσιάζει ο διαδικτυακός τόπος Rense.com.

http://www.cosmiverse.com/beaten03290205.html


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ