Κρυπτοζωολογία - Ο Tolkien είχε δίκιο;

 

Μία μυστηριώδης ιστορία μας κάνει να αναρωτηθούμε: Μήπως τα μυθικά πλάσματα της φαντασίας του Tolkien δεν είναι και τόσο μυθικά;

Το 1932 δύο χρυσοθήρες ο Cecil Main, και ο Frank Carr, έσκαβαν για χρυσό στα υψίπεδα San Pedro του Wyoming. Μετά την ανακάλυψη μιάς "πλούσιας φλέβας", που συνέχιζε στον βράχο, αποφάσισαν την συνέχιση της εσκαφής χρησιμοποιώντας δυναμίτη για εξοικονομήση χρόνου.

Αφού ξεκαθάρισε η σκόνη από την έκρηξη, εμφανίστηκε μπροστά τους μία μικρή κοιλότητα 4,5 μ Χ 1.2 μ. Η σπηλιά ήταν απομονωμένη από τον "έξω" κόσμο, χωρίς να υπάρχει εμφανής είσοδος που να οδηγεί σε αυτήν. Στο εσωτερικό της σπηλιάς κείτονταν το "κουφάρι" ενός "ανθρωποειδούς " σε εμβρυακή στάση.
Αποδείχτηκε ότι ήταν μία μούμια με συνολικού ύψους 35 εκ!!!

Το πάνω μέρος της κεφαλής ήταν επίπεδο και καλυμμένο από μία σκουρόχρωμη "ζελοειδή" ουσία. Το πρόσωπο του έμοιαζε ηλικιωμένου ανθρώπου και είχε τεράστια μάτια και μεγάλη στοματική κοιλότητα.

Ο ανθρωπολόγος Dr. Henry Shapido που εξέτασε το εύρημα υπέθεσε ότι ήταν κάποιo είδος κούκλας, η ακτινοσκόπηση όμως έδειξε έναν ανθρώπινο σκελετό!!!

Οι ακτίνες αποκάλυψαν επίσης ότι το κρανίο του "ανθρωποιδούς", είχε σπάσει από εκτόξευση τόξου. Στην "ζελοειδή" ουσία του άνω μερους του κρανιού, υπήρχαν κομμάτια από τον μυελό του ανθρωποειδούς και ίχνη αίματος. Με βάση την ανάπτυξη του σκελετού, αλλά και την οδοντοστοιχία του, οι επιστήμονες οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι η ηλικία του ήταν γύρω στα 65, και του έδωσαν το όνομα Πέδρο.

Όσον αφορά την χρονολόγηση της εποχής που έζησε, ήταν πολύ πίσω στον χρόνο, χωρίς να προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος.

Κάποια στιγμή γύρω στο 1950 ο "Πέδρο" εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο ενός εκ των δύο χρυσοθήρων που τον είχαν ανακαλύψει.

Ένας θρύλος των Ινδιάνων μας υποδεικνύει μία πιθανή προέλευση του ανθρωποειδούς. Μία φυλή του Wayming, έχει ένα θρύλο σύμφωνα με τον οποίο μία μικροσκοπική φυλή ανθρώπων (οι Nimerigar), τους επιτίθονταν με μικροσκοπικά δηλητηριώδη βέλη. Είχαν μάλιστα την συνήθεια όταν κάποιος αρρώσταινε βαρειά, να τον σκοτώνουν με τα βέλη τους, για να αποφύγει έναν αργό θάνατο.

http://www.anomalies-unlimited.com/Pedro.html


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ