Ευαίσθητοι σε ψυχικά φαινόμενα ισχυρίζονται πως ο άνθρωπος
μπορεί να έρθει σ' επαφή με τους νεκρούς από μόνος του



"Δεν χρειάζεστε κάποιον για να έρθετε σ' επαφή με τους νεκρούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε, να μιλήσετε στα πνεύματα γύρω σας".

Η Rose Renee λέει πως μπορεί να "δει" τα πνεύματα που συνοδεύουν αυτούς που τα συμβουλεύονται αλλά η παρουσία της δεν είναι απαραίτητη για την επικοινωνία μεταξύ κάποιου προσώπου και αυτών οι οποίοι είχαν μια πνευματική σύνδεση όταν βρίσκονταν στη ζωή.

"Μπορούν να μιλήσουν στα πνεύματα από μόνοι τους"
, σύμφωνα με την έμπειρη μέντιουμ το οποίο έχει στηρίξει τη δραστηριότητά της σ' αυτό το σημείο για περισσότερα από 30 χρόνια.

"Δεν μιλάω για πνευματιστική συγκέντρωση"
, λέει η Renee. "Δεν έρχομαι σ' επαφή με τους νεκρούς, αν και μάλλον το έχω κάνει στην πορεία της πνευματιστικής μου εργασίας. Κάποια από τα πνεύματα των ατόμων πρέπει να είναι στην καρδιά σας για να μπορείτε να τα αντιληφθείτε αφού αφήσουν αυτή τη ζωή", μας λέει. "Θα σας στείλουν απαντήσεις μέσα από τα όνειρά σας ή μέσα από τη σκέψη σας".

Ένα παράδειγμα βοήθειας προερχόμενης από το πνεύμα ενός ερωτευμένου μπορεί να είναι το να συμβεί από "σύμπτωση" μια "τυχαία" αναφορά σε μια εφημερίδα, μια εικόνα περιοδικού ή κάποια άλλη πηγή που να παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Η Renee λέει πως εργάστηκε σαν μέντιουμ για 37 χρόνια, τα 35 από αυτά σε ένα καθαρό σπίτι στη λεωφόρο Alcoa στο Lakemont. Η επιγραφή μπροστά διαφήμιζε χειρομαντεία και άλλες υπηρεσίες από "το νούμερο ένα μέντιουμ του Νότου". Μια παρόμοια επιγραφή βρίσκεται μπροστά στη διεύθυνση της Renee στη λεωφόρο στο Gatlinburg, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως τα σαββατοκύριακα.

Η Renee λέει πως η Νο. 1 επωνυμία προέρχεται από μια μελέτη πριν από 12 χρόνια συγκρίνοντας την ακρίβεια και τη διαύγεια της εξήγησης των πρακτικών μέντιουμ του Νότου των Η.Π.Α.

Η χειρομαντεία εξασφαλίζει προσωπικές πληροφορίες για το άτομο, σύμφωνα με την Renee, αλλά άλλες μέθοδοι όπως οι Κάρτες Ταρό χρειάζονται για να εξασφαλίσουν πληροφορίες για άλλους ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν μέρος της ζωής ενός προσώπου.

Η Renee είναι δυνατόν να μιλήσει σε κάποιους ανοικτούς πελάτες της για την διεύθυνσή της στη λεωφόρο Alcoa όμως προτείνει να δει τους πελάτες της σε ραντεβού. Δεν δίνει πληροφορίες από το τηλέφωνο αλλά θα συζητήσει με κάποιον που θα της στείλει ένα FAX που περιέχει ένα παράδειγμα του γραφικού του χαρακτήρα, την ημερομηνία γέννησης και ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορεί να τον καλέσει.

Η Renee ζητά μια ελάχιστη αμοιβή σχετικά με το ύψος των αμοιβών στο χώρο αυτό.



http://www.thedailytimes.com/sited/story/html/57940

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ