Ο Cameron Mackintosh υπογράφει το μιούζικαλ για UFO, "Area 51"

 

 

Στα βάθη του διαστήματος έχει ξυπνήσει ένας δαίμονας, τόσο ισχυρός που η επιρροή του φτάνει πέρα απ' τα άστρα. Μια μοιραία νύχτα, βρίσκει καταφύγιο στα βάθη της μυστικής στρατιωτικής βάσης των Η.Π.Α., "Area 51" ("Περιοχή 51"). Ο Rick Adams, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας της βάσης, καλείται να βρει ένα τρόπο για να σωθεί η ανθρωπότητα απ' την εξωγήινη εισβολή. Οι εχθροί του έρχονται απ' τα βάθη του χρόνου και αποκαλούνται "The Greys" ("Οι Γκρίζοι").Μπορούν να διαβάσουν την ανθρώπινη σκέψη, ενώ είναι απρόσβλητοι απ' όλα τα γνωστά όπλα.

Αυτή είναι μια γεύση απ' την υπόθεση ενός νέου μιούζικαλ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Area 51", σε σύνθεση του νέου και άγνωστου μουσουργού Daniel Richard O'Brien, που χρηματοδοτεί ο Βρετανός θεατρικός επιχειρηματίας Cameron Mackintosh, γνωστός απ' τις "Μάγισσες του Ήστγουϊκ", το "Φάντασμα της Όπερας" και απ' την επανέκδοση της "Οκλαχόμα!".

Ο O'Brien, 21 ετών τώρα, είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης. Ήδη στα 9 του έπαιξε ένα ρόλο στον "Μάκβεθ", ενώ στα 11 του συνόδευσε στα ντραμς - ζωντανά - τον Nico McBrain των Iron Maiden. Ξεκίνησε να γράφει το "Area 51" στα 17 του, με σκοπό να δημιουργήσει ένα μιούζικαλ επηρεασμένο απ' την σύγχρονη κινηματογραφική και μουσική κουλτούρα.

Το "Area 51" πρωτομπήκε σε στούντιο τον Δεκέμβριο του 1999 και το Σεπτέμβριο του 2000 ήταν φιναλίστ σε διαγωνισμό για νέα μιούζικαλ των βραβείων Vivian Ellis Prize της Βρετανίας, ενώ ο O'Brien βραβεύτηκε αργότερα στην κατηγορία των νέων συγγραφέων. Κάποια στιγμή ο George Stiles γνώρισε τον O'Brien στον Cameron Mackintosh.

Η "Περιοχή 51", είναι μια υπαρκτή περιοχή, 90 μίλια βόρεια του Λας Βέγκας, όπου οι υποστηρικτές των UFO πιστεύουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση κρύβει ένα ιπτάμενο δίσκο και ένα εξωγήινο. Στην περιοχή αυτή, σε μια έκταση 6 επί 10 μιλίων, βρίσκεται μια αεροπορική βάση για την οποία δεν ξεφεύγουν και πολλά λόγια απ' την κυβέρνηση. Η ίδια βάση είχε χρησιμοποιηθεί για τις δοκιμές του κατασκοπευτικού αεροπλάνου U-2 στα μέσα της δεκαετίας του '50.

Το 1989, ο Bob Lazar δήλωσε στην τηλεόραση ότι, εργάστηκε με ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο στην λίμνη Papoose, νότια της "Περιοχής 51". Έκτοτε, η περιοχή έγινε συνώνυμη μιας συνομωσίας της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε να αποκρύψει την ύπαρξη εξωγήινων. Σύμφωνα με το διαδικτυακό τόπο του σόου, η "Περιοχή 51" είναι ένας "τόπος μυστηρίου, ένας τόπος σεξουαλικής επιθυμίας, ένας τόπος απόκοσμου Καλού, ένας τόπος τρομακτικού Κακού."

http://www.broadwayonline.com/pages/news.asp?newsid=12306

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ