ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
 ΗΛΙΟΘΕΑΣΗ (SUNGAZING)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/12/2004, 09:46:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώντας όλα τα μέλη του Εsoterica, εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ και ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Θέλω να ανοίξω ένα νέο Topic, παίρνοντας σαν αφορμή ένα e-mail της φίλης Βιολέτας, την οποία ευχαριστώ δημόσια, έπειτα από αναζήτηση σε διάφορα topics στο site (www.innernet.gr/ topic SG) για να είμαστε και συνεπείς όσον αφορά την προέλευση των ερεθισμάτων μας...κάτι που στο Esoterica, είναι σταθερός κανόνας, ενώ σε άλλα συγγενή sites, δεν βλέπω να τηρείται απαρέγκλιτα...
Παραθέτω, λοιπόν, το κείμενο που μου έστειλε, θεωρώντας ότι αξίζει να τεθεί σε μία αναλυτικώτερη θεώρηση από τους συνδαιτημόνες της αναζήτησης, εδώ στο Esoterica...

SUN GAZING (ΗΛΙΟΘΕΑΣΗ)

Το SG, είναι μια τεχνική για τροφοδότηση του ανθρώπου με ενέργεια κατευθείαν από τον Ήλιο. Η όλη διάρκεια της τεχνικής είναι μόνο 9 μήνες, αν γίνει με τον τρόπο που περιγράφει ο HRM στο site που θα δώσω παρακάτω τότε εγγυημένα θα γίνει με ασφάλεια χωρίς να βάζουμε τα μάτια μας σε κίνδυνο.

Το SG μπορεί να γίνει ΜΕΣΑ στις λεγόμενες ασφαλείς ώρες που είναι είτε από την ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος μέχρι 1 ώρα μετά την ανατολή, είτε μία ώρα πριν την δύση έως την δύση.
Μπορούμε να διαλέξουμε να κάνουμε την τεχνική λοιπόν σε ΜΙΑ από τις δύο αυτές ασφαλείς ώρες. Όποια από τις δυο μας βολεύει.

Πρέπει να γίνετε πατώντας στο έδαφος με γυμνά πόδια, χωρίς παπούτσια και κάλτσες, αν είναι χειμώνας, εκεί που θα πατάμε καλά είναι να είναι ένα σημείο όπου το έβλεπε πριν ο Ήλιος οπότε είναι και ζεστό.

Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε πατώντας πάνω στη Γη, όπου αυτό είναι το ιδανικό, μπορούμε να το κάνουμε πατώντας στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα, πάντα όμως χωρίς τα παπούτσια, ο Ήλιος μας γεμίζει με την λεγόμενη YANG ενέργεια ενώ η Γη με την YIN ενέργεια, αν όμως φοράμε παπούτσια η σκέτη Yang ενέργεια μπορεί να μας βλάψει, δεν υπάρχει γείωση, δεν υπάρχει ισορροπία δυνάμεων.

Ξεκινάμε την πρώτη μέρα με 10 δευτερόλεπτα κοιτάγματος, στεκόμαστε όρθιοι και με γυμνά πόδια, απλά κοιτάμε, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, δεν πιέζουμε τον εαυτό μας, αν τα μάτια δακρύσουν τα σκουπίζουμε με ένα μαντίλι και συνεχίζουμε, αν θέλουν να ανοιγοκλείνουν τα αφήνουμε να το κάνουν, αυτά τα ενοχλήματα φεύγουν μετά τις πρώτες μέρες.

Για κάθε επόμενη μέρα που συνεχίζουμε την τεχνική μας προσθέτουμε 10 μόνο δευτερόλεπτα κάθε φορά, έτσι δεν ενοχλείτε από το φως ο αμφιβληστροειδής και εκπαιδεύεται σιγά-σιγά και με ασφάλεια.

πχ.
1η μέρα = 10 δευτερόλεπτα.
2η μέρα = 20 δευτερόλεπτα.

7η μέρα = 70 δευτερόλεπτα = 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα

264η μέρα = 2640 δευτερόλεπτα = 44 λεπτά

Μετά τους 9 μήνες θα έχουμε καταφέρει την τεχνική για 44 λεπτά. Όταν φτάσουμε αυτό το όριο, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ την τεχνική, δεν χρειαζόμαστε άλλο για μια ζωή, από εκεί και πέρα το μόνο που κάνουμε είναι καθημερινά 44 λεπτά περπάτημα με γυμνά πόδια πάνω στη Γη όχι τις ώρες που κάναμε το SG, αλλά το μεσημέρι, σε έδαφος που να το έβλεπε ο Ήλιος και να είναι ζεστό.

Αυτό που πραγματικά κάνει ο Ήλιος είναι να ενεργοποιεί σταδιακά τμήματα του εγκεφάλου τα οποία τώρα υπολειτουργούν, και ως τα 44 λεπτά θα έχει κάνει πλήρη ενεργοποίηση η οποία όταν σταματήσουμε την τεχνική του κοιτάγματος, παραμένει σταθερή, δηλαδή ΔΕΝ ξαναγυρίζει ο εγκέφαλος σε παλιότερο στάδιο όπου ήταν λιγότερο ενεργοποιημένος, από εκεί και μετά, αρκεί η τροφοδότηση που κάνει μόνο η ΓΗ, περπατώντας για 44 λεπτά κάθε μέρα.

264 μέρες = 44 λεπτά = 5830 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι το τελικό όριο.

Τα μάτια θεωρούνται Πύλες όπου από αυτές όταν περάσει το Ηλιακό φως μπορεί να ενεργοποιήσει τον εγκέφαλο, και να ταΐσει και ολόκληρο το σώμα.

Μετά τις πρώτες δυο τρις μέρες όπου τα ασυνήθιστα μας μάτια δακρύζουν, αρχίζουν και συνηθίζουν και μπορούμε άνετα να κάνουμε την τεχνική μας.

Αν για κάποια μέρα/μέρες δεν έχουμε ηλιοφάνεια ή κάτι μας τύχει και δεν μπορέσουμε να κάνουμε την τεχνική μας, την επόμενη μέρα που θα συνεχίσουμε, το κάνουμε από εκεί που σταματήσαμε, ΔΕΝ ξεκινάμε από την αρχή.

Κρατάμε ένα ημερολόγιο, και γράφουμε τι έχουμε κάνει για να μη ξεχάσουμε που είχαμε μείνει. Αν όμως θέλουμε να διακόψουμε την τεχνική για μήνες πχ λόγω Χειμώνα τότε καλύτερα είναι να το κάνουμε είτε όταν συμπληρωθούν 3 μήνες είτε όταν συμπληρωθούν 6. Και μετά την διακοπή συνεχίζουμε κανονικά, αν δηλαδή δεν έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε τον Ήλιο καθημερινά για 9 μήνες ώστε να τελειώσει η τεχνική μας μέσα στους 9 μήνες, συνεχίζουμε όταν μπορούμε και για όσο μας πάρει, έτσι κι αλλιώς είναι μια τεχνική 9μηνη μεν, αλλά που την κάνουμε ΜΙΑ φορά στην ζωή μας. Δεν θέλει άγχος, δεν τρέχει τίποτα αν έρθουν μια μέρα σπίτι φίλοι και δεν μπορούμε να πάμε να κάνουμε την τεχνική, αλλά να μη το παρακάνουμε από την άλλη και μας πάρει και 10 χρόνια να το τελειώσουμε, μια κοινή λογική χρειάζεται.

Επίσης σημαντικό είναι να ΜΗ φοράμε γυαλιά (ούτε Ηλίου, ούτε οράσεως) ή φακούς επαφής, εκτός των φακών που με εγχείρηση έχουν μπει μόνιμα μέσα στο μάτι, εκείνοι οι φακοί θεωρούνται πλέον μέρος του ματιού και δεν υπάρχει πρόβλημα. (οι ενδό-φακοί έτσι κι αλλιώς αντικαθιστούν το φυσικό φακό του ματιού όταν για κάποιους λόγους ο φυσικός φακός πρέπει να αφαιρεθεί.)

Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα για άτομα που βλέπουν μόνο από το ένα μάτι, καθώς το κάθε μάτι στέλνει το Φως που λαμβάνει σε σχήμα Χ και στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και έτσι τα ενεργοποιεί και τα δύο.

Οι εντελώς τυφλοί ΔΕΝ μπορούν να κάνουν αυτή την τεχνική.


Τα ευεργετήματα ξεκινούν από τις πρώτες μέρες, με καλυτέρευση της όρασης, ενδυνάμωση του οπτικού νεύρου, διόρθωση της μυωπίας, ελάττωση της πίεσης του ματιού (έτσι αποφεύγει κανείς το γλαύκωμα), εξάλειψη της επιπεφυκίτιδας, και άλλων μολύνσεων των ματιών κτλ…

Καθώς συνεχίζει κανείς παρατηρεί, μείωση την όρεξης για τροφή, δεν έχει πλέον την τάση να τσιμπολογάει όλη την ώρα, και σταδιακά ελάττωση του βάρους, (η συμβουλή του HRM είναι αν δεν πεινάτε μην πιέσετε τον εαυτό σας να φάει με το ζόρι, ο Ήλιος θα αρχίζει να θρέφει πλέον το σώμα).

Γενικώς, τα ευεργετήματα είναι σωματικά, ψυχικά και πνευματικά. Στο ψυχικό τομέα από τις πρώτες μέρες μπορεί να δει κανείς βελτίωση σε περίπτωση κατάθλιψης, εξάλειψη φόβων, αύξηση της αυτοπεποίθησης κτλ. Στο πνευματικό τομέα, ξεκινάει από διαίσθηση του τι είναι σωστό να γίνει, δηλαδή δεν θα χρειάζεται να ρωτήσετε άλλους να σας πουν τι να κάνετε για πνευματικά θέματα θα έχετε ένα είδος εσωτερικής γνώσης των πραγμάτων, και δεν μπορούν να μας σέρνουν από την μύτη διάφοροι «Γκουρούδες». Αυτό είναι πολύ χρήσιμο σε μια εποχή όπου διάφοροι το παίζουν «ενδιάμεσοι» και γνώστες των πνευματικών θεμάτων, ενώ εμείς οι «παρακατιανοί» πρέπει να ακούμε ότι λένε γιατί αυτοί «έπιναν καφέ με τον θεό τους χτες το βράδυ» και ξέρουν!

Ξεκίνησα μάλλον ανάποδα γράφοντας πρώτα την τεχνική, και δεν έγραψα ακόμα για τον HRM λοιπόν το κάνω τώρα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο site του HRM (αυτό είναι συντομογραφία του ονόματος του Hira Ratan Manek) …

http://www.solarhealing.com

…Παρακάτω θα σας μεταφράσω, ανά παράγραφο μερικά για την ζωή του.


Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1937, στην Μπονταβάντ της Ινδίας, μεγάλωσε στην Καλικούτ, Κεράλα, όπου πήρε το δίπλωμα του Μηχανολόγου από το πανεπιστήμιο της Κεράλα, μετά την αποφοίτηση, μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ήταν εμπόριο μπαχαρικών και συνέχισε εκεί να εργάζεται ώσπου βγήκε στην σύνταξη το 1992.

Αφού συνταξιοδοτήθηκε, άρχισε να μελετά το κοίταγμα στον Ήλιο, για το οποίο ενδιαφερόταν από τα παιδικά του χρόνια. Αυτή η μέθοδος ήταν μια παλιά αλλά ξεχασμένη μέθοδος, την οποία εξασκούσαν στα αρχαία χρόνια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αφού δούλεψε 3 χρόνια σε αυτή την μέθοδο, μπόρεσε να βρει τα μυστικά του SG (κοιτάγματος του Ηλίου). Κατά την διάρκεια της μελέτης του, είχε εμπνευστεί από τις διδασκαλίες του κ. Μαχαβίρ των Τζαϊνιστών, ο οποίος είχε κάνει την ίδια πρακτική 2.600 χρόνια πριν. Άλλες εμπνεύσεις που είχε ο HRM ήταν από τους αρχαίους Αιγυπτίους, Έλληνες και Ιθαγενείς της Αμερικής.

Από τις 18 Ιουνίου 1995, ο HRM συνεχίζει να ζει μόνο από την Ηλιακή ενέργεια και το νερό. Περιστασιακά, για κοινωνικούς και λόγους φιλοξενίας, πίνει τσάι, καφέ, και γάλα με βούτυρο. Μέχρι τώρα, είχε 3 αυστηρές νηστείες, κατά την διάρκεια των οποίων είχε μόνο την ενέργεια από τον Ήλιο και νερό και ήταν κάτω από τον έλεγχο και την παρατήρηση ομάδας γιατρών. Η Πρώτη από αυτές τις νηστείες διήρκεσε για 211 μέρες κατά την διάρκεια του 1995 έως το 1996. Ακολούθως από 411 μέρες νηστείας στο Αμενταμπάντ το 2000 έως 2001. και η τρίτη ήταν για 130 μέρες στην Αμερική το 2002.

Πέρσι, το 2002 έδωσε 136 διαλέξεις στην Αμερική και προσκλήθηκε από κυβερνητικούς παράγοντες από πολλές χώρες για να τους βοηθήσει να κατανοήσουν αυτή την εξέλιξη. Περίπου 400 εφημερίδες σε όλο τον κόσμο έχουν εκδώσει άρθρα για τον HRM και πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μεταδώσει ιστορίες για αυτόν και την εξέλιξη του. Ο HRM πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη για το BBC.

Επίσης, υπάρχει και ένα yahoo group που είναι αποκλειστικά για το SG και εκεί μπορεί κανείς να γράψει τις ερωτήσεις του πάνω στο θέμα, και να πάρει απαντήσεις από τον ίδιο τον HRM ή άλλα άτομο που έχουν κάνει το SG, εκεί θα βρει πολλές αναφορές από άτομα που κάνοντας την τεχνική έχουν δει οφέλη και μοιράζονται τις εμπειρίες τους με όλους.

http://health.groups.yahoo.com/group/sungazing/

Συμβουλή για το yahoo group:
Πρέπει να κάνετε εγγραφή για να το δείτε, είναι μόνο για μέλη, όταν το κάνετε, στις ρυθμίσεις, βάλτε το «Don’t send me emails I will watch the messages from the web», για να μη σας έρχονται τα μηνύματα με εμαιλ, καθώς πολλοί μπαίνουν απλά για να μαζεύουν τα εμαιλ των μελών και μετά να στέλνουν spam mail. Μπορείτε να δείτε τα μηνύματα του γκρουπ από την ιστοσελίδα κατευθείαν

Επίσης, το μέρος με τις Ερωτήσεις και Απαντήσεις είναι πολύ ενδιαφέρον, και θα κάνω μια μετάφραση ανά παράγραφο.

Μπορούν οι τυφλοί να κάνουν SG?
Όχι.

Μπορούν άνθρωποι όλων των ηλικιών να κάνουν την τεχνική?
Ναι.

Μπορούν τα παιδιά να κάνουν την πρακτική αυτή?
Τα παιδιά μπορούν να την κάνουν αλλά μόνο εάν τα ίδια το θέλουν.

Μπορεί ο καθένας που έχει οποιαδήποτε οφθαλμική ασθένεια ή έχει εγχειριστεί στο μάτι να κάνω το SG?
Ναι.

Πως παίρνει το σώμα τα συστατικά που χρειάζεται και είναι απαραίτητα για την λειτουργία του?
-Αυτό που τρώμε είναι δευτερεύουσα ή τριτεύουσα μορφή ηλιακής ενέργειας αφού όλα τα λαχανικά και τα φρούτα εξαρτώνται από το φως του Ήλιου. Συνεπώς, το σώμα μπορεί να πάρει τα θρεπτικά συστατικά στην αυθεντική τους μορφή από το Φως του Ήλιου.

Είναι απαραίτητο να στεκόμαστε όρθιοι με γυμνά πόδια πάνω στην Γη?
Ναι, η δύναμη της Γης προστατεύει το μάτι.

Τι γίνεται όταν ο καιρός είναι συννεφιασμένος?
Μπορεί κανείς να κάνει την τεχνική στην κατεύθυνση που είναι ο Ήλιος, πίσω από τα σύννεφα, χωρίς να αυξήσει τον χρόνο όταν ο καιρός έχει συννεφιά.


Τι γίνετε όταν υπάρχει βαρύς χειμώνας?
Το χειμώνα, μπορεί κανείς να κοιτά τον Ήλιο μέσα από το σπίτι του πίσω από το τζάμι του παραθύρου, τα ευεργετήματα όμως θα έιναι λιγότερα απ’ ότι αν έκανε το κοίταγμα έξω.

Πως μπορούν να κάνουν την πρακτική οι άνθρωποι που είναι σε μέρη με λίγη ηλιοφάνεια?
Οι άνθρωποι, που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτή την πρακτική, θα πρέπει να μεταναστεύσουν σε μέρη όπου ο Ήλιος είναι διαθέσιμος και να μείνουν εκεί για την διάρκεια της πρακτικής.

Εάν υπάρχει διακοπή κατά την διάρκεια της πρακτικής τι γίνεται?
Τίποτα αντίστροφο δεν θα συμβεί (εννοεί ότι δεν θα χάσουμε ότι καλό κερδίσαμε) αλλά η τελική επιτυχία θα καθυστερήσει.

Μπορούν οι άνθρωποι να τρώνε και να κάνουν την καθημερινή τους ρουτίνα κατά την διάρκεια της πρακτικής?
Ναι, αν και η πείνα σταδιακά θα εξαλειφθεί.

Μπορεί να θεραπευτεί η παχυσαρκία με την βοήθεια αυτής της μεθόδου?
Ναι, είναι μια θεραπεία για την παχυσαρκία.

Θα γίνει καμιά ζημιά στο μάτι?
Καμία ζημιά δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, κάθε ασθένεια θα θεραπευτεί.

Υπάρχουν Υπεριώδεις ακτίνες κατά την διάρκεια της ανατολής και της δύσης?
Δεν υπάρχουν υπεριώδης ή άλλες βλαβερές ακτίνες κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αυτή η μέθοδος εφαρμοζόταν στο παρελθόν?
Ναι.

Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο κάνουν αυτή την πρακτική?
Χιλιάδες άνθρωποι κάνουν αυτή την μέθοδο σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί αυτή η μέθοδος να θεραπεύσει οποιαδήποτε νοητική ασθένεια?
Ναι.

Μπορεί αυτή η μέθοδος να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε?
Ναι.


Είναι η επίδραση της Ανατολής και της Δύσης ίδιες κατά την διάρκεια του χρόνου σε διάφορα μέρη του κόσμου?
Πάνω κάτω είναι ίδια.

Είναι απαραίτητο να ακολουθούμε κάποια θρησκευτική τελετή όταν εφαρμόζουμε την πρακτική?
Όχι.

Χρειάζετε κάποιος γκουρού ή ειδήμονας κατά την διάρκεια της πρακτικής?
Όχι.

Στεκόμαστε ή καθόμαστε κατά την διάρκεια της?
Το να στεκόμαστε είναι καλύτερο από το να καθόμαστε.

Αυτή η πρακτική θεραπεύει την ημικρανία?
Ναι.

Θα πρέπει να αφαιρεθούν τα γυαλιά κατά την διάρκεια του κοιτάγματος?
Ναι, η πρακτική πρέπει να γίνει με γυμνό μάτι

Sun Gazing Process

Η διαδικασία για το κοίταγμα στον Ήλιο

Έχουμε ένα υπέρ-υπολογιστή στα σώματα μας, το όποιο μας δόθηκε από την φύση, είναι ο εγκέφαλος μας. Ο HRM (Hira Ratan Manek) το αποκαλεί “brainutor”. Ο εγκέφαλος είναι πιο ισχυρός ακόμα και από το πιο προηγμένο Η/Υ. Στο κάθε άνθρωπο έχει χαριστεί ένας αμέτρητος αριθμός ταλέντων και έχει κληρονομήσει τεράστιες δυνάμεις από την φύση. Τα άτομα ποτέ δεν θα πρέπει να υποτιμούν τον εαυτό τους. Ο καθένας είναι χαρισματικός. Αν χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δυνάμεις μπορούμε να φτάσουμε τους εαυτούς μας σε μεγάλο επίπεδο. Δυστυχώς, αυτές οι απεριόριστες κληρονομικές δυνάμεις είναι προγραμματισμένες σε αυτά τα τμήματα του εγκεφάλου στα οποία το μεγαλύτερο μέρος είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και μένουν αχρησιμοποίητα. Ακόμα και η ιατρική επιστήμη συμφωνεί ότι δύσκολα χρησιμοποιούμε το 5-7% του εγκεφάλου μας – οι πιο λαμπροί άνθρωποι όπως ο Αϊνστάιν έχει καταγραφεί ότι χρησιμοποιούν μόνο το 32% του εγκεφάλου τους.

Αν μπορούσαμε να δραστηριοποιήσουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να αφυπνίσουμε αυτές τις απεριόριστε κληρονομικές μας δυνάμεις στους εαυτούς μας τότε θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε τους εαυτούς μας σε υψηλότερα επίπεδα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ότι αποτέλεσμα θέλουμε. Για να χειριστούμε τον εγκέφαλο αποτελεσματικά, χρειάζεται να δραστηριοποιηθεί. Για να είμαστε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη παροχή δύναμης. Η Ηλιακή ενέργεια είναι η πηγή που ενδυναμώνει τον εγκέφαλο, η οποία μπορεί να εισέλθει και να φύγει από το ανθρώπινο σώμα μόνο από ένα όργανο του σώματος, το ανθρώπινο μάτι. Τα μάτια είναι η είσοδος, η πύλη για την Ηλιακή ενέργεια προς τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Λέγονται επίσης τα παράθυρα της ψυχής. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι το μάτι έχει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός της οράσεως. Και άλλες πληροφορίες θα μας αποκαλυφθούν στην συνέχεια για τις λειτουργίες του ματιού. Τα μάτια είναι πολύπλοκα όργανα και έχουν 5 δισεκατομμύρια μέρη, πιο πολλά ακόμα και από ένα διαστημόπλοιο που έχει 6-7 εκατομμύρια μέρη. Από αυτό μπορείτε να δείτε τις αμέτρητες δυνατότητες του ανθρωπίνου ματιού.

Ο HRM διαβεβαιώνει ότι το ουράνιο τόξο είναι στο μάτι και όχι στον ουρανό. Τα επτά χρώματα του Ηλίου είναι μόνο η αντανάκλαση αυτού του οποίου είναι μέσα στο μάτι. Μπορούμε να κάνουμε ένα ουράνιο τόξο όποτε το θελήσουμε – πάτε στον κήπο, και απλά παρατηρήστε κάτω από νερό που πέφτει όπως ο Ήλιος κινείτε από επάνω. Τότε θα δείτε το ουράνιο τόξο. Το μάτι μπορεί και λαμβάνει το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός. Είναι σαν να έχουμε ένα γυάλινο παράθυρο. Το μάτι είναι το τέλειο όργανο για την λήψη όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Από την στιγμή που τα μάτια είναι λεπτεπίλεπτα μέρη του σώματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο που να υπηρετούν τους σκοπούς μας χωρίς να καταστρέφονται. Οι σημερινές διδασκαλίες και ιδέες όπως το «μη βλέπετε το Ηλιακό φως καθόλου – θα βλάψετε την όραση σας», «μη πάτε ποτέ έξω στον Ήλιο γιατί θα πάθετε καρκίνο», προκαλούν αχρείαστη υστερία και παράνοια. Όσο πιο πολύ απομακρύνεστε από την φύση, τόσο το περισσότερο είναι ένας λόγος ασθένειας και αυτομάτως θα υποστηρίζετε πολυεθνικές εταιρίες. Υπάρχουν σαφείς ασφαλείς τρόποι για να πάρετε τα ευεργετήματα από την φύση χωρίς να εκθέσετε τους εαυτούς σας σε αντίθετες επιπτώσεις.

Ο καθένας θα έπρεπε να λαμβάνει ο Ηλιακό φως μόνο στις πρωινές ή απογευματινές ώρες, οι οποίες είναι έως 1 ώρα μετά την ανατολή ή 1 ώρα πριν την δύση. Έχει αποδειχτεί πέρα από λογικές αμφιβολίες ότι κατά την διάρκεια αυτών των ωρών, είναι ελεύθερος κανείς από έκθεση σε Υπέρυθρες και Υπεριώδης ακτινοβολίες. Τα επίπεδα των Υπεριωδών ακτινοβολιών κυμαίνονται στο 2 όλο το χειμώνα. Ο καλύτερος χρόνος για ηλιοθεραπεία εκτός του χειμώνα είναι οι 2 ώρες πριν την δύση και ή μετά την ανατολή. Το κοίταγμα στον Ήλιο έχει και επίσης και το πλεονέκτημα της λήψης των βιταμινών Α και D κατά την διάρκεια αυτής της 1 ώρας. Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για την υγεία του ματιού, η μόνη βιταμίνη που απαιτεί το μάτι. Αν κοιτάζεται στον Ήλιο τα γυαλιά «θα φύγουν» και οι συσχετιζόμενες δυνάμεις του ματιού θα σας παρέχουν καλύτερη όραση χωρίς γυαλιά. Επιπλέον, Είναι ασφαλές να κοιτάζετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της 1 ώρας στην ανατολή και την δύση του, ή κατά την διάρκεια του χειμώνα όπου η ένταση είναι λιγότερη.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανατολή ή δύση. Είναι το πώς το προσδιορίζουμε. Ο Ήλιος είναι σταθερός και εμείς είμαστε αυτοί πάνω στην Γη που γυρίζουμε γύρο του. Ο HRM έκανε πειράματα στο ίδιο του το σώμα για 3 χρόνια και κατασκεύασε αυτή τη μέθοδο βασισμένη εμπειρικά. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Ο HRM δεν είναι μια ξεχωριστή περίπτωση και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό. Τώρα χιλιάδες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο και λαμβάνουν τα αποτελέσματα. Στην Βραζιλία, Αυστραλία, Γερμανία, πάνω από 3000 εκτίθενται στο φως. Αυτό είναι μια αναγέννηση μιας επιστήμης η οποία εφαρμοζόταν πάρα πολύ παλιά. Αρχικά αυτή ήταν μια πνευματική πρακτική στα αρχαία χρόνια και τώρα γίνετε μια επιστημονική πρακτική, την οποία μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας.

Για να καθορίσετε πότε είναι η περίοδος της ανατολής και της δύσης, μπορείτε να ελέγξετε μια τοπική εφημερίδα για να έχετε τον ακριβή χρόνο της κάθε μέρας. Και οι δύο χρονική περίοδοι (ανατολή - δύση) είναι καλές για πρακτική – εξαρτάται από το τι βολεύει τον καθένα. Μέρα με την μέρα αυτή η πρακτική γίνετε όλο και πιο δημοφιλής και έχει γίνει γνωστή ως το φαινόμενο HRM. Ο HRM το φαντάστηκε ότι μπορεί να είναι από το Human Resource Management!
Το κοίταγμα στον Ήλιο είναι μια πρακτική που γίνετε μία μόνο φορά σε μια ζωή. Δείτε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο – μία φορά την ημέρα, Πρώτη μέρα, κοιτάξτε το μέγιστο για 10 δευτερόλεπτα. Το δεύτερη μέρα κοιτάξτε για 20 δευτερόλεπτα στον Ήλιο προσθέτοντας 10 δευτερόλεπτα για κάθε μέρα που κάνετε την πρακτική. Οπότε στο τέλος 10 ημερών που θα έχετε κάνει SG θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο για 100 δευτερόλεπτα = 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα. Στέκεστε κοιτώντας τον Ήλιο όρθιοι και με γυμνά πόδια πάνω στη Γη. Τα μάτια μπορεί να ανοιγοκλείνουν ή να τρεμοπαίζουν. Ακινησία και σταθερότητα των ματιών δεν απαιτείτε. Γιατί να μη δείτε τον Ήλιο αντί να βλέπετε τηλεόραση? Η ένταση της τηλεόρασης είναι πιο μεγάλη απ’ ότι ο ανατέλλοντας ή δύοντας Ήλιος. Αν μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση τότε μπορείτε εύκολα να κοιτάξετε τον ανατέλλοντα ή δύοντα Ήλιο με ασφάλεια. Να έχετε την πίστη ότι οι ακτίνες του Ήλιου ή το φως το οποίο παίρνετε μέσα από τα μάτια είναι ένα απέραντα ευεργετικά και δεν θα σας βλάψουν. Αυτό θα σας δώσει νωρίτερα, γρηγορότερα και ευκολότερα αποτελέσματα. Ακόμα και χωρίς το συστατικό της πίστης πάλι θα πάρετε τα αποτελέσματα που σας παρέχονται αφού κάνετε την πρακτική, αν και, θα πάρει περισσότερο χρόνο. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να περιορίσετε καμιά από της καθημερινές σας ρουτίνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας κατά τις μέρες που κάνετε την πρακτική. Η πείνα θα εξαφανιστεί τελικά από μόνη της.

Μπορείτε να θεωρείτε το SG από το ίδιο σημείο και την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθώντας ένα 24ώρο σχέδιο, αυτό θα έχει πλεονεκτήματα. Αν προσεύχεστε μπορείτε να κάνετε την προσευχή της επιλογής σας. Καμία δεν υποδεικνύεται και δεν απαιτείται. Ως μια προνοητικότητα, ας έχετε εξετάσει τα μάτια σας από ένα γιατρό. Αυτό είναι μια επιστημονική οπτική γωνία για το θέμα της προφύλαξης. Επίσης, μπορείτε να έχετε περιοδικές εξετάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε φωτογραφικές κάρτες μέτρησης για να παρακολουθείτε τις ακτινοβολίες τις Υπέρυθρες και τις Υπεριώδεις, οι οποίες κοστίζουν γύρω στα 2 δολάρια. (Οι κάρτες αυτές κρατιούνται μπροστά στο Ηλιακό φως). Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε ένα ακριβό photosensometer (Φώτο - αισθαντικός - μετρητής). Αν τα μάγουλα σας αρχίζουν και ζεσταίνονται σταματήστε το κοίταγμα. Να χρησιμοποιείτε κοινή λογική.

Όταν φτάσετε τους 3 μήνες θα έχετε κοιτάξει τον Ήλιο σε έκταση15 λεπτά. Αν μπορείτε να δείτε τηλεόραση για 3 ώρες, σίγουρα μπορείτε να δείτε τον Ήλιο τον Ήλιο για ένα τέτοιο χρονικό διάστημα. Τι γίνετε όταν φτάσετε το όριο των 15 λεπτών? Η Ηλιακή ενέργεια ή οι Ηλιακές ακτίνες είναι η οδός που πίσω από τον αμφιβληστροειδή φτάνει ως τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Καθώς ο εγκέφαλος λαμβάνει τον εφοδιασμό αυτόν σε δύναμη μέσα από αυτή την οδό, δραστηριοποιείτε ως ένας «brainutor». Ένα από τα λογισμικά προγράμματα τα οποία είναι κληρονομημένα στον εγκέφαλο θα αρχίζει να «τρέχει» και θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές από τις στιγμή που δεν θα έχετε νοητικές εντάσεις και ανησυχίες. Εκτός αυτού, θα έχουμε μια αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής ως μέσον για ανάπτυξη θετικών νοητικών καταστάσεων αντί για αρνητικών. Άλλωστε, θα γίνουμε άφοβοι από την στιγμή που οι ψυχώσεις μας θα έχουν εξαφανιστεί όποτε δεν θα έχουμε νοητικές ασθένειες. Αυτή είναι η πρώτη φάση της μεθόδου και λήγει γύρω στους 3 μήνες.

Οι άνθρωποι έχουν θετικές και αρνητικές ικανότητες, οι οποίες είναι οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Στην απουσία ηλιακού φωτός αναπτύσσουμε τις κακές ικανότητες. Τελικά, ακόμα και η πνευματική άγνοια φεύγει μακριά. Μερικές φορές, μπορεί να μπερδευτείτε από αυτά που ακούτε ή διαβάζετε. Λαμβάνετε αντιφατικές πληροφορίες όπως π.χ. ότι το κόκκινο κρασί είναι καλό για εσάς αλλά το αλκοόλ είναι κακό για εσάς. Έχετε σύγχυση με τα προβλήματα της ζωής απεχθάνεστε να πάρετε αποφάσεις. Αλλά μετά από 3 μήνες που έχετε κάνει SG, αναπτύσσετε μια αίσθηση σιγουριάς και γνωρίζετε τις απαντήσεις για τον εαυτό σας πνευματικά. Υπάρχει μια ισορροπία του νου, όταν είστε σε θέση να κρίνετε προσωπικές απαντήσεις – τις σωστές απαντήσεις. Αναπτύσσετε δυνάμεις που ήδη έχετε κληρονομικές μέσα σας. Οι κακές ιδιότητες εξαφανίζονται, ο θυμός, η απληστία, η ζήλια φεύγουν από εσάς. Αν είστε θετικοί και άφοβοι, δεν θα βλάψετε κανέναν ούτε θα πληγώσετε κανέναν. Θα γίνετε ένα άτομο με συμπόνια. Αυτή είναι μια μεγάλη συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη. Μια θετική προσέγγιση δημιουργεί λύσεις για τα προβλήματα και την φθορά της κοινωνίας. Δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξης για περιβαλλοντολόγους . Δεν πετάμε τα απορρίμματα. Μετά από τρεισήμισι μήνες τα πάντα αλλάζουν.

Άλλωστε, η νοητική κατάθλιψη θα φύγει. Οι ψυχίατροι παρατηρούν ότι η λύπη προκαλείται από έλλειψη Ηλιακού φωτός. Με την τεχνική του SG δεν θα έχετε κατάθλιψη για ολόκληρη την διάρκεια της ζωής σας. Θα επιτύχετε μια τέλεια ισορροπία του νου. Ο φόβος του θανάτου θα φύγει μακριά. Η κατάσταση του νου θα είναι τέτοια που μπορείτε να καλωσορίσετε τον θάνατο. Ότι είναι να γίνει θα μπορείτε να το αφήνετε να γίνει. Δεν θα υπάρχουν ανησυχίες. Ο καθένας έχει κάποιου είδους νοητικές διαταραχές, οι οποίες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ανθρώπου, οι οποίες όμως μπορούν να αφαιρεθούν με την χρήση του Ηλιακού φωτός..

Κατόπιν, οι φυσικές ασθένειες θα αρχίσουν να θεραπεύονται. Το 70 με 80% της ενέργειας που συντίθεται από την τροφή μας λαμβάνεται από τον εγκέφαλο και χρησιμοποιείται σε ως καύσιμο σε εντάσεις και ανησυχίες. Με την έλλειψη νοητικής έντασης, ο εγκέφαλος δεν χρειάζεται πλέον τη ίδια ποσότητα ενέργειας όπως παλιά. Καθώς προχωράτε με το SG, και καθώς οι εντάσεις σας μειώνονται η ανάγκη για λήψη τροφής θα μειωθεί.

Όταν θα φτάσετε τα 30 λεπτά διάρκειας συνεχούς κοιτάγματος του Ηλίου, σιγά, σιγά θα ελευθερωθείτε από φυσικές ασθένειες αφού όλα τα χρώματα του Ηλίου θα έχουν φτάσει στον εγκέφαλο μέσα από το μάτι. Ο εγκέφαλος ρυθμίζει την ροή της χρωματισμένη prana (ενέργεια) κατάλληλα στα αντίστοιχα όργανα. Όλα τα εσωτερικά όργανα παίρνουν αρκετή τροφοδότηση από την απαιτούμενη χρωματισμένη prana. Τα ζωτικά όργανα εξαρτώνται από το καθορισμένο Ηλιακό χρώμα της prana. Τα νεφρά κόκκινο, η καρδιά κίτρινο, το συκώτι πράσινο κτλ… τα χρώματα φτάνουν στα όργανα συμπληρώνουν την ανεπάρκεια. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι χρωματό-θεραπείες όπως το Ρέικι και η ενεργειακή θεραπεία. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για την χρωματό-θεραπεία. Αυτή είναι η διαδικασία για την απελευθέρωση από τις ασθένειες του σώματος σε μια περίοδο έξι μηνών. Μετά από 3-4 μήνες μπορείτε να θεραπευτείτε από τις σωματικές σας ασθένειες με την αυτό-υποδήλωση, η οποία είναι η φαντασία και ο οραματισμός να θεραπεύει τις ασθένειες κατά την διάρκεια που κοιτάτε τον Ήλιο. Επιστημονικές μέθοδοι όπως το Σολάριουμ, οι κρύσταλλοι, τα χρωματιστά μπουκάλια, φυσικές πέτρες, πολύτιμοι λίθοι, όλα αυτά εκμεταλλεύονται την Ηλιακή ενέργεια, η οποία είναι αποθηκευμένη σε αυτές τις φυσικές πέτρες. Μπορείτε να κρατάτε φυσικές χρωματιστές πέτρες μέσα στο νερό που πίνετε για γρηγορότερη ανάρρωση.

Στα σολάριουμ υπάρχει συνήθως μια πλατφόρμα σε ύψος 100 ποδιών όπου κάθε ένα από τα 7 γυάλινα διαμερίσματα έχει δομηθεί για κάθε ένα VIBGYOR χρώματα. Αυτή η πλατφόρμα περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο όλη την ημέρα και σύμφωνα με την ασθένεια που έχει διαγνωστεί, ο ασθενής τοποθετείται στο κατάλληλο χρώμα για θεραπεία. Παρόμοια, γυάλινα μπουκάλια με νερό σε διαφορετικά χρώματα κρατιούνται στον Ήλιο για 8 ώρες. Το νερό «Ήλιο-ποιείται» και αποκτά φαρμακευτική αξία και χρησιμοποιείται για την θεραπεία διαφόρων ασθενειών.

Η φωτοσύνθεση, την οποία εμείς παρερμηνεύουμε, δεν χρειάζεται στη πραγματικότητα την χλωροφύλλη. Μόνο το φυτικό βασίλειο την χρειάζεται την χλωροφύλλη. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να το κάνει με διαφορετικό μέσο. Η φωτοσύνθεση διαμορφώνει την Ηλιακή ενέργεια σε μια χρησιμοποιήσιμη μορφή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο τα φωτοβολταϊκά κύτταρα δουλεύουν και παράγεται ηλεκτρισμός, παρόμοια το νερό ζεσταίνεται, το φαγητό μαγειρεύεται σε Ηλιακή κουζίνα, και οι Ηλιακές μπαταρίες δρομολογούν τα αυτοκίνητα.

Τα μάτια λαμβάνουν το πλήρες φάσμα του Ηλιακού φωτός, το οποίο διανέμεται στα διαφορετικά μέρη του σώματος από τον εγκέφαλο σε μια σχέση ανάγκη προς βάση. Ως αποτέλεσμα, θεραπεύεστε από κάθε ασθένεια. Ένας τρίτος διαμεσολαβητής αποφεύγεται. Είστε ο κύριος του εαυτού σας μέσα σε 6 μήνες. Καθώς συνεχίζετε το κοίταγμα στον Ήλιο, η ενέργεια δεν χρησιμοποιείτε πλέον για νοητικές βλάβες ή σωματικές ασθένειες, έτσι το επίπεδο αποθέματος ενέργειας αυξάνεται στο σώμα. Στους 7.5 μήνες και 35 λεπτά του Ηλιακοί κοιτάγματος είναι που η πείνα αρχίζει και μειώνετε φανερά. Η ανάγκη για λήψη φαγητού μειώνεται. Κανένας δεν χρειάζεται να τρώει πιο πολύ από επίπεδο της πείνας του. Η πείνα έρχεται εξαιτίας των ενεργειακών απαιτήσεων του σώματος, το οποίο είναι απαραίτητο για την επιβίωση του. Αλλά η τροφή δεν είναι μια αναγκαιότητα για το σώμα ώστε να λειτουργήσει. Μόνο η ενέργεια είναι. Τυπικά, παίρνετε έμμεσα την Ηλιακή ενέργεια όταν τρώτε φαγητό, η οποία είναι προ-παραγόμενη από την Ηλιακή ενέργεια. Αν δεν υπάρχει Ηλιακό φως, καμία τροφή δεν καλλιεργείται. Μέσα στην διάρκεια των 6 μηνών θα αρχίσετε να έχετε την αυθεντική τροφή της μικρο-τροφής, η οποία είναι ο Ήλιος. Επιπρόσθετα, αυτό μπορεί να αποτρέψει τις βλάβες από τις τοξίνες που βάζουμε μέσα στο σώμα μας καθώς τρώμε κανονικό φαγητό.

Συνεπώς, καθώς καταναλώνετε την τροφή στην αυθεντική της μορφή, η πείνα αρχίζει να εξαφανίζεται. Σε 8 μήνες, μπορείτε να δείτε την πείνα να έχει φύγει τελείως. Για έναν νωθρό ή αδύναμο μαθητή ή για κάποιον χωρίς πίστη, αυτή η χρονική περίοδος μπορεί να πάει στους 9 μήνες ή 44 λεπτά. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, η πείνα εξαφανίζεται για πάντα. Όλοι οι μηχανισμοί που συνδέονται με την πείνα όπως το άρωμα, η επιθυμία, και η λιγούρα εξαφανίζονται. Άλλωστε, τα ενεργειακά επίπεδα είναι στον υψηλότερο βαθμό. Υπάρχει μια γνώμη (και είχα αυτή την εμπειρία) ότι ο εγκέφαλος είναι καλά δραστηριοποιημένος με την Ηλιακή ενέργεια. Καλά τα καταφέρατε, έχετε γίνει μια Ηλιακή κουζίνα.

Μετά τους 9 μήνες ή όταν φτάσετε το επίπεδο των 44 λεπτών, πρέπει να σταματήσετε το SG διότι η Ηλιακή επιστήμη απαγορεύει περαιτέρω κοίταγμα για το καλό της υγείας των ματιών. Το σώμα θα αρχίσει να αποφορτίζεται όταν σταματήσετε την πρακτική, αλλά θα χρειαστεί να επαναφορτιστεί. Τώρα πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια σε γυμνή Γη για 45 λεπτά ημερησίως συνολικά για 6 μέρες. Χαλαρό βάδισμα μόνο. Δεν χρειάζεται να τρέχετε να κάνετε τζόκιν ή να βιάζεστε. Οποιαδήποτε βολική ώρα της ημέρας είναι εντάξει, αν και είναι προτιμότερο να το κάνετε όταν η Γη είναι ζεστότερη και το Ηλιακό φως πέφτει πάνω στο σώμα σας. Όταν βαδίζετε με γυμνά πόδια, ένας σημαντικός αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου που λέγετε επίφυση ή τρίτο μάτι δραστηριοποιείται. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού αντιπροσωπεύει αυτόν τον αδένα. 25 χρόνια πριν νομίζανε πως ήταν ένας άχρηστος αδένας. Τώρα έχει γίνει ένας σημαντικός αδένας για μελέτη και μέχρι τώρα γύρω στα 18,000 συγγράμματα έχουν εκδοθεί για αυτόν. Πάντοτε ήταν γνωστός ως η Θέση της Ψυχής. Η επίφυση έχει τις απολήξεις των οπτικών νεύρων. Τα υπόλοιπα 4 δάχτυλα αντιπροσωπεύουν αδένες επίσης – υπόφυση, υποθάλαμος, θάλαμος, και αμυγδαλή. Η Αμυγδαλή τα τελευταία 2 χρόνια έχει κερδίσει την σπουδαιότητα στην ιατρική έρευνα. Είναι ένας Ηλιακός πυρήνας ή μια κοσμική ενέργεια και παίζει είναι σημαντικό ρόλο στην φωτοσύνθεση μέσω του Ηλιακού φωτός φτάνοντας στον εγκέφαλο μέσω του ματιού. Όταν περπατάτε με γυμνά πόδια, το βάρος του σώματος διεγείρει όλους αυτούς τους 5 αδένες μέσω των δακτύλων των ποδιών. Αυτό ενδυναμώνετε από την θερμή / ενέργεια και την Ηλιακή prana που πέφτει πάνω στο κεφάλι ή το Τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού. Τα τσάκρα δεν είναι στην σπονδυλική στήλη όπου εκεί βρίσκεται η τοποθεσία του οραματισμού τους, είναι σίγουρα στον εγκέφαλο. Όλα αυτά παράγουν ένα μαγνητικό πεδίο και το σώμα / εγκέφαλος επαναφορτίζεται με την ενέργεια του Ήλιου που μπαίνει μέσα σας. Χαλαρώστε. Περπατήστε 45 λεπτά για ένα χρόνο και η τροφή θα συνεχίσει να μένει μακριά σας. Μετά από 1 χρόνο επαναφορτισμού, αν είστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο σας μπορείτε να σταματήσετε το περπάτημα με γυμνά πόδια. Λίγα λεπτά Ηλιακής ενέργειας να πέφτει επάνω σας μια φορά κάθε 3-4 μέρες θα είναι αρκετή από κει και πέρα.

Αλλά αν θέλετε να ενδυναμώσετε το αμυντικό σας σύστημα, τότε συνεχίστε το βάδισμα με γυμνά πόδια. Επίσης αν θέλετε η δύναμη της μνήμης σας ή της ευφυΐας σας να αυξηθεί, συνεχίστε την πρακτική με το βάδισμα. Καθώς αυξάνετε Ηλιακή θερμότητα στα πόδια σας ο εγκέφαλος θα δραστηριοποιείται όλο και πιο πολύ, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω δραστηριοποίηση της επίφυσης.

Ιστορικά, πολλοί άνθρωποι κατάφεραν να παραμείνουν χωρίς τροφή. Σύμφωνα με το Βασιλικό Ιατρικό Κολέγιο του Λονδίνου το 1922 θεσπίστηκε ότι οι Ηλιακές ακτίνες ήταν η καλύτερη τροφή για τον άνθρωπο. Αν και κανένας δεν είχε παραθέσει για ποιον λόγο υπήρχε η τεχνική τους π.χ. ο Γιογκανάντα στον βιβλίο του «Η αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι» πήρε συνεντεύξεις από πολλούς αγίους και μυστικιστές για να βρει το μυστικό της απουσίας λήψης τροφής… μια κοινή αναφορά ήταν ότι η Ηλιακή ενέργεια έμπαινε από κάποια μυστική πόρτα και έφτανε στον προμήκη μυελό του εγκεφάλου. Αυτοί δεν αποκάλυψαν το μυστικό τους. Αυτή η γνώση χάθηκε από το κοινό εκείνη την εποχή.

Μια διεθνής ομάδα από 21 γιατρούς επόπτευαν τον HRM στην Αχμενταμπάντ για 411 μέρες, κατά την διάρκεια των οποίων παρέμεινε μόνο με νερό. Υπήρξαν εθελοντές οι οποίοι κάνανε 24ώρη παρακολούθηση. Αν και η Ηλιακή ενέργεια ήταν υπεραρκετή για τις ενεργειακές ανάγκες του HRM, ήπιε καφέ, τσάι και γάλα με βούτυρο για να ικανοποιήσει την οικογένεια του και τους γιατρούς.
Μετά το πείραμα και τα αποτελέσματα στην Αχμενταμπάντ ο HRM προσκλήθηκε στο Πανεπιστήμιο Τόμας Τζέφερσον και στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Πεν στην Φιλαδέλφεια. Θέλανε να μελετήσουν και να εξετάσουν τον αμφιβληστροειδή του, την επίφυση και τον εγκέφαλο του. Μερικά από τα αρχικά αποτελέσματα ήταν ότι τα γκρι κύτταρα στον εγκέφαλο του HRM αναγεννιόντουσαν. 700 φωτογραφίες έχουν παρθεί. Οι νευρώνες έχουν αναφερθεί να είναι ενεργοί και να μη πεθαίνουν. Η επίφυση του δεν συρρικνώθηκε το οποίο είναι τυπικό να συμβαίνει μετά τα 50 χρόνια και το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορεί να έχει είναι 6 χ 6 mm. Ωστόσο, η επίφυση του HRM μετρήθηκε να είναι 8 χ 11 mm.

Αυτοί που κάνουν την τεχνική του κοιτάγματος στον Ήλιο (οι λεγόμενοι Sun Gazers), εθελοντικά επιτρέπουν να εξεταστούν αλλά λόγω του χρηματικού κόστους πολλά αποτελέσματα φυσιολογικά δεν μπορούν να εκδοθούν. Το SG είναι η μόνη απάντηση στην αρθρίτιδα, την ημικρανία και τις θρομβώσεις. Οι θρομβώσεις είναι κοινό πρόβλημα αυτές τις μέρες λόγω του ότι καθόμαστε πολύ σε καρέκλες και τα πόδια πάντα κρέμονται και αιωρούνται. Η αντικατάσταση της επιγονατίδας έχει γίνει τις μόδας. Ακόμα και όταν δεν απαιτείται, πολυέξοδες εγχειρήσεις γίνονται λόγω της κακής ιατρικής πράξης και της απληστίας. Ας μην είμαστε εξαρτώμενοι σε εξωτερικές πηγές. Ας γίνουμε οι κύριοι του εαυτού μας. Ας κάνουμε το SG.

Μπορείτε να σπάσετε την πρακτική σε τρις φάσεις. Από 0 έως 3 μήνες, από 3-6 μήνες και από 6-9 μήνες. Πρέπει να περπατάτε με γυμνά πόδια για 45 λεπτά για την υπόλοιπη ζωή σας. Η τροφή μας κάνει να διαπράττουμε τον μέγιστο πόνο στους άλλους και να εκμεταλλευόμαστε τους άλλους.


Η μοναδικότητα του HRM είναι ότι έχει παραδώσει το σώμα του για παρατήρηση και πειράματα στην επιστημονική κοινότητα. Οι εγκεφαλικές λειτουργίες είναι πολύπλοκες και κάποιος είναι δύσκολο να εξηγήσει γιατί η τροφή δεν είναι απαραίτητη. Πως μπορεί ο Ήλιος να κάνει τέτοια θαύματα δεν μπορεί να εξηγηθεί. Αν και οι επιστήμονες συμφωνούν ότι η πείνα απόλυτα εξαφανίζεται. Ο HRM προτείνει τα παρακάτω βιβλία για τους περίεργους.

Light, medicine of future by Jacob Lieberman,
The Healing Sun: Sunlight and Health in the 21st Century by Richard Hobday.

Το Φως και Ιατρική του μέλλοντος, του Τζέικομπ Λίμπερμαν,
Ο θεραπευτής Ήλιος : Το Ηλιακό Φως και η Υγεία του 21ου αιώνα του Ρίτσαρντ Χόμπντευ.


Το εξώφυλλο και από τα δύο βιβλία ζητά να πετάξετε τα γυαλιά ηλίου όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Αποφεύγουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα των Ηλιακών ανέμων. Κανένας δεν σας ζητάει να κοιτάξετε τον Ήλιο κατά την διάρκεια της ημέρας ανάμεσα στις ώρες 10 το πρωί με 3 το απόγευμα. Επίσης μη χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Όταν το σώμα ζεσταίνετε και αρχίζετε να ιδρώνετε είναι χάσιμο του προϊόντος και πρέπει να το αφαιρέσετε από το σώμα. Όταν είστε βαμμένοι και παστωμένοι με λοσιόν και κρέμες αρχίζουν να εκφυλίζονται και τα χημικά τους εισέρχονται στο σώμα. Είναι η δική μας κακή χρήση της ιατρικής – που εμείς κατηγορούμε τον Ήλιο για καρκίνους του δέρματος. Η Ηλιοθεραπεία κατά την διάρκεια της ημέρας πρέπει να αποφεύγεται.

Υπάρχει μια πρακτική για την λήψη ενέργειας σε προσωρινή βάση στην Αμερική. Για να πάρουν ενέργεια για το σώμα τους, οι ιθαγενείς κάνουν Ηλιοθεραπεία με το να στέκονται στον Ήλιο για δύο ώρες το πολύ εκθέτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του σώματος τους και για αυτές τις μέρες δεν χρειάζονται φαγητό. Συντηρούνται στην μικρό-τροφή από το Ηλιακό φως. Όταν τα σύννεφα μαζεύονται γινόμαστε κακοδιάθετοι. Με το που βλέπουμε τον Ήλιο γινόμαστε ενεργητικοί.

Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν θαύματα, τα πάντα είναι επιστήμη. Υπάρχει μια εξήγηση για οτιδήποτε και τα πάντα είναι δυνατά. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες όσο είναι και η ανθρώπινη φαντασία. Το να κάνετε χρήση της Ηλιακής ενέργειας είναι ένας ασφαλής τρόπος και δεν είναι για βλαπτικούς σκοπούς. Το αίτημα του HRM είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρακτική για προσωπική ευημερία/ανάπτυξη και για την ανθρωπότητα.


Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ...ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΛΙΟ
(Iron Maiden : Dance Of Death)

Edited by - Rostar on 31/12/2004 09:50:11

Krisnna
Πλήρες Μέλος

Greece
1040 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/12/2004, 23:04:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krisnna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαταπληκτικό φίλε Rostar!
Ευχαριστούμε και Καλή Χρονιά. Ο Ήλιος είναι γνωστό οτι αποτελεί κάθε πηγή ζωής στην Γή, απο κεί και πέρα απομένει να δούμε στην πράξη πόσο είναι δυνατόν να επιτευχθούν με επιτυχία αυτές οι μέθοδοι!
Σίγουρα είναι απαραίτητο να υπάρξει ο κατάλληλος καιρός και περιβάλλον, αλλά η συγκεκριμένη μέθοδος άν αληθεύει δείχνει να είναι οτι το απλούστερο για να βελτιωθούμε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2005, 10:51:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Krisnna ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια. Θα ήθελα επιπρόσθετα με το κείμενο που παρέθεσα να αναφέρω και μια προσωπική μου εμπειρία την οποία είχα καταθέσει προ εξαμήνου σε άλλο topic. Μια εξομολόγηση ενός απλού βοσκού, όταν ήμουν μόλις εννέα χρόνων, κάπου στα Βαρδούσια Όρη, από όπου κατάγομαι.

"...Γιέ μου να ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ... Εκείνες τις ώρες που ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ....Την Ανατολή και τη Δύση του...Μην ακους αυτούς που λένε οτι κάνει κακό...Εκείνες τις ώρες περιμένει τη προσευχή μας...Αυτός είναι Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ εδώ στη Γη...Ακου τη συμβουλή μου και θα με θυμάσαι για όλη σου τη ζωή...Όταν ανατέλλει σήκωσε ψηλά τα χέρια σου με τά δάχτυλα ανοιχτά, όπως ανοίγουν τα λουλούδια κι όταν βασιλεύει σήκωσέ τα με τα δάχτυλα κλειστά...Θα πάρεις απ' αυτόν την ευλογία του...Θα μπει μέσα στο κορμί σου και δεν θά 'χεις ανάγκη κανένα γιατρό, επειδή Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ...Εκείνες τις στιγμές, πές μια προσευχή Σ' ΑΥΤΟΝ, ευχαρίστησέ τον που σ' αξίωσε να περάσεις την ημέρα σου κάτω απ' το φως του κι όταν μας αποχαιρετά, ευχήσου να δώσει υγεία κι αγάπη σε κείνους που πάει να συναντήσει...ευχήσου ν' αξιωθείς να τον αντικρύσεις και την επόμενη μέρα...κι όταν ξυπνήσεις για να περιμένεις την ανατολή του, κοίτα γύρω σου, κοίτα να δεις πόσα πουλιά στέκονταΙ πάνω στα κλαδιά ακίνητα για να τον αντικρύσουν ν' ανατέλλει...Αυτά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...Εμείς ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ...!!!...Αυτά γνωρίζουν ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...και κάτι ακόμη γιε μου...Φρόντισε σ' όλη σου τη ζωή να προλαβαίνεις τουλάχιστον ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ...για πρόσεξε ότι ΤΡΙΑ και το ΟΚΤΩ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ Σ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ...ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...8...!!!...Ολα γύρω μας παιδί μου έχουν ένα μήνυμα να μας στείλουν...αλλά εμείς κοιμόμαστε ακόμη κι όταν περπατάμε...!!!...Άκουσε εμένα τον "αγράμματο τσοπάνη" και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ..."

Αυτές τις κουβέντες τις διατήρησα μέσα μου σαν Ευαγγέλιο, αλλά χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να τις κάνω πράξη, όταν πριν από μερικά χρόνια, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με τη μοτοσυκλέττα μου και τις ανέσυρα στη μακρά περίοδο αποθεραπείας μου, η οποία, σε πείσμα των "επίσημων" εκδοχών, ακολουθώντας εκείνες τις φράσεις...(που τις έφερε ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ στο προσκήνιο η μνήμη)...εξελίχθηκε εντυπωσιακά.


Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ...ΣΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΛΙΟ
(Iron Maiden : Dance Of Death)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πασχαλης
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
480 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2005, 13:32:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πασχαλης  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Πασχαλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η βελτιωτικη και θεραπευτικη επιδραση της πραγματι αξιολογης παραπανω τεχνικης,
παρεχει συντομα, αξιολογα και εμφανη ευεργετικα αποτελεσματα.

Η ρυθμιση και επιτευξη της καλης λειτουργιας των γαγγλιων της περιοχης του ηλιακου
πλεγματος, αλλα κυρια, η επιτευξη αριστης λειτουργιας του δευτερου ενεργειακου κεντρου,
της σπληνας οπως αναφερεται,
εχει σαν αμεσο αποτελεσμα,
πρωτον, τη διευρυνση και υγιη αναπτυξη της ¨ηλιακης αναπνοης¨ που επιτελειται μεσω των
γαγγλιων του ηλιακου πλεγματος
και δευτερον, την αριστη κυκλοφορια και ισοκατανομη της ενεργειας σε ολοκληρο τον οργανισμο.

Το πρωτο εναρμονιζει την ψυχικη λειτουργια του ατομου και μεσω της υγιους εκφρασης,
τον απαλασεσει απο αγχωτικες καταστασεις
και το δευτερο επιφερει αριστη σωματικη ευεξια...


Ομως πρεπει να προσθεσω οτι,
η παραπανω τεχνικη πασχει σε καποια σημεια...

Η φαινομενικη εξισορροπηση Γης - Ηλιου,
ΔΕΝ επιφερει την ολικη εξισορροπηση...

Η ανισορροπη αποροφηση του στοιχειου ¨φωτια¨ σε βαρος των αλλων στοιχειων,
ενω προσκαιρα επιφερει αριστη ευεξια,
δυστυχως, παραλληλα δημιουργει συνθηκες ασταθους ισορροπιας,
με κινδυνο να επελθει αιφνιδια, οριστικη καταρευση.
Γεγονος που παρατηρειται συχνα σε ατομα της ανατολης,
μετα απο την ασκηση παραπλησιων τεχνικων...
Το αποτελεσμα παντα ειναι μειωση του μεσου ορου ζωης...

Ο μεγαλος μυσταγωγος ΟΡΦΕΑΣ, μας εχει δωσει την ιδια τεχνικη,
αλλα πληρως εξισορροπημενη...

Καθε μερα, ανεβαινε στο Παγγαιο ορος, πριν την ανατολη του Ηλιου
και καλωσοριζε την ανατολη του...

Η πληρης ομως τεχνικη της απορροφησης της ευεργετικης ηλιακης ενεργειας,
χρειαζεται να εξισορροπει το στοιχειο ¨φωτια¨ με τα λοιπα στοιχεια.

Αυτο επιτυγχανεται,
1. με βαδισμα -επαφη με τη Γη και βελτιωση των αναπνευστικων λειτουργιων- αρα
πληρωση του οργανισμου και με το στοιχειο ¨αερας¨.
Μικρος αριθμος αναπνευστικων ασκησεων, ειδικα για ατομα των πολεων,
συμβαλλει ευεργετικα.
2.Μολις φθασουμε στο προεπιλεγμενο σημειο,
ειναι χρησιμο να πινουμε μια ποσοτητα νερου,
προσλαμβανοντας ετσι και το στοιχειο ¨νερο¨.

Ο χρονος του περιπατου, οι αναπνευστικες ασκησεις,
και η ποσοτητα του νερου,
χρειαζεται να ειναι αναλογα της ηλιακης εκθεσης.

Τα τελικα ορια, για μεν τον περιπατο ειναι 12 χλμ (6+6),
οι αναπνοες μεχρι 24, (3Χ8)
και το νερο μεχρι 1% του βαρους του ατομου.

Η επιστροφη στην εδρα μας, δεον να συνεχιζεται με ενα πλουσιο προγευμα,
-με αυτην την τεχνικη ΔΕΝ μειωνεται η ορεξη-
ΑΥΣΤΗΡΑ ομως μεσογειακης διατροφικης συνηθειας (ψωμι, γαλακτομικα και χυμους)
και οχι το Αγγλωσαξονικο, αυγα με μπεϊκον κλπ...

Θαθελα να επιστησω την προσοχη και να παροτρυνω να ειμαστε ιδιαιτερα σκεπτικιστες
σε τεχνικες που προτεινονται απο ¨αυτοφωτους¨ διδασκαλους,
χωρις να υπαρχει απο πισω μια σοβαρη και δοκιμασμενη σχολη και μεθοδος.

Ειδικα μαλλιστα σε οσες τεχνικες αντιστρατευονται βασικες φυσικες λειτουργιες,
η οδηγουν σε ανισορροπες λειτουργιες τον οργανισμο.

Προσοχη ακομα και στις ολοκληρωμενες μεθοδους της Ανατολης,
γιατι, αλλο το Νταρμα του Ανατολιτη και αλλο του Δυτικου ανθρωπου,
οπως, διαφορετικος ειναι και ο σωματοτυπος της καθε φυλης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η προσευχη πριν την ¨εκθεση¨ στον Ηλιο, καλο ειναι να ειναι ΗΛΙΑΚΗ.
Πολυ καλη θεωρειται ο υμνος στον Ηλιο του Προκλου.
Η Κυριακη προσευχη (Πατερ ημων),
ειναι απο τις καλυτερες ηλιακες προσευχες,
γιαυτους που εχουν χριστιανικες κατευθυνσεις,
αλλα και για χριστιανογεννεις εσωτεριστες,
αφου η παραπανω προσευχη προερχεται απο την τελετουργικη ΚΑΜΠΑΛΛΑ...


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kynikos
Πλήρες Μέλος

United Kingdom
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2005, 23:24:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kynikos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωραίο θέμα Rostar, μπράβο,

Δεν ήξερα οτι υπάρχει μεθοδευμένο σύστημα "ηλιοθέασης", αλλα αυτό που ξέρω είναι οτι όποτε πετύχω τον ήλιο απέναντι σε κάποια βόλτα, είτε νωρίς πρωί είτε αργά απόγευμα, κοιτάζοντας τον πραγματικά γεμίζεις με την πιο αξέχαστη ενέργεια. Απλά δεν περιγράφεται με λόγια.

Εμείς που κατοικούμε άνω το 50ου παράλληλου, μπορεί να μην βλέπουμε πολύ τον ήλιο, αλλά οταν τον πετυχαίνουμε, έτσι χμηλά που στέκει στον ορίζοντα καμμιά φορά, μπορούμε να κάνουμε "θέσαη" με τις ὠρες...

Πράγματι αξίζει να πειοραματιστεί κανείς, αλλά (εννοείται) και λίγο προσοχή γιατί ο ήλιος δεν φωτίζει μόνο, μπορεί και να κάψει (αμφιβληστροειδεις).

Ευχομαί σε όλους να πετύχουν κάποιο βαθμό "ηλιοθέσαης"

Καλο 2005

kΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

junk95
Πλήρες Μέλος

Greece
1327 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 17:11:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους junk95  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Υπάρχουν Υπεριώδεις ακτίνες κατά την διάρκεια της ανατολής και της δύσης?
Δεν υπάρχουν υπεριώδης ή άλλες βλαβερές ακτίνες κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αυτό πάντως δεν είναι αλήθεια. Και για όλα τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι.

Για παράδειγμα δυσκολεύομαι πάρα πολύ να πιστέψω ότι τα ανώτερα θηλαστικά έχουν οποιονδήποτε μηχανισμό που να μοιάζει με αυτόν της φωτοσύνθεσης ή του φωτοηλεκτρικού φαινομένου ή του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Σημειώνω επίσης ότι αυτά τα τρία είναι εντελώς διαφορετικοί μηχανισμοί. Στη φωτοσύνθεση το ηλιακό φως χρησιμοποιείται σαν πηγή ενέργειας για διάφορες χημικές αντιδράσεις. Στο φωτοηλεκτρικό φαινόμενο, φως μετατρέπεται απ' ευθείας σε ηλεκτρισμό λόγω κβαντικών φαινομένων. Στο θερμοσίφωνα, η θερμότητα του ηλιακού φωτός ζεσταίνει το νερό. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με όποιον λέει ότι αυτά τα τρία είναι περίπου ο ίδιος μηχανισμός, γιατί ξέρω ότι είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Και αναρωτιέμαι, γιατί όταν έχει συννεφιά τα φυτά φωτοσυνθέτουν αισθητά λιγότερο, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες δε ζεσταίνουν τίποτα αλλά o HRM θεωρεί ότι το ανθρώπινο σώμα εξακολουθεί να "φωτοσυνθέτει" το ίδιο ποσό ενέργειας (αφού λέει να μην αυξήσουμε το χρόνο κοιτάγματος του ήλιου όταν είναι πίσω από τα σύννεφα);

Επίσης αναρωτιέμαι από πού κι ως πού η "ασφαλής" περίοδος διαρκεί μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ. Όλοι ξέρουμε ότι μόλις ο ήλιος ανέβει 5-10 μοίρες στον ορίζοντα (δηλαδή όχι περισσότερο από 20 λεπτά μετά την ανατολή) η λαμπρότητά του χαλαρά πιάνει ένα 95% αυτής που έχει το μεσημέρι. Όπως λέει και ο Κυνικός, σε βόρειες χώρες αυτό δεν είναι πάρα πολύ. Όμως δοκιμάστε να κοιτάξετε έστω και για 3 συνεχόμενα λεπτά τον ήλιο 15 λεπτά μετά την ανατολή στην Αττική γύρω στο Μάιο και αν δεν τυφλωθείτε τα λέμε.

Που με φέρνει σε ένα άλλο ζήτημα, συγγενές με αυτό για τη συννεφιά: η λαμπρότητα του ήλιου μεταβάλλεται ανάλογα με το γεωγραφικό πλάτος. Αντίστοιχα μεταβάλλεται και η ποσότητα της ενέργειας που προσλαμβάνουμε σε 2640 δευτερόλεπτα. Και μάλιστα με καθόλου αμελητέο τρόπο. Στον Ισημερινό η ενέργεια αυτή είναι σχεδόν διπλάσια απ' ό,τι π.χ. στις παρυφές του Αρκτικού κύκλου. Αυτά δε θα έπρεπε να τα λαμβάνει υπόψη του ένας επιστημονικός ισχυρισμός; Από πού κι ως που 2640 δευτερόλεπτα ηλιοθέασης παρέχουν ακριβώς την ίδια ενέργεια, είτε στην Ινδία, είτε στην Ελλάδα, είτε στη Βραζιλία, είτε βρέχει, είτε χιονίζει; Και γιατί "2640" δευτερόλεπτα;

Άλλο πράγμα που αναρωτιέμαι είναι αν έχει και άλλος να επιδείξει τέτοια θαυμαστή ικανότητα επιβίωσης μόνο με ηλιακές ακτίνες. Συγκεκριμένα αν υπάρχει και κάποιος άλλος που να έχει κοιτάξει επί 44 λεπτά τον ήλιο και εκτός από το να μην έχει τυφλωθεί, αισθάνεται και χορτάτος. Το γιατί αυτό έχει σημασία, αφήνεται ως άσκηση.

Είναι και που έκανα το homework μου γιατί έχω μάθει να μην πολυεμπιστεύομαι Ινδικά ταμπλόιντ:
http://www.randi.org/jr/071103.html

Δεν ξέρω για τις πρώτες δύο νηστείες, όμως η τρίτη (130 μέρες στην Αμερική) δεν έγινε ποτέ.

Κατά τα άλλα, όπως ίσως ξέρετε, το σώμα μας δαπανά τεράστια ποσά ενέργειας για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σταθερή και μάλιστα σε υψηλά επίπεδα (36 βαθμοί και κάτι). Περίπου 2000 θερμίδες την ημέρα για έναν ενήλικο. Χαλαρά πρόκειται για την υπ' αριθμόν 1 αιτία κατανάλωσης ενέργειας από το σώμα μας.

Είναι πολύ λογικό η διοχέτευση "δωρεάν" θερμότητας μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας να "ξεκουράζει" το μεταβολισμό μας και να νοιώθουμε μεγαλύτερη ευεξία. Γι' αυτό άλλωστε το καλοκαίρι τρώμε λιγότερο.
Χώρια που το δέρμα μας τρελαίνεται στη δημιουργία βιταμίνης D (ουπς, να κάτι συγγενές με τη φωτοσύνθεση, μόνο που τις πρώτες ύλες τις παίρνουμε από τις τροφές και έτσι ή αλλιώς ο οργανισμός μας χρειάζεται πολύ περισσότερα από βιταμίνη D για να επιβιώσει).

Δε βλέπω όμως γιατί απαιτείται απ' ευθείας επαφή του ηλίου με το πιο ευαίσθητο στην ακτινοβολία του απ' όλα τα όργανά μας για να ευεργετηθούμε από αυτόν. Με την ίδια λογική, ας γεμίσουμε και τα πνευμόνια μας με αλατόνερο αφού αποδεδειγμένα το μπάνιο στη θάλασσα κάνει καλό στην υγεία.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry PratchettΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

iaira
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
134 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 21:10:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους...
διάβασα με πολύ ενδιαφέρον ότι έχετε γράψει όλοι, γιατί έχω ξεκινήσει την ηλιοθέαση από το τέλος καλοκαιριού, και είπα να σας γράψω τα δικά μου αποτελέσματα.
Κατ' αρχήν δε θα έπαιρνα την απόφαση να ξεκινήσω αυτή την τεχνική, αν πρώτα δεν είχα δει αποτελέσματα στο άτομο που μου πρωτομίλησε και μένα για την Ηλιοθέαση.
Δεν ακολουθώ την τεχνική κάθε μέρα, για διάφορους τεχνικούς λόγους, και γιατί τώρα το χειμώνα τις περισσότερες φορές έχει συννεφιά.
Τα αποτελέσματα που έχω δει μέχρι τώρα, είναι ότι παρότι είχα σοβαρό πρόβλημα με τη μυωπία μου (7 Βαθμούς), χωρίς τα γυαλιά μυωπίας, δεν μπορούσα να διαβάσω βιβλίο, δεν μπορούσα να δω την οθόνη του υπολογιστή.
Σήμερα, δεν ανέχομαι τα γυαλιά στο διάβασμα, καθώς και από μακρινή για μένα απόσταση μπορώ άνετα να βλέπω τα γράμματα.
Επίσης, έχω πετάξει τα γυαλιά και στην οθόνη του υπολογιστή. ¨Οταν πάω να τα βάλω με ζαλίζουν πλέον.
Έκείνο που δεν έχω κάνει, και είναι στο πρόγραμμα, είναι να πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν έχει μυωθεί, και πόσο.
Πάντως ότι και να μάθω θα σας το γράψω.
Φιλικά,
Ίαιρα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kynikos
Πλήρες Μέλος

United Kingdom
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 01:27:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kynikos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε junk95,

Και εγώ ελεύθερα ομολογώ οτι μερικά πράγματα από αυτά του HRM δεν μου κάθονται καλά.

Ούτε με παραξενεύει αν διάφοροι προσπαθούν να εκμεταλευτούν τέτοιες ιδέες για κερδος και μόνο.

Παρ'όλα αυτά είμαι σίγουρος οτι κάτι υπάρχει στον πυρήνα αυτών των ιδεών, και στο φινάλε ο καθένας θα το ανακαλύψει μόνος του, αλλοιώς δεν έχει νόημα.

Φυσικά, εννοείται οτι ο άνθρωπος δεν είναι "φωτοσυνθετικός" μηχανισμός, και άλλες τέτοιες μπούρδες που λέγονται, εκτός φυσικά και άν είναι ταυτόχρονα... λάχανο.

Τους όποιους μηχανισμούς ισχύουν εδώ, απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, και μόνο από αυτή την βάση μπορούμε να προχωρήσουμε.

Προσωπικά νομίζω οτι έχουμε να κάνουμε με μια διαδικασία ανακάλυψης, αλλά ανακάλυψης-απόλαυσης και όχι ανακάλυψης-σκέψης.
Με άλλα λόγια αν κάνεις ηλιοθέσαη μην σκέφτεσαι, απλά "πρόσεχε" τί συμβαίνει.

======

Φιλη; iaira,

Θα με ενδιέφεραν πολύ οι παρατηρήσεις σου κατα την διάρκεια της ηλιοθέασης σου, είτε εδώ στο φόρουμ, είτε μέσω προσωπικού e-mail.

ΜΦΧ

kΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 08:00:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλες και Φίλοι Καλημέρα σας

Ευχαριστώ τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο άνοιγμα αυτού του θέματος και ιδιαίτερα στην αγαπητή iaira μια και απο δική της ευγενή ανταπόκριση πήρα το αρχικό κείμενο σε mail που μου έστειλε.
Διάβασα με προσοχή τις παρατηρήσεις σας.
Είναι λογικό να εγείρονται αμφισβητήσεις και απορίες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με οποιαδήποτε καινοφανή τοποθέτηση και έτσι πρέπει να γίνεται, προκειμένου η επεξεργασία της παρεχόμενης γνώσης να αφήνει το μεγαλύτερι δυνατό όφελος.
Σίγουρα, όμως, υπάρχει πολύ αξιοποιήσιμο έδαφος στην Ηλιοθέαση και περιμένω κι από άλλους φίλους, αν έχουν, σχετικές εμπειρίες.
Προσωπικά ασκούμαι στην Ηλιοθέαση πάρα πολύ καιρό, όχι όπως αναφέρει ο HRM αλλά με δικούς μου, απλούστερους, τρόπους.
Φίλε Junk, όχι μόνο τον Μάϊο, αλλά και την 21η Ιουνίου, στην πιο κοντινή του παρουσία, έχω κοιτάξει τον Ήλιο, μέχρι και μία ώρα μετά την Ανατολή του, πολύ μεγαλύτερο διάστημα από τα 3 λεπτά που αναφέρεις, εξακολουθώντας όμως να διαβάζω, να γράφω και να στερώ τους οφθαλμούς μου, από την ενίσχυση των γυαλιών, παρά το ότι διέρχομαι την πέμπτη δεκαετία της ζωής μου...
Φυσικά, δεν έχω φορέσει ποτέ μου γυαλιά ηλίου, πέραν της εφηβικής ηλικίας - καί τότε όχι από λόγους προστασίας αλλά σαν αξεσουάρ μόδας... - θεωρώντας ότι αποτελεί προσβολή σε συνάνθρωπό μου, το να του μιλώ και να του κρύβω τα μάτια μου, πιστεύοντας ότι αποτελεί ύβρι πρός τη φύση το να θωρώ τα χρώματά της φιλτραρισμένα από σκούρο φακό...
Δεν έχω, βέβαια, την απαίτηση η δική μου στάση να θεωρηθεί κανόνας. Είναι απλά η προσωπική μου καταγραφή, ως άνθρωπος μέν αλλά διαφέρουσα ύπαρξη δε...
Χάρηκα πολύ στην αναφορά του φίλου Πασχάλη για τη συνήθεια του Ορφέα και τον ευχαριστώ για τη γνωστοποίησή της.
Κλείνοντας για σήμερα - αφού απόλαυσα την Ανατολή σ' έναν ασυνήθιστα ανέφελο και πεντακάθαρο Αττικό ουρανό βλέποντας την όλη διαδικασία περίπου για ένα τέταρτο της ώρας σε απόλυτη κατάνυξη και συνεχή ενατένιση του αναδυόμενου...Πατέρα Όλων, σ' αυτόν τον ταπεινό Συμπαντικό κόκκο - δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο παρά την περιεκτικότατη παρατήρηση του φίλου Kynikos...

"...Παρ'όλα αυτά είμαι σίγουρος οτι κάτι υπάρχει στον πυρήνα αυτών των ιδεών, και στο φινάλε ο καθένας θα το ανακαλύψει μόνος του...
...Προσωπικά νομίζω οτι έχουμε να κάνουμε με μια διαδικασία ανακάλυψης, αλλά ανακάλυψης-απόλαυσης και όχι ανακάλυψης-σκέψης.
Με άλλα λόγια αν κάνεις ηλιοθέσαη μην σκέφτεσαι, απλά "πρόσεχε" τί συμβαίνει...."

Εύχομαι και πάλι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΓΟΝΙΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

Rostar


Ας φύγω
Όπως η ώρα εκείνη που κλείνει τα βλέφαρα
Κι αποτραβιέται παράμερα
για να εισέλθει
Ο ΄Ηλιος Αστήρ
...

Edited by - Rostar on 06/01/2005 08:33:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Key_man
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/01/2005, 19:16:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Key_man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλησπερα φιλε Rostar, το θεμα σου
κ η πρακτικη ειναι τελεια!!!

θα αρχισω απο αυριο, αραγε γι αυτο το λογο υπαρει κ η παροιμια
"ο ηλιος θρεφει τα παιδια κ ο υπνος τα μοσχαρια?"
για τον υπνο γνωριζα οτι συντελει στην αναπτυξη των μυων κ
στη δημιουργεια νεων ιστων του σωματος, μα για τον ηλιο ηξερα πραγματικα πολυ λιγα..

αραγε αυτη η ενεργεια ειναι η ιδια με την πρανα που προσπαθουμε
να παρουμε με τις ασκησεις αναπνοης..? μαλλον σωστο ειναι κ το ποστ
του πασχαλη, που λεει για συνδιασμο..

παλια, εποχη Μεσμερ κ αργοτερα θεωρουσαν τον ηλιο φαρμακο
σχεδον για ολα, κ οι αρχαιοι ελληνες των ελεγαν φονια τερατων κ νοσων.

τα λεμε παλι..

"οποιος κοιτα κ δεν φοβαται το κακο,
χανει τον κοσμο αλλα βρησκει την ηθακη..."
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 00:53:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η παρέμβασή μου αυτή δεν έχει να προσθέσει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάτι νεώτερο στο topic που άνοιξα, αλλά ένα ερώτημα προς την κοινότητα του Esoterica, έπειτα απ΄πο ένα πολύ ενδιαφέρον mail που πήρα από το μέλος Avallon...
Mια πολύ σοβαρή παρέμβαση στο θέμα, αλλά με την επισήμανση ότι...ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕSOTERICA !!!
Ειλικρινά στενοχωρέθηκα επειδή οι παρεμβάσεις της στα όσα θέματα την είχα παρακολουθήσει ήταν πνευματώδεις, εμπεριστατωμένες και προϊόντα μιας πολύ σοβαρής και γόνιμης αναζήτησης...
Μήπως θα μπορούσε ο Αdmin ή κάποιο άλλο μέλος να με ενημερώσει ?...

...I feel a little strange inside,
A little bit of Jekyll, a little Mr. Hyde... (Rory Gallagher)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 02:05:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Απεστάλη: 12/01/2005, 23:51:12


Avallon Reloaded...


Η αγαπητή μας Avallon γύρισε.
Edited by - Ramoglou on 17/01/2005 02:07:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 15:12:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η αγαπητή μας Avallon γύρισε.

Eεε... μη βάλεις κιόλας στοίχημα γι'αυτό...

Εν πάσει περιπτώσει, ο αγαπητός Rostar μου έστειλε προσωπικό μήνυμα όπου ζητούσε να συμμετάσχω στο θέμα αυτό που άνοιξε γιατί τον ενδιέφερε η άποψή μου...(προφανώς δεν ήταν ενήμερος για την αποχώρησή μου μέχρι τη στιγμή εκείνη)

Εγώ έκανα κάτι καλύτερο...
Προκειμένου να ΜΗΝ συμμετάσχω (πράγμα μου είναι πολύ δύσκολο αφού δε μ'αφήνετε ν'αγιάσω τον τελευταίο καιρό ) αποφάσισα να του πω την άποψή μου με προσωπικό mail... πράγμα που σκοπεύω να κάνω όποτε ξαναπαραστεί ανάγκη.

Οσο για το "Avallon Reloaded" είπαμε...
ήταν "άσκηση πανικού" με αρκετή δόση χιούμορ (άκου εκεί reloaded...)
Eτσι ... για να μπουν οι καρδιές κάποιων και τα "πράγματα" στη θέση τους...

Να'στε όλοι καλά και συγνώμη αν διέκοψα τη ροή του θέματος...


Avallon Reloaded...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2005, 15:28:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Eεε... μη βάλεις κιόλας στοίχημα γι'αυτό...

Για το "αγαπητή" ή για το "γύρισε" να μη βάλω στοίχημα ;

quote:
Οσο για το "Avallon Reloaded" είπαμε...
ήταν "άσκηση πανικού" με αρκετή δόση χιούμορ (άκου εκεί reloaded...)
Eτσι ... για να μπουν οι καρδιές κάποιων και τα "πράγματα" στη θέση τους...


Εμπρός ;; Κέντρο Αμέσου Βοηθείας Λεκανοπεδίου Αττικής εκεί ;;;;
Έχω κάποιους λιπόθυμους εδώ που η καρδιά τους δεν είναι στη θέση τους στείλτε ένα ασθενοφόρο να τους πάρει σας παρακαλώ !

Πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα εφτασέέέέέ

Έλα παλικάρι μου πάρ’ τους και τρέχα τους μη μας πεθάνουν κιόλας.

Welcome Back Avallon

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2005, 00:00:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Πολύ γλυκό το συναίσθημα του Νόστου...

Η ευχάριστη έκπληξη από την παρουσία της αγαπητής Avallon, με υποχρεώνει να αναβάλλω την απάντησή μου στις σημαντικές παρατηρήσεις της, περιοριζόμενος σ' ένα απλό, μια και η έλλειψή της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη...

Καλώς ώρισες Avallon

...I feel a little strange inside,
A little bit of Jekyll, a little Mr. Hyde... (Rory Gallagher)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2005, 11:45:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Rostar,

δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ σε κάποιο θέμα και έτσι δεν γνωρίζω συνολικά τις απόψεις σου για τον κόσμο....

δεν έχω καμμία διάθεση αντιδικίας μαζί σου ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος συμμετέχει σ'αυτή την συζήτηση...

αλλά...

θα σε παρακαλούσα πολύ να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη της ακόλουθης πρότασης σου....

quote:
Θα γίνει καμιά ζημιά στο μάτι?
Καμία ζημιά δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, κάθε ασθένεια θα θεραπευτεί.


εφόσον αυτό γίνει δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον...

ευχαριστώ,
και πάλι συγνώμη για την παρέμβαση στο πολύ αξιόλογο κατά τ'άλλα θέμα που έχεις ανοίξει...


Φιλικά, Galadriel


1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Yota
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 00:02:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yota  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας,

Γράφω αυτό το μήνυμα για να δώσω μερικές εξηγήσεις για την Ηλιοθέαση.

Σκεφτόμουν να γράψω ένα μήνυμα και να το στείλω σε φόρουμς που ασχολούνται με μεταφυσική όπως το δικό σας αλλά ήθελα πρώτα να περάσουν και άλλοι μήνες, να ολοκληρώσω τους 9 μήνες Ηλιοθέασης, να συλλέξω περισσότερα ιατρικά στοιχεία και μετά να το κάνω, διότι δεν έχω καμιά όρεξη να κάθομαι και να αντιμετωπίζω τις δυσπιστίες/ αρνητικότητες/ επιθέσεις κτλ του καθενός σε ένα φόρουμ. Με πρόλαβε όμως ο Roster μια και δημοσίευσε το κείμενο μου που από χέρι σε χέρι έφτασε και σε αυτόν (χωρίς να ζητήσει την άδεια να το κάνει, εγώ δεν ήμουν έτοιμη για αυτή την δημοσίευση ακόμα), οπότε τώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις, αλλά διευκρινίζω, ότι δεν θα παραμείνω στο φόρουμ να αντιδικώ με κανέναν, εγώ εφάρμοσα την μέθοδο της Ηλιοθέασης με ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ, και δεν παίρνω την ευθύνη για κανέναν άλλο που θα θελήσει να την εφαρμόσει.

Η Ηλιοθέαση δεν ανήκει σε κανέναν, δεν είναι Ινδική, Ελληνική, Αιγυπτιακή, ή των Μάγιας, είναι μια ξεχασμένη παγκόσμια γνώση.

Κανένας ΔΕΝ πουλάει τον Ήλιο άρα δεν μπορείτε να μιλάτε για οικονομική εκμετάλλευση της μεθόδου. Η Ελλάδα είναι προικισμένη να έχει πολύ Ηλιοφάνεια καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Είναι ιδανική για Ηλιοθέαση.

Εμένα προσωπικά με ενδιέφερε να καλυτερέψω την υγεία μου, όχι αν την έχει επανά-ανακαλύψει ένας Ινδός, χώρια που δεν με πειράζει καθόλου αυτό. Μπράβο του που τα κατάφερε, και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια που την έδωσε την μέθοδο αυτή ΔΩΡΕΑΝ σε όλους μέσω του ίντερνετ, και δεν το παίζει «γκουρού» κανενός, άλλωστε ο ίδιος έχει γράψει πως «όσο υπάρχουν Γκουρού ο μαθητής δεν θα είναι ποτέ ελεύθερος». Είναι υπέρμαχος της άποψης ότι ο καθένας έχει τον δάσκαλο μέσα του και δεν χρειάζονται εξωτερικοί δάσκαλοι να μας ελέγχουν. Θεωρεί ότι μέσω της Ηλιοθέασης μπορεί κανείς να πάρει τις πνευματικές απαντήσεις που τον ενδιαφέρουν κατευθείαν από την Πηγή. Δεν μπορώ λοιπόν να κατακρίνω έναν τέτοιο άνθρωπο επειδή είναι Ινδός και δεν είναι του δικού μας Ντάρμα, και δεν είναι και έλληνας κτλ… αυτό που μετράει για μένα είναι ότι έιναι άνθρωπος!

Θα ήθελα να διευκρινίσω μερικά πράγματα:

Ξεκίνησα την Ηλιοθέαση όταν πρωτοέμαθα για αυτήν στις αρχές του καλοκαιριού του 2004, παίρνοντας το προσωπικό ρίσκο και κάνοντας πειραματόζωο τον εαυτό μου, διότι από τους γιατρούς δεν είχα ελπίδες σε σοβαρό πρόβλημα με το DNA που αντιμετωπίζω (***), μετά από τα καταπληκτικά θετικά αποτελέσματα που είχα, ενημέρωσα για την μέθοδο αυτή τους κοντινούς μου φίλους, μερικοί από αυτούς την εφάρμοσαν και επιβεβαίωσαν την θετική επίδραση στην υγεία τους, ακόμα και από τον 1ο μήνα της μεθόδου.

Δεν βρήκα μια μέθοδο στο αχανές ίντερνετ να την μοιράζω εδώ κι εκεί πριν την εφαρμόσω πρώτα επάνω μου, και δω τι αποτελέσματα έχει.

Στο ενημερωτικό κείμενο που δημοσίευσε εδώ ο αγαπητός Roster υπάρχουν πολλά κενά μια και ήταν τα αρχικά εμαιλ που έστελνα στους φίλους μου, οπότε κάποια πράγματα που τα συζήτησα μαζί τους δεν περιλαμβάνονται, σας δίνω μερικές διευκρινήσεις:

Εκτός από το κοίταγμα στον Ήλιο, όπου έχουμε το στοιχείο της Φωτιάς, και την γείωση που κάνουμε πατώντας με γυμνά πόδια πάνω στην Γη όπου έχουμε το στοιχείο της Γης, υπάρχουν και τα άλλα δυο (Αέρας, Νερό), ο ιδανικός τρόπος για να κάνει κανείς Ηλιοθέαση είναι πατώντας πάνω σε θαλασσινή άμμο, σε κάποια παραλία, όπου εκεί φυσικά υπάρχει αρκετός φρέσκος αέρας για να δώσει το στοιχείο του Αέρα, επίσης, την μέθοδο αυτή συμπληρώνουν το Ήλιο-ενεργοποιημένο νερό (Sun Charged Water), σε γυάλινα (αποκλειστικά γυάλινα και ποτέ πλαστικά) μπουκάλια βάζουμε πόσιμο νερό και το αφήνουμε στην έκθεση του Ηλίου για 8 ώρες τουλάχιστον, μετά μπορεί να διατηρήσει την ενέργεια του για 24 ώρες οπότε και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να καταναλωθεί. Έτσι παίρνουμε και το στοιχείο του Νερού. Άρα έχουμε Φωτιά, Γη, Αέρα και Νερό και με τον συνδυασμό και των τεσσάρων αποκτούμε και τον Αιθέρα.

Διευθύνσεις για περαιτέρω μελέτη:

***

Το αγγλικό νέο site του ΧΡΜ είναι εδώ:

http://www.solarhealing.com/

***


Για όσους θα ήθελαν να ψάξουν το θέμα περισσότερο, προτείνω το νέο φόρουμ για την Ηλιοθέαση (στα αγγλικά, είναι διεθνής φόρουμ):

http://forums.lifemysteries.com/

Εκεί μπορείτε να απευθυνθείτε και προσωπικά στον ΧΡΜ για όποιες απορίες έχετε σχετικά με την μέθοδο αυτή.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν ένα e-book για την Ηλιοθέαση εδώ:

http://forums.lifemysteries.com/index.php?topic=115.0

Μια πιο πλήρης λίστα Ερωτήσεων – Απαντήσεων (F.A.Q.) μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://lifemysteries.com/psjs_faqs/06236228.shtml

Δεν θα ήθελα να παραμείνω στο Εσωτέρικα και να αντιδικώ με κανέναν για το θέμα, εάν υπάρχουν όμως άτομα που ενδιαφέρονται σοβαρά για την Ηλιοθέαση, και που θα ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας μου προσωπικό εμαιλ.

***

Δεν εμπορεύομαι την Ηλιοθέαση, και θεωρώ άδικες τις επιθέσεις που διάβασα σε αυτό το thread. Έχω αρκετά προβλήματα υγείας να λύσω ακόμα, οπότε συνεχίζω την Ηλιοθέαση, και δεν θα σπαταλήσω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου με άσκοπες αντιπαραθέσεις με κανέναν.

Σας χαιρετώ,
***

Υ.Γ. χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα για τον βοσκό που αναφέρει το Ροστερ, και την τεχνική την Ηλιοθέασης που του δίδαξε, τον ευχαριστώ για αυτές τις πληροφορίες. Εκτός από τον ΧΡΜ υπήρξαν και άλλοι που εμπειρικά είχαν επανά-ανακαλύψει την μέθοδο αυτή.

__________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ Yota

1/2/2010
__________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 03:02:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα!
Η Ηλιοθέαση φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, (από την πρώτη ανάγνωση).
Θα έλεγα -χωρίς υπερβολή- ότι διαβάζοντας το μήνυμά σου Rostar
ένιωσα κάτι το συγκλονιστικό!

Μου έφερε στο νου αναμνήσεις από παλιά,
συζητήσεις για τον ήλιο, σαν αυτή τη δική σου εμπειρία, που μας γράφεις, και ακόμη κάποιες ασκήσεις Χάθα Γιόγκα.
Επίσης, επειδή έχω περάσει κάποια χρόνια της ζωής μου σε συνθήκες
χωρίς Ηλιακό φως, κατανοώ πλήρως τις συνέπειες της έλλειψης του Ήλιου.
Για μένα λοιπόν τα πράγματα είναι απλά:

NO SUN - NO FUN

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 18:04:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εμπρός ;; Κέντρο Αμέσου Βοηθείας Λεκανοπεδίου Αττικής εκεί ;;;;
Έχω κάποιους λιπόθυμους εδώ που η καρδιά τους δεν είναι στη θέση τους στείλτε ένα ασθενοφόρο να τους πάρει σας παρακαλώ !

Πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα πι πα εφτασέέέέέ


Bρε τι μαθαίνει κανείς στο esoterica!!

Eξ'ου και η νέα μου φωτογραφία... με το ορθάνοιχτο από την έκπληξη στόμα και τα πεσμένα μαλλιά.
Μέχρι τώρα λοιπόν ήξερα ότι το ασθενοφόρο κάνει "ίου-ίου"
Τώρα ο αγαπητός Ράμογλου μας λέει ότι κάνει "πί-πα".
Τι άλλο θ'ακούσουμε...
Μια ακόμη τυπική περίπτωση διχασμού απόψεων (μη το κάνουμε όμως και ανατολικό ζήτημα...)


quote:
Για το "αγαπητή" ή για το "γύρισε" να μη βάλω στοίχημα ;

Φαντάζομαι το ερώτημα αυτό είναι ρητορικό...

quote:
Welcome Back Avallon

... και αυτό ειρωνικό...

Ομως ας επανέλθουμε στο θέμα μας που χρειάζεται την αμέριστη προσοχή όλων μας μια και είναι τόσο ενδιαφέρον...

Από αρχαιοτάτων λοιπόν χρόνων οι θεραπευτικές ιδιότητες του ήλιου μας ήταν γνωστές. Μπορούμε εύκολα στην ελληνική μυθολογία να βρούμε αρκετές αναφορές.
Μια από αυτές αφορά τον Ωρίωνα και τον έρωτα που ένιωσε για την Μερόπη την κόρη του βασιλιά της νήσου Χίου. Ο πατέρας της λοιπόν που δεν ήθελε το γάμο αυτό τύφλωσε τον Ωρίωνα την ώρα που εκείνος κοιμόταν στην ακτή. Ο Ωρίωνας ζήτησε τη βοήθεια του θεού Ηφαιστου όπου εκείνος τον έβαλε στους ώμους ενός παιδιού και του ζήτησε να τον οδηγήσει μπροστά στον Ηλιο που ανέτελλε και αμέσως εκείνος ξαναβρήκε το φως του...

Το κατά πόσο ο μύθος είναι κυριολεκτικός ή κρύβει μέσα του κάποιο βαθύτερο νόημα το αφήνω στην κρίση σας.

Στον "Κρατύλο" ο Πλάτωνας δίνει την ετυμολογία του ονόματος του Απόλλωνα παραθέτει 4 ερμηνείες που αντιστοιχούν στις 4 ιδιότητες του Θεού. Μια απ'αυτές είναι "Aπολούων" επειδή απαλλάσει και καθαρίζει.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει μέχρι και σήμερα ο Επικούριος Απόλλωνας στις Βάσσες Αρκαδίας ως ανάθημα των κατοίκων στον Απόλλωνα που τους βοήθεια στη θεραπεία μιας επιδημίας. Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί το ναό θα έλεγα ότι επιβάλλεται μια επίσκεψη αφού είναι ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους και ο μοναδικός σκεπαστός από την αρχαιολογική εταιρεία ναός.

Και στην Ηλεία όμως ο Απόλλωνας λατρευόταν με την ίδια ιδιότητα αλλά και μ'ένα άλλο επιθετικό προσδιοριμό (Ακέσιος) που σημαίνει ο θεραπεύων (από το ρήμα ακέομαι). Δεν είναι ακόμα τυχαίο ότι ο πατέρας του Ασκληπιού ήταν ο Απόλλωνας...

Στην Αθήνα ο Απόλλωνας λατρευόταν με το επίθετο "Αλεξίκακος" επειδή με χρησμό από τους Δελφούς σταμάτησε τον λοιμό που μάστιζε τους Αθηναίους τον καιρό του Πελοπονησιακού πολέμου.

Οπως βλέπουμε λοιπόν υπάρχουν αρκετές δόσεις αλήθειας για τις ιαματικές ιδιότητες του ήλιου όμως αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι πως (με ποιό τρόπο) αποφάσισε ο κύριος αυτός αφού δεν έχει ιατρικές γνώσεις ότι ο απαραίτητος χρόνος είναι τόσος όσος αναφέρει. Δηλαδή αν καθίσουμε ένα δευτερόλεπτο λιγότερο δεν γίνεται η θεραπεία?

Καλώς σας βρήκα!

Υ.Γ. Yota ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου!


Avallon Reloaded...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 18:13:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Καλώς σας βρήκα!

Kαλώς ήρθες

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Απέριττος
Μέλος 3ης Βαθμίδας


567 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 22:07:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Απέριττος  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Απέριττος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι...
γνωρίζω πολύ καλά το θέμα αλλά περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί πριν απαντήσω. Κατ' αρχήν να χαιρετήσω την πολύ καλή μου φίλη Γιώτα η οποία αποφάσισε να μπει στο φόρουμ και να μιλήσει. Πρέπει να πω ότι είναι απο τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει στο χώρο μας και απόλυτα ειλικρινής. Για αυτό θα πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτά που γράφει και θα την υπερασπιστώ σε αυτό.
Έχω σχέση με το θέμα γιατί κι εγω κάνω την άσκηση και ήδη είμαι στα 9 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Ήδη τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Και θα είμαι λίγο σκληρός με κάποιους οι οποίοι πριν βγουν εδω και γράφουν τις παπαριές τους για κάτι να φροντίζουν να ξέρουν τι είναι αυτό. Πιστεύω ότι τελικά πολύ κακώς βγάζουμε κάποια πράγματα παραέξω. Δεν το αξίζετε. Να πηγαίνετε και να πληρώνετε τους διάφορους τσαρλατάνους, σωτήρες και εκμεταλλευτές να σας τα παίρνουν να σας πουλάνε φούμαρα και να νομίζετε ότι κάτι κάνετε. Έχουν πιάσει την ψυχολογία σας και σας έχουν ξεζουμίσει. Όταν όμως κάποιος σας δείχνει έναν δρόμο ανέξοδο και προσιτό σε όλους, ειτε απο αφέλεια και άγνοια είτε λόγω του ότι οι εγκάθετοι πρέπει να στηρίξουν τα αφεντικά τους, πέφτετε επάνω του να τον φάτε. Γιώτα μου μην αγωνιάς και μήν στενοχωριέσαι. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν οι υπόλοιποι ας βολοδέρνουν στα σκοτάδια τους. Άλλωστε για άλλη μια φορά η ρήση του διδασκάλου βγαίνει αληθινή: "μην ρίπτετε τα διαμάντια εις τους χοίρους". Και εγω θα συμπληρώσω άσε τους να κυλιούνται στην λάσπη και στα περιττώματά τους... εκεί είναι η θέση τους.
Φιλικά... μόνο για αυτούς που το αξίζουν....

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 23:13:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητέ Rostar...

...θα σε παρακαλούσα πολύ να αναλάβεις πλήρως (sic!) την ευθύνη της ακόλουθης πρότασης σου....

quote:

Θα γίνει καμιά ζημιά στο μάτι?
Καμία ζημιά δεν θα συμβεί. Αντιθέτως, κάθε ασθένεια θα θεραπευτεί.

εφόσον αυτό γίνει δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον...


Aγαπητή Galadriel

H παραίνεση του μηνύματός σου περί..."ανάληψης ευθύνης" ήχησε μέσα μου περίεργα...κάτι σαν...Ένορκη Διοικητική Εξέταση !!!

ΟΧΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ !
ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ !!! ΚAI ΛΥΠΑMAI AN H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!
ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ...
ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ !!!

Κατά τα άλλα το μήνυμα του φίλου Απέριττου ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Μέσα σε λίγες αδρές αράδες έδωσε απαντήσεις προς κάθε "ευκόλως εννοούμενη" κατεύθυνση!
Οπότε κι εγώ με τη σειρά μου...δεν έχω να προσθέσω κάτι επιπλέον...

Υ.Γ.
Και γιατί θα πρέπει...να γνωρίζεις τις απόψεις μου για τον κόσμο ?....

...I feel a little strange inside,
A little bit of Jekyll, a little Mr. Hyde... (Rory Gallagher)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2005, 23:52:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ rostar,

νομίζω πως έχω διευκρινήσει ότι δεν έχω τίποτα με κανέναν από τους συμμετέχοντες στο θέμα...

και ότι το βρίσκω πολύ αξιόλογο...

τώρα γιατί αυτό που είπα ήχησε μέσα σου έτσι... δεν γνωρίζω...

όπως δεν γνωρίζω γιατί αντέδρασες τόσο έντονα ...

νομίζω πως είναι δικαίωμα μου, όταν κάτι αφορά την υγεία και την αρτιμέλεια μου να θέλω κάποιος να αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του...

από κει και πέρα όταν λέω τα περί συνολικής άποψης σου για τον κόσμο, δεν εννοώ παρά το ότι αυτό βοηθάει στην κατανόηση των επιμέρους...

όπως και να εχει, και αν θυμάμαι καλά, ζήτησα και συγνώμη για την παρέμβαση μου στο θέμα..

τέλος, η συνολική σου αντίδραση στο ερώτημα μου, δίνει από μόνη της μιαν απάντηση...

και πάλι εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη στην προσπάθεια σας...


Galadriel1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2005, 03:24:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
[quote]
--------------------------------------------------------------------------------
Welcome Back Avallon
--------------------------------------------------------------------------------


... και αυτό ειρωνικό...


Καθόλου ειρωνικό, άσχετα αν δε το πιστεύεις το εννοώ.

Απο μένα ΤΕΛΟΣ.
Καλή συνέχεια στο όμορφο θέμα.

Και συγνώμη για την διακοπή.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2005, 22:58:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Galadriel καλησπέρα

Έχεις δίκιο ότι η αντίδρασή μου έχει έντονα "χρώματα", τώρα που την ξαναδιαβάζω, επειδή την έγραψα, την απέστειλα και μετά έκλεισα τον υπολογιστή. Όμως καλή μου, πώς είναι δυνατόν να αναλάβω εγώ ευθύνη για τη δική σου υγεία;...Δεν το βρίσκεις κι εσύ με τη σειρά σου λίγο βαρύ;...

quote:

νομίζω πως είναι δικαίωμα μου, όταν κάτι αφορά την υγεία και την αρτιμέλεια μου να θέλω κάποιος να αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του...

Σαφώς και είναι δικαίωμά σου να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους σε κάτι που αφορά την υγεία σου, αλλά το ενδιαφέρον αυτό θέμα (και ειλικρινά σ' ευχαριστώ για την ταυτότητα εκτιμήσεών μας) παρετέθη στο Esoterica, san phg;h genik;oteroy problhmatismo;y kai ;oxi san

...I feel a little strange inside,
A little bit of Jekyll, a little Mr. Hyde... (Rory Gallagher)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rostar
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
161 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2005, 23:23:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Rostar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Galadriel καλησπέρα

Έχεις δίκιο ότι η αντίδρασή μου έχει έντονα "χρώματα", τώρα που την ξαναδιαβάζω, επειδή την έγραψα, την απέστειλα και μετά έκλεισα τον υπολογιστή. Όμως καλή μου, πώς είναι δυνατόν να αναλάβω εγώ ευθύνη για τη δική σου υγεία;...Δεν το βρίσκεις κι εσύ με τη σειρά σου λίγο βαρύ;...

quote:

νομίζω πως είναι δικαίωμα μου, όταν κάτι αφορά την υγεία και την αρτιμέλεια μου να θέλω κάποιος να αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του...

Σαφώς και είναι δικαίωμά σου να εξετάζεις όλες τις παραμέτρους σε κάτι που αφορά την υγεία σου, αλλά το ενδιαφέρον αυτό θέμα (και ειλικρινά σ' ευχαριστώ για την ταυτότητα εκτιμήσεών μας) παρετέθη στο Esoterica, σαν πηγή γενικότερου προβληματισμού και όχι σαν μια Εναλλακτική Θεραπευτική Πρόταση - όσο κι αν η εμπειρία της Γιώτας αλλά και δική μου αντίστοιχη θα μπορούσε κάλλιστα να εμβαπτίσει το θέμα και με αυτή τη χροιά...
Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν έχω πρόθεση να γενικεύσω τις όποιες προσωπικές εκτιμήσεις...
Άλλωστε η μυστική, προσωπική οδός υγιεινής του καθενός μας, έχει τις περισσότερες φορές εντελώς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά...
Εν πάσει περιπτώσει θέλω να χαλαρώσω τουε τόνους που παρ' ολίγο να υψωθούν αδικαιολόγητα και χωρίς κανένα πρακτικό αντίκρυσμα.
Από την πλευρά μου το θέμα κλείνει με τις παραπάνω διευκρινήσεις. 'Οσον αφορά δε επί της ουσίας του θέματος, θα σε συμβούλευα να ανατρέξεις στην πολυσχιδή όπως φαίνεται από το post της Γιώτας κατάθεση απόψεων διεθνώς...
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη συμβολή στο θέμα της, πάντοτε πολύτιμης, Avallon και της Λίλιθ...
Το θέμα φίλοι μου ενδείκνυται για σοβαρό προβληματισμό και εναπόκειται στην εμπιστοσύνη καθενός, αλλά και στην προσωπική στάθμη της τόλμης του...

Σας καληνυχτίζω όλους
και σας ευχαριστώ για την κατάθεση των απόψεών σας

Rostar

Υ.Γ.
Τάσο, περιμένω κι εσένα...
Έχω την αίσθηση ότι μία άσκηση Ηλιοθέασης, πάνω στο Σώμα, της πάνσεπτης μητρός του Παρθενώνα, θα αποτελούσε εντελώς πρωτόγνωρη κατάσταση...
Η σκέψη και μόνο - που για μένα έχει ήδη αποτελέσει εμεπιρία την 21η Ιουνίου 1982 - της θέασης Ανατολής και Δύσης από Θεϊκό βάθρο του Πεντελικού, αρκεί από μόνη της να επιφέρει πλείστα όσα βελτιωτικά επακόλουθα στην ύπαρξή μας...

...In your life you may choose desolation
And the shadows you build with your hands
If you turn to the light
That is burning in the night
Then the Journeyman's day has begun...

IRON MAIDEN
(Dance Of Death)
JOURNEYMANΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lamogio
Μέλος 3ης Βαθμίδας


560 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2005, 11:26:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lamogio  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κανένας ΔΕΝ πουλάει τον Ήλιο άρα δεν μπορείτε να μιλάτε για οικονομική εκμετάλλευση της μεθόδου. (ακόμη)

Το «ακόμη» δικό μου.
Χμμ
Ενδιαφέρον (όχι οτι τα υπόλοιπα δεν είναι).
Μυρίζομαι χρήμα ατελείωτο.
Ηδη κάποιοι πουλάνε οικόπεδα σε Σελήνη , Αρη και δεν ξέρω πού αλλού...
Δεν πάμε να πατεντάρουμε εμείς τον ήλιο να τα κονομήσουμε πριν προλάβει κάνας άλλος; (γιατί κάποτε θα γίνει κι αυτό). Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
journey
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2005, 18:57:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους journey  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος,μα μόνο για ανάγγνωση και κάποιες ερωτήσεις που και που αν μου επιτρέπετε...Λοιπόν,η ηλιοθέαση μου φαίνεται καταπληκτική, μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικό με την επίδραση της Σελήνης στον άνθρωπο;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
journey
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/01/2005, 19:37:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους journey  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
οι κινέζες(άκουσα) προέβαλαν τα στήθη τους στην πανσέληνο για να γίνουν ¨γεμάτα¨όπως αυτή ? και υπάρχει ένα κομμωτήτιο στη Γαλλία που χτενίζει αποκλειστικά και μόνο όταν έχει πανσέληνο ?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
10368
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2005, 19:41:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 10368  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στέλνω τούς χαιρετισμούς μου σέ όλα τά μέλη τού χώρου

Κατ' αρχάς θέλω νά ευχαριστήσω τά μέλη ΑΜΑΛΙΑ καί ΜΟΡΦΕΑ γιά τό καλωσόρισμα.


Αγαπητή Αμαλία, ζητώ συγγνώμη γιά τό λάθος νά δημοσιεύσω αρχικά τό μήνυμά μου αυτό σέ λάθος θεματική ενότητα, η σχέση όμως τής ηλιοθέασης μέ θέματα υγείας καί θεραπευτικής καί τό γεγονός ότι σάν νέο μέλος δέν γνώριζα ότι τό θέμα ήδη έχει συζητηθεί στήν παρούσα ενότητα, μέ οδήγησαν σέ αυτήν τήν επιλογή.
Τό ευχάριστο είναι ότι εδώ, τά μέλη Rostar καί Yota έχουν αναπτύξει ικανοποιητικά τό θέμα καί έτσι θά είναι πιό εύκολο νά παρακολουθήση κανείς τήν ιδιαίτερη προσέγγιση πού κάνω.

Φίλε Μορφέα, δυστυχώς τό νά επιχειρήσω νά σού εξηγήσω τά περί αριθμολογίας είναι αρκετά πολύπλοκο καί χρονοβόρο.
Άλλως τε, η δημοσίευση πού έκανα, πέρα από τό καθ' εαυτό θέμα τής ηλιοθέασης, στόχευε κυρίως σέ αναγνώστες πού ενδεχομένως νά ασχολούνται μέ αριθμολογία.
Πάντως διαβάζοντας τίς δημοσιεύσεις τών μελών Rostar καί Yota,
πιστεύω πώς δέν θά δυσκολευτής νά κατανοήσης τούς συσχετισμούς
τών λεξαριθμικών εξισώσεων πού παραθέτω.
Επίσης στήν δημοσίευση τού μέλους Yota,υπάρχει καί η σωστή διεύθυνση τής ιστοσελίδας πού παραθέτω, μάλιστα όλα δείχνουν ότι είναι τό ίδιο πρόσωπο.

ΗΛΙΟΘΕΑΣΙΣ

Αφορμή για την δημοσίευση αυτή στάθηκε η ακόλουθη ιστοσελίδα της κ. Γιώτας Αρδαμερινά


www.yota.gr/sg_gr

Αναφέρεται στην Ηλιοθέαση («κοίταγμα στον ήλιο») και προτείνω να την δείτε για να έχετε καλύτερη άποψη.

Για τό «κοίταγμα στον ήλιο» είχα ακούσει και παλαιότερα από έναν φίλο μου και με αφορμή την ιστοσελίδα πού προανάφερα, μπήκα στον πειρασμό, να το ερευνήσω και αριθμολεξικά, ορμώμενος από την περιέργεια να παρακολουθήσω τι είδους συσχετισμοί θα μπορούσαν να προκύψουν, συγκρίνοντας αριθμολογικά λέξεις ή φράσεις ανάλογες με την Ηλιοθέαση, με λέξεις ή φράσεις πού υπήρχαν ήδη καταχωρημένες στην αριθμολεξική βάση δεδομένων πού έχουμε δημιουργήσει με τον συνεργάτη μου Μιχάλη (Taygeton).

Τά αποτελέσματα πού προέκυψαν, μέρος των οποίων δημοσιεύω στην συνέχεια,
αν μη τι άλλο, έχουν ενδιαφέρον….

Εώϊος = πρωινός, αυγινός, ορθρινός, εωθινός, επίθετο του Απόλλωνος
Ηλιακός = ο του ηλίου,
Φάος = φώς
Είσοψις = παρατήρηση, κοίταγμα


1895 = ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ (εώϊον ηλιακόν φάος),
1896 = ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΙΝ ΠΑΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ (αναγκαίον διά την ίασιν πάσης ασθενείας είναι),


2264 = ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΑΣΙΝ ΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ (αναγκαίον διά την ίασιν της φλεγμονής, πρηδών, υψήλωσις, σύστρεμμα, φλέγμανσις, φλεγμός, φλεγμασία, φλογμός, οίδος, οίδημα, οίδησις),
2264 = Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (η αγωγή του καρκίνου),
2264 = ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ (τι δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικόν πεδίον; ),
2265 = ΤΟ ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ (το εώϊον ηλιακόν φάος),
2265 = ΙΑΣΙΣ ΠΑΣΗΣ ΝΟΣΟΥ ΕΣΤΙΝ (ίασις πάσης νόσου εστιν),
2265 = Ο ΠΑΙΩΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ (ο Παιωνικός ήχος είναι, [παιωνικός, παιώνιος, παιώνειος, ιατρικός, ιαματικός, θεραπευτικός, αποτελούμενος από μέτρα παιάνος, δηλ. από μετρικούς πόδας, έχοντας 3 βραχείες ή 3 βραχείες και μια μακρά]),


2829 = Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΤΟΥ ΕΝΝΕΑ (η σημασία του τριττού εννέα, τριπλόν εννέα, 999, [ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ=999]),
2829 = Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΤΙΝ (ο άρτος της ζωής εστίν, ο Χριστός // ΙωάνΕ. 6:48 ),
2830 = ΤΟ ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ ΕΣΤΙΝ (το εώϊον ηλιακόν φάος εστιν),
2830 = ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (το πρέπον διά την θεραπείαν του καρκίνου),
2830 = ΦΩΣ ΟΔΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ (Φως, Οδός, Αλήθεια και Ζωή είναι),
2831 = ΑΙΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ (αίτιον της συνειδήσεως),
2831 = ΑΛΕΞΗΤΩΡ ΣΗΤΟΔΟΚΕΩΝ (αλεξήτωρ, ο κρατών μακράν, αποκρούων, προστάτης, φύλαξ, υπερασπιστής, πρόμαχος, υπέρμαχος - σητοδόκις, ψυχή, πεταλούδα),
2831 = Η ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΘΕΟΤΗΣ (η τρισυπόστατος θεότης, η Αγία Τριάς),
2831 = Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΣΤΙ (ο ποιητής του κόσμου εστι),
2831 = ΤΡΥΜΑΛΙΑΣ ΡΑΦΙΔΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΙΣ (τρυμαλιάς ραφίδος διέλευσις),, //ΜατθΕ.19:23-25),


2460 = ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΝ (ανθρωπομαγνητισμού έργον, κατά τον Παράκελσον πρώτον, ακολούθως δε και κυρίως κατά τον Μέσμερ [Mesmer], ανθρωπομαγνητισμός λέγεται ρευστόν τι και αόρατον, του οποίου είναι πεπληρωμένος ο άνθρωπος και το οποίον δύναται κατά βούλησιν να εκπέμψη και να παραγάγη αποτελέσματα. Παρομοίου ρευστού είναι πεπληρωμένα και όλα τά ζώα και τά όντα, από των ουρανίων σωμάτων, μέχρι του λεπτοτάτου κόκκου κόνεως.//ΕγκυκλΛεξΗλίου),
2460 = ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ ΕΣΤΙΝ (εώϊον ηλιακόν φάος εστιν),
2460 = Η ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (η αίγλη του Αγίου Πνεύματος),
2460 = ΦΩΤΟΦΟΡΟΝ (φωτοφόρος-ον),
2460 = ΨΥΧΗΣ ΤΑΜΙΑΣ (ψυχής ταμίας, ψυχοταμίας, φύλακας των ψυχών, τροφοδότης, διαχειριστής, δυνάστης),


2779 = Η ΠΛΗΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (η πλήρωσις του λόγου),
2779 = Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ (η ροή των ηλεκτρονίων),
2779 = Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΣΤΙ (ο άρτος της ζωής εστί, ο Χριστός // ΙωάνΕ. 6:48 ),
2779 = ΤΟ ΥΠΕΡΦΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (το υπερφώς σημαίνει),
2780 = ΤΙ ΝΕΜΕΙ ΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑΣ ΑΡΧΑΣ (τι νέμει τάς σπερματικάς αρχας; ),
2780 = ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ ΕΙΔΟΣ ΕΣΤΙ (τό αρχέτυπον είδος εστι, [είδες εν τω νω τό αρχέτυπον είδος τό προάρχον της αρχής της απεράντου] // ΕρΤρΕΚ. Λ:Α:8:1),
2780 = ΤΟ ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ ΕΣΤΙ (το εώϊον ηλιακόν φάος εστι),
2780 = ΤΡΙΔΥΜΟΥ ΑΙΓΛΗΣ ΓΝΩΡΙΣΜΑ (τριδύμου αίγλης γνώρισμα, τρίδυμος αίγλη, τριπλή ακτινοβολία [ιδίως του ηλίου] // Mag.),


2409 = ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΣΙΝ ΠΑΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ (αναγκαίον διά την θεράπευσιν πάσης ασθενείας),
2410 = ΕΠΙΤΡΙΣ ΟΚΤΩ ΕΣΤΙ (επιτρίς οκτώ εστί, 3 φορές οκτώ [888, ΙΗΣΟΥΣ=888]), [πρβλ. και Ιήσων, Ιάσων, Ιήϊος, ίασις, ιά, ιή],
2410 = ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ ΕΣΤΙ (εώϊον ηλιακόν φάος εστι),
2411 = ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΣ ΕΣΤΙΝ (ουσία του αιθέρος εστιν),
2411 = ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΠΛΕΓΜΑ (το περιβάλλον την Γήν ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα),


2340 = Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ (ο άρτος της ζωής είναι, ο Χριστός // ΙωάνΕ. 6:48 ),
2340 = ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΣΤΙ (το πνεύμα το εκ Θεού εστι //Α΄Κορινθ. 2:12),
2341 = Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (η διακόσμησις του κόσμου),
2341 = ΤΟ ΕΩΙΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΑΟΣ ΕΙΝΑΙ (το εώϊον ηλιακόν φάος είναι),
2341 = ΤΟ ΘΕΪΚΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (το θεϊκόν μέρος του αίματος), [πρβλ. και Τριφωσφορικήν Αδενοσίνην],
2342 = ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ ΦΟΡΕΥΣ (θείου λόγου φορεύς),
2342 = ΦΟΙΒΕ ΛΥΚΩΡΕΥ (Φοίβε Λυκωρεύ, προσφ. Απόλλωνος // ΟρφΥ. 34:1),
2342 = Η ΣΑΡΞ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΣΤΙ (η σάρξ του Ιησού εστί),


3784 = Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (η καταγωγή του φωτός),
3784 = ΤΟ ΠΡΩΙΝΟΝ ΗΛΙΑΚΟΝ ΦΩΣ ΕΣΤΙΝ (το πρωϊνόν ηλιακόν φώς εστιν),
3785 = ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΦΩΣ ΕΣΤΙ (το πρώτον φώς εστι, [«αιθήρ δε ουσίας χύμα το λεπτότατον θερμόν φύσει και λαμπρόν, το πρώτον φώς και μη κατά μετοχήν δευτέρου γινόμενον», //Των Αράτου Φαινομένων Προοίμιον 9:3]),
3785 = ΨΥΧΟΦΩΣ ΕΣΤΙ (ψυχόφως εστί, το ψυχικόν φώς),


4173 = ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΓΟΝΟΤΥΠΟΝ ΕΣΤΙΝ (παρένθεσις εις τον ανθρώπινον γονότυπον εστιν),
4174 = Η ΘΕΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (η θέασις του εώϊου φάους εστι),
4174 = ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ ΕΣΤΙ (δύναμις εξουδετερώσεως εστι, [μία από τις τρείς δυνάμεις πού επενεργούν στην ύλη, η ουσία, στοιχείο, πού χρησιμεύει ως αγωγός της, στην εσωτερική παράδοση ονομάζεται Άζωτον «Ν», όταν η ουσία εξετάζεται ανεξάρτητα από την λειτουργία της ως αγωγός δυνάμεως ονομάζεται Υδρογόνο «Η», //Μπορίς Μουράβιεφ, Γνώση, Τόμος Α΄, σελίς 148]),
4174 = ΕΓΕΡΣΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΕΣΤΙΝ (έγερσις εσωτερικού εαυτού εστιν),


4967 = ΤΑΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΦΙ ΑΛΦΑ ΡΩ ΜΥ ΑΛΦΑ ΚΑΠΠΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΝΥ (ταύ όμικρον φί άλφα ρώ μύ άλφα κάππα όμικρον νύ, [τά γράμματα της φράσεως ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝ]),
4968 = Η ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ (η είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους),
4968 = ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ (κοινωνία του μακρόκοσμου μετά του μικρόκοσμου),
4969 = Η ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΕΣΤΙ (η γένεσις του Χριστού εντός ημών εστι),
5482 = ΕΠΤΑΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΙΝΗΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΠΥΡΟΣ (επτάς σπονδυλοδίνητων τροχών πυρός),
5483 = Η ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (η είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους εστι),
5483 = Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΙΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΕΣΤΙΝ (η ενσάρκωσις της Χριστικής Οντότητος εστιν, [Χριστική Οντότης, η οντότητα [Χριστός], πού ενσαρκώθηκε στο σώμα του Ιησού Ναζωραίου //Rudolf Steiner «από τον Ιησού στον Χριστό», εκδ. Κέδρος]),
5483 = ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΕΣΤΙ (κοινωνία του μακρόκοσμου μετά του μικρόκοσμου εστι),
5483 = ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ (μορφοποιός δύναμις πεπρωμένου ανθρωπίνου γένους),
5484 = ΚΟΡΥΦΗ ΔΕ ΘΕΩΝ Ο ΠΕΡΙΞ ΧΘΟΝ ΕΧΩΝ ΦΑΕΝΝΟΣ ΑΙΘΗΡ («κορυφή δε θεών ο πέριξ χθόν’ έχων φαεννός αιθήρ», //Ευριπ. Fragm. 919 line 2),


5475 = ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους εστι),
5475 = ΕΝΣΑΡΚΩΣΙΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΕΣΤΙΝ (ενσάρκωσις της Χριστικής Οντότητος εστιν, [Χριστική Οντότης, η οντότητα [Χριστός], πού ενσαρκώθηκε στο σώμα του Ιησού Ναζωραίου //Rudolf Steiner «από τον Ιησού στον Χριστό», εκδ. Κέδρος]),
5475 = Η ΔΙΑΣΩΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (η διάσωσις της ψυχής εκ του θανάτου),
5476 = ΕΞΥΠΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ (εξυπνισμός της εντός ημών θείας φύσεως),


4959 = ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (τι είναι η βρώσις του ξύλου της ζωής; ),
4959 = ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΣΤΙ (το μέσον κινήσεως της ψυχής εστί),
4960 = ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ (είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους),
4960 = ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΣΤΙ (το αίτιον της δημιουργίας του ανθρώπου εστί),
4961 = ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΕΣΤΙ (γένεσις του Χριστού εντός ημών εστι),
4961 = Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΟΝΟΤΥΠΟΥ (ο άγγελος και νομεύς του ανθρωπίνου γονοτύπου),


5146 = Η ΕΠΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ (η επενέργεια του ηλεκτρομαγνητισμού εις τόν ανθρώπινον οργανισμόν),
5146 = Η ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙ (η είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους ενεργεί),
5146 = ΕΝΩΣΙΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΤΗΤΟΣ (ένωσις θερμότητος και ψυχρότητος),
5146 = ΑΛΦΑ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΛΑΜΒΔΑ ΥΨΙΛΟΝ ΤΑΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΝΥ ΕΨΙΛΟΝ ΝΥ (άλφα, πί, όμικρον, λάμβδα, ύψιλον, ταύ, όμικρον, νύ, έψιλον, νύ [τά γράμματα της φράσεως ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΕΝ]),
5147 = ΤΟ ΔΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (το δήλωμα του φωτός του θεού),


5618 = Η ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ (η είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους δημιουργεί),
5618 = ΙΩΤΑ ΣΙΓΜΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΡΩ ΡΩ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΙ ΙΩΤΑ ΑΛΦΑ (ιώτα σίγμα όμικρον ρώ ρώ όμικρον πί ιώτα άλφα, [τά γράμματα της λέξεως ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ]),


4165 = ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΥΤΟΤΕΛΗ (τι συνιστά τον άνθρωπον αυτοτελή; ),
4166 = ΘΕΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (θέασις του εώϊου φάους εστι),
4166 = ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (το μέσον αγωγής της ψυχής),


3650 = ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟΣ (αρχετύπου είδους διασκορπισμός),, [είδες εν τω νω τό αρχέτυπον είδος τό προάρχον της αρχής της απεράντου] // ΕρΤρΕΚ. Λ:Α:8:1),
3651 = ΘΕΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΦΑΟΥΣ (θέασις του εώϊου φάους),
3651 = ΘΗΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΩΜΕΓΑ ΣΙΓΜΑ ΙΩΤΑ ΣΙΓΜΑ (θήτα έψιλον ωμέγα σίγμα ιώτα σίγμα, [τά γράμματα της λέξεως ΘΕΩΣΙΣ]),

5042 = ΤΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΟΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΑΣ (τι κατέστησεν τούς βροτούς εχέφρονας; ),
5043 = Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙΝ (η δύναμις του εώϊου ηλιακού φάους εστιν),
5043 = ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (το απόρρητον του φωτός του θεού),


5034 = Η ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ (η σύνδεσις του μακρόκοσμου μετά του μικρόκοσμου),
5035 = ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙΝ (δύναμις του εώϊου ηλιακού φάους εστιν),
5035 = ΗΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΝΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΡΩ ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ ΙΩΤΑ ΣΙΓΜΑ (ήτα έψιλον νύ όμικρον ρώ άλφα σίγμα ιώτα σίγμα, [τά γράμματα της φράσεως Η ΕΝΟΡΑΣΙΣ]),
5035 = Η ΑΛΗΘΗΣ ΦΥΣΙΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙ (η αληθής φύσις των ραδιοκυμάτων εστι),
5036 = ΕΙΣΟΨΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΙΝΑΙ (είσοψις του εώϊου ηλιακού φάους είναι),

4993 = Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (η δύναμις του εώϊου ηλιακού φάους εστι),
4993 = ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΟΝΟΤΥΠΟΥ ΕΣΤΙΝ (μεταρρύθμισις ανθρώπινου γονότυπου εστιν),

4984 = ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΕΩΣ (μυστική σημασία μεταστοιχειώσεως),
4985 = ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΕΣΤΙ (δύναμις του εώϊου ηλιακού φάους εστι),


9299 = Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΣΩΜΑΤΙ ΕΣΤΙΝ (η επίδρασις του εώϊου ηλιακού φάους τώ ανθρωπίνω σώματι εστιν),
9299 = Η ΖΕΥΞΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΤΟΥ ΕΞ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΤΟΥ ΟΚΤΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (η ζεύξις των δυνάμεων του τριττού έξ και του τριττού οκτώ σημαίνει),


9249 = Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ (η απελευθέρωσις του ανθρώπου εκ του κύκλου των ενσαρκώσεων),
9249 = Η ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΣΩΜΑΤΙ ΕΣΤΙ (η επίδρασις του εώϊου ηλιακού φάους τώ ανθρωπίνω σώματι εστι),


8639 = ΗΤΑ ΑΛΦΑ ΘΗΤΑ ΑΛΦΑ ΝΥ ΑΛΦΑ ΣΙΓΜΑ ΙΩΤΑ ΑΛΦΑ ΕΨΙΛΟΝ ΙΩΤΑ ΝΥ ΑΛΦΑ ΙΩΤΑ (ήτα, άλφα, θήτα, άλφα, νύ, άλφα, σίγμα, ιώτα, άλφα, έψιλον, ιώτα, νύ, άλφα, ιώτα, τά γράμματα της φράσεως Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ)
8639 = Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΣΩΜΑΤΙ (η δράσις του εώϊου ηλιακού φάους τώ ανθρωπίνω σώματι),
8639 = Η ΗΧΗΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (η ηχητική συχνότης της μεταμορφώσεως του ανθρώπου),


8630 = ΧΡΙΣΤΩ ΣΥΝΕΣΤΑΥΡΩΜΑΙ ΖΩ ΔΕ ΟΥΚΕΤΙ ΕΓΩ ΖΗ ΔΕ ΕΝ ΕΜΟΙ ΧΡΙΣΤΟΣ («Χριστώ συνεσταυρώμαι, ζώ δέ ουκέτι εγώ, ζή δέ εν εμοί Χριστός» //Παύλ.Επ.πρόςΓαλάτ.2:20),
8631 = ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΣΩΜΑΤΙ (δράσις του εώϊου ηλιακού φάους τώ ανθρωπίνω σώματι),

7610 = Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΗ ΕΠΙΦΥΣΕΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (η δράσις του εώϊου ηλιακού φάους τή επιφύσει του εγκεφάλου),
7610 = ΟΡΓΑΝΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΡΟΧΩΝ ΕΣΤΙ (όργανον αφυπνίσεως των επτά ενεργειακών τροχών εστι),

9179 = Η ΦΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (η φύσις των επτά ενεργειακών κέντρων του ανθρωπίνου σώματος),
9179 = ΤΑΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΝΥ ΤΑΥ ΥΨΙΛΟΝ ΠΙ ΩΜΕΓΑ ΜΥ ΑΛΦΑ ΕΨΙΛΟΝ ΣΙΓΜΑ ΤΑΥ ΙΩΤΑ (ταύ, όμικρον, έψιλον, νύ, ταύ, ύψιλον, πί, ωμέγα, μύ, άλφα, έψιλον, σίγμα, ταύ, ιώτα, [τά γράμματα της φράσεως ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΜΑ ΕΣΤΙ]),
9180 = Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΕΩΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΑΟΥΣ ΤΗ ΕΠΙΦΥΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ (η δράσις του εώϊου ηλιακού φάους τή επιφύσει του ανθρωπίνου εγκεφάλου),
9180 = ΜΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΥΨΙΛΟΝ ΣΙΓΜΑ ΙΩΤΑ ΚΑΠΠΑ ΟΜΙΚΡΟΝ ΘΗΤΑ ΕΨΙΛΟΝ ΡΩ ΑΛΦΑ ΠΙ ΕΨΙΛΟΝ ΙΩΤΑ ΑΛΦΑ (μύ όμικρον ύψιλον σίγμα ιώτα κάππα όμικρον θήτα έψιλον ρώ άλφα πί έψιλον ιώτα άλφα, [τά γράμματα της λέξεως ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ]),

Δημήτρης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2005, 15:38:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου 10368.

Το θέμα της Ηλιοθέασης, πράγματι ταιριάζει και στην ενότητα της ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Οπότε σωστή ήταν η επιλογή σου και θα παρέμενε εκεί, εάν δεν υπήρχε και αυτό εδώ, που πραγματεύεται το ίδιο θέμα.
Πάντως και για μένα ήταν δύσκολο να βρω στην Αναζήτηση αυτό το παλιότερο θέμα. Αναγκάστηκα να ελέγξω τα θέματα του τελευταίου χρόνου, μέσα σε 4 κατηγορίες για να το ξαναβρώ.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.3125
Maintained by Digital Alchemy