ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ENAN ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ "BIG BROTHER"

Στο Port Elizabeth της Νότιας Αφρικής, μια κάμερα κατέγραψε όντα που έμοιαζαν με αγγέλους, γύρω από μια γυναίκα, τη Λάρα, μέσα στο δωμάτιό της, την προπερασμένη Κυριακή ανάμεσα στις 9:30 και 9:45 το βράδυ.

Η γυναίκα λέει πως αντιλήφθηκε δύο μετρίου αναστήματος όντα, το ένα ήταν άνδρας και το άλλο γυναίκα με μακριά μαλλιά, γύρω από το κεφάλι της. Έμπειροι παραγωγοί εξέτασαν το video και επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Η πρώτη εντύπωση ήταν σαν μια αντανάκλαση από το γυαλί της κάμερας. Επομένως, οι εικόνες θα πρέπει να προέρχονται από κάμερα υπερύθρων. Πιστεύεται πως πρόκειται για "προστάτες αγγέλους", πιθανόν επειδή ο πατέρας της Λάρα πέθανε πρόσφατα.

Είναι σημαντικό να ξέρουμε πως η οικογένειά της μεγάλωσε με αντιλήψεις για προστάτες αγγέλους και φοβίες και είναι γνωστές τέτοιες εμπειρίες στη ζωή τους. Οι άνθρωποι που είδαν τις εικόνες, λένε πως το προαίσθημα της ύπαρξης προκάλεσε την συμπάθεια και την επιβεβαίωση και φαίνεται πως είναι ένα μέρος από τον εαυτό της.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως φύλακες άγγελοι εμφανίζονται συχνά σε μερικούς που βρίσκονται πολύ κοντά στο θάνατο και τους προστατεύουν από τραυματικές εμπειρίες.

http://www.100megsfree4.com/farshores/pbb.htm

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ