Οι Η.Π.Α. έχουν διεξάγει σοβαρές έρευνες για την αντιβαρύτητα

 

Μετά από δεκαετείς έρευνες, ο δημοσιογράφος Nick Cook παρουσίασε το βιβλίο του "The Hunt for Zero Point". Σ' αυτό ο Cook αναφέρει ότι, ήδη απ' τη δεκαετία του 1950, οι Η.Π.Α. επεξεργάζονται με σοβαρότητα το φαινόμενο της αντιβαρύτητας, προωθώντας την "ηλεκτροβαρυτική" τεχνολογία, χάρη στην οποία μπορούν να ανυψώσουν και να προωθήσουν οχήματα, χωρίς να χρειάζονται φτερά ή κάποιου είδους προώθησης.

Ο Cook θεωρεί ότι τα πειράματα των αμερικανών βασίστηκαν σε μελέτες των Ναζί και πιστεύει ότι λογικά θα πρέπει να έχει ήδη κατασκευαστεί κάποιο όχημα που να κινείται με τον τρόπο αυτό. Μάλιστα ο Cook - με κάθε επιφύλαξη - συνδέει την ανάπτυξη μιας τέτοιας τεχνολογίας, με το φαινόμενο των UFO, απ' την εποχή που κάποιοι - προφανώς γι' αυτόν οι αμερικανοί - "κληρονόμησαν" απ' τους Ναζί, μια ερευνητική συσκευή που ήταν κρυμμένη κάπου στην Πολωνία.

Ήδη απ' το 1947, αξιωματικοί της αεροπορίας των Η.Π.Α. είχαν αναφερθεί στην πιθανότητα κατασκευής ιπτάμενων δισκοειδών οχημάτων δίχως προφανή ή γνωστό μέχρι τότε τρόπο προώθησης και με εξαιρετικές δυνατότητες πλοήγησης. Δίχως να "κόβει το κεφάλι του" γι' αυτό, ο Cook υποθέτει ότι πρόκειται για άλλο ένα πρόγραμμα, απ' αυτά που χαρακτηρίζονται "μαύρα" ή "σκοτεινά" και στα οποία πολλές φορές δεν γνωρίζουν τι γίνεται ούτε και οι εργαζόμενοι σ' αυτά.

Επίσης, στα μέσα της δεκαετίας του '50, υπήρξαν αναφορές για πειράματα ηλεκτροβαρυτικής τεχνολογίας. Από τότε όμως δεν έγινε ξανά λόγος γι' αυτά. Αλλά κάτι παρόμοιο έγινε και με την τεχνολογία των "αόρατων αεροπλάνων" Stealth, για τα οποία υπήρχαν πληροφορίες ήδη απ' τα μέσα της δεκαετίας του '70, αλλά το θέμα αποσιωπήθηκε μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '80, οπότε τα Stealth έκαναν "ξαφνικά" την θριαμβευτική τους είσοδο.

Ακόμα και σχετικές ακαδημαϊκές αναφορές εξαφανίστηκαν απ' τις βιβλιοθήκες. Προς το παρόν όμως τίποτα επίσημο δεν υπάρχει σχετικά με το θέμα της ανάπτυξης και εφαρμογής ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας.

http://www.space.com/businesstechnology/technology/anti_grav_010909.html

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ