Τα UFOs ... η Βίβλος και οι Δαίμονες

 

Επιστημονική προσέγγιση

Ο Hugh ασχολούνταν με την αστρολογία από πολύ μικρός και στην ηλικία των 17 κατάφερε να γίνει επικεφαλής των ερευνών στην Ανώτατη Αστρονομική Εταιρεία του Καναδά. Σαν αστρονόμος ο Hugh έχει πάρα πολλές ώρες έρευνας και παρατήρησης και μετά από αρκετά χρόνια πιστεύει ότι η επιστήμη μπορεί να αφοσιωθεί στην έρευνα για εξωγήινη ζωή, αφού ο ίδιος τουλάχιστον θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί.

Στα μέσα της δεκαετίας του '70 ο Hugh ήταν υπεύθυνος να συγκεντρώνει όλες τις αναφορές που υπήρχαν για εμφάνιση UFO, ενώ παράλληλα άρχισε να διαβάζει και τη Βίβλο. Ο ίδιος έλεγε ότι ο κόσμος γενικά είναι πολύ εύπιστος για πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση. Πίστευε ότι το βιβλίο αυτό ήταν το κίνητρο για να μπορούν οι άνθρωποι να επικοινωνούν καλύτερα αφού υπάρχουν ικανοποιητικές εξηγήσεις από διάφορα κλειδιά ερμηνείας, επιστημονικό, θεολογικό, φιλοσοφικό και πολιτικό.

Ο Hugh λέει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί το επιστημονικό κλειδί ερμηνείας που ονομάζεται "Διαδικασία της εξάλειψης" για την απάντηση στο βασικό ερώτημα "Υπάρχουν εξωγήινοι κάπου στο σύμπαν;". Οι έρευνες στο γαλαξία μας χρόνο με το χρόνο μειώνουν την πιθανότητα ύπαρξης ζωής σε άλλο πλανήτη αφού ελαχιστοποιούνται οι τόποι στους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει ζωή. Κάποια στιγμή παλιότερα οι Βιολόγοι πίστευαν ότι μπορεί να υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη η οποία να μην βασίζεται στον άνθρακα, όπως η δική μας στη γη. Αργότερα αυτή η θεωρία καταρρίφθηκε και σήμερα πιστεύεται ότι για να υπάρξει ζωή κάπου άλλου θα πρέπει να υπάρχει ένας πλανήτης σαν τη Γη που παίρνει ενέργεια από ένα αστέρι σαν τον ήλιο και βρίσκεται σε ένα γαλαξία σαν το δικό μας.

Τα εναπομείναντα UFO

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι τα UFO λειτουργούν με φυσικό τρόπο, δεν είναι έτσι γιατί αψηφούν τη βαρύτητα. Και όταν λέμε ότι δεν λειτουργούν με φυσικό τρόπο εννοούμε ότι κανένα φυσικό αντικείμενο δεν μπορεί να κινηθεί με τον τρόπο που κινούνται τα UFO. Πολλοί ερευνητές των UFO πιστεύουν πλέον ότι κάτι θα πρέπει να υπάρχει γιατί δεν είναι φυσιολογικό όλες οι αναφορές για εμφάνιση UFO να είναι ψεύτικες. Τα εναπομείναντα UFO (RUFOs - Residual UFOs) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα UFO τα οποία έμειναν στη γη μετά από μια σύγκρουση ίσως, ή άφησαν κάτι πίσω τους πριν εξαφανιστούν. Υπάρχουν για παράδειγμα πάνω από 1000 σημεία στα οποία λέγεται ότι έπεσε UFO. Το έδαφος έχει ένα άνοιγμα , ενώ τα δέντρα και τα χόρτα είναι καμένα.Η πιθανότερη εξήγηση που μπορεί να δώσει κάποιος είναι ότι τα UFO μπορούν να παράγουν φυσικά φαινόμενα όπως είναι το καμένο χόρτο, αλλά τα ίδια δεν είναι φυσικά

Ο Hugh αναφέρει ότι η Βίβλος φανερώνει την ύπαρξη ενός Δημιουργού που μπορεί και δρα έξω από τον κόσμο και πέρα από τις 4 διαστάσεις (μήκος, ύψος, πλάτος και χρόνος) στις οποίες εμείς είμαστε "καταδικασμένοι" να ζούμε. Η Βίβλος επίσης αναφέρει την ύπαρξη του Πνεύματος καθώς και τριών οντοτήτων, του Θεού, των ανθρώπων και των αγγέλων. Εφόσον οι άνθρωποι αναγκαστικά παραμένουν στη Γη ο Hugh λέει ότι ίσως οι άγγελοι να αποτελούν το σύνδεσμο τους με το Θεό. Οι δαίμονες αντίθετα έχουν σαν σχέδιο να καταστρέψουν την κυριαρχία του Θεού, και να στρέψουν τον κόσμο μακριά του.

Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι ερευνάται η υπόθεση να βρίσκονται δαίμονες πίσω από τα RUFOs. Σύμφωνα με τη Βίβλο οι δαίμονες επιτίθενται σ' αυτούς που τους προκαλούν. Οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν μια συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των επιθέσεων και της ζωής των επιτιθέμενων. Βέβαια αυτοί οι ερευνητές θεωρούνται πολλές φορές ανέντακτοι γιατί μια τέτοια θεώρηση των πραγμάτων έχει πολύ μεγάλη σχέση με τη Χριστιανική εξήγηση ενώ πολύ συχνά εμπλέκεται η μαγεία, η αστρολογία και άλλες διαδικασίες που δύσκολα μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τους επιστήμονες.

http://cbn.org/700club/profiles/hugh_ross.asp

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ