To Σχέδιο

( από το site: http://www.invasionmars.org/theplan.html )


Οι περισσότεροι αστρονομικοί ανώμαλοι υποθέτουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω στον Άρη από αυτά που μας έχουν ήδη πει. Πολλοί επιστήμονες αμφισβητούν τις θεωρίες και τα ευρήματα για τη ζωή στον Άρη. Οι αινιγματικές πληροφορίες είναι εκεί για να υποστηρίζουν και τις δύο περιπτώσεις. Πολλοί επίσης πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να βρούμε την αλήθεια για τη ζωή στον Άρη στο παρελθόν και το παρόν …

Χρειαζόμαστε τη δική μας Αποστολή στον Άρη!!!

Μη μπερδεύεστε, μια ιδιαίτερη αποστολή στον Άρη δεν είναι πέρα από τις δυνατότητες μας, η τεχνολογία σήμερα είναι διαθέσιμη! Κίνα, Γαλλία, Ρωσία, Βρετανία, ΗΠΑ, MSSS, ΝΑSA … Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός!

Γίνε μέλος σήμερα στο μη κερδοσκοπικό διαστημικό εγχείρημα!
Δε θέλουμε τα χρήματα σου, όχι τώρα, τελοσπάντων…
Απλά την ειλικρινή σου απόδειξη για μελλοντική βοήθεια!
Ο στόχος μας είναι τα $300 εκατομμύρια.


Ακούγεται αδύνατο, ναι… Αλλά δεν είναι! Έτσι, σε παρακαλώ διάβασε το…

Εδώ είναι σε γενικές γραμμές το βασικό μας σχέδιο


Ο σκοπός μου είναι να δημιουργήσω μια παγκόσμια λίστα από ενδιαφερόμενους υποστηρικτές, οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά σε οποιοδήποτε επίπεδο ή τιμή. $10.00, $25.00, $50.00, $100.00, $1,000.00, ή περισσότερα… Οποιοδήποτε ποσό πιστεύετε ότι μπορείτε ειλικρινά να δώσετε για να φτάσουν για μια τέτοια διαστημική επιχείρηση.

ΔΕΝ μας στέλνεις χρήματα αυτή τη στιγμή, μια απλή ειλικρινή απάντηση ότι θα είσαι εδώ όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος. Αυτό που θα κάνω είναι να λάβω τις οικονομικές προτάσεις σου με mail και να τις εισάγω σε ένα αρχείο. Η πρόταση σου είναι μια υπόσχεση για την εξασφάλιση της "άνετης προσφοράς" της οικονομικής σου προμήθειας. Θα προτιμούσα να μου έδινες το πραγματικό σου όνομα και διεύθυνση, αλλά μπορείς να μείνεις απόλυτα ανώνυμος αν αυτό επιθυμείς, και απλά δώσε μου ένα ψευδώνυμο και την χώρα. Καμία από τις πληροφορίες που θα μου δώσεις δεν θα δημοσιευτεί και καμία από αυτές δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλο λόγο παρά γι΄ αυτόν που αρχικά προορίζονται… Θα χρησιμοποιηθούν για ένα και μόνο λόγο, για να κρατηθούν όλες οι προτάσεις. Θα βάλω την οικονομική σου πρόταση σε ένα αρχείο, μετά θα αναπτύξω μια λίστα με όνομα "Το Αρχείο" που θα τοποθετώ τακτικά στη σελίδα μας. Δεν θα κάνω γνωστό στο διαδίκτυο ολόκληρο το όνομα σου (εκτός εάν μου το ζητήσεις) μόνο το όνομα και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, ή αν προτιμάς, το δικό σου μοναδικό ψευδώνυμο, την Πολιτεία, την Επαρχία και τη Χώρα… Ότι εσύ επιθυμείς. Επίσης, θα αναγνωρίζω την προσφορά σου με έναν αριθμό… Αυτός ο αριθμός θα αναφέρεται στο πραγματικό σου e-mail εγγραφής που δεν θα γίνει γνωστό σε καμία άλλη ιστοσελίδα. Αυτός θα είναι ένας απλός τρόπος για μένα να συγκεντρώσω ένα πίνακα με τον οποίο μπορώ να δημιουργώ μια αναφορά των προσφορών, για το site των επισκεπτών σε καθημερινή βάση. Η διατήρηση όλων αυτών των στοιχείων είναι πολύ δουλειά, ναι… Αλλά θα το κάνω.

Έκανα μια υπόσχεση να παραλάβω και να καταγράψω τις προσφορές μέχρις ότου να φτάσουμε στο στόχο μας των $300.000.000.00…. Ευτυχώς δεν θα πάρει πάνω από 5 χρόνια!… Μετά αν έχουμε μια ισχυρή βάση από οικονομικής απόψεως, θα κάνουμε μια δημοκρατική ψηφοφορία μέσω e-mail, θα εκλέξουμε μια επιτροπή 21 από τους πιο ικανούς και νομοταγείς αντιπροσώπους για να δημιουργήσουμε μια τακτική που θα οδηγήσει τελικά στην επιτυχημένη σχεδίαση και ανάπτυξη αυτής της ιδιαίτερης αποστολής στον Άρη.

Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες αφού θα πάρει τρία με πέντε χρόνια η συγκέντρωση των προσφορών για να γίνει δυνατό… Και ας το δούμε κατάματα, εδώ μιλάει το χρήμα… Όσο η υποστήριξη μας μεγαλώνει, τόσο θα μεγαλώνει το ενδιαφέρον πολλών διαστημικών πρακτορείων που θα θέλουν να εκμεταλλευτούν το δυναμικό μας και να παραδώσουν το στόχο μας… Κίνα, Γαλλία, Ρωσία, Βρετανία, ΗΠΑ, MSSS, NASA… Η τεχνολογία και οι πόροι είναι ήδη διαθέσιμοι, απλά περιμένουν μια ιδιαίτερη επιχείρηση με κεφάλαιο! Και όταν ο χρόνος έρθει, ακόμη και οι λίγοι ανεξάρτητοι επιστήμονες θα θέλουν να γίνουν ενεργά μέλη, πιθανόν ακόμη και μέλη της επιτροπής, Αφού μπορούν να μας βοηθήσουν στην εξαιρετική διαστημική επιχείρηση!

Από τη στιγμή που θα συγκεντρώσουμε αρκετή οικονομική δύναμη η επιτροπή μας αρχικά θα εκλέξει ένα δικηγόρο για να στήσει νομικά τη μη κερδοσκοπική μας εγγραφή, τους λογαριασμούς, τη βασική τακτική και τις διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορούμε να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τις προσφορές. Η επιτροπή μας θα οργανώνει επίσης την εφαρμογή μας, θα δημιουργήσει μια δήλωση της αποστολής, θα φτιάξει ένα πλάνο δράσης, θα αναπτύξει τους στόχους μας και θα δημιουργήσει προκαταρκτικά προγράμματα και δοκιμασίες. Στη συνέχεια, σε αντίθεση με τη NASA όσον αφορά τα υποσυστήματα μιας αποστολής, η επιτροπή μας θα αναπτύξει ένα πακέτο κριτηρίων για την δική μας αποστολή, θα απαιτεί κάποια προσόντα, θα έχει συνηγόρους για εξέταση και μετά θα διαφημίσει συνεχή απαίτηση για προσφορές σε ικανούς πωλητές για τη δική μας αποστολή στον Άρη… Αυτός μπορεί να δουλέψει φίλοι μου!

Η ιδιαίτερη αποστολή μας στον Άρη θα ωριμάσει (έχουμε 3 με 5 χρόνια να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες) και αν ενωθούμε όλοι μαζί ΤΩΡΑ, απλά ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ!

Γίνε μέρος της ιστορίας σήμερα, στείλε μας την προσφορά σου.


( ..... ;; )

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ