Κέντρο προσγείωσης UFO στην Aztec.

 

 

Κάποιοι λένε πως στις 25 Μαρτίου του 1948 ένας ιπτάμενος δίσκος κατέπεσε στον Hart Canyon, 20 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Aztec. Ήταν κάπου οκτώ μήνες μετά το μεγάλης δημοσιότητας "περιστατικό Roswell".

Λέγεται πως το σκάφος μετέφερε 14 ή 16 μικρά ανθρωποειδή που σκοτώθηκαν στην σύγκρουση. Το δέρμα τους ήταν καστανόχρωμο, σαν καμένο, αν και δεν βρέθηκαν ίχνη φωτιάς από το συνεργείο που εξέτασε την περιοχή.

Τα άτομα αυτά τηρούν σιγή, επικαλούμενα την στρατιωτική ασφάλεια των Η.Π.Α. Αλήθεια ή όχι, στη χώρα της ευκαιρίας η τοπική διοίκηση εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της "επικοινωνίας" της πόλης με UFO's για να αυξήσει τα έσοδα της δημοτικής βιβλιοθήκης.

Το Κέντρο Πληροφοριών για UFO της Aztec, ένα πρόγραμμα των εθελοντών για τους Φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, άνοιξε το περασμένο Σάββατο σε ένα μέρος του παλιού θεάτρου στον κεντρικό δρόμο της πόλης, όπου γίνεται μια έκθεση για τα επεισόδια του '48 και υπάρχει βιβλιοθήκη έρευνας καθώς και αγορά μικροαντικειμένων και δώρων.

Βιβλία, πόστερς, χάρτες, αναμνηστικά, στολές και καλλιτεχνήματα πωλούνται στα καταστήματα του κέντρου. Το μουσείο περιλαμβάνει παιχνίδια για παιδιά, όπως το "μετρήστε τους εξωγήινους". Τα γραφεία και η βιβλιοθήκη βρίσκονται στον τρίτο όροφο. Η περιοχή της "πτώσης" βρίσκεται σε μικρή απόσταση από κεντρικούς δρόμους που επιτρέπουν πρόσβαση και στα ορεινά ποδηλατοδρόμια της περιοχής.

Πάντως, εκεί φαίνονται πράσινα χρήματα (και όχι πράσινα εξωγήινα ανθρωπάκια) και ευτυχισμένα χαμόγελα βιβλιοθηκάριων, αφού αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν σημαντικό οικονομικό στήριγμα για τις βιβλιοθήκες τους.

Το "περιστατικό Aztec" δημοσιεύτηκε το 1950 σε βιβλίο, όπου αναφέρεται πως ο δίσκος είχε διάμετρο 100 πόδια και ήταν φτιαγμένος από μέταλλο που έμοιαζε με αλουμίνιο. Η ομάδα επιστημόνων που συγκεντρώθηκε στο Durango, πριν πάει στον τόπο του ατυχήματος, περιλάμβανε και τον πυρηνικό φυσικό Oppenheimer.

http://durangoherald.webdurango.com/asp-bin/article_generation.asp?article_type=news&article_path=/news/news010905_2.htm

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ