Η απαγωγή από εξωγήινους μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία λέει μία Καναδός ακαδημαϊκός

Η Καναδή ανθρωπολόγος Krista Henriksen, μέσα από μια μελέτη ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι έχουν απαχθεί, συμπεραίνει ότι οι εξωγήινοι είναι αρκετά φιλικοί.

Η Henriksen λέει: "Λένε οι "εξωγήινοι" στους ανθρώπους ότι δεν είναι μόνοι, ότι είναι ξεχωριστοί, ότι αυτοί επιλέγονται για έναν σκοπό."

Έχει μελετήσει τις αναφορές 60 ανδρών και γυναικών που υποστήριξαν ότι είχαν αυτές τις στενές επαφές.
Οι περισσότεροι από αυτούς άκουσαν από τους εξωγήινους ότι υπάρχουν βαθιά, φοβερά προβλήματα με τον κόσμο αλλά ότι αυτοί είναι επιλεγμένοι για να κάνουν κάτι για αυτόν.

"Μερικές φορές μεταφέρουν κακόβουλα μηνύματα, επεμβατικά, δυσάρεστα μηνύματα. Αλλά αυτό αφορά μία μειονότητα. Συχνότερα οι εξωγήινοι μεταφέρουν μηνύματα καλής θέλησης." Αν και είναι "ιδιαίτερα δύσπιστη" με το αν οι "εξωγήινοι" έχουν απαγάγει ποτέ κάποιον, λέει ότι είναι σημαντικό να μελετηθεί το φαινόμενο.

"Είναι εύκολο να απομακρύνουμε τις ομάδες περιθωρίου όπως εκείνους που θεωρούν ότι έχουν απαχθεί", λέει, "αλλά μελετώντας τους μας δίνει μια καλύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε."

Ο Chris Rutkowski, ερευνητικός συντονιστής της έρευνας Ufology του Manitoba, είπε ότι υπήρξαν 375 εκθέσεις των αναγνωρίσεων UFO στον Καναδά το 2001.


www.ananova.com

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ