ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ELVIS !

 

Ποιος λέει ότι δεν γίνεται να σας επισκεφτεί ο αγαπημένος σας ήρωας, έστω και στο όνειρό σας; Πάντως ο τραγουδιστής Rick Bonner θα σας διαψεύσει, αφού ισχυρίζεται ότι - ούτε λίγο ούτε πολύ - τον επισκέφτηκε το φάντασμα του μουσικού ειδώλου, του "θρυλικού" Elvis Presley, στο σπίτι του στο Littlehampton.

Ο Bonner ισχυρίζεται ότι ο Elvis του παρουσιάστηκε γύρω στις 3.00 π.μ. ενώ ήταν ... "μισοκοιμισμένος", στην άκρη του κρεβατιού του και ντυμένος με απλά και καθημερινά ρούχα και μάλιστα του συστήθηκε και του είπε ότι ζει ευτυχισμένος στον ουρανό, παρέα με τη μητέρα του. Του μίλησε επίσης για την σημερινή κατάσταση του κόσμου και για την ανάγκη οι άνθρωποι να ενωθούν για να πετύχουν κάτι θετικό.

Αυτή ήταν η πρώτη μεταφυσική εμπειρία του Bonner και από ό,τι λέει ο ίδιος τον έκαναν να αλλάξει γνώμη για τους αόρατους κόσμους, αλλά και για τον Χριστιανισμό.

Ο Bonner πιστεύει ότι ο Elvis, που του παρουσιάστηκε ακριβώς την ημέρα της 24ης επετείου του θανάτου του, τον επέλεξε ίσως επειδή ήταν και είναι οπαδός του. Μάλιστα φεύγοντας το φάντασμα του "έκατσε" μια μελωδία στο κεφάλι στην οποία ο Bonner βασίστηκε για να γράψει ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Live Like A King" ("Ζήσε σαν βασιλιάς"), το οποίο αποτελεί το κύριο κομμάτι στο ομώνυμο album που μόλις κυκλοφόρησε.

 

http://www.thisisworthing.co.uk/worthing/archive/2002/08/22/NEWS560ZM.html

 

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ