ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Michael Design
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uganda
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 00:59:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Michael Design  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βλέποντας το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του Alex Jones που παραθέτεις αγαπητέ rebellious μου εντυπώνετε για ακόμη μία φορά ότι η επονομαζόμενη "Νέα Τάξη" έχει στα χέρια της ένα πολύ ισχυρό εργαλείο – το ισχυρότερο ίσως – για να επιτύχει τα σχέδια της. Το ΧΡΗΜΑ. Εκεί που απέτυχαν όλες οι αυτοκρατορίες που πέρασαν απ’ την γη να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα με την δύναμη της βίας, η επονομαζόμενη "Νέα Τάξη" το πέτυχε με την δύναμη του Χρήματος το οποίο έχει μαγέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Στον σύγχρονο κόσμο όλοι η ανθρωπότητα είμαστε υποδουλωμένοι σε μια παγκόσμια οικονομική δικτατορία την οποία κανείς δεν τολμάει να αμφισβητήσει. Και προσωπικά πιστεύω ότι οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες δεν συγκινούν καθόλου τους παγκόσμιους δικτάτορες και τα τοπικά πιόνια τους, δηλαδή τις "εκλεγμένες κυβερνήσεις". Ο μοναδικός τρόπος για να αντιδράσει η ανθρωπότητα είναι να αμφισβητήσει την δύναμη του χρήματος – δηλαδή την δύναμη της "Νέας Τάξης" – και να μάθουμε να συμβιώνουμε χωρίς το χρήμα. Τότε πραγματικά θα τους αποδυναμώσουμε. Για εμένα τα λόγια του Ιησού Χριστού … δεν δύναστε να υπηρετείτε τον Θεό και τον Μαμωνά… αποκτούν ένα καινούργιο νόημα στην εποχή μας το οποίο θα πρέπει όλοι μας να το συλλάβουμε. Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασής. Παγκόσμια πολλοί άνθρωποι ψάχνουν τρόπους και αναπτύσσουν κοινότητες συμβίωσης χωρίς χρήμα.

Κάτι ακόμα που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η "Νέα Τάξη" καπηλεύεται ορισμένους στόχους που φυσιολογικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να αποζητούν όλοι οι άνθρωποι, αλλά βέβαια αυτοί έχουν τον δικό τους σκοπό. Κάτι ακόμα επίσης που θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα σχέδια τους και τα βήματα τους δεν περιορίζονται στον περιορισμένο χρονικό ορίζοντα της ανθρώπινης ζωής, αλλά κάνουν σχεδιασμούς και βήματα εκατοντάδων ετών μεταβιβάζοντας τα σχέδια τους από γενιά σε γενιά, πράγμα που σε εμένα υποδηλώνει ότι έχουν έναν πολύ ανώτερο υποκινητή – ο νοών νοήτω.

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.


Edited by - Michael Design on 07/01/2009 01:01:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 05:42:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλωσήρθες κοντά μας amfitrion!
Εύχομαι καλή διαμονή και εποικοδομητικές συζητήσεις!
Να'σαι καλά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2009, 14:51:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι, το που πάμε το ξέρουμε τό ότι
βιάζονται το βλέπουμε, ακόμη πόσο θα πάρει μέχρι
να συνειδητοποιήσουμε αυτή την προδοσία που συντελείται,αυτή
την συνομωσία εις βάρος ολων μας;Ως ποτε οι εχθροί του ανθρώπου
θα καλύπτονται απο τους ανεύθυνους;
Οι 10 εντολές είναι ένδειξη θράσσους...Ένδειξη αλλαζονίας και
ενθουσιασμού...Πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα τους...Περιμένουμε,
δε και ανάλογες διακηρύξεις..Με πολλές εκφάνσεις και αποδόσεις...
Φίλε Michael Design, όλοι ξέρούμε ποιοί ελέγχουν το χρήμα...
Μπορούμε πιο ευκολα έτσι να καταλάβουμε πολλά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2009, 16:42:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Καιρός να δούμε μερικά ακόμη!

Το πάζλ δένει καλά.
Το θέμα είναι πόσοι το βλέπουν.
Πόσοι θα το δούν ακόμη και το κυριώτερο, πόσοι, πώς πότε θα αντιδράσουν!
Πρέπει να ξυπνήσουμε πρίν είναι εγκληματικά αργά, αμετάκλητα αργά, αδιόρθωτα αργά!
Όλα γίνονται προγραμματισμένα,
πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε, είναι καλοί προγραμματιστές.
Εικονική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, προγραμματισμένη ΣΚΛΑΒΙΑ,
Εικονική ΥΓΕΙΑ, προγραμματισμένος ΘΑΝΑΤΟΣ,
ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ακατάπαυστα !!!
Κατέχουν και κινούν από θέσεις κλειδιά τα νήματα για την τύχη όλων μας.
Το κεφαλοκλείδωμα είναι θανατηφόρο και αυτοί αδίστακτοι, ανηλεείς.
ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Ο ουδός για την προγραμματισμένη ΑΒΟΥΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ παντί τρόπω είναι πολύ κοντά. Αν τα καταφέρουν δεν υπάρχει επιστροφή.
Ας τους παρακολουθήσουμε, πως κινούνται, ίσως έτσι μπορέσουμε να αντιδράσουμε καλύτερα και να ανατρέψουμε την κατάσταση, πρίν είναι πολύ αργά, αν έχουμε κάποια περιθώρια ακόμη!
Η παγκόσμια διακυβέρνηση άρχισε!

http://www.youtube.com/watch?v=FzuooFzWk4g

Δείτε ακόμη κάποιες πιθανές μεθοδεύσεις, από κάποιο τρίτο μάτι.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΤΕΧΝΗΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Η πολύκροτη παγκόσμια οικονομική κρίση, είναι στην πραγματικότητα τεχνητή, ώστε να επιτευχθεί μαζική αφαίμαξη των καταθέσεων και των οικονομιών των μικροαστών σε όλο τον κόσμο.
Το σχέδιο είναι απλό και παγκόσμιο. Όπως λέει και ο Μπαρόζο, μία παγκόσμια λύση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Η πρόκληση για τη Νέα Τάξη ήταν να μαζέψει μαζικά τις οικονομίες των πολιτών σε όλο τον κόσμο.
ΒΗΜΑ 1: Οι καταθέτες βάζουν τα χρήματά τους στις τράπεζες.
ΒΗΜΑ 2: Οι τράπεζες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα χρήματα των καταθετών για να βγάλουν κέρδος.
ΒΗΜΑ 3: H Nέα Τάξη ανοίγει επενδυτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν να αγοράζουν για λογαριασμό των πελατών τους μετοχές διαφόρων εταιρειών σε όλο τον κόσμο.
ΒΗΜΑ 4: Οι τράπεζες ρίχνουν ή και μηδενίζουν τους τόκους που δίνουν στους πελάτες-θύματα για τις καταθέσεις τους.
ΒΗΜΑ 5: Oι τράπεζες προτείνουν επενδυτική μορφή αποταμίευσης των χρημάτων των πελατών τους μέσω 'επενδυτικών' προγραμμάτων.
ΒΗΜΑ 6: Οι πελάτες δέχονται.
ΒΗΜΑ 7: Oι τράπεζες αναθέτουν την επένδυση των καταθέσεων στις επενδυτικές εταιρείες που αγοράζουν μετοχές σε ελεγχόμενες εταιρείες.

ΒΗΜΑ 8: Oι μετοχές χάνουν ξαφνικά την αξία τους.
ΒΗΜΑ 9: Οι καταθέτες χάνουν τα λεφτά τους.
ΒΗΜΑ 10 (AKΡΑΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ): Xάνουν και οι τράπεζες το σύνολο των χρημάτων τους και κλείνουν μετά απο γενικευμένο ΚΡΑΧ, οπότε χάνονται όλες οι καταθέσεις.

Μας θέλουν φτωχούς και αδύνατους,αυτό εξυπηρετεί και κάνει ευκολώτερα τα σχέδιά τους,την τελική μας εξόντωση!(1ος νόμος)

Δείτε κάποια πράγματα με το μάτι ενός γιατρού,που πιθανόν να μην δούμε στήν Τηλεόραση, γιατί αυτή είναι δική τους. Όσο αντέξουμε και να διαπιστώσουμε πόσο χαθήκαμε!

«ΤΟ ΦΟΝΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ»
http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D9.htm

Rebellious

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2009, 22:15:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό που λές είναι ότι συμβαίνει σήμερα, αγαπητέ rebellious και είναι έως περίεργο, που ότι λες, δεν λένε, ή δεν ακούμε να λένε πολλοί, ούτε στα ΜΜΕ, ούτε επιστήμονες,ούτε πολιτικοί...
Και τα κρύβουν, ή τα ετοιμάζουν για τον απλό πολίτη, πάντα για το καλό τους;
Εγώ πιστεύω ότι η έπαρση του ανθρώπου, έφτασε κορυφές, που αλλάζουν ατραπούς και τώρα,πλέον, έκαστος εφ ώ ετάχθη....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2009, 02:01:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω εδώ χρειάζεται μια ματιά στην αντιπληροφόρηση,για να αντιληφθούμε το μέγεθος της παραπληροφόρησης και να διαπιστώσουμε τι είδους αλήθειες μας λανσάρουν και πόσο νυχτωμένοι είμαστε!
Αργότερα πάμε παρακάτω!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΥΠΟΣ...
Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετηστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πρίν βγεί στη σύνταξη.Κάποιος απο τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο.Ο Σουϊντο είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή « Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Η μέγιστη μορφή ελέγχου είναι όταν νομίζεις οτι είσαι ελεύθερος,ενω στην πραγματικότητα είσαι πλήρως χειραγωγημένος και δασκαλεμένος.
Υπάρχουν δύο μορφές δικτατορίας.Η μία όταν είσαι φυλακισμένος και βλέπεις τα σίδερα στο κλουβί που είσαι φυλακισμένος.
Η άλλη όταν είσαι φυλακισμένος αλλά δεν βλέπεις τα σίδερα της φυλακής σου και νομίζεις οτι είσαι ελεύθερος.
Ο μέγιστος υπνωτιστής στον πλανήτη Γη είναι αυτό το κουτί που έχουμε στη γωνία του δωματίου μας(τηλεόραση).
Μας λέει συνεχώς τι να πιστέψουμε ως αλήθεια.
Χιλιάδες κουτιά αναμμένα κρατούν χιλιάδες ανθρώπους σβηστούς
Η μεγαλύτερη απειλή ενάντια στους Παγκοσμιοποιητές είναι ένα μυαλό που σκέφτεται ελεύθερα.
Ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών είναι να σου επιβάλλουν τα πιστεύω τους,την ιδεολογία τους,τα σχέδιά τους,με τέτοιο τρόπο που να τα σκέφτεσαι σαν δικά σου...
Δες τε όχι αυτό πού βλέπουν τα μάτια σας,αλλ’ αυτό που βλέπει το μυαλό σας!
Σχεδόν μας πείσανε, πρώτα με την γρίππη των πτηνών,τώρα με την γρίππη των χοίρων,την οικονομική κρίση,τη γή μας πού κινδυνεύει(καλή η παράσταση στην Κοπενχάγη!)
Σε τι αποσκοπούν όμως όλα αυτά; Πόσο τεχνητά και προγραμματισμένα γίνονται;
Θάθελα κάποια σχόλια...
Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2009, 10:50:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όλοι αυτοί οι στόχοι της Νέας Τάξης, αγαπητέ rebellious, αποτελούσαν εδώ και λίγους αιώνες, επιθυμία των απανταχού κρυφομασόνων, που τον τελευταίο αιώνα,με τα χρήματα των σιωνιστών, πήραν την εξουσία της γής....Ξέρουν όμως, ότι τα 7 δις ανθρώπων, δεν ελέγχονται εύκολα..Κι έτσι, κάνουν μόνο συγκαλυμένα αυτό που θα ήθελαν φανερά..Είμαστε "περιουσία" τους,τους ανήκουμε, όσο και τα λεφτά μας, αυτοί είναι "θεοί" μας με ανάλογες "εξουσίες" κι αποφασίζουν τι θα κάνουν με μας, σαν πράγματα, σαν αναλώσιμα υλικά,
σαν μια μάζα....
Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος μας τι αποδέχεται, μέσα απο τους καθημερινους συμβιβασμούς της ζωής....Γίνεται υποτελής, συνειδητά..Σε λίγο θα θέλει να είναι σκλάβος, να αποφασίζουν άλλοι γι αυτον...
Πόσοι; Ένα ποσοστό, που θα έχει προπαγανδιστεί κατάλληλα,να δεχτει ότι λένε...Οι υπόλοιποι, όμως, θα πολεμήσουν...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2010, 23:26:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω είναι καιρός να δούμε λίγα ακόμη,
να δραπετεύσουμε απ' την εικονική πραγματικότητα και να πάμε στά αληθινά σενάρια!
http://www.youtube.com/watch?v=kWv3RazB-cE&feature=player_embedded
Εν αναμονή σχολίων
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2010, 23:32:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας δούμε μερικά ακόμη!
Ο εφιάλτης δεν είναι στα όνειρα μας,είναι στη ζωή μας!
Codex Alimentarius…Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού?
Η πηγή παρακάτω:
http://tsopanis.wordpress.com/2009/05/27/codex-alimentarius-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D/

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/03/2010, 22:10:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δείτε ένα διαφορετικό σενάριο!

EΠIΣTHMONIKA «εγκεκριμένος» EMΠOΛA
H ΛYΣH ΓIA TH ΣΩTHPIA TOY ΠΛANHTH!
Όπως ΑΥΤΟΙ την αντιλαμβάνονται!
πηγή:
http://www.nexushellas.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=121

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Milkyway
Νέο Μέλος


29 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/03/2010, 05:23:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Milkyway  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Reston ebolavirus (REBOV)
Discovered during an outbreak of Simian hemorrhagic fever virus (SHFV) in crab-eating macaques from Hazleton Laboratories (now Covance) in 1989. Since the initial outbreak in Reston, Virginia, it has emerged in the Philippines, Siena Italy, Texas,[6] and among pigs in the Philippines.[7] Despite its status as a Level-4 organism, it is non-pathogenic to humans however hazardous in monkeys
Απο wikipedia με πηγη....
Ειτε ο καθηγητης ειναι ασχετος απο επιδημιολογια ειτε ειναι ασχετος αυτος που δημιουργησε την ιστορια...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2010, 10:30:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για μένα αγαπητέ φίλε rebellious, επειδή παρακολουθώ το θέμα και τα σχετικά στο ιντερνέτ, πιστεύω ότι είναι ανησυχητικό, που ο κόσμος δείχνει τέτοια απάθεια,λογω του κορεσμού απο τον "άρτο και θέαμα" και αυτοί που τα γράφουν, τέτοια αλλαζονία,σε μια παγκόσμια δικτατορία, που χτίζεται γρύω μας...
Θα ήθελα να έχουμε μια πιο αναλυτική επαφή περί των 10 εντολών,με ενδιαφέρει..Αν θέλεις κάνε μια γενική αναφορά πει των 10 εντολών ,αν έχει τωρινή διασταση, αν υπάχει εξέλιξη,στο ζήτημα...
Ευχαρστώ εξ αρχής....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2010, 16:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ trexagireve,
"ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" δεν είναι θέμα που μπορούμε να το βάλουμε σε καλούπια.
Έχει μιά ευρύτητα και μιά δυναμική, που κατά τη φτωχή μου γνώμη ξεπερνά τις δυνατότητες και της πιό τολμηρής φαντασίας.Είναι θέμα πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο!
Εκείνο πού μπορούμε να κάνουμε είναι να αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις και τα γεγονότα όπου γης και να τα αναλύουμε όχι με την συνήθη λογική, γιατί αυτή θα μας οδηγήση σε λάθος συμπεράσματα και στην εικονική πραγματικότητα. Γιατί τα αληθινά σενάρια είναι πολύ διαφορετικά και κινούνται στη σφαίρα του παραλόγου.
Θα πρότεινα σ' αυτή τη φάση να δούμε την,
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του ΠΕΡΚΙΝΣ ΤΖΟΝ,
http://www.e-forum.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=97&t=1282
(τα σχόλια δεν είναι πάντα καλοπροαίρετα!)
και μετά ας κάνουμε λίγο κουράγιο για λίγο κινηματογράφο στο:
http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.htm
έτσι γιά να δέσουμε κάποια πραγματα και να δούμε πόσο νυχτωμένοι είμαστε!
Ίσως τότε πούμε όλοι μαζί,

Ο εφιάλτης δεν είναι στά όνειρα μας, είναι στη ζωή μας.

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2010, 17:05:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επανάληψη κακή αντιγραφή

Αγαπητέ trexagireve,
"ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" δεν είναι θέμα που μπορούμε να το βάλουμε σε καλούπια.
Έχει μιά ευρύτητα και μιά δυναμική, που κατά τη φτωχή μου γνώμη ξεπερνά τις δυνατότητες και της πιό τολμηρής φαντασίας.Είναι θέμα πολυεπίπεδο και πολυδιάστατο!
Εκείνο πού μπορούμε να κάνουμε είναι να αφουγκραζόμαστε τις εξελίξεις και τα γεγονότα όπου γης και να τα αναλύουμε όχι με την συνήθη λογική, γιατί αυτή θα μας οδηγήση σε λάθος συμπεράσματα και στην εικονική πραγματικότητα. Γιατί τα αληθινά σενάρια είναι πολύ διαφορετικά και κινούνται στη σφαίρα του παραλόγου.
Θα πρότεινα σ' αυτή τη φάση να δούμε την,
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του ΠΕΡΚΙΝΣ ΤΖΟΝ,
http://www.e-forum.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=97&t=1282
(τα σχόλια δεν είναι πάντα καλοπροαίρετα!)
και μετά ας κάνουμε λίγο κουράγιο για λίγο κινηματογράφο στο:
http://area51gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_21.html
έτσι γιά να δέσουμε κάποια πραγματα και να δούμε πόσο νυχτωμένοι είμαστε!
Ίσως τότε πούμε όλοι μαζί,

Ο εφιάλτης δεν είναι στά όνειρα μας, είναι στη ζωή μας.

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2010, 14:07:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνούμε απόλυτα,αγαπητέ rebellious,αλλά,αν δεις, είναι πάρα πολλοί, όσοι κοιμούνται...
Και κοιμούνται,σε ύπνωση,όχι απο μονοι τους...
Υπάρχει δουλειά, που γινεται,για να είναι τα πράγματα,όπως είναι,άρτος, θέαμα, προβλήματα...Για να μην βλέπουμε τι κάνουν...
Σήμερα, η Λάρισα, γέμισε απο την καφέ σκόνη, με τη βροχή και το χιόνι που έπεσε...
Δεν είναι ούτε κι αυτό τυχαίο...Αλλά, όλα θα περάσουν...Ο άνθρωπος είναι το πιο μεγάλο θηρίο του πλανήτη, όχι μόνο για κακό,αλλά αντεχει κι όλας....
Κι ολα τα ξεπερνάει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2010, 19:00:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!

Ποιοί κυβερνούν τον κόσμο

http://hadespress.blogspot.com/2009/12/blog-post_5874.html


RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/10/2010, 20:31:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ

όταν λες τρίτος ? από ποιον κόσμο είναι αυτός δλδ ?

Και τι μας λέει ?
Ότι το σχέδιο είναι των δαιμόνων, είναι και λίγο σατανιστές, και πάει η χαζομάρα σύννεφο ...
Σύννεφα με παντελόνια (που λέει και το τραγούδι)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 21:28:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Aitherovamon,
είναι καιρός να προσγειωθούμε,εσύ έγραψες απλώς γιά να γράψης κάτι και μάλιστα άκομψα,χωρίς κάν απ΄ότι διαβλέπω να σκεφθής.Δεν ξέρω άν αυτό το θεωρείς ευγένεια!
Ως τόσο αυτός που έγραψε στο προηγούμενο link που σε παραπέμπω,πριν διατυπώσει τις απόψεις του, κάθησε και σκέφθηκε πρώτα και μετά έγραψε.Αν θέλεις ξαναδιάβασε το,ίσως κάτι κερδίσεις,μιά επανάληψη,σίγουρα δεν βλάπτει, καμμιά φορά μαθαίνεις.Εξ άλλου συζήτηση κάνουμε!
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/10/2010, 22:47:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλά το αν γράφω "για να γράφω" άσε να το κρίνω εγώ...

και πάμε στα παρακάτω αφού σου αρέσουν τα σεντόνια θα βάλω τα δυνατά μου :

quote:
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΡΙΤΟΥ

Όταν λέμε φίλε μου με το "μάτι" κάποιου τρίτου εννοούμε την αντικειμενική άποψη κάποιου "μη εμπλεκόμενου" , εξου και "τρίτο μάτι" (όχι το περιοδικό) αλλά η "άλλη", σωστή ,αληθινή, αντικειμενική ματιά
Επομένως, αδόκιμη η προτροπή σου για "αντικειμενική ματιά".

Εδώ να επισημάνω οτι πριν ΑΠΟΡΡΙΨΩ τον τύπο τον διάβασα
(ευτυχώς δεν ήθελε και πολύ)

Και σου θέτω τα εξής ερωτήματα :
πως γίνετε ένας "αξιόπιστος ερμηνευτής" να έχει ως λογότυπο στο blog του τον Ήρωα του (απο κόμικ) κι επειδη μια εικόνα είναι 1000 λέξης την παραθέτω :


Λεει ο τύπος, που εχει σκεφτεί πριν γράψει (κατα τα λεγόμενα σου):

quote:
Γιατί απλά να μην κυβερνά ο ίδιος και οτι αρπάξει ο κώλος του;

Ομολογώ η ωμότητα της "σκέψης" του είναι .... ξεπερασμένη

quote:
Ολα αυτά αν υποθέσουμε οτι, αυτοί που καταστρώσαν το σχέδιο της νεας τάξης δεν ζουν για πάντα.
Μηπως όμως ζουν για πάντα;

Φανατικός του Λιακόπουλου ..... (ακριβώς αυτά λέει) και το λεω γιατι τον "παρακολουθώ" , αλλα απλά ως διασκεδαστή , έχει χάρισμα.


"κάμερα σε μένα" !!! και συνεχίζω ...!!!

quote:
Απο τα όντα που στον ινδουισμό και τον βουδισμό λέγονται asuras.
Φυσικά αυτά τα όντα του κατώτερου αστρικού πεδίου έχουν ονόματα σε όλες τις παραδόσεις.
Στην ουσία είναι οι δαίμονες των μονοθεϊστικών θρησκειών.

Αν δεις σε πολλά (αν οχι σε ολα) αναφέρει τον Ινδουισμό και ολα όλα τα εξηγεί βάση της θρησκείας την οποία πρεσβεύει.
Γιατι αν γνωρίζεις οι Ινδουιστές είναι αυτοί που μιλούν για το λεγόμενο "Σανατάνα Ντάρμα", που σημαίνει «αιώνιος νόμος», «αιώνια τάξη» (δεν είναι κακό αυτό) αλλά τα έχει μπλέξει πολύ ο τύπος.

quote:
Ως τόσο αυτός που έγραψε στο προηγούμενο link που σε παραπέμπω,πριν διατυπώσει τις απόψεις του, κάθησε και σκέφθηκε πρώτα και μετά έγραψε.Αν θέλεις ξαναδιάβασε το,ίσως κάτι κερδίσεις,μιά επανάληψη,σίγουρα δεν βλάπτει, καμμιά φορά μαθαίνεις

Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο τύπος αυτός έχει να με μάθει πράγματα ? η θεματολογία του ?
Οπως :
Οι δαίμονες προωθούν την κρεοφαγία.
Πως να "κάψετε" το κακό κάρμα
Oι "θυσίες αίματος" και η κρεοφαγία.
και 2 πιπεράτα (που καλούν σε αποχή από το σεχ)
Σεξισμός και μετενσάρκωση.
H Εμμονή με το SEX και η νεα τάξη
Και βέβαια ολα του τα "σκεπτόμενα" άρθρα είναι των 10-20 γραμμών
ετσι για να γράψουμε κάτι , στερούμενος παντελώς τη ΓΝΩΣΗ σε οτιδήποτε !

Λοιπόν για να τελειώνουμε (είπαμε σεντόνι σεντόνι αλλά έχει και ορια) μη το ξεχειλώσουμε,
Επειδή είπες οτι "συζήτηση κανουμε" σου ειπα 2-3 λογια γιατι σχολίασα με αυτο τον τροπο , αυτόν που εσυ με προτρεπεις να διαβάσω για να μάθω την αλήθεια

Φιλικά , AitheroVamon

οποιαδήποτε ομοιότητα με το παρακάτω ΦΥΤΟ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΉ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2010, 03:21:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ AitheroVamon,
φοβάμαι ότι παρεξήγησες κάποια πράγματα.
Εγώ έθεσα κάποιο προβληματισμό και του έδωσα και τίτλο, από κάποιο link που βρέθηκε στο δρόμο μου.Δεν θα σε παρακολουθήσω στην κριτική του,δεν είναι αυτός ο σκοπός μου,ο καθένας ας το κρίνει κατά το δοκούν.Ο προβληματισμός είναι η διαχρονικότητα των τεκταινομένων γιά την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τους νόμους της.
Τα υστερόγραφα(εικόνες) αντιπροσωπεύουν αυτούς που τα χρησιμοποιούν!
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2010, 11:58:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η προτροπή σου να τον διαβάσω για να "μάθω" τα λέει όλα
quote:
Αν θέλεις ξαναδιάβασε το,ίσως κάτι κερδίσεις,μιά επανάληψη,σίγουρα δεν βλάπτει, καμιά φορά μαθαίνεις

Κι επειδη εσύ μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενα μου , που είχαν να κανουν με κριτική της πηγής σου,και όχι με εσένα, δεν φταίω εγώ rebellious, καλύτερα να διαβάσεις εσυ ξανά τι είπα
Τώρα αν θίχτηκες που έκανα αυτή την κριτική είναι πρόβλημα σου .
Να μάθεις οτι όταν επικαλείσαι ένα άρθρο πρέπει να γνωρίζεις το αντικείμενο και να είσαι σε θέση να το υποστηρίξεις, αλλιώς άστο να πάει, κράτα το για τον εαυτό σου .

quote:
Τα υστερόγραφα(εικόνες) αντιπροσωπεύουν αυτούς που τα χρησιμοποιούν!

Όσον αφορά το παιχνιδι με τις εικόνες, να είσαι ποιο προσεκτικός όταν κάνεις χαρακτηρισμούς επί προσωπικού, αν δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς πράγματα και καταστάσεις.

Και σταματώ εδω γιατί δεν έχει νόημα μια κουβέντα μαζί σου
(καλό είναι να μην το συνεχίσεις)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2010, 12:38:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και συνεχίζουμε, προτείνοντας, γιά όσους δεν το είδαν και πρίν το αποσύρουν!
Μιά συνέντευξη, αποκάλυψη γιά ένα μεταλλαγμένο είδος ανθρώπων με υποχθόνια σχέδια, που προωθεί τά σχέδια της Νέας Τάξης.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/9_11.html
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

42NA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


432 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/10/2010, 15:09:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 42NA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ...


...και μερικοι αλλοι ακομη.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/10/2010, 21:29:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ 42ΝΑ για τους γνωστούς αγνώστους και όχι μόνο σας παραπέμπω στο παρακάτω link
http://www.imdleo.gr/htm/nwo.htm
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
42NA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


432 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/10/2010, 14:40:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 42NA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γνωστα και χιλιοειπωμενα,βλεπεις ομως οι λαοι....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/10/2010, 23:53:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν κοιμούνται,αλλά, τους κοιμίζουν....Ήτοι, χρειάζεται και το εγερτήριο, καμιά φορά....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2010, 21:16:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιά τους περισσότερους είναι μιά συνήθης εικόνα της νεολαίας όπου αυτή εμφανίζεται,γιά μάς είναι κάτι διαφορετικό!κάτι όχι φυσικό γιά τα νειάτα,φυσικό καθ'όλα οργανικά.Ίσως μιά τέτοια εικόνα πρέπει να γίνεται αφορμή προβληματισμού.
Όταν οι καματογόνες ουσίες,που δημιουργούνται είτε από σωματική, είτε απο ψυχική κώπωση και εισρέουν στην κυκλοφορία του αίματος ξεπεράσουν ένα ωρισμένο όριο(ουδό),οργανισμός φεύγει απο την συνειδητότητα με ότι αυτό συνεπάγεται.Μήπως κάποιοι το επιδιώκουν,και όχι μόνο γιά τους έφηβους της εικόνας;
Ας δούμε κάτι που παρουσιάζεται στο youtube!
http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y&feature=player_embedded
το παλούκι με παλούκι βγαίνει!
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2010, 00:05:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτή η αναταραχή, το χάος, αγαπητέ μου rebellious, ποιά εντολή της
νέας τάξης εξυπηρετεί;Γιατί εμένα,πάλι την πρωτη μου βγάζει..
Να μείνουμε 500 εκατομμύρια μόνο....
Αφου,τώρα μας σκοτώνουν φανερά, μας σκοτώνουν και θα μας σκοτώνουν, πολύ πιο άνετα,με τον τρομονόμο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
libero diegrammenos logariasmos
Διεγραμμένος Λογαριασμός


132 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2010, 00:36:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους libero diegrammenos logariasmos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://www.youtube.com/watch?v=OxLWDt4ItW8

Ubi Dubium, Ibi Libertas
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2010, 22:02:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
http://enallaktikimathisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_27.html
Όπου αμφισβήτηση, εκει ελευθερία.
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy