Η ΠΡΩΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!

 

Λάτρεις του Χάρι Πότερ … Μήπως ονειρευόσασταν να φοιτούσατε κι εσείς σε μια Σχολή Μαγείας και να μιμείσθε τα κατορθώματά του;

Το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα, αλλά … εν μέρει. Έγινε πραγματικότητα επειδή - ήδη από το 1998 – έχει ανοίξει τις πύλες της η πρώτη ευρωπαϊκή Σχολή Μαγείας στο Klagenfurt της Αυστρίας. Θα απογοητευτείτε όμως απ’ το γεγονός ότι σ’ αυτή τη σχολή δεν θα μάθετε ακριβώς να πετάτε με σκουπόξυλο ή να φτιάχνετε μαγικά φίλτρα!

Όπως εξηγεί ο πρύτανης της σχολής κ. Andreas Starchel, ο κύκλος σπουδών της είναι άκρως επιστημονικός και ο στόχος της είναι να απομυθοποιήσει κάθε πρακτική «μαγισσών», δίνοντας μια λογική εξήγηση στα κάθε είδους «μαγικά», μέσα από σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους. Μάλιστα ο Starchel ξεκαθαρίζει ότι πίσω απ’ τη Σχολή δεν κρύβεται καμία θρησκευτική οργάνωση ούτε καμία εσωτερική ομάδα.

Για τη φιλοσοφία της σχολής αυτής, η μαγεία αποκτάει την «κλασική» της έννοια, δηλαδή αυτής της γνώσης και πρακτικής εφαρμογής των Νόμων της Φύσης και δεν έχει να κάνει με τίποτα το … διαβολικό! Υπόσχεται μάλιστα μια πλήρη και σφαιρική γνώση των φυσικών νόμων, παρόμοια με αυτή που κατείχαν οι σοφοί – μάγοι της αρχαιότητας.

Πώς θα παρακολουθήσετε τα μαθήματα της Σχολής; Αρκεί να είστε 18 χρονών και να εγγραφείτε παρακολουθώντας μαθήματα από κοντά είτε ακόμα και από το Internet. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν είστε καλός μαθητής, θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας σε τρία περίπου χρόνια και θα έχετε στα χέρια σας ένα «πιστοποιητικό μαγείας».

Τι περιλαμβάνει το μενού; Μεταξύ άλλων αναφέρουμε: διαχείριση φυσικών πηγών ενέργειας, αστρονομία, αστρολογία, βοτανολογία, ολιστική ιατρική και … τελετουργική μαγεία!

Αν παρόλα αυτά επιμένετε να θέλετε να μάθετε πώς να πετάτε με ένα σκουπόξυλο θα απογοητευτείτε. Καλύτερα να περιμένετε τη δεύτερη ταινία του Χάρι Πότερ. Ίσως η απάντηση να βρίσκεται εκεί!

 

http://asia.reuters.com/news_article.jhtml;jsessionid=
KWMYPTCLEPYI2CRBAE0CFEY?type=entertainmentnews&StoryID=1551819


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ