Όταν οι "απόκρυφες δυνάμεις" γίνονται περίεργα επικίνδυνες

Λίγοι είναι οι άνθρωποι που απορρίπτουν την ύπαρξη απόκρυφων ψυχικών δυνάμεων και την επίδραση που αυτές μπορεί να έχουν σε έναν άνθρωπο, ειδικά σε μια περιοχή όπως η ΝΑ Ασία, όπου συχνά – πυκνά οι «απλοί άνθρωποι» καταφεύγουν στη βοήθεια κάποιων ειδικών που κατέχουν τέτοιες δυνάμεις. Τι γίνεται όμως όταν ο εν λόγω «ειδικός» είναι λίγο … άσχετος ή όταν θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση; Μάλλον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται λίγο επικίνδυνα !

Ένα περιστατικό που αναδεικνύει μια τέτοια περίπτωση «μαύρης μαγείας» είναι αυτό που συνέβη στα τέσσερα παιδιά της οικογένειας του κ. Thokchom Jadumani στην περιοχή Thoubal.

Τον Φλεβάρη που μας πέρασε, ο Mandakini, το μεγαλύτερο παιδί του κ. Jadumani, επισκέφτηκε την περιοχή Canchipur και επέστρεψε με περίεργα συμπτώματα. Τα συμπτώματα παρέπεμπαν στο γεγονός ότι κάποιο δαιμονικό πνεύμα είχε καταλάβει τον Mandakini κι έτσι ο πατέρας του αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του τοπικού “maiba”, δηλ. του τοπικού (μαύρου;) μάγου.

Αν και ο μάγος Tomba εφάρμοσε τις πρακτικές του, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η κατάσταση του Mandakini, αλλά τα συμπτώματα της δαιμονοληψίας(;) επεκτάθηκαν και στα άλλα τρία αδέλφια του !!!

Οι γονείς των παιδιών δεν είχαν άλλη λύση απ’ το ξαναζητήσουν τη βοήθεια του κ. Tomba, ο οποίος όμως αυτή τη φορά είχε γίνει … καπνός ! Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Jadumani να καταθέσει μήνυση εις βάρος του «μάγου», τον οποίο τελικά η αστυνομία συνέλαβε και τον έφερε πίσω δια της βίας για να «λύσει τα μάγια» που είχε κάνει στα τέσσερα παιδιά.

Εντωμεταξύ τα παιδιά φαίνεται να είχαν αναπτύξει παραψυχολογικές δυνάμεις ή με κάποιο τρόπο να ήταν ψυχικά συνδεδεμένα με τον μάγο, καθώς ένα κοριτσάκι της οικογένειας, δίχως καν να έχει βγει απ’ το σπίτι, γνώριζε ότι ο μάγος είχε συλληφθεί και βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα και τον ζητούσε για να την βοηθήσει !!!

Άλλη μια περίπτωση άσχετου (και συνεπώς επικίνδυνου) «μάγου» ή μήπως μια περίπτωση εκμετάλλευσης των εν λόγω θυμάτων απ’ τον περίεργο κ. Tomba;

Πηγή: Sangai Express

http://www.e-pao.net/GP.asp?src=5.10.280604.jun04

Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: Esoterica.gr

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ