ΕΝΑ UFO, ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ … ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ !

 

Αναρίθμητες είναι οι μαρτυρίες ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφές «στενού τύπου» με UFO και κάθε χρόνο ξεφυτρώνουν δεκάδες ή εκατοντάδες από αυτές. Όμως δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο δύο άτομα να ζουν ταυτόχρονα το ίδιο συμβάν κι όμως … ο καθένας να περιγράφει διαφορετικά την εξέλιξή του.

Μια σειρά τέτοιων … ιδιόρρυθμων συναντήσεων έχουν φέτος καταγραφεί στον Καναδά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ζεύγους: του «μάγου»-ψυχαγωγού Steve Chmara και της συζύγου του Donna. Καθώς η Donna οδηγούσε αργά τη νύχτα μετά από μια κοπιαστική παράσταση προς τον τόπο της επόμενής τους παράστασης, παρατήρησε μακριά στο δρόμο ένα αμυδρό φως και υπέθεσε ότι θα πρόκειται για το φως από κάποια αγροικία. Το φως πρόσεξε και ο Steve. Οι εμπειρίες είναι κοινές μέχρι αυτό το σημείο, … επειδή στη συνέχεια ο καθένας βίωσε κάτι διαφορετικό.

Ο Steve είδε το φως να τους πλησιάζει αστραπιαία, να βρίσκεται μέσα σ’ ένα δευτερόλεπτο μπροστά στο αυτοκίνητο και μετά να απομακρύνεται προς τα βορειοανατολικά.

Η Donna θυμάται ότι όταν πρωτοείδε το φως το ηλεκτρονικό ρολόι του αυτοκινήτου έδειχνε 12.10 π.μ. Αστραπιαία το φως έφτασε μπροστά τους και κατόπιν χάθηκε για λίγο για να συνειδητοποιήσει μετά από λίγο ότι, το φως «πετούσε» πάνω απ’ το αυτοκίνητο συνοδεύοντάς το για πολλή ώρα και αρκετά χιλιόμετρα. Το παράξενο ήταν ότι όταν εξαφανίστηκε μετά από ώρα το φως, η Donna συνειδητοποίησε ότι το ρολόι έδειχνε ακόμα 12.10 π.μ. !!!

Είναι σαν να μέτρησε ο χρόνος διαφορετικά για καθένα απ’ τους δυο αυτόπτες μάρτυρες. Η Donna βίωσε μια … «τρύπα» στο χρόνο, σαν να σταμάτησε η γραμμική ροή του χρόνου, όχι όμως και το αυτοκίνητο !!! Για τον Steve αντίθετα … δεν συνέβη τίποτα !!!

Αν δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό η … θεωρία της Σχετικότητας μήπως το ιπτάμενο φως ήταν υπεύθυνο για την αλλοίωση της συνείδησης ενός απ’ τους παρατηρητές; Ή μήπως και των δύο ;!; Ιδού τα … μυστήρια !!!

 

http://www.canoe.ca/WinnipegNews/ws.ws-10-04-0011.html


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ