ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
- ΑΡΘΡΑ

Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ U.F.O.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ - ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
- 27 on-line
ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Άρθρα - 220 on-line

Η Πύλη του Εσωτερισμού, στην Ελλάδα «Esoterica.gr», μέσα στα πλαίσια των σκοπών της προωθεί την σοβαρή και ολιστική εσωτεριστική έρευνα καθώς και τον γόνιμο διάλογο μεταξύ των Αναζητητών της Σοφίας. Η θεματική παρουσίαση του Εσωτερισμού μέσω μελετών και εργασιών αποβλέπει ακριβώς σε αυτόν τον σκοπό. Σε αυτόν τον τομέα της Πύλης θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε έναν μεγάλο αριθμό άρθρων, εργασιών και σύντομων νέων από το Ελληνικό και Διεθνές Διαδίκτυο, σχεδόν για όλα τα θέματα τα οποία άπτονται του Εσωτερισμού. Κάποια άρθρα είναι συνεισφορά της συντακτικής μας ομάδας, και τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αξιόλογα άρθρα, νέα και μελέτες που ανακαλύπτουμε στο Διεθνές Διαδίκτυο και μεταφράζουμε για εσάς αναφέροντας και την πηγή τους. Κάποια άλλα άρθρα αποτελούν συνεισφορά των διαφόρων Σχολών, Ομάδων, Οργανώσεων και Συλλόγων στην Ελλάδα αλλά ακόμη και μεμονωμένων Αναζητητών της Σοφίας που έχουν κάνει, κατά την γνώμη μας, αξιόλογη εργασία, γι’ αυτό και τους δίνουμε την δυνατότητα να την μοιραστούν με τους άλλους μέσα από την Πύλη.

Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτήν την ανταλλαγή γνώσης και απόψεων, επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ

Η Επιστήμη των αρχαίων παραδοσιακών πολιτισμών ήταν συνυφασμένη με την μυστική Γνώση των Εσωτερικών Κόσμων. Γι’ αυτό και βρισκόταν μόνο στα χέρια των Μυστών, που είχαν την απαραίτητη εκπαίδευση για να χειριστούν τις αόρατες, για τους άλλους, δυνάμεις της φύσης. Η Αστρολογία, η Μαντική, η Αλχημεία, η Αρχιτεκτονική, η Ιεροτελετουργία ακόμη και η Πολιτική ασκούνταν στην βάση του Εσωτερισμού. Αν και σήμερα έχουμε χάσει ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα «κλειδιά» της Εφαρμογής τους, ωστόσο μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε ότι μπορούμε να επανακτήσουμε ένα μεγάλο μέρος από αυτό το αρχαίο, απόκρυφο ΕΡΓΟ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
   

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 
Για τα άρθρα του
ESOTERICA.gr