"ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ... ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ"


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα (!!!) φαντάσματα ισχυρίζεται ότι βρίσκονται στο σπίτι της, η κα. Joyce Rouson. Και για του λόγου το αληθές επιδεικνύει μια φωτογραφία που – χωρίς η ίδια να το επιδιώκει – αποτύπωσε τους μυστηριώδεις συγκάτοικούς της.

Η κα. Rouson είχε ενδείξεις για την ύπαρξη φαντασμάτων από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στο σπίτι της Ellis Avenue, το 1997. Μάλιστα κάθε χρόνο, μια απαίσια σκιά που έμοιαζε με προνύμφη ή κουκούλι εμφανίζονταν στο καθιστικό της. Η λάρβα αυτή συνηθίζει να κάνει την εμφάνισή της, κάθε Νοέμβρη απ’ το 1997, κάτι που κάνει την κα. Rouson να υποθέτει ότι κάποιος έχει πεθάνει στο σπίτι της.

Πάντως οι «μάχες» με τα φαντάσματα του σπιτιού και οι παρενοχλήσεις των συγκατοίκων της, υπήρξαν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο αυτό το διάστημα, σε σημείο που η κα. Rouson έχει συνηθίσει τα φαινόμενα. Μάλιστα βρίσκει κάπως διασκεδαστικό ότι, στα φαντάσματα αρέσει να παίζουν συχνά με τα παιχνίδια των εγγονιών της !!!

Τα φαντάσματα βλέπει όμως και η Brittany, η 5χρονη εγγονή της κας. Rouson, αλλά το πιο ισχυρό πειστήριο που παρουσιάζεται, είναι μια φωτογραφία του εγγονού της, που κατά λάθος τραβήχτηκε δίχως φλας και απεικονίζει στο φόντο τέσσερα πρόσωπα που περιβάλλονται με ένα πράσινο φως. Μάλιστα η φωτογραφία πάρθηκε στο σημείο που κάνει την τακτική εμφάνισή της η λάρβα που αναφέρει η κα. Rouson.

Όλα αυτά κάνουν τους επίδοξους επισκέπτες – με σάρκα και οστά - της κας. Rouson, να τρομάζουν, όμως η ίδια δηλώνει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το σπίτι της … ούτε και τους συγκάτοικούς της !

http://100megsfree4.com/farshores/pghost86.htm

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ