Κεντρική Σελίδα ESOTERICA.gr

 

 

 

 

ESOTERICA.gr
Η "Πύλη" στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2002

 


 

των Επισκεπτών και των Προσωπικοτήτων!

Το "Βήμα" στο ESOTERICA.gr είναι ένας χώρος όπου θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσα περισσότερα μπορούμε από τα "Διαμάντια" του Εσωτερικού Μονοπατιού και της Μεταφυσικής Έρευνας στον ελληνικό χώρο! Εδώ θα βρείτε τις πλέον έγκυρες και εμπεριστατωμένες απόψεις για τα πεδία μελέτης του ESOTERICA.gr είτε προέρχονται από τους επισκέπτες, μέλη και συνεργάτες μας είτε από τις επιφανέστερες προσωπικότητες της Αναζήτησης στην Ελλάδα (και όχι μόνο...).

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν αλλά όχι μόνον παρατηρητές ...


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2002 >> Συνέντευξη <<

Γρηγόρης Δαουτόπουλος
Αρχιτέκτονας, Πολιτικός - Μηχανικός, Ειδικός Σύμβουλος στο Feng Shui

η συνέντευξη...


Σήμερα μία συνέντευξη με τον κ. Γρηγόρη Δαουτόπουλο (τον οποίον και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως) για την, κινεζικής προέλευσης, Τέχνη και Φιλοσοφία, του Feng Shui.

Ετοιμάζονται οι παρουσιάσεις και άλλων συνεντεύξεων !!

 

Τρίτη 21 Μαΐου 2002 >> Συνέντευξη <<

Ηλίας Κατσιάμπας
ιδρυτής και διευθυντής του Ομακοείου Τρικάλων & Θεσσαλονίκης

η συνέντευξη...


Μέσα στα πλαίσια των σκοπών του Esoterica.gr είναι και η καλύτερη γνωριμία με τα σημαντικά πρόσωπα, τις σχολές και οργανώσεις του εσωτερισμού στην Ελλάδα. Ένα καλό μέσο για αυτόν τον σκοπό είναι σίγουρα οι συνεντεύξεις με τα πρόσωπα αυτά ή με τους εκπροσώπους αυτών των σχολών.

Έτσι σήμερα ξεκινούμε αυτόν τον κύκλο με τον κ. Ηλία Κατσιάμπα, (τον οποίον και ευχαριστούμε) ιδρυτή και διευθυντή του Ομακοείου Τρικάλων & Θεσσαλονίκης, ο οποίος απάντησε τις ερωτήσεις μας και έτσι διαμορφώθηκε το κείμενο της συνέντευξης.

Ετοιμάζονται οι παρουσιάσεις και άλλων συνεντεύξεων !!