Εξωγήινοι κοντά μας

 

Πάνω από ένα εκατομμύριο αμερικανοί ισχυρίζονται πως είχαν κάποτε την εμπειρία μιας επαφής με UFO.

Αν και υπάρχουν πολλές φυσιολογικές εξηγήσεις για τα φαινόμενα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο, οι θεωρίες αυτές δεν μπορούν να εξηγήσουν πλήρως όλα τα φαινόμενα.

Πολλοί άνθρωποι νοιώθουν τέτοιες εμπειρίες, πολύ όμοιες μεταξύ τους, κάτι που ενισχύει τη θεωρία πως πρόκειται για πραγματικές ιστορίες. Οι περισσότερες αναφορές απαγωγών συμβαίνουν την ώρα του ύπνου, στα κρεβάτια των ανθρώπων, ή σε ερημικούς δρόμους όπου ακινητοποιούνται τα οχήματά τους.

Συνήθως αναφέρουν πως κάτι βρίσκεται κοντά τους, ένα UFO ή κάποιος εξωγήινος. Συνήθως ακολουθεί μια περίοδο αμνησίας ώστε το επόμενο που θυμούνται είναι το UFO να φεύγει, ενώ έχουν περάσει αδικαιολόγητα μία έως δύο ώρες. Όταν η μνήμη επιστρέφει, είτε φυσιολογικά είτε μέσω ύπνωσης, τα θύματα υποστηρίζουν πως είχαν επισκεφτεί ένα διαστημόπλοιο ή ένα ασυνήθιστο περιβάλλον.

Πολλοί περιγράφουν εξωγήινους, γριζόχρωμους, 4-5 πόδια ψηλούς, με μεγάλα κεφάλια και πολύ μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια. Οι δημοφιλείς θεωρίες που εξηγούν αυτά τα φαινόμενα, χρησιμοποιούν την ύπνωση και την υπνοπαράλυση.

Η ύπνωση όμως παράγει απατηλές μνήμες. Οι άνθρωποι ξυπνούν νοιώθοντας πως δεν μπορούν να κινηθούν, να μιλήσουν και μερικές φορές νοιώθουν κάτι ενοχλητικό στο δωμάτιο. Αυτή η θεωρία όμως δεν εξηγεί τις "απαγωγές" στους αυτοκινητόδρομους.

Η υπνοπαράλυση τείνει να παράγει πολύ ασαφείς περιγραφές ενώ αυτές που αφορούν τους εξωγήινους είναι πολύ λεπτομερείς.

http://www.100megsfree4.com/farshores/ufoabd.htm

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ