Μικρό αγόρι σε προάστιο του Ντάλας προέβλεψε την αρχή του 3ου Παγκ. Πολέμου μία μέρα πριν από τις επιθέσεις

 

 

Στις 10 Σεπτεμβρίου, μία μέρα πριν την διπλή επίθεση στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, ένας μαθητής πλησίασε τον δάσκαλό του, σ' ένα προάστιο του Ντάλας και του ανακοίνωσε: "Αύριο, θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. και οι Η.Π.Α. θα χάσουν."

Οι καθηγητές του σχολείου ενδιαφέρθηκαν αλλά δεν ανησύχησαν. Η δήλωση του παιδιού γνωστοποιήθηκε και στο FBI, αλλά κανείς βέβαια δεν θορυβήθηκε.

Η Rhonda Lucich διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής του σχολείου του μικρού μαθητή, θέλει να πιστεύει ότι το όλο θέμα αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός, αλλά αρνήθηκε να αναφέρει το όνομα του σχολείου. Η ίδια ενημερώθηκε για τη δήλωση του μαθητή στις 13 Σεπτεμβρίου - δύο μέρες μετά την επίθεση.

Το αγόρι είναι μιγάς, αλλά δεν φαίνεται να κατάγεται από τη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή, διεξάγονταν έρευνες σε δύο ιδρύματα στην περιοχή του Ντάλας που φέρονταν να συγκέντρωναν χρήματα για την παλαιστινιακή τρομοκρατική οργάνωση "Χαμάς", ενώ υπάρχει η πεποίθηση στις αρχές ότι, τρομοκράτες απ' τη Μέση Ανατολή συνδέονται με τον Σαουδάραβα τρομοκράτη Osama bin Laden, που θεωρείται υπεύθυνος για τις επιθέσεις.


 

http://www.chron.com/cs/CDA/story.hts/metropolitan/1055222

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ