Ο Μύθος καταρρίφθηκε, το μέγεθος του παπουτσιού δεν συνδέεται με το μέγεθος του πέους.

Πηγή: British Journal of Urology International 2002;90:586-587.


Παρά τη φήμη που επικρατεί εδώ και πολλά χρόνια, δύο Βρετανοί επιστήμονες, προσπάθησαν να καταρρίψουν τη συσχέτιση που γίνεται ανάμεσα στο μέγεθος του παπουτσιού και του πέους.

Η έρευνα τους τελικά απέδειξε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα και με άρθρο που εκδόθηκε στο Διεθνές περιοδικό Ουρολογίας.

Γιατρός του νοσοκομείου στο οποίο έγινε η έρευνα είπε ότι ο μύθος έχει πλέον καταρριφθεί και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιούμε παπούτσια με μεγάλο νούμερο για να δείξουμε τα αντίστοιχα μεγέθη!

Μέχρι στιγμής είχαν γίνει δύο ακόμη έρευνες πάνω στο ίδιο θέμα από τις οποίες η μία έδειξε ότι τα δύο μεγέθη δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και η δεύτερη ότι υπήρχε μια πολύ λεπτή σύνδεση. Αυτή έρευνα, η οποία στηρίχθηκε σε έρευνες με πραγματικά πρόσωπα, ήρθε για να επιβεβαιώσει το ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.

Στη συγκεκριμένη μελέτη οι ερευνητές εξέταζαν άτομα που πήγαιναν στον ουρολόγο για διάφορους λόγους, γιατί άλλωστε θα ήταν πολύ δύσκολο να πείσουν κάποιους ανθρώπους να πάνε στο γιατρό απλά για να μετρήσουν το μέγεθος τους.

Έτσι λοιπόν πάνω στην εξέταση οι γιατροί, διακριτικά, μετρούσαν και το μέγεθος του πέους τεντώνοντας το. Ο υπεύθυνος της έρευνας είπε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη σχέση ανάμεσα στο πεος που είναι τεντωμένο και σ' αυτό που είναι σε ανόρθωση, οπότε τα αποτελέσματα είναι σωστά.

Η έρευνα έγινε σε 104 άντρες και βρέθηκε ότι δεν υπάρχει συσχέτιση ανάμεσα στα δύο μεγέθη. Κλείνοντας την έρευνα τους έγραψαν ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση στην οποία να στηρίζεται αυτός ο μύθος.

Το θέμα βέβαια είναι ότι υπάρχουν και άλλοι μύθοι, όπως το μέγεθος της μύτης, ή των δαχτύλων, όπως ανέφερε και ο καθηγητής Shah.

Τελειώνοντας, ο ίδιος, πρόσθεσε ότι έχει κι άλλες ιδέες για νέες έρευνες αφού πιστεύει ότι κάποιο μέρος του σώματος σχετίζεται με το μέγεθος τους πέους.

 

SOURCE: British Journal of Urology International 2002;90:586-587.
http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/news/fullstory_9671.html


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ