Eταιρεία προσπαθεί να στείλει μηνύματα στους νεκρούς!


Ο 31 άχρονος Παύλος Κινσέλλα παρουσιάζει μια μελέτη για το πώς να στέλνουμε μηνύματα στους νεκρούς . O ίδιος έχει μια επιχείρηση και χρησιμοποιεί εθελοντές που πάσχουν από θανατηφόρες ασθένειες για να απομνημονεύσουν τα μηνύματα που θα πουν στους νεκρούς όταν οι ίδιοι πεθάνουν και υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να τους φέρει σε επαφή με την άλλη διάσταση. Στο site του στο Ιντερνετ έχει απαντήσεις για τις σκεπτικιστικές σας ερωτήσεις, έχει ακόμα και μια λίστα με τις αιτίες, σε περίπτωση που, παρά τις προσπάθειές μας το μήνυμα δεν θα φτάσει στους νεκρούς.

Σε συνέντευξή του φαίνεται να είναι πολύ ειλικρινής για αυτή τη μελέτη. Χρεώνει 5 δολάρια την κάθε λέξη του μηνύματος και επιμένει ότι με τα χρήματα πληρώνει τα ιατρικά έξοδα των άρρωστων αγγελιοφόρων του ή τα διαθέτει σε φιλανθρωπίες και ότι δεν πληρώνεται παρά μόνο μετά το θάνατο των αγγελιοφόρων (γιατί μόνο αφού πεθάνουν μπορούν να μεταφέρουν το μήνυμα).

Αυτή τη στιγμή ο Κινσέλλα έχει προσλάβει μόνο ένα αγγελιοφόρο και έχει μόνο ένα μήνυμα για να μεταφερθεί.

«Η μετενσάρκωση μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα, γιατί μέχρι το μήνυμα να βρει τον παραλήπτη του, αυτός μπορεί να έχει ξαναενσαρκωθεί», υποστηρίζει η αντίστοιχη ιστοσελίδα.

Ή… « Η μεταθανάτια ζωή μπορεί να είναι τόσο χαοτική που ίσως να μην μπορεί να βρει τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Και… «Ίσως τελικά να μην υπάρχει και μεταθανάτια ζωή».

Προσωπικά ο Κινσέλλα λέει ότι δυσκολεύεται να πιστέψει στην ύπαρξη της κόλασης και του παράδεισου. Και αν υπάρχει κόλαση, ίσως να είναι σαν τη φυλακή, και να μπορείς δηλαδή να επισκεφτείς κάποιον που είναι εκεί χωρίς να είσαι εσύ ο ίδιος εκεί.


Ένας και μοναδικός ασθενής.

Ο πρώτος (και μοναδικός) ασθενής που προσλήφθηκε είναι ένας οικογενειακός φίλος που δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του αλλά έδωσε μία συνέντευξη. Ο άνδρας είναι 51 χρόνων και ζει στην Belleville. Πάσχει από νεκρωτική παγκρεατίτιδα («necrotizing pancreatitis»), μια αρρώστια στην οποία το πάγκρεας καταστρέφει τον εαυτό του και δεν υπάρχει περίπτωση ανάρρωσης.

Στο site του ο Κινσέλλα υποστηρίζει ότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει το σχέδιό του για να κερδίσει χρήματα για τους άρρωστους αγγελιοφόρους. Ο μοναδικός που έχει γραφτεί μέχρι τώρα είναι ένας δημοσιογράφος της
εφημερίδας «Ουάσινγκτον Πόστ».

Ο Κινσέλλα υπόσχεται να τεστάρει κατά περιόδους τον αγγελιοφόρο για να βεβαιωθεί ότι έχει απομνημονεύσει το μήνυμα που θα μεταφέρει. Επίσης δεσμεύεται να επιστρέψει τα χρήματα εάν ο αγγελιοφόρος δεν πεθάνει μέσα σε ένα χρόνο πληρωμής.

Συγχυσμένος από την έλλειψη πελατών ο Κινσέλλα συμβουλεύτηκε ένα ειδικό στην παραψυχολογία. Αυτός σχολιάζει: « οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο να πάρουν μηνύματα από την μετά θάνατο ζωή κι όχι να στείλουν μηνύματα σε αυτήν.»


Αναζητάει καριέρα σε κινούμενα σχέδια;

Ο Κινσέλλα ελπίζει ότι η προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης θα βοηθήσουν την σταματημένη καριέρα του στα κινούμενα σχέδια. Η ιστοσελίδα του στο ίντερνετ έχει «links»με τα κινούμενα σχέδιά του και τα on line παιχνίδια που έχει φτιάξει.


http://www.chicagotribune.com/news/showcase/
chi-0303110040mar11.story

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ