ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΤΡΙΓΩΝΑ" UFO

 

Το ινστιτούτο NIDS (National Institute for Discovery Science), έχει σαν σκοπό τη διαλεύκανση υποθέσεων UFO, έχοντας αποκαλύψει πολλές περιπτώσεις όπου τα «Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα» αποδείχτηκαν αρκετά … γνωστά.

Μια ξεχωριστή κατηγορία UFO που μελετούνται είναι τα μεγάλα τρίγωνα ή σε σχήμα «δέλτα» ιπτάμενα αντικείμενα, που έχουν εμφανιστεί κυρίως στον ουρανό των Η.Π.Α. αλλά και της Ευρώπης. Αποκαλούνται «Μεγάλα Μαύρα Δέλτα» (Big Black Delta ή BBD) και οι πρώτες τους εμφανίσεις τοποθετούνται στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Τα BBD φτάνουν πολλές φορές σε μήκος τα 200 μ., σε πλάτος τα 90 μ. και σε ύψος τα 12 μ. Είναι επίσης πιθανόν να ζυγίζουν ως και 100 τόνους.

Εξαιτίας του ότι τείνουν να εμφανίζονται κοντά σε στρατιωτικές βάσεις, έχει διατυπωθεί η υπόθεση ότι πρόκειται για πειράματα του στρατού των Η.Π.Α. Αφού λοιπόν πρόκειται για κατασκευάσματα άγνωστα στον πολύ κόσμο, περνιούνται για UFO.

Πολύ γνωστή εικόνα από εμφάνιση BBD το 1990 κοντά στη Αεροπορική Βάση Edwards.
Η φωτογραφία θεωρείται αυθεντική μετά από εξέταση στην Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία!

 

Η ερευνητική ομάδα του NIDS – που προσπαθεί να εξηγήσει τις εμφανίσεις UFO, περιορίζοντας τις περιπτώσεις πραγματικά «άγνωστων» αντικειμένων- πιστεύει ότι τα BBD κινούνται με «ηλεκτροκινητική» ενέργεια ή με αερομεταφερόμενες μονάδες πυρηνικής ενέργειας και πετούν σε ύψη μεγαλύτερα από τα κοινά αεροσκάφη καθώς και απ’ την εμβέλεια των επίγειων ραντάρ. Υπάρχουν επίσης στοιχεία που δηλώνουν ότι μένουν σε πτήση για αρκετές μέρες, έως και βδομάδες.

Ο «ηλεκτροκινητικός» τρόπος κίνησης εξηγεί και την συχνή απουσία θορύβων κατά την εμφάνιση και πτήση των BBD, αφού δεν απαιτεί τη χρήση προπελών ή μηχανών jet.
Μάλιστα το NIDS εκτιμά ότι σύντομα οι Η.Π.Α. θα αποκαλύψουν την ταυτότητα των BBD. Αυτό ενισχύεται απ’ το γεγονός ότι πολλές εμφανίσεις τους γίνονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, όπως μια που έγινε στις 5-1-2000 στο Ιλινόις.

Την ύπαρξη ενός τέτοιου τεχνολογικού επιτεύγματος υποστηρίζουν και άλλοι – εκτός NIDS - επιστήμονες, όπως ο L. Scott Miller, καθηγητής Αεροναυπηγικής στο Πανεπιστήμιο Wichita State, που υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια τεχνολογία ανώτερη από τυχόν απλές βελτιώσεις των ήδη υπαρχόντων μοντέλων αεροσκαφών που έχουν δοκιμαστεί ήδη στους πολέμους του Ιράκ, της Βοσνίας ή του Αφγανιστάν.

Θα ήταν πολύ σημαντικό να μπορεί για παράδειγμα ένα αεροσκάφος να μεταφέρει μεγάλο αριθμό τανκ και στρατιωτών και μάλιστα αθόρυβα μέσα στη νύχτα καθιστώντας λιγότερο επικίνδυνη αλλά και αιφνιδιαστική την επιχείρηση για το στρατό.

http://www.msnbc.com/news/790220.asp?cp1=1


Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ