ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2013, 02:29:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οπως ανέφερα, στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει τόσο το 'πέπλο μυστηρίου' που τις καλύπτει υπό την έννοια ότι μιλάμε για ένα έργο/μνημείο που χτίστηκε/δημιουργήθηκε/στήθηκε μόλις το 1980,
και στο Αμέρικα ως γνωστόν με ένα μάτσο ντόλαρς μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στη σήμερον ημέραν.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι επίσης στο Αμέρικα ο καθένας μπορεί να αποκτήσει σχεδόν αυτόματα τουλάχιστον 1000 οπαδούς είτε εκστομίσει την μέγιστη Σοφία/Διδασκαλία είτε την Μέγιστη Π@παριά και μαλ@κία...
Θες επειδή είναι 'χώρα των ελευθεριών' θες επειδή είναι χώρα των ηλιθίων, κλπ... Γι'αυτό προς το παρόν δεν ασχολούμαι με αυτή την προέκταση του θέματος.

Εγώ θα το πάρω τοις μετρητοίς, ωσάν να ήτανε ας πούμε ένα θέμα Εκθεσης στις Πανελλήνιες: Σχολιάστε τις εξής 10 προτάσεις, με επιχειρήματα και αν σας αφήνουν στο τέλος θετική ή αρνητική χροιά ή εν πασει περιπτώσει αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με αυτές (νέτες σκέτες ώς προτάσεις, χωρίς παρελκόμενα και συνομωσιολογικές σάλτσες...)

Πάμε λοιπόν:

1.Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

Στο κομμάτι περί της 'ισορροπίας με τη φύση' δεν νομίζω κανείς σοβαρός σύγχρονος άνθρωπος να διαφωνεί. Στο θέμα όμως μπαίνει και ένα νούμερο, αυτό των 500.000.000 νοματαίων. Αν το πάρουμε όπως είναι χωράει πολλή συζήτηση. Είναι ακριβές? Δηλαδή έγινε καμιά ενδελεχής μελέτη για το sustainability του συστήματος και απεδείχθη ότι αυτό είναι το optimum?
Αν είναι πχ ο παγκόσμιος πληθυσμός 500.000.001 θα πέσεουμε 'έξω' ? Ή μήπως είναι μια απλή αναφορά τάξης μεγέθους? Δηλ. πάνω κάτω εκεί κοντά στο μισό δις είμαστε καλά κι ωραία?
Και πάλι υπάρχουν πολλά ερωτήματα... Ορίσαμε τρόπο ζωής? Ανάγκες? Δικαιώματα κλπ? Διότι εγώ σας λέω πχ. ότι ο πλανήτης σηκώνει μέχρι 50 δις κόσμο (50.000.000.000) εάν και εφόσον ο καθένας ζει σε μια αχυρένια καλύβα, είναι απολύτως χορτοφάγος και χρησιμοποιεί μόνο ηλιακή ενέργεια και ποδήλατο.
Από την άλλη σας λέω επίσης ότι άμα ζούμε όλοι όπως πχ ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, με τα 50 παλάτια τις 100 γυναίκες και τα 1000 αυτοκίνητα, κλπ,κλπ τότε όχι 500 εκατομμύρια αλλά ούτε 500.000 δεν θα σηκώνει ο πλανήτης για να καλύψει τις 'ανάγκες' τους/μας.
Άρα υπάρχει αοριστία αρχικώς...
Αν κάνουμε όμως μια 'λογική' υπόθεση ότι πχ. αυτά τα 500 εκατομμύρια παγκοσμίου πληθυσμού θα πρέπει απαραιτήτως μέχρι του ενός τελευταίου να ζουν τουλάχιστον όπως ζει ο σημερινός μέσος δυτικοευρωπαίος ή Αμερικανός, τότε πού το παράλογο? Μήπως αυτό δεν γίνεται ακόμα και σήμερα ήδη?
Λέμε ότι η Γη έχει αυτή τη στιγμή 6-7 δις κόσμο. Αμα βγάλεις τα μισά που είναι σε κάτι ΙνδοΚίνες και η πλειονότητα αυτών δεν έχουν όχι σπίτι και τουαλέτες, αλλά ούτε βρακί να φορέσουν,
άμα βγάλεις τα 3/4 της Αφρικής και άλλα τόσα της Λατινικής Αμερικής τότε τί μένει? Ο 'πραγματικός' κόσμος δηλαδή αυτοί που ζούνε με αυτό που θα λέγαμε άνετες και σωστές συνθήκες διαβίωσης και απολαμβάνουν και χαίρονται με τα αγαθά του πολιτισμού μας πόσοι είναι πραγματικά? Πάνω από μισό δις? 1 δις? Πόσοι?

Απάντηση λοιπόν στο ερώτημα: Το ερώτημα 'μπάζει', δεν είναι σωστά ορισθέν. Μπορεί το 500.000.000 να είναι λογικότατο νούμερο. Μπορεί να είναι και 'λίγο' ή 'πολύ' αναλόγως των προϋποθέσεων. Χρήζει διευκρινίσεων.


2. Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
Εδώ αν και σαφώς υπάρχει 'λινκ' με το (1), δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ. Το αντίθετο μάλιστα, δεν θα πρέπει να υπάρχει μια 'εκλογίκευση' στις γεννήσεις? Αντε αέρα πατέρα όπως τα παλιά τα χρόνια που στις κατά βάση γεωργοκτηνοτροφικές χειρωνακτικές κοινωνίες και με τη μεγάλη θνησιμότητα και ασθενειες τα πολλά παιδιά ήταν ένα είδος 'επένδυσης' και ιδίως τα αγόρια διότι σήμαιναν πιο πολλά 'χέρια' ? Τώρα ποιος ο λόγος για οικογένειες με 5-10-15 παιδιά?
Οσον δε αφορά την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία, και αυτό είναι ζητούμενο. Διότι σε μικρά νησιά ή κλειστές κοινωνίες ή σε αιμομιξιες (νομιμες ακόμα πχ. στους μουσουλμάνους ή σε πρωην βασιλικές οικογενειες) δεν εχουμε ιατρικώς αποδεδειγμένες παθογένειες? Αρα όσο πιο μιξ και 'μπαστάρδεμα' τόσο καλύτερες βγαίνουν οι ράτσες (κάποιου είδους 'ευγονική' ας πούμε). Αλλά πού είναι το κακό δηλαδή σε αυτό?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2013, 02:50:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

3. Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
Αυτό τώρα νομίζω ότι είναι 'ουδέτερο'. Η ίσως ένας ευσεβής πόθος, αλλά χωρίς παραιτέρω χρησιμότητα. ΟΚ, θα ήταν βολικό να είχαμε όλοι μια κοινή γλώσσα που να τη γνωρίζουν όλοι εξίσου καλά. Αλλά ήδη στην πράξη το αντιπαρήλαθμε αυτό το πρόβλημα των πολλών γλωσσών με τις κατά καιρούς 'διεθνείς' γλώσσες. Κάποτε στην Αλεξανδρινή εποχή ήτανε και τα ελληνικά. Σήμερα είναι τα Εγγλέζικα. Κουτσά στραβά την παλεύουμε, οπότε ποιος ο λόγος για μια τέτοια κίνηση? Εξάλλου ήδη έχουν προταθεί κάποια τετοια εγχειρήματα με μια νέα γλώσσα, που προσπαθησαν ή προσπαθούν ακόμα να κάνουν (δεν εχω περαιτερω πληροφόρηση) και τη λεγανε 'εσπεράντο' ή εσπεράντζα ή ντεσπεραντο δεν ξερω, καπως ετσι τελοσπάντων.

4. Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
Κι εδώ πάλι, διαφωνεί κανείς? Και ποιος δεν θέλει σήμερα να επικρατεί η λογική και ο ορθολογισμός και να περιοριστούν κάποια πράγματα που εκ παραδόσεως αντιστρατεύονται αυτήν? Και αν είδατε λέει 'τιθασεύστε' δεν λέει ΄'καταργήστε'. Δηλαδή κράτα την πίστη σου και την παραδοσή σου, αλλά μην κανεις τρελά πράγματα και υπεράνω λογικής, ορμώμενος δήθεν από την πίστη σου και την παραδοση σου (πχ. σφάζω απίστους στο όνομα του Αλλάχ)

5. Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
Ποιος δεν θέλει Δικαιοσύνη παντού σε όλα τα επίπεδα? Υπάρχει σήμερα δικαιοσύνη πραγματική? Νομίζω ότι αυτή η 'εντολή' χρηζει του λιγότερου σχολιασμού. Κάποια πράγματα είναι απλώς αυτονόητα...

6. Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
Κι εδώ πάλι, όπως το δει κανείς. Δηλαδή αν είχαμε κατά τόπους κυβερνητικά σχήματα σε στυλ (λειτουργούσας και ουσιαστικής) Τοπικής αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο πόλης-κράτους, σε επίπεδο νομών ή επαρχιών, κλπ, για τα καθημερινά και απλά ζητήματα, και μετά κάποιους μεγάλους ομοσπονδιακούς υπερεθνικούς σχηματισμούς τύπου ΗΠΑ ή ΕΕ κλπ αυτό δεν είναι καλό? Υπό την προϋπόθεση του (5) βέβαια περί Δικαιοσύνης (πραγματικής) και όχι όπου βολεύει κάποιον ή καποιους ισχυρούς


7. Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
Εδώ νομίζω από 10 εκατομμύρια Ελληνες θα είχαμε 20 εκατομμύρια ψήφους (γιατί θα το ψήφιζαν και με τα 2 τα χέρια) Είναι κάτι άλλο πιο επίκαιρο και αναγκαίο από αυτό? Πρόσφατα συζητάγαμε για το νέο 'αντιρατσιστικό νομοσχέδιο' πχ. Επίσης λέγαμε για την Ελλάδα ως χώρα που οι μισοί είναι πρόεδροι, διοικητές, κλπ Δεν πρέπει αυτά να καταργηθούν?

8. Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.Κι εδώ τι άλλο να πούμε? Μια απλή αναδρομή στους αρχαιους μας δασκάλους αυτό ακριβως θα έλεγε περί των "Ιδιωτών" και Το της Πόλεως Αγαθού-Συμφέροντος.

9. Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
Αλήθεια, Ομορφιά, Αγάπη. Είναι κανείς που δεν τα θέλει? Αρα, στανταράκι κι αυτό. Τώρα η αρμονία με το άπειρο, πάλι χωράει συζήτηση. Τι είναι η αρμονία, τί είναι το άπειρο, και ποια η σχεση μεταξύ τους...


10. Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.
Κι εδώ δεν χρειάζεται να είσαι Οικολόγος ή μέλος της Greenpeace, WWF, etc, για να το αποδεχτείς. Είναι μια αναγκαιότητα όπως και να το κάνουμε...



.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2013, 02:54:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικό συμπέρασμα - ΣΚΟΡ:

Εγώ ως Πυθαγόρας βρίσκω :
8 "σωστά" (που συμφωνώ δηλαδή γενικώς/θεωρητικώς)
1"ουδέτερο" (το '3' περί κοινής γλώσσας)
1 που δυνητικά μπορεί να είναι επισφαλές ή ακραίο (το 1ο), αλλά σε κάθε περίπτωση χρήζει διευκρινίσεων

Εσείς τι ΣΚΟΡ πιάνετε????



.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2013, 22:05:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατ΄αρχήν να καλωσορίσω τον Πυθαγόρα στο θέμα.
Και να χρησιμοποιήσω το υποσέλιδο του!
"Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος!"
Σεβαστός καθ΄όλα,ο δικός του τρόπος,θεωρώ ότι έχει μιά προσωπικότητα!
Ως τόσο, δεν μπορώ να μήν σχολιάσω κάποια πράγματα!
Ξεκινώ , με την τελευταία φράση του!
....αλλά σε κάθε περίπτωση χρήζει διευκρινίσεων
Τι θέλει διευκρίνιση, αγαπητέ μου ; Νομίζω είναι η καθαρώτερη εντολή!
Το όλο θέμα μοιάζει αγαπητέ μου Πυθαγόρα, με τη φόλα που ρίχνουμε στους αδέσποτους σκύλους, γιά να απαλλαγούμε από την παρουσία τους.
Κύτταξε είναι ελκυστικό, μυρίζει όμορφα, είναι ένας λαχταριστός μεζές, μπορείς να το φάς, όμως αυτοί γνωρίζουν, ότι μέσα του κρύβει το θάνατο, με μιά μικρή ποσότητα ύπουλης άοσμης σκόνης(στρυχνίνη)
Αυτή η σκόνη είναι η πρώτη εντολή!
Την καμουφλάρουν οι υπόλοιπες(δόλωμα)!
Τις έκαναν άνθρωποι του χρήματος και γνωρίζουμε ή τουλάχιστον υποπτευόμαστε ποιοι είναι!
Η πρώτη εντολή φιγουράρει ψηλά ψηλά, και προκαλεί μία παγκόσμια ετεροϋποβολή!
Τη βλέπουμε καμουφλαρισμένη και δεν μας φοβίζει, ζητάμε διευκρινίσεις ενώ είναι πεντακάθαρη!
Μιλάει για εξόντωση του ανθρώπινου γένους σ΄ολόκληρο τον πλανήτη και εμείς μιλάμε για σκόρ! Λές και κάνουμε κάποια δημοσκόπηση! Εδώ πρόκειται για δισεκατομύρια ανθρώπων! Οι όποιες κατά καιρούς γενοκτονίες ωχριούν μπροστά σ΄ένα τέτοιου μεγέθους παγκόσμιο ολοκαύτωμα!
Τι νόημα θα είχε αν ήμασταν, ένα από τα δισεκατομύρια των θυμάτων!
Οι πιθανότητες να ανήκουμε σ΄αυτά τα θύματα είναι πάνω από 90%!!!
Συνεπώς για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα σου:
Ο αγώνας, είναι πουλημένος και δεν αποδίδει την πραγματικότητα!
Όσο γιά το σκόρ, το αφήνω σε σάς!

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kondoras
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
272 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2013, 22:36:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σωστός ο rebellious.
Πυθαγόρα σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο, αλλά η πρώτη «εντολή» είναι η σημαντικότερη. Οι πιθανοί τρόποι που μπορούν να επιτύχουν μια καταρχήν μείωση του πληθυσμού (και τη διατήρησή του στη συνέχεια) είναι οι πόλεμοι, οι ασθένειες και ο έλεγχος των γεννήσεων. Κι αν τα πρώτα δύο είναι (κακώς) συνηθισμένο φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία, το τελευταίο φέρνει την ανθρωπότητα σε μια μάλλον πρωτόγνωρη κατάσταση: Κάποιος/οι πρέπει να παίξουν το «θεό» και να αποφασίσουν ποιός έχει δικαίωμα στην αναπαραγωγή και ποιός όχι. Ποιός και με ποιά κριτήρια θα αποφασίσει κάτι τέτοιο;

______________________________________________________________________
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2013, 01:25:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί rebellious και Κόνδορα, χαίρομαι για τις απαντήσεις σας, που ρίχνουν περαιτέρω τροφή για συζήτηση.

quote:
Πυθαγόρα σε όλα τα άλλα έχεις δίκιο, αλλά η πρώτη «εντολή» είναι η σημαντικότερη.

Αυτό λέω κι επισημαίνω κι εγώ. Για την ακρίβεια όχι η πρώτη εντολή αφεαυτή, αλλά το νούμερο που βάζει.
Αν δεν είχε αυτό το συγκεκριμένο νούμερο όλα τα υπόλοιπα θα ήταν κάτι σαν 'ευσεβείς πόθοι' ή έστω νεοεποχίτικα τσιτάτα του στυλ των παιδιών των λουλουδιών 'κάντε έρωτα και όχι πόλεμο', κλπ.
Μια εκθεσούλα ιδεών, στο πού περίπου πρέπει να κινείται ο ισορροπημένος με τη Φύση άνθρωπος του 21ου αιώνα και εντεύθεν.

Αυτό είναι ακριβώς που με ενοχλεί κι εμένα. Γιατί αυτός ο αριθμός και γιατί τόσο ρητά και ξάστερα.
Για να αντιστρέψω το ερώτημα, αν η πρώτη "εντολή" ή παραίνεση ήταν διατυπωμένη πχ. κάπως έτσι:

1.Διατηρήστε την ανθρωπότητα σε έναν εύλογο πληθυσμιακό αριθμό και ρυθμό πολλαπλασιασμού, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

και άφηνε περιθώριο να υπολογιστεί ορθολογικά αυτός ο πληθυσμιακός αριθμός σε συνάρτηση με άλλα πολλά κριτήρια,
τότε θα υπήρχε πάλι αυτή η αντίδραση?

Προφανώς για να είναι η πρώτη εντολή θα έχει ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα. Και το ερώτημα παραμένει: Πώς εξήγθη αυτός ο αριθμός? Βάσει ποιας μελέτης ή εκτίμησης? Και πρέπει να είναι 'στεγανός' ή απαραβίαστος? Ή είναι απλώς μια μέση τιμή - ένδειξη μεγέθους?

για να έρθω σιγά σιγά και να απαντήσω και στο

quote:
Ξεκινώ , με την τελευταία φράση του!
....αλλά σε κάθε περίπτωση χρήζει διευκρινίσεων
Τι θέλει διευκρίνιση, αγαπητέ μου ; Νομίζω είναι η καθαρώτερη εντολή!

Πρώτον, εγώ έχω ενστάσεις ως προς την ορολογία 'εντολή'. Σείς είπατε/ορίσατε. Από πού κι ως πού εντολή? Ποιος εντέλεται και ποιον εντέλει δηλαδή?
Επειδή γράφτηκε αυτό σε κάτι πλάκες στην Αμερική?

Δεύτερον, οι διευκρινίσεις. Προφανώς και χρειάζονται διευκρινίσεις!
Ήδη ανέφερα κάποιες πιο πάνω.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός επιστήμων επί της οικολογίας ή της βιωσιμότητας του πλανήτη για να αντιληφθεί κάποια πράγματα.
Οι περισσότεροι νομίζω ότι γνωρίζουμε ή έχουμε ακουστά περί 'πράσινου' ή οικολογικού αποτυπώματος ή όπως αλλιώς λέγεται εν πάσει περιπτώσει αυτό το νεοορισθέν μέτρο του πόσο 'κοστίζουμε' κατά κεφαλήν στον πλανήτη μας σε επίπεδο 'ενεργειακής σπατάλης' ή κατανάλωσης φυσικών πόρων. Υπάρχουν διάφορες κλίμακες και διαφόρων ειδών 'τρόποι ζωής'. Εξ αυτών βγήκαν και παράπλευροι ορισμοί όπως δυτικός τρόπος ζωής, τρίτος κόσμος ή τριτοκοσμικές συνθήκες , κλπ

Να θέσω ευθέως το εξής ερώτημα: Θεωρείτε εσείς ότι πχ. ο πλανήτης Γη με το σημερινό ορισμό /κριτήριο του 'δυτικού τρόπου ζωής' (ήτοι σπίτι -ια, αυτοκίνητο -α, εργασία, φαγητό, διασκέδαση, διακοπές, ταξίδια, κλπ, κλπ) εάν εφαρμόζετο ισοδύναμα με το μέσο όρο του Ευρωπαίου ή Αμερικανού πολίτη ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ζώντες κατοίκους (6-7 δις) του πλανήτη αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να συντηρηθεί/συντηρήσει ΟΛΟΥΣ και ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ?
Ειλικρινή απάντηση θέλω,
και αν θέλετε τη δική μου, (με το χέρι όχι στην καρδιά αλλά στο μυαλό), είναι απερίφραστα ΟΧΙ !

Ο φίλος Κόνδορας το υπαινίχθηκε ήδη, αλλά ας μου επιτρέψετε να δώσω μια συνέχεια στη σκέψη:

quote:
Οι πιθανοί τρόποι που μπορούν να επιτύχουν μια καταρχήν μείωση του πληθυσμού (και τη διατήρησή του στη συνέχεια) είναι οι πόλεμοι, οι ασθένειες και ο έλεγχος των γεννήσεων. Κι αν τα πρώτα δύο είναι (κακώς) συνηθισμένο φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία, το τελευταίο φέρνει την ανθρωπότητα σε μια μάλλον πρωτόγνωρη κατάσταση: Κάποιος/οι πρέπει να παίξουν το «θεό» και να αποφασίσουν ποιός έχει δικαίωμα στην αναπαραγωγή και ποιός όχι. Ποιός και με ποιά κριτήρια θα αποφασίσει κάτι τέτοιο;

Για τους πολέμους και τις ασθένειες που όντως είναι από τα πλέον συνηθισμένα φαινόμενα έχεις δίκιο φίλε Κόνδορα. Ήταν κατά κάποιο τρόπο οι μέχρι τώρα 'φυσικές' δικλείδες ασφαλείας στην έκρηξη του πληθυσμού παγκοσμίως. Όμως έχουν πλέον αλλάξει, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Η ταλαιπωρημένη Γηραιά Ήπειρος, και γενικότερα οι από αρχαιοτάτων χρόνων δραστήριες παραμεσόγειες περιοχές πιθανόν να ξεπερνούσαν και τα 2 δις πληθυσμού ήδη από μόνες τους αν δεν είχαν στα εδάφη τους το 70-80% των σύγχρονων πολέμων (των τελευταίων 200-300 ετών).

Οι αρρώστιες είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που κρύβει και αρκετά 'παράδοξα' για τους ψαγμένους. Ναι μεν ιστορικά αρξάμενοι την εξέταση τις βλέπουμε να φθίνουν όσο πάμε προς το μέλλον (πχ. χολέρες, φυματίωση, λέπρα, κλπ) οπότε πρακτικά σημαίνει ότι στις μέρες μας δεν παίζουν τον μειωτικό ρόλο που έπαιζαν πχ. στο Μεσαίωνα ή και πιο πίσω, πλήν όμως έχουμε 2 νέα φαινόμενα: Τις σύγχρονες ασθένειες (κυρίως καρκίνο και καρδιαγγειακά) στον Δυτικό κόσμο, και τις ύποπτες (ως προς τη φυσική ή όχι προέλευσή τους) καινοφανείς ασθένειες τύπου γρίπης των πτηνών, SARS κλπ, κλπ, που όλως τυχαίως (???) αρχίζουν πάντα από την Ασία.

Οι δε σύγχρονοι πόλεμοι (μετά τον Β' ΠΠ, και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων -τύπου πρώην Γιουγκοσλαβίας) έχουν ως πεδία οπουδήποτε αλλού εκτός από ΕΕ, Β.Αμερική και Ωκεανία.

Χωρίς να έχω εντρυφήσει σε όλα τα στοιχεία με λεπτομέρειες, θα τολμούσα μια γενική εκτίμηση, ότι σε όλες αυτές που αποκαλούμε σήμερα 'δυτικού τύπου κοινωνίες' (δηλ. τα κλασσικά ΕΕ, Β.Αμερική και Αυστραλία) το συνολικό τρέχον άθροισμα πληθυσμού είναι κάτι περισσότερο από μισό δις (500.000.000) και κάτι λιγότερο από ένα δις (1.000.000.000). Δηλαδή σε επίπεδα ποσοστών χοντρικά οι δυτικού τρόπου ζωής απολαμβάνοντες "κυριλέ" πολίτες είναι κάτι μεταξύ 12% έως 20% (το πολύ πολύ) του παγκόσμιου πληθυσμού.
Οι υπόλοιποι, κατά τα γνωστά, "πλέμπα"(εκ του λατινογενούς 'πληβείος' έτσι, για να μην παρεξηγιόμαστε), γυφτομαχαλάδες, φαβέλες, τριτοκοσμικές συνθήκες ζωής, στέγασης, διατροφής, εργασίας, υγιεινής, κλπ. Πρακτικά δηλαδή δεν επηρεάζουν αυτό το Ecological Balance του πλανήτη, εκτός και αν θεωρήσουμε το κατούρημα των >3 δις Ινδο-Κινέζων ήδη ως ...pollution.

Τι θέλω να πω, εν ολίγοις?
Ότι αυτό περί των 500.000.000 ανθρώπων ήδη υφίσταται σχετικώς ως 'ενεργή κατάσταση' από τώρα. Για το λόγο ότι όλοι δεν είμαστε 'ισοδύναμοι'. Δεν κοστίζουμε το ίδιο στον πλανήτη μας.
Γι'αυτό και με μηχανικούς όρους είμαστε ακόμα στο...ρελαντί.
Οπως ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου δίνει μια μέγιστη ροπή /ισχύ σε συγκεκριμένες ΣΑΛ (στροφές ανα λεπτό) του κινητήρα, τις οποίες φυσικά δεν τις πιάνει κανείς συνέχεια (αλλιώς θα το είχε κάψει το μηχάνημα) έτσι και η Γη, με βάση αυτό το συγκεκριμένο πληθυσμό και με βάση αυτή τη συγκεκριμένη παρούσα συσχέτιση ποσοτήτων/περιοχών/τρόπου ζωής δεν έπιασε ακόμα αυτό το μέγιστο.

Τι θα γίνει όμως εάν μια ωραία πρωία σηκωθεί ο κάθε Κινέζος, ο κάθε Ινδός, ο κάθε Φιλιπίνος ή Μπαγκλαντεσιανός και αξιώσει εκτός από ρυζάκι,κατεργάκι, καλυβάκι και ξανά ρυζάκι,
να έχει και σπιτάκι, αυτοκινητάκι, εστιατοριάκι, ταβερνάκι, μπουζουκάκι, ταξιδάκι, σκαφάκι, κλπ, όπως ...Αμερική ???

Και για να ρθούμε σιγά σιγά και στο άλλο θέμα που θίξατε αμφότεροι, περί ελέγχου των γεννήσεων, περιορισμού, ποιος θα είναι ο 'θεός' ,κλπ.

Είδατε εσείς κανέναν θεό να βάζει το χέρι του στις γεννήσεις στις περισσότερες χώρες της ΕΕ πχ. και τα παιδιά ανά ζευγάρι να παίζουν μεταξύ 0 και ... 1,5 ??? Δεν έχετε ακουστά τα περιφημα 'δημογραφικά προβλήματα', αν όχι του εξωτερικού, τουλάχιστον της Ελλάδας?
Δεν χρειάζεται να στο πει κανένας θεός, και καμιά πλάκα της Τζώρτζια ότι τη σήμερον ημέρα δεν μπορείς, και δεν πρέπει, και ίσως δεν χρειάζεται να είσαι Οικογένεια Χωραφά και Πάτερ-Φαμίλιας και να κατεβάζεις ολόκληρο μπασκετικό ρόστερ με την οικογένειά σου για να παίξεις "οικογενειακό διπλό". Το ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ήδη από μόνος σου στον εαυτό σου, χωρίς κανέναν έλεγχο πληθυσμού, χωρίς κανέναν Εντολέα, και ρώτα τον καθέναν που έχει από 0 ή 1 ή 2 παιδιά το γιατί.

Άρα λοιπόν το θέμα το βλέπετε μονόπλευρα. Η ίσως με άμεσους και κατασταλτικούς όρους, του εδώ και του τώρα.

Αν οι πλάκες έλεγαν πχ. ότι πρέπει να κρατήσετε τον πληθυσμό σε αυτόν τον αριθμό, και αυτό να γίνει ΑΥΡΙΟ κιόλας, τότε και εγώ θα ανησυχούσα.
Αλλά όπως το βλέπω είναι μια 'γενική κατεύθυνση' που χάνεται κάπου στο μέλλον ή έστω σε βάθος χρόνου. Και που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς με 'φυσικό' τρόπο μέσω του δυτικού τρόπου ζωής όπου και όπως εφαρμόζεται.

Το πόσος είναι αυτός ο καιρός δεν το ξέρω. Αν εσείς το ξέρετε ή νομίζετε ότι το ξέρετε μας το λέτε, και βλέπουμε σε βάθος χρόνου ποιος έχει δίκιο τελικά. Όλοι υποθετικά μιλάμε εξάλλου σε τέτοια θέματα.

Αλλά εγώ τουλάχιστον, προσπαθώ να το δώ το θέμα ευρύτερα και αντικειμενικά όσο γίνεται και όσο μπορώ, με τη δική μου αντίληψη και λογική. Και υπ'αυτή την έννοια λέω ότι δεν βλέπω κάτι κακό, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στα γραφόμενα σε αυτές τις πλάκες.

Και υπ'αυτή την έννοια επίσης έγραψα για 'διευκρινίσεις'. Μια διευκρίνιση σημαντική προφανώς είναι και ο χρονικός ορίζοντας του πότε πρέπει να γίνουν όλα αυτά, εφόσον υποθέσουμε ότι είναι 'εντολές'. Σήμερα? Σε 10 χρόνια? Σε 100 χρόνια ή το 3000 ΜΧ ? Έχει μεγάλη σημασία και αυτό, πέρα από τους ορισμούς αυτούς καθεαυτούς.

Με αυτό το τελευταίο δίνω και απάντηση στο

quote:

Μιλάει για εξόντωση του ανθρώπινου γένους σ΄ολόκληρο τον πλανήτη και εμείς μιλάμε για σκόρ! Λές και κάνουμε κάποια δημοσκόπηση! Εδώ πρόκειται για δισεκατομύρια ανθρώπων! Οι όποιες κατά καιρούς γενοκτονίες ωχριούν μπροστά σ΄ένα τέτοιου μεγέθους παγκόσμιο ολοκαύτωμα!
Τι νόημα θα είχε αν ήμασταν, ένα από τα δισεκατομύρια των θυμάτων!
Οι πιθανότητες να ανήκουμε σ΄αυτά τα θύματα είναι πάνω από 90%!!!

Ως προς τα της εξόντωσης συμφωνούμε, εάν όπως είπα όλα αυτά είναι να γίνουν ...αύριο ή σε καναδυο χρόνια από τώρα.

Όμως οι πλάκες γραφτηκαν και στήθηκαν πριν καμιά 30αριά χρόνια, κι εγώ από τότε βλέπω τον Κινέζο και τον Ινδό να έχουν γίνει από 2 δις,
3,5 δις....άρα φωνή βοώντος εν το Αμέρικα....

Όσο για τις πιθανότητες φίλε rebellious, μή φοβάσαι. Δεν πάει αναλογικά το πράγμα και ούτε είναι 90%. Μπορεί να είναι 50-50 μπορεί 70-30, αλλά όχι απαραίτητα με τους μαθηματικούς όρους. Ο Ελληνας, ο Γερμανός, ο Εγγλέζος, ο Ιταλός αυτοπεριορίστηκε από μόνος του και είτε είναι στάσιμος πληθυσμιακά είτε οριακά οριακότατα αυξάνεται. Άρα μπορεί και να τη γλιτώσει ξώφαλτσα και να είναι στο 10 και όχι στο 90%(Αυτό μπορούμε να το επεκτείνουμε αργότερα αν θες).

quote:
Συνεπώς για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα σου:
Ο αγώνας, είναι πουλημένος και δεν αποδίδει την πραγματικότητα!

Το παιχνίδι (κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό) έτσι κι αλλιώς είναι στημένο, και αυτό το ξέρουμε και το υποψιαζόμαστε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθείς και με βάση την πληροφορία και τη γνώση που διαθέτει.

Όμως αφού για κάποιο λόγο το "Σύστημα" ή η παγκόσμια ελίτ ή οι Ρότσιλντ ή οι Ροκφέλερ, ή οι Νεφελίμ ή ό,τι πιστεύει ο καθένας ότι κρύβεται πίσω απ'την κουρτίνα,κλπ, μας έχουν αφήσει μέχρι τώρα να 'επιβιώσουμε' τότε αυτό σημαίνει ότι ίσως είμαστε (ακόμα) αναγκαίοι 'παίκτες' ή έστω χρήσιμοι ηλίθιοι ή κομπάρσοι στο σύστημα και στη λειτουργία του (όπως πιθανόν θα είναι και οι πλείστοι αυτών των 500.000.000 στην μετά-γενοκτονία κατάσταση που λέτε -εάν και εφόσον γίνει-
και γι'αυτό σου λέω, μη φοβάσαι τζάμπα


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2013, 09:14:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Πυθαγόρα,
νομίζω ότι πρέπει να θυμηθούμε λίγο Γραμματική!
Ας ξαναδιαβάσουμε λοιπόν!
1.Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
Άν πρόσεξες(πού θάπρεπε), η έγκλιση είναι ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ, ούτε ευκτική, ούτε οτιδήποτε άλλο που να δικαιολογεί παραίνεση(είθε, εάν θελετε..κλπ).
Συνεπώς ο γράφων εντέλλει, δεν παραινεί.
Όσο για το θέμα του φόβου!
Άν πρόσεξες(πού θάπρεπε),αναφέρομαι γενικά,σε πληθυντικό αριθμό(Τι νόημα θα είχε αν ήμασταν.... δεν λέω αν ήμουν)και ...
Οσο για το:....και γι'αυτό σου λέω, μη φοβάσαι τζάμπα!
Νομίζω ότι παρεξήγησες!
Δεν φοβάμαι αυτό που υπενίσσεσαι,φοβάμαι όμως τό μήνυμα που υπενίσσεται η εικόνα του link στην οποία σε παραπέμπω(Δεν φοβάμαι αν θα καταστραφεί ο κόσμος το 2012....)
http://www.filoumenos.com/h-dikh-mas-antistash/6148-den-fovamai-an-tha-katastrafei-o-kosmos-to-2012.html#axzz2UzpRe8xP
Όσο για την pollution(ρύπανση), τις ασθένειες, τα εμβόλια, του πολέμους κλπ, έχουμε αναφερθή, στο θέμα μας, άλλοτε ακροθιγώς και αλλες φορές εν εκτάσει.
Και γιά να σχολιάσω και την καλόβουλη υπόθεσή σου!
...έναν εύλογο πληθυσμιακό αριθμό και ρυθμό πολλαπλασιασμού..!!!
Αδελφέ μου, εμείς δεν θέλουμε αλλά και δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τις σκιές, που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη.Ας νομίζουν ότι θέλουν!Ας νομίζουν ότι είναι θεοί και μπορούν να δίνουν εντολές! εντολείς και εντολοδόχοι, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Ίσως γιά να σε καλύψω καλύτερα και να δούμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε, θά ‘ταν καλό να παρακολουθήσουμε σε μιά κρίση ειλικρίνειας(ηθικής ανάτασης), μία συνέντευξη, του 2009
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DvS5lc_bN0A
Να κλείσω με ένα γνωμικό του αγαπητού σου Πυθαγόρα
Θανέειν πέπρωται άπασι(είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν)
Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2013, 14:12:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αγαπητέ Πυθαγόρα,
νομίζω ότι πρέπει να θυμηθούμε λίγο Γραμματική!
Ας ξαναδιαβάσουμε λοιπόν!
1.Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
Άν πρόσεξες(πού θάπρεπε), η έγκλιση είναι ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ, ούτε ευκτική, ούτε οτιδήποτε άλλο που να δικαιολογεί παραίνεση(είθε, εάν θελετε..κλπ).
Συνεπώς ο γράφων εντέλλει, δεν παραινεί.

Θα είχε νόημα να μιλάμε για τη Γραμματική σε τέτοιο επίπεδο ακρίβειας που το θέτεις, εάν και εφόσον η γραφή (και ο γράφων) ήταν Ελληνική.

Από τη στιγμή που στο πρωτότυπο γράφει επί λέξει:

Maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature.

και με δεδομένο ότι η Αγγλική γλώσσα μπροστά στον εκφραστικό πλούτο και την ποιότητα της Ελληνικής Γλώσσας είναι σαν μια κουρελού γύφτισσα μπροστά σε Βασίλισσα,
τότε ας κρατάμε και κάποια 'πισινή'...

Δηλαδή από ένα σκέτο ρήμα "maintain" (μτφ. συντηρώ, διατηρώ, 'κοντρολάρω', κλπ) το οποίο δεν έχει ούτε χρόνο ούτε πρόσωπο, ούτε και μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν είναι Προστακτική, Ευκτική, Υποτακτική, κοκ. τι συμπεράσματα να βγάλουμε (...χαμένοι στη μετάφραση...)???

Η ελληνική του απόδοση θα μπορούσε λοιπόν να είναι και ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΤΕ, και ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ, και ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ, κλπ, κλπ. και μόνο αυτός που το έγραψε θα μπορούσε να μας πει αν είναι εντολή, σύσταση, ευχή ή ...όριο.

quote:
Όσο για το θέμα του φόβου!
Άν πρόσεξες(πού θάπρεπε),αναφέρομαι γενικά,σε πληθυντικό αριθμό(Τι νόημα θα είχε αν ήμασταν.... δεν λέω αν ήμουν)και ...
Οσο για το:....και γι'αυτό σου λέω, μη φοβάσαι τζάμπα!
Νομίζω ότι παρεξήγησες!
Δεν φοβάμαι αυτό που υπενίσσεσαι,φοβάμαι όμως τό μήνυμα που υπενίσσεται η εικόνα του link στην οποία σε παραπέμπω(Δεν φοβάμαι αν θα καταστραφεί ο κόσμος το 2012....)
http://www.filoumenos.com/h-dikh-mas-antistash/6148-den-fovamai-an-tha-katastrafei-o-kosmos-to-2012.html#axzz2UzpRe8xP

Η εικόνα που παραπέμπεις, με το παιδάκι και το τέλος του κόσμου, είναι ακριβώς αυτό που έλεγα κι εγώ παραπάνω. Δηλαδή ότι στον κόσμο των 2, 3 ή περισσοτέρων ταχυτήτων μας εφόσον δεν είμαστε εκ των πραγμάτων και των συνθηκών όλοι ίσοι κατω από τον Ηλιο, τότε προφανώς η γενοκτονία/μείωση πληθυσμού συνέβαινε και συνεχίζει να συμβαίνει. Άρα τί χειρότερο μας είπανε οι "πλάκες"?

Οι πλάκες θα ήτο επίφοβες εάν υπήρχε κάποιο short deadline του τύπου εδώ και τώρα, όπως προείπα. Αν είναι να πάει μετά από 50 -100 χρόνια, χαιρέτα μου τον πλάτανο! (*)

quote:
Και γιά να σχολιάσω και την καλόβουλη υπόθεσή σου!
...έναν εύλογο πληθυσμιακό αριθμό και ρυθμό πολλαπλασιασμού..!!!Αδελφέ μου, εμείς δεν θέλουμε αλλά και δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τις σκιές, που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη.Ας νομίζουν ότι θέλουν!Ας νομίζουν ότι είναι θεοί και μπορούν να δίνουν εντολές! εντολείς και εντολοδόχοι, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Το πόσα παιδιά θα κάνεις, σου έδωσε κανείς εντολή γι'αυτό?
Γιατί ο Ελληνας κάνει 0 ή 1 ή 2 και ο Ινδός 6 ή 7 ή 8 ?
Γιατί ο Ιταλός κάνει 0 ή 1 ή 2 και ο Σουδανός 7 - 8- 9?
κοκ....
Ποιας εντολή και ποιος εντολέας δηλαδη....

Εντάξει στην Κίνα τους βαλανε χοντρό νομο για περιορισμό των γεννήσεων, αλλά αμα δεν μπορείς να βαλεις ρεγουλο από μόνος σου, κάποιος πρεπει να στο βαλει, έστω και αγαρμπα....

Είδα και το βιντεάκι σου με τον κ. Γκρην.
Κοίταξε τέτοιου είδους "βίντεα" και ιδίως προερχομένων εξ Αμερικής,
δεν τα εχω σε πολύ υπόληψη. Και θα σου πω το γιατί.
Πρώτον γιατί είναι κλασσικές "Αμερικανιές" δηλαδή κινούνται στα πλαίσια του ότι όλος ο κόσμος είναι η Αμερική (ή σαν την Αμερική, ή γυρίζει γύρω από αυτήν).
Δευτερον, αυτός ο μπούλης που δηθεν είδε πολλά και συναναστραφηκε με πολλούς (δεν αντιλέγω ότι μπορεί να τα έκανε όλα αυτά) που έπαιξε το παιχνίδι τους ως ένας άλλος χρήσιμος ηλίθιος (εστω και υψηλόβαθμος στην ιεραρχία) ξαφνικά σοκαρίστηκε (ενώ είχε κάνει τα μύρια όσα) όταν κάποιος λιγουρεύτηκε την κορούλα του, και όταν είδε ένα κουτάκι με άσπρη σκόνη στο γραφείο του πολιτικού.

Δηλαδή, πάλι κλασσική πουριτανο-προτεσταντική αμερικανιά παλαιάς κοπής! με τους απόκρυφους φόβους/δαίμονες του μέσου Αμερικανού (στον οποίο απευθύνονται) -Ουυυοουυυυ Σάτυροι-γκομενιάρηδες-λεφτάδες θα μας πηδήξετε τις κόρες, ουυυυοουυυυ 666 σατανάδες - ουυυοοουυ ναρκομανείς, κοκάκηδες χασικλήδες! ουυυοουυυ αντίχριστοι, κλπ, κλπ

Η "δική μας" κυρία Λουκά θα είχε περισσότερο γούστο από αυτόν τον κ. Γκρήν, και περισσότερη "φάση" χωρίς επαναληψιμότητα και προβλεψιμότητα....

quote:
Να κλείσω με ένα γνωμικό του αγαπητού σου Πυθαγόρα
Θανέειν πέπρωται άπασι(είναι γραφτό σε όλους να πεθάνουν)

Σωστό το Σαφές .-

http://www.youtube.com/watch?v=tauHJL08TnM


(*) Υπόψιν, και στο βίντεο με τον 'μπασμένο' κ.Γκρην που ξερει τα παντα όλα, υποτίθεται ότι το σχεδιο του Κισινγκερ και των άλλων ήτανε να κάνουν "μύλο" τη Μέση Ανατολή ήδη από το 2000.....
Ε, ρε φίλε έχουμε πάει στο 2013 και ακόμα ούτε βόμβες στο Ισραήλ είδαμε ούτε γενικό μπάχαλο.
Το ότι δρομολογείται, δρομολογείται, αλλά σε όρους δεκαετιών και όχι ημερών....
Αυτό και για το περί 500.000.000.
Ναι ίσως γίνει κάποτε. Αλλά αυτό το κάποτε πιθανότερο είναι να το δουν τα εγγόνια μας και όχι εσύ ή εγώ.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 02/06/2013 14:17:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2013, 17:57:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου,
Αυτοί δεν είναι του εδώ και τώρα,short deadline όπως λές, αυτοί είναι προγραμματιστές και έχουν πληθώρα εναλλακτικών σεναρίων και κινούνται σε πολλά επίπεδα και σε μεγάλο βάθος χρόνου.Οι δεξαμενές σκέψης τους(think tank),δεν ασχολούνται και με τίποτα άλλο.Το άν δεν τους έκατσε στό Ισραήλ στο παρελθόν, μικρή μόνο σημασία έχει γι’ αυτούς.
Όσο, γιά την Ελληνική γλώσσα, την μητέρα των γλωσσών, τη Θεϊκή γλώσσα άν θέλεις, με τα περισσότερα λήμματα, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Ως τόσο στα Αγγλικά, (που και αυτά είναι κακοποιημένα Ελληνικά)και σε ελεύθερη μετάφραση,όπου το δείς χρησιμοποιείται Προστακτική και αυτό δεν αλλάζει.Ας κρατήσουμε ο καθένας τις απόψεις του, και ας το αφήσουμε στην κρίση των άλλων και φυσικά δεν θα σκοτωθούμε γι’ αυτό.
Και αντί επιλόγου
http://www.youtube.com/watch?v=S3PYYefdcyk

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2013, 19:49:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΔΙΑΛΕΙΜMΑ

Active Member - Τι άλλο φοβάσαι

http://www.youtube.com/watch?v=A6xigEvUsLs

Κάποτε σ' είδα στο πέρασμα του αιώνιου κόμβου,
στο καιρό του τρόμου και του αλλόκοτου φόβου,
να διπλώνεσαι, ν' ανησυχείς και να τρομάζεις
και πριν καλάρουν οι μέρες το σκασμό να βγάζεις.
Να μια απ' τα ίδια -- ίδιοι δρόμοι -- ίδιοι κύκλοι•
γαβγίζουν οι άνθρωποι -- σκιάζονται οι σκύλοι,
θρηνούν μανάδες, και πού να ξαποστάσεις
όταν στη μνήμη σου μακραίνουν οι αποστάσεις.
Έτσι σκηνοθετούν το σήμερα άκριτοι κοσμοκράτορες,
βαρέθηκα τα έγκυρα - είναι όλοι προβοκάτορες
που πιάνονται απ' τον φόβο σου και φτιάχνουν ιστορίες
κι ενάντια στους άπιστους στήνουν σταυροφορίες
από χορτασμένους με το ίδιο ήθος και παράστημα
που θα εξοντώνουν όσα τους μοιάζουν άσχημα.
Έτσι κι εγώ αφού σκιάζεσαι ξανά σε φτύνω.
Ψάχνω, λοιπόν, ό,τι φοβάσαι για να γίνω...
Γίνομαι τάφος αντάρτη στο Ιράκ και μοιρολόι στη Παλαιστίνη,
τυφλός στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη•
πεινασμένος ιθαγενής στο Μεξικό,
χίλιες επεξηγήσεις για το φόβο σου στο λεξικό,
μοναχός στο Θιβέτ -- κι aboriginal στην Αυστραλία,
τζαμί καμένο από φασίστες στην Ιταλία•
εθελοντής γιατρός απ' την Αβάνα
και παιδί στην Τεχεράνη απ' ανύπαντρη μάνα•
νεκρός κι άταφος δάσκαλος στη Σομαλία,
κυνηγημένος τούρκος συγγραφέας στη Γαλλία,
εργάτης στα πετρέλαια στη Βενεζουέλα
και στο Μπέλφαστ μια ματωμένη φανέλα•
βραζιλιάνος με 8 σφαίρες στο κεφάλι στο Λονδίνο
- τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω.
Εγώ που κάνω όνειρα κι έχω πολλά ωραία να χάσω
κάνω και την αρχή -- δε γουστάρω να ησυχάσω.
Τι άλλο φοβάσαι, πες μου, και θα γίνω
κι ας έχω τόσα πολλά κι ωραία να χάσω.
Κι ούτε στιγμή μη ρωτάς τι θα απογίνω,
μου φτάνει που δε γουστάρω να ησυχάσω
(που είμαι εδώ και θέλω τη βολή σου να χαλάσω -- πες μου, τι άλλο φοβάσαι)
Θα γίνω χρήστης που παλεύει για τη σωτηρία,
διψασμένος πρόσφυγας από τη Νιγηρία,
σαρίκι τυλιγμένο σε περήφανο κεφάλι
και μασάτι από αφρικάνικο ατσάλι.
Σφαγμένο θηλυκό απ' τους γονείς του στην Κίνα
κι ορφανό σε φαβέλα που πεθαίνει απ' την πείνα.
Τι άλλο φοβάσαι πες μου και θα γίνω...
Αλγερινός που ξημερώνεται σε γαλλικά λιμάνια
και μάτια που κοιτούν από πασαμοντάνια•
τούρκος αναλφάβητος που ζει στο Γκάζι
και μορφωμένος Αλβανός που σε τρομάζει•
στο τοίχος της ντροπής stencil απ' τον Banksy
κι ο εφιάλτης σου πριν να χαράξει.
Πες μου, τι άλλο φοβάσαι και θα γίνω...

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/06/2013, 00:42:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στα πλαίσια πάντα του "ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ", κάτι ακόμα σχετικό με το θέμα μας!

ΤΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΚΩΝΟΣ (Conus Geographus) ΚΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k9Lau4xqehY

αντί επιλόγου γιά την ώρα!
ΠΕΡΙ ΦΟΒΟΥ
φόβος...δεν είναι αληθινός.Το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να υπάρξει φόβος...είναι στις σκέψεις μας γιά το μέλλον.Είναι προϊόν της φαντασίας μας....που μας κάνει να φοβόμαστε πράγματα που δεν υπάρχουν και που μπορεί να μήν υπάρξουν ποτέ.Αυτό προσεγγίζει τη τρέλλα...αλλά ο φόβος είναι επιλογή.
After Earth (2013)

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2013, 19:21:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη

Στην Γεωργία των HΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια, ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 120 τόνων, φτιαγμένο από 950 κυβ. μέτρα γρανίτη. Το μνημείο αυτό, δίνει σε 8 γλώσσες την σαφή και γραπτή εντολή στους κυβερνήτες των Εθνών να διατηρήσουν τον πληθυσμό της Γης κάτω από τα 500 εκατομμύρια !!!
Είναι η πρώτη εντολή που αναφέρεται στο μακάβριο αλλά πολύ υπαρκτό αυτό μνημείο και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποδεκατιστεί κυριολεκτικά ο πληθυσμός της Γης, κάτι που σημαίνει ότι γι’ αυτούς που το έστησαν, ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί προφανώς πρώτη προτεραιότητα! Το νόημα των εντολών είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να εκληφθεί εκ λάθους από κανένα ότι μπορεί να απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους, αλλά μόνο σε αυτούς που εκ των πραγμάτων είναι σε θέση να κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Μάλιστα το ύφος που είναι διατυπωμένες δείχνει ότι οι κατασκευαστές του θα πρέπει να θεωρούν τουλάχιστον υφισταμένους -αν όχι υποτελείς- αυτούς στους οποίους απευθύνονται.
Οι δέκα «εντολές» του μνημείου:
1. Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500.000.000 σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.
2. Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την διαφορετικότητα.
3. Ενώστε την Ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα.
4. Ελέγξτε το Πάθος την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.
5. Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.
6. Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.
7. Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8. Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9. Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο.
10. Μην γίνετε καρκίνωμα για την Γη – Αφήστε τόπο για την Φύση.
Οι γιγάντιες διαστάσεις, το κόστος κατασκευής και η ακρίβεια σχεδιασμού, δείχνουν πως αυτοί που το παρήγγειλαν δεν είχαν σκοπό να στήσουν μια εφήμερη φάρσα. Από μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση παραγωγής «θεόσταλτων εντολών» προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούς των εμπνευστών της :
(1) Ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
(2) Ενέργειες με κατεύθυνση την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμούμε προφανή σκοπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο του.
(3) Επιβολή νέων τεχνολογιών με δικαιολογία την περιβαλλοντική και οικολογική βελτίωση.
(4) Επιβολή ενός νέου είδους σκοταδιστικού πνευματισμού στη θέση των υπαρχουσών θρησκειών.
Σε μια εποχή τεχνητής παγκοσμιοποίησης και επιβολής μιας Nέας Tάξης Πραγμάτων, κάποιοι μηχανισμοί έχουν εμφανέστατα αναλάβει την εκτέλεση των εντολών που δίδονται μέσω του εν λόγω μνημείου.
Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, καταστέλλονται ουσιαστικά οι ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών, και νομιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα προηγμένης τεχνολογίας, για την υποταγή συνειδήσεων. (και όχι μόνο)…
Η βιομηχανία Φαρμάκων, η Πολεμική Βιομηχανία, οι Τράπεζες, οι Πετρελαϊκές, τα κέντρα Θρησκευτικής Εξουσίας και τα Μ.M.Ε, που καθορίζουν τις τύχες της παγκόσμιας οικονομίας συντονισμένα εκτελούν αυτήν την εργολαβία, και μάλιστα εν αγνοία της πλειονότητας των μελών τους.
Οι κατασκευαστές του μνημείου έχοντας προφανώς διεισδύσει από πολύ καιρό σε όλους αυτούς τους θεσμούς και έχοντας κυριαρχήσει με την δύναμη του χρήματος μέσα στα υψηλά ιστάμενα και ολιγομελή κέντρα αποφάσεων που τους διοικούν, διαμορφώνουν έντεχνα κάθε σχετική πληροφορία που διοχετεύεται στην κοινή γνώμη και αφορά τις σκοπιμότητες των ενεργειών τους.
Προκαλούν έτσι τη δημιουργία τεχνητών συνειδησιακών καταστάσεων και επιβάλλουν διαστρεβλωμένα πρότυπα ζωής σε μαζικό επίπεδο ως μέρος ενός ευρύτερου και πολύπλευρου σχεδίου καταστροφής.
Η συντονισμένη δράση της Φαρμακοβιομηχανίας:Τα ετήσια κέρδη της βιομηχανίας φαρμάκων είναι περίπου 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα φανταστικά υπερκέρδη είναι εφικτά μόνο όσο καιρό διατηρούνται οι σημερινές κοινές ενδημικές ασθένειες και μαζί με αυτές οι δισεκατομμυρίων ευρώ, αγορές σε κατοχυρωμένα με ευρεσιτεχνία φαρμακευτικά σκευάσματα.
Η πρόληψη και η εξάλειψη των ασθενειών θα ήταν επιζήμια για τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας φαρμάκων ακόμα και ως μια συμβατική επενδυτική δραστηριότητα, οπότε όχι μόνον δεν περιλαμβάνονται στα ενδιαφέροντά τους, αλλά αντιτίθενται ενεργά σε αυτές τις επιλογές. Επί πλέον η δράση τους, προφανώς λόγω των καταστροφικών της αποτελεσμάτων, δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέρος της εκτέλεσης του εν λόγω σχεδίου αποδεκατισμού της ανθρωπότητας όπως έμπρακτα δηλώνεται με την ανέγερση του ίδιου του μνημείου! Οι βιταμίνες, οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες και άλλες φυσικές θεραπείες, επιστημονικά αποδεδειγμένες, έχουν αντιμετωπίσει την ενεργή αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων από την εποχή που ανακαλύφθηκαν πριν από 80 χρόνια, επειδή δεν κατοχυρώνονται με ευρεσιτεχνία (πατέντα) και επειδή αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες των ασθενειών και βοηθούν στην εξάλειψή τους!

Η δισεκατομμυρίων δολαρίων φαρμακευτική βιομηχανία έχει κατορθώσει να κάνει πολλούς άλλους τομείς να είναι οικονομικά εξαρτημένοι από αυτήν :

• Ιατρική: εξάρτηση από τη συμμετοχή στην αύξηση του τζίρου από τα φάρμακα.(ανεξέλεγκτη συνταγογραφία κ.λ.π.)
• ΜΜΕ: εξάρτηση από τα εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαια διαφήμισης φαρμάκων και θεραπειών.
• Πολιτική: εξάρτηση μέσω της παρασκηνιακής επιρροής (lobby) και των «δωρεών» στα ταμεία των κομμάτων.
Η ασθένειά μας, χρηματοδοτεί όλους αυτούς τους τομείς.
Ο επερχόμενος από 1.1.2010 Διατροφικός Kώδικας ή με την διεθνή του ονομασία «Codex Αlimentarius» θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια». Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να καταστραφούν τα δήθεν «τοξικά» αλλά στην πραγματικότητα θρεπτικά τους στοιχεία.
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»! Αν βέβαια ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων είχε πράξει με γνώμονα την προστασία του κοινού, θα είχε ενημερώσει την αμερικανική Κοινή Γνώμη, πράγμα που δεν έγινε…
• Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει δήθεν «ευεργετικές» ουσίες, όπως το φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C,D, ψευδάργυρος και μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της δόσης που σήμερα συνίσταται ημερησίως. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο να βρεθούν τα παραπάνω ιχνοστοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, όπου και αν αναζητώνται.
• Πιθανόν να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται ή δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για τη διατροφή και αφορούν βιταμίνες και μέταλλα. Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις κάθε εμπλεκόμενη χώρα.
Ο εξαναγκασμός των πολύ υψηλά ισταμένων πολιτικών στο να συνεργαστούν σε ένα τόσο τερατώδες έγκλημα, πέρα από τον αυτονόητο έλεγχο τους μέσω του χρηματισμού και τις εκμετάλλευσης των προσωπικών αδυναμιών τους (βάσει των οποίων πιθανότατα έχουν επιλεγεί από τα εν λόγω κέντρα) δεν μπορεί παρά να έχει επιβληθεί με κάποιες μεθόδους ανάλογες με τις παρακάτω:
Αφ’ ενός μέσω της τρομοκράτησης τους με την κατ’ ιδίαν επίδειξη των αποτελεσμάτων μιας μυστικής τεχνολογίας την οποία ο πολύς κόσμος όχι μόνον δεν γνωρίζει, αλλά ούτε καν μπορεί να φανταστεί τις δυνατότητες και αφ΄ετέρου με την καλλιέργεια της βεβαιότητας ότι αυτοί, ως πρόσθετη ανταμοιβή των υπηρεσιών τους, θα αποτελέσουν μέρος μιας δήθεν ‘επίλεκτης’ ελίτ ανάμεσα στα 500.000.000 της ανθρωπότητας που θα αφεθούν να επιζήσουν και προφανώς με δελεαστικές προοπτικές !
Η συντονισμένη δράση των τραπεζών:
Η μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) περισσότερο γνωστή ως «FED». Κατ’ αρχάς η ονομασία της είναι καθαρά παραπλανητική…
Αν και το γεγονός είναι πλέον σε πολλούς γνωστό, οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την Κρατική Εκδοτική Τράπεζα των ΗΠΑ . Όμως αυτό είναι τελείως λάθος καθώς δεν είναι καν κρατική! Στην πραγματικότητα πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα του κόσμου, η οποία μπορεί κάλλιστα να θεωρείται Εβραϊκή μια και όλοι οι διοικητές της τυχαίνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής (όπως π.χ. οι δύο τελευταίοι κύριοι Γκρίνσπαν και Μπερνάνκι). Στα 100 χρόνια της η Federal Reserve Bank ποτέ δεν υπέστη κανένα φορολογικό έλεγχο και ποτέ δεν πλήρωσε κανενός είδους φόρο εισοδήματος για τα δισεκατομμύρια δολάρια που καταχράται από τους Αμερικανούς φορολογουμένους…
Ουσιαστικά τυπώνει τραπεζογραμμάτια κατά βούληση! Σύμφωνα με τα αρχεία του Κογκρέσου οποιαδήποτε Αμερικανική Κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγοράσει και πάλι την Fed αντί 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή το μισό από το ποσό που πληρώνει σ’ αυτήν ημερησίως, εάν βέβαια δεν ήταν διαβρωμένη. Η ουσία είναι πως κάθε τραπεζογραμμάτιο της Federal Reserve δεν αντιπροσωπεύει παρά ένα κομμάτι χαρτί, διότι έχει καταργηθεί από την εποχή του προέδρου Νίξον η απαίτηση για οποιοδήποτε αντίκρυσμα σε χρυσό ή άργυρο.
Η κολοσσιαία αυτή σε μέγεθος και θράσος απάτη εις βάρος του Αμερικανικού λαού δεν έχει συγκριτικό προηγούμενο στην ιστορία. Ως οικονομικό θέμα απαιτεί τόμους ολόκληρους για την ανάλυση του πράγμα που ήδη έχει γίνει από ιδιώτες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το παράδειγμα αυτό είναι πολύτιμο διότι μπορεί να χρησιμεύσει από τη μία πλευρά για την κατανόηση του γεγονότος ότι τα κολοσσιαία εγκλήματα γενοκτονίας που απαιτεί το μνημείο της Γεωργίας προϋποθέτουν και μια κολοσσιαία σε αντιστοιχία παραπλάνηση και η παραπάνω απάτη αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο εφ’ όσον το επιτρέψει η απάθεια των λαών.
Από την άλλη πλευρά η ανηθικότητα και η διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των άλλων τραπεζών, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την ανηθικότητα που απαιτείται για την τέλεση της κολοσσιαίας απάτης της FED, μια και αυτή είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο και ουσιαστικά αυτή καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας των υπολοίπων καθώς ρυθμίζει κατά βούληση την παραγωγή του δολαρίου! Το δολάριο πρωτοστατεί στην χρηματοδότηση αναίτιων πολέμων, τη συντήρηση διεφθαρμένων κυβερνήσεων, στην χρηματοδότηση απαγορευμένων οπλικών συστημάτων, στην αγορά ναρκωτικών, την εξαγορά συνειδήσεων και γενικά ενισχύει κάθε τι που υπόσχεται την εκτέλεση των εντολών του μνημείου…
Η συντονισμένη δράση της πολεμικής βιομηχανίας:
Το σύστημα παρακολούθησης «Εchelon» σχεδιάστηκε από την Αμερικανική NSΑ (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) και αποτελεί ένα δίκτυο παρακολούθησης επικοινωνιών, το οποίο εκτείνεται όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη αλλά ακόμα και στο διάστημα.
Για την τροφοδοσία του χρησιμοποιούνται κέντρα υποκλοπής από 50 επίγειους σταθμούς και 120 δορυφόρους, πλοία, αλλά και από αεροσκάφη με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ένα άλλο Αμερικανικό ερευνητικό πρόγραμμα, το «HAΑRP» (High Frequency Αctive Αuroral Research Program), που βρίσκεται στην Αλάσκα, αποτελείται από ένα σύστημα πολλαπλών κεραιών, ικανών να τροποποιήσουν δραστικά την ιονόσφαιρα, αλλά και να τροποποιήσουν επίσης το γήινο μαγνητικό πεδίο..
Φαινομενικός στόχος του «ΗΑARP» είναι η χρησιμοποίηση της ιονόσφαιρας για αμυντικούς σκοπούς, την δημιουργία δηλαδή μίας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας, ως αμυντικό όπλο για την προστασία από κάθε είδος επιθέσεων. Το «ΗAΑRP» όμως, εκπέμπει ραδιοκύματα προς στρώματα της ιονόσφαιρας συγκεντρώνοντας τα σε μια συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση της. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα «αντανακλώνται» στην συνέχεια στην γη με καταστροφικές συνέπειες.
Η τεχνολογία «ΗAΑRP», μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την διαχείριση και τον επηρεασμό των καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση φυσικών καταστροφών όπως κυκλώνες, τυφώνες, καταιγίδες κ.λ.π.
Εάν συνεχιστεί η παθητική θέαση των εγκληματικών αυτών τεκταινομένων χωρίς ουσιαστική αντίδραση, σύντομα θα επιτευχθεί μια διαρκής επιτήρηση του κάθε πολίτη.
θα επιβληθούν υποδόριες ταυτότητες με microchip ή biochip, ανιχνεύσιμες από δορυφόρο, με πλήρη αρχεία που θα περιείχαν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία ή την οικονομική συμπεριφορά του καθ’ ενός μας.
Τοbio-chip έχει μήκος 7mm και 0,75mm πλάτος, όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.
Μία εφιαλτική προοπτική είναι η δυνατότητα που παρέχει η τεχνολογία για την εναλλακτική χρήση αυτών των bio-chips στο μέλλον, ως υποδόριων απινιδωτών.
Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω απο το δέρμα σε ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έτσι ώστε σε μια στιγμή αρρυθμίας, η συσκευή να μπορεί να δίνει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να την επαναφέρει στον φυσιολογικό ρυθμό.
Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς πως αυτές οι συσκευές τη στιγμή που είναι δυνατόν να εντοπίζονται από δορυφόρο, θα μπορούσαν ενδεχομένως και να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να χρησιμεύουν για τον έλεγχο του πλήθους (διαδηλώσεις, εξεγέρσεις κλπ) με μαζικά ηλεκτροσόκ κυμαινόμενης διάρκειας ή έντασης ! Ακόμα χειρότερα, σε περιπτώσεις πολέμου, με μια εντολή για υπερφόρτιση όλων των chips ενός συγκεκριμένου τόπου, θα μπορούσε επίσης να προκληθεί το σπάσιμο της κάψουλας και οι άνθρωποι θα μολύνονταν με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας με αποτέλεσμα να παρέχεται έτσι η δυνατότητα για μαζικές «εκκαθαρίσεις» σε μάχες μεταξύ τεχνολογικά προηγμένων εχθρών σε μερικές μόλις δεκαετίες !
Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν γίνουν αντιληπτοί οι πραγματικοί κίνδυνοι που περιέχουν τα παραπάνω ενδεχόμενα και συνεχιστεί η συνηθισμένη και ανεύθυνη αντιμετώπιση τους ως φαντασία ή αόριστη κινδυνολογία, η εξουσία θα καταλήξει να περιοριστεί αποκλειστικά στα χέρια εκείνων που ελέγχουν τις τεχνολογίες αυτές και αργά ή γρήγορα οι σκοποί του μνημείου θα επιτευχθούν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, όταν ο έλεγχος θα έχει πια χαθεί οριστικά…

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η φαινομενικά παθητική, αλλά καθοριστικότατη ως προς ένα δυσοίωνο τελικό αποτέλεσμα δράση των μεγάλων κέντρων θρησκευτικής εξουσίας:
Σε στιγμές έντονης απειλής, σε καταστάσεις απελπισίας, σε ενδεχόμενα εκτεταμένων καταστροφών, όλα τα ιερατεία των μεγάλων θρησκειών (Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός) προτρέπουν τους πιστούς τους να εναποθέσουν την σωτηρία της ψυχής τους σε κάποια θεόσταλτη δύναμη, αφαιρώντας έτσι από τους ίδιους την ευθύνη για κάθε δράση που θα σκόπευε στην διάσωση τόσο της ίδιας της ζωής τους, όσο και του φυσικού κόσμου μέσα στον οποίο ζουν.
Από την στιγμή που η αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους απειλής μπορεί να νοηθεί μόνο σε μαζικό επίπεδο, δυστυχώς η ζωή μας κυριολεκτικά θα εξαρτηθεί από την έκταση της παθητικότητας των πιστών (και όχι μόνον)!
Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα εφιαλτικά σενάρια μιας νοσηρής φαντασίας, αν και οπωσδήποτε έτσι ακούγεται. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο πάνω σε σχετικά θέματα μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την καθημερινά αποκαλυπτόμενη πραγματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η επιβεβαίωση όμως αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να αναμένεται με τη μορφή είδησης από τα ελεγχόμενα ΜMΕ.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι με ευθείες επιθέσεις ως νοήμονες αντιπάλους, αλλά με μεθόδους που υποσκάπτουν την βιολογική μας υπόσταση, όπως με ψεκασμούς ως μάζα από έντομα προς εξόντωση. Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση θα μπορούσαν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των μαζών, συνδυασμός που εξασφαλίζεται μόνο μέσα από μακρόχρονη υπερπληροφόρηση.
Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι όντως σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να πετύχουν κιόλας !
Είναι λίγοι και στηρίζονται στην ανεξάντλητη οικονομική τους πηγή, αλλά κυρίως στην ανθρώπινη αγαθότητα για να πετύχουν τον αποδεκατισμό και μετά τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν όμως ότι αυτά δεν είναι αρκετά καθώς η οικονομική τους δύναμη είναι στην πραγματικότητα χωρίς αντίκρυσμα και ότι τέτοιας έκτασης σχέδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ εφικτά εαν δεν κατορθώσουν να στρέψουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που θα πιστέψει αφελώς ότι διαθέτει ή ότι πρόκειται να λάβει προνόμια, ενάντια στο μεγαλύτερο, μέσα από θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικιστικές και οικονομικές διαμάχες.
Μόνο από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».

Πηγή: www.hellasforever.gr

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2013, 00:34:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η φαινομενικά παθητική, αλλά καθοριστικότατη ως προς ένα δυσοίωνο τελικό αποτέλεσμα δράση των μεγάλων κέντρων θρησκευτικής εξουσίας:
Σε στιγμές έντονης απειλής, σε καταστάσεις απελπισίας, σε ενδεχόμενα εκτεταμένων καταστροφών, όλα τα ιερατεία των μεγάλων θρησκειών (Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός) προτρέπουν τους πιστούς τους να εναποθέσουν την σωτηρία της ψυχής τους σε κάποια θεόσταλτη δύναμη, αφαιρώντας έτσι από τους ίδιους την ευθύνη για κάθε δράση που θα σκόπευε στην διάσωση τόσο της ίδιας της ζωής τους, όσο και του φυσικού κόσμου μέσα στον οποίο ζουν.
Από την στιγμή που η αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους απειλής μπορεί να νοηθεί μόνο σε μαζικό επίπεδο, δυστυχώς η ζωή μας κυριολεκτικά θα εξαρτηθεί από την έκταση της παθητικότητας των πιστών (και όχι μόνον)!
Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα εφιαλτικά σενάρια μιας νοσηρής φαντασίας, αν και οπωσδήποτε έτσι ακούγεται. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο πάνω σε σχετικά θέματα μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την καθημερινά αποκαλυπτόμενη πραγματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η επιβεβαίωση όμως αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να αναμένεται με τη μορφή είδησης από τα ελεγχόμενα ΜMΕ.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι με ευθείες επιθέσεις ως νοήμονες αντιπάλους, αλλά με μεθόδους που υποσκάπτουν την βιολογική μας υπόσταση, όπως με ψεκασμούς ως μάζα από έντομα προς εξόντωση. Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση θα μπορούσαν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των μαζών, συνδυασμός που εξασφαλίζεται μόνο μέσα από μακρόχρονη υπερπληροφόρηση.
Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι όντως σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να πετύχουν κιόλας !
Είναι λίγοι και στηρίζονται στην ανεξάντλητη οικονομική τους πηγή, αλλά κυρίως στην ανθρώπινη αγαθότητα για να πετύχουν τον αποδεκατισμό και μετά τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν όμως ότι αυτά δεν είναι αρκετά καθώς η οικονομική τους δύναμη είναι στην πραγματικότητα χωρίς αντίκρυσμα και ότι τέτοιας έκτασης σχέδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ εφικτά εαν δεν κατορθώσουν να στρέψουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που θα πιστέψει αφελώς ότι διαθέτει ή ότι πρόκειται να λάβει προνόμια, ενάντια στο μεγαλύτερο, μέσα από θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικιστικές και οικονομικές διαμάχες.
Μόνο από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».

Φίλε rebellious,
μιας και κρατάς ζωντανό αυτό το θέμα, με τις κατά καιρούς δημοσιεύσεις σου,

να σημειωσω κι εγώ με τη σειρά μου 2 σημεία από την τελευταία ανάρτησή σου.

1ον. Οι θρησκείες ανέκαθεν έπαιζαν αυτό τον ρόλο που λες, γιατί κατά το μεγαλύτερο μέρος αναφέρονται στο "μετά" ή τουλάχιστον υπό αυτό το πρίσμα βλέπουν τη ζωή και τις πράξεις μας. Και όταν η ζωή μας ας πούμε είναι καλή και τρυφηλή τότε πρέπει να Δοξάζουμε τον Κύριο ή τον Αλλάχ κλπ, ενώ άμα βρίσκουμε τα ζόρια να παρακαλάμε για το έλεος και τη φιλευσπλαχνία του. Όπως είναι λογικό, τον "καλό καιρό" οι περισσότεροι αδιαφορούν για τα της θρησκείας (ποιος να τρέχει τώρα σε ευχαριστίες και δοξολογίες άμα περνάει ζωή και κότα), αλλά έτσι και σφίξουν τα ζωνάρια πανταχόθεν και παντοιοτρόπως τότε αυξάνεται και η θρησκειολογική πελατεία όλων των ειδών. Αυτό όμως έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου και όχι τη λειτουργία των θρησκειών (η οποία είναι ψιλοστάνταρ και δεν αλλάζει μέρα με τη μέρα...)


2ον. Πατάς πάνω σε μια διαχρονική μου απορία (την οποία την έχω εκφράσει κατά καιρούς, αλλά ακόμα δεν έλαβα πειστική απάντηση...)
Λίγο πολύ όλοι έχουμε ακούσει/διαβάσει περί συνομωσιολογικών σχεδίων, περί διαφόρων ομάδων, από Μασωνίες μέχρι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ομοσπονδιακή τράπεζα ΗΠΑ, Ροδόσταυρους, Ιλλουμινάτι, Σιωνιστές, κλπ, κλίκες επί των κλικών που υποτίθεται ότι απαρτίζουν μια "ελιτίστικη"μυστική ολιγαρχία ή "αριστοκρατία" με σκοπό να επιβάλλουν παγκόσμιο έλεγχο, υποδούλωση, κλπ.
Θα μπορούσα να τα δεχτώ όλα αυτά, αλλά η κριτική σκέψη επιβάλλει να σκεφτούμε καθαρά τα συν, τα πλην, τα γιατί και τα διότι ενός τέτοιου μεγαλεπήβολου σχεδίου.

Ένας επίσης σημαντικότατος παράγοντας είναι το χρονικό εύρος του σχεδιασμού (το οποίο απλώνεται σε διαστήματα πολύ μεγαλύτερα του μεσου ανθρώπινου χρόνου ζωής).΄

Με άλλα λόγια προς τί ένας εν ζωή Ροκφέλερ ή Ροτσιλντ ή Σόρος ή οποιος άλλος διάολος του αυτού συναφιού να κάνει σχέδια παγκοσμιοποίησης με προγραμματισμό 200 ή 300 ή 400 ετών? Τι θα προλάβει να χαρεί, τι προσδοκά να κερδίσει και τι να απολαύσει? Ή νοιάζεται τόσο πολύ για την υστεροφημία του και για το τι θα κληροδοτήσει στους απογόνους του?
Αφού έτσι κι αλλιώς τα πλούτη και τη "δοξα" που θα επιζητούσε σε αυτόν τον κόσμο, κατά τη διαρκεια της ανθρώπινης ζωής τα έχει ήδη και με το παραπάνω.....

(Εκτός βέβαια και αν δεν μιλάμε για "ανθρώπους" και την πάμε αλλού τη δουλειά... )


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2013, 01:26:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εκτός βέβαια και αν δεν μιλάμε για "ανθρώπους" και την πάμε αλλού τη δουλειά.

Aφήνεις και μια πισινή Πυθαγόρα, έτσι?

Ας την πάμε αλλού λοιπόν.
Το κίνητρο είναι η εξουσία και η ελίτ το μέσον προς αυτή.
Οι "άλλοι" εξασφαλίζουν στις οικογένειες ζωή και κότα, στους ίδιους και τους απογόνους τους, με αντάλαγμα την πραγματοποίηση των σχεδίων τους.
Ετσι υπάρχει εξήγηση για το εύρος των σχεδίων που ξεπερνούν την ανθρώπινη ζωή.

Εύλογα θα σκεφθείς: << Αφού είναι τόσο δυνατοί και ζούν τόσο πολύ, γιατι δεν παίρνουν την εξουσία μονομιάς, αλλά σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα?>>

Ισως υπάρχει αντίπαλο δέος.Ισως υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι.Δεν τους επιτρέπευαι η βία, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Δεν υπάρχει λογική σε αυτο.Εκείνο που φαίνεται με απόλυτη σιγουριά είναι, πώς δεν είναι δυνατόν να κυβερνούν άνθρωποι αυτόν τον κόσμο και να τον στέλνουν με μαθηματική ακρίβεια, κατα διαβόλου μεριά!

Η τεχνολογική και πνευματική μας εξέλιξη, τα λάθη της Ιστορίας που έπρεπε να μας έχουν διδάξει και η πολυετής ύπαρξή μας στον πλανήτη, έπρεπε ήδη να έχουν εφαρμόσει την ισότητα και την ισονομία για όλους τους κατοίκους της Γης.

Αφού αυτο δεν συμβαίνει, όλα τα σενάρια παίζουν!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Notirk
Πλήρες Μέλος

Greece
1278 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2013, 06:10:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λάου λάου… μεταξύ αστείου και σοβαρού , με τις χαμογελαστές φατσούλες του Πυθαγόρα και τη ‘’πισινή’’ του Νικόμαχου , κάποια στιγμή θα πάρει μορφή ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ που πραγματικά παίζει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1759 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2013, 22:19:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μέχρι να παίξει,το πάμε όλοι απ' έξω, και γύρω γύρω...
Το περικυκλώνουμε.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maria3
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
653 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2013, 16:08:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΙΚΟΜΑΧΕ και @ΑΜΕΙΝΙΑΣ μιας και αναφέρθηκε θέλω να διαβάσετε αυτήν την συνέντευξη μην βαρεθείτε, βέβαια το λέει και στο άρθρο η ιστορία είναι αληθινή αλλά αφήνουμε στην κρίση σας το τι δεν είναι αληθινό (τι δεν λέγετε στην συνέντευξη).
http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/lacerta.html
Καλά θα κάνετε να το πιστέψετε.
ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Edited by - maria3 on 24/09/2013 16:09:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2013, 16:22:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Μου θυμίζει το V.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2014, 02:05:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
«Η αλήθεια πλέει σαν το λάδι στο νερό»
Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (Conspirtus) {Greek Subtitles)s)
http://www.youtube.com/watch?v=MejcrHTKccc
Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.κατά Ιωάννην H' 32

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2014, 15:06:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
«Η αλήθεια πλέει σαν το λάδι στο νερό»
Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ (Conspirtus) {Greek Subtitles)s)
http://www.youtube.com/watch?v=MejcrHTKccc
Γνώσεσθε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.κατά Ιωάννην H' 32
Rebellious

Δεν ξερω αν είναι συνομωσία του αυτού μεγέθους, αλλά μάλλον τα πράγματα πρέπει να είναι απελπιστικά....πεζά:

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/04/petrelaia-kai-aoz.html

(όποιος κάνει τον κόπο και το διαβάσει όλο, θα βρει ακόμα και τις Πλάκες με τις 10 εντολές εκεί μέσα....)

Το βασικό ερώτημά μου πάντως παραμένει....

Εντάξει, ΟΚ, είσαι ένας κωλόγερος τύπου Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Σόρος και της αυτής συνομοταξίας του κακού συναπαντήματος.

Πρακτικά έ(λεγ)χεις όλον τον κόσμο στο πιάτο σου.
Πας όπου γουστάρεις, κάνεις ό,τι γουστάρεις,
τρως, πίνεις, γ@μάς,
ό,τι όσο ,όπως, και όπου μπορείς (μιας και είσαι χούφταλο ήδη)
από το Μαυρίκιο μέχρι τα σαλέ της Ελβετίας
και από το Βανκούβερ μέχρι τη λίμνη Νακούρου....
Εχεις σπίτια, αυτοκινητα, ελικοπτερα, σκαφη όλων των τυπων και των ειδών, χωρες σκυβουν στα πόδια σου, ανεβοκατεβάζεις προέδρους και κυβερνησεις,
με μια μεθοδευση ή εντολή μπορείς να ξεκινησεις πολέμους, να εξαφανίσεις χώρες, οικονομίες ή κοινωνίες κατά βούληση....

Έχεις ζήσει και ζεις ζωή χαρισάμενη, εσύ, τα παιδιά σου τα εγγόνια σου, τα δισεγγονά σου, όπως και οι πατεράδες και οι παππούδες σου....

Τι διάολο τη θέλεις την ατζέντα των επόμενων....200 ετών?

Από απλό άγχος να σιγουρέψεις μεχρι και τα τρισέγγονα μη τυχόν χαθεί η γενιά και τα προνόμια?
Ή Μήπως είσαι ο Χαιλάντερ ή ο Μαθουσάλας και θα ζήσεις καμιά 800αριά χρόνια οπότε επενδύεις για τα....γεράματα?
Μήπως εχεις ήδη το ελιξίριο της ζωής και της νιότης και απλώς μεταμορφώνεσαι σε κωλόγερο μόνο μπροστά στις κάμερες?

Η μήπως τελικά είναι τόσο πορωτική η κ@βλα της ολοκληρωτικής εξουσίας και κοσμοκρατορίας που γίνεται εμμονή και αυτοσκοπός (ιδίως για κάποιους κωλόγερους μή δυνάμενους -από φυσικής απόψεως να κάνουν ή να ευχαριστηθούν κάτι άλλο....)?

Το πεδίο ελεύθερο για απαντήσεις
σε όλο το φά(ντα)σμα......


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2014, 23:17:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τι διάολο τη θέλεις την ατζέντα των επόμενων....200 ετών?


Αν θα δεχτουμε την υπαρξη του καλου και του κακκου ,και ισως στους δικους μας καιρους την επικρατηση των δυναμεων της δευτερης κατηγοριας ,τοτε ισως ,μπορει και να υπαρχει μια πιθανη απαντηση ,στο γιατι της συνεχειας ,παρομοιων δυναστυειων και των εργων τους

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2014, 08:07:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν θα δεχτουμε την υπαρξη του καλου και του κακκου ,και ισως στους δικους μας καιρους την επικρατηση των δυναμεων της δευτερης κατηγοριας ,τοτε ισως ,μπορει και να υπαρχει μια πιθανη απαντηση ,στο γιατι της συνεχειας ,παρομοιων δυναστυειων και των εργων τους

Δηλαδή xristosxatz θεωρείς ότι αυτοί οι τύποι εις γνώσιν τους γουστάρουν να παίζουν τους "κακούς"?
"Τη βρίσκουν" με αυτό και το διαιωνίζουν?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2014, 11:43:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δηλαδή xristosxatz θεωρείς ότι αυτοί οι τύποι εις γνώσιν τους γουστάρουν να παίζουν τους "κακούς"?
"Τη βρίσκουν" με αυτό και το διαιωνίζουν?


Λεω οτι το φαινομενο, της ανεξηγητης για τα δικα μας δεδομενα, συνεχειας των προαναφερθεντων δυναστειων και των σκοπων τους , μπορει και να οφειλεται ,σε καποια πραγματα που ενδεχομενως και να ειναι περα απο την στενη αντιληψη μας για το πιοι νομοι καθοριζουν τα φαινομενα που αποτελουν την πραγματικοτητα μας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2014, 14:04:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Λεω οτι το φαινομενο, της ανεξηγητης για τα δικα μας δεδομενα, συνεχειας των προαναφερθεντων δυναστειων και των σκοπων τους , μπορει και να οφειλεται ,σε καποια πραγματα που ενδεχομενως και να ειναι περα απο την στενη αντιληψη μας για το πιοι νομοι καθοριζουν τα φαινομενα που αποτελουν την πραγματικοτητα μας


Ωραία, περίφημα! Να'κι άλλος ένας για το πλήρωμα,
μετά από Νικόμαχο, Αμεινία, Νοτιρκ, Μαρία3, ρεμπελιους,
την αφεντιά μου,κλπ,κλπ......

quote:
Λάου λάου… μεταξύ αστείου και σοβαρού , με τις χαμογελαστές φατσούλες του Πυθαγόρα και τη ‘’πισινή’’ του Νικόμαχου , κάποια στιγμή θα πάρει μορφή ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ που πραγματικά παίζει.


quote:
Μέχρι να παίξει,το πάμε όλοι απ' έξω, και γύρω γύρω...
Το περικυκλώνουμε.

Μ'αρέσουν αυτές οι...συμπτώσεις φίλε xristosxatz
ειλικρινά στο λέω,
διότι αποδεικνύουν ότι τουλάχιστον
οι τρελοί ΔΕΝ μείναμε λίγοι,
[τώρα που] κι ο Σκαρίμπας έχει φύγει

http://www.youtube.com/watch?v=t6ohG0M56UY


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2014, 09:15:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
οι τρελοί ΔΕΝ μείναμε λίγοι,
[τώρα που] κι ο Σκαρίμπας έχει φύγει

Να θυμομαστε ομως οτι απο μικρο και απο τρελο μαθαινει κανεις την αληθεια


Τωρα μαλιστα που εφυγε και ο Σκαριμπας χα χα ....καλο ..μου εφτιαξες την μερα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Craven
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
557 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2014, 16:25:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Craven  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ωραία όλα αυτά.. "ωραίοι" αυτοί οι νόμοι και οι εντολές και τα ευχολόγια για αγάπη στην φύση, για αρμονία για για...
Ξεχνάμε ένα πράγμα.. πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο. Όλα αυτά τα ευχολόγια πάνε στο κενό καθώς αναφέρονται σε ένα ελαττωματικό ON (καθ εικόνα και ομοίωση των ελαττωματικών θεών του) που κατά την άποψη μου (let the flame begin) δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, είναι ένα αποτυχημένο πείραμα ως τώρα και δεν θα λείψει σε κανέναν όταν πάψει να υπάρχει.

Ίσως το επόμενο εξελιγμένο ον μετά από εμάς να είναι καλύτεροι και να μπορέσουν όλα αυτά (βελτιωμένα φυσικά) να τα κάνει πράξη και να ζήσει καλά και σε αρμονίαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2014, 07:58:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ωραία όλα αυτά.. "ωραίοι" αυτοί οι νόμοι και οι εντολές και τα ευχολόγια για αγάπη στην φύση, για αρμονία για για...
Ξεχνάμε ένα πράγμα.. πως αναφερόμαστε στον άνθρωπο. Όλα αυτά τα ευχολόγια πάνε στο κενό καθώς αναφέρονται σε ένα ελαττωματικό ON (καθ εικόνα και ομοίωση των ελαττωματικών θεών του) που κατά την άποψη μου (let the flame begin) δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, είναι ένα αποτυχημένο πείραμα ως τώρα και δεν θα λείψει σε κανέναν όταν πάψει να υπάρχει.

φίλε Craven το προχωράς πολύ , αλλά δεν πειράζει.... σε δεχόμαστε στο πλήρωμα

quote:
Ωραία, περίφημα! Να'κι άλλος ένας για το πλήρωμα,
μετά από Νικόμαχο, Αμεινία, Νοτιρκ, Μαρία3, ρεμπελιους,
την αφεντιά μου,κλπ,κλπ......

quote:
Να θυμομαστε ομως οτι απο μικρο και απο τρελο μαθαινει κανεις την αληθεια


Όταν είμαστε νέοι έχουμε την ευχέρεια να παίζουμε και με τα 2....
όσο γερνάμε μας μένει αναγκαστικά το δεύτερο μόνο


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sol-Mix
Μέλος 2ης Βαθμίδας


394 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2014, 11:16:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα μου επιτρέψετε να σας γράψω μια άλλη άποψη.

Δεν νομίζω ότι, σήμερα, φταίει ο άνθρωπος για τα δεινά της ανθρωπότητας (ανθρώπινη φυλή).

Κατά την άποψη μου τα πραγματικά προβλήματα κάθε νοήμονος φυλής είναι 3.

1./ Ενέργεια, αν μια φυλή, ένα κράτος, μια πόλη, μια γειτονιά, μια παρέα δεν αποδεσμευτεί από την ενεργειακή εξάρτηση, αν δεν καταργηθεί ο μετρητής στην ενέργεια, καμιά νοήμων φυλή δεν μπορεί να προχωρήσει στην λύση των επόμενων 2, δεν μπορεί να πάει ποιο κάτω.

2./ Διατροφή, αν έχεις άπειρη, πολύ μεγάλη, μεγάλη και προπαντός τσάμπα ενέργεια, οποιαδήποτε φυλή μπορεί άμεσα να λύσει το πρόβλημα της διατροφής – διαβίωσης.

3./ Κοινωνική – πολιτική κατάσταση, αν έχει λύσει τα δύο προηγούμενα, τότε μπορεί οποιαδήποτε φυλή ή ομάδα νοημόνων όντων να φιλοσοφήσει και να λύσει και αυτό το θέμα.

Το πρόβλημα της ενέργειας στον πλανήτη θα ξεκινήσει να λύνεται την δεκαετία του 2040, με την σύντηξη, αυτό φυσικά, δεν νομίζω ότι σημαίνει, ότι θα καταργηθεί αυτόματα και ο μετρητής στην παροχή ενέργειας.

Μετά από την σύντηξη θα φανεί αν ο Craven και οι άλλοι, έχουν ή όχι δίκιο, τότε θα φανεί, όταν θα έχει την ευχέρεια, ακόμα και μια ομάδα ανθρώπων, να καθορίσει το μέλλον του, την τύχη της, αν τελικά ο άνθρωπος, ως όν, είναι συνειδητό καθίκι ή σκλάβος των συνθηκών.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2117 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2014, 12:21:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Θα μου επιτρέψετε να σας γράψω μια άλλη άποψη.

Δεν συμφωνώ με αυτό!

Για την ακρίβεια ή "άλλη σου άποψη" είναι προς το παρόν αυτή στην οποία συγκλίνουμε οι περισσότεροι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ άνθρωποι,
που μετά τον εαυτό μας κοιτάζουμε μπας και βοηθήσουμε ή ξεστραβώσουμε και τον διπλανό μας (είτε ιδιοτελώς -επειδή τον χρειαζόμαστε και δεν μπορούμε να είμαστε one man show, είτε αλτρουιστικά επειδή είμαστε καταβαθος καλές ψυχούλες )

Το έχω πει/γράψει κατά καιρούς σε διαφορα σχετικά ή λιγοτερο σχετικά ποστς,
ότι οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι,
πρώτα έτρωγαν, έπιναν, γ...ούσαν [=γελούσαν, γλεντούσαν, γ@μούσαν, κοκ]
(βλέπε τι γινόταν στα συνέδρια-συμπόσια της εποχής)
και μετά [ή εστω ταυτοχρόνως] ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣΑΝ.

Οπως λες δηλαδή, πρώτα είχαν λυμμένα τα βασικά/βιοτικά, Ενεργεια, Στεγαση , Τροφή, κλπ
και μετά πήγαιναν στο νούμερο το 3.

Εάν λοιπόν υπάρχει κάποια παγκόσμια συνομωσία
αυτή είναι ότι σκοπίμως (από αυτούς που μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν/επέμβουν)
δεν λύνονται, ή εμποδίζονται οι λύσεις ή δεν (εφ)ευρίσκονται οι λύσεις για τα 1 & 2 που λες,

ώστε ο κόσμος (ο πολύς) να μην μπορεί να πάει στο νούμερο το 3
γιατί τότε θα αρχίσεις να βλέπεις Ζιμπαμπουανούς με Ντοκτορά
και Μπαγκλαντεσιανούς στη ΝΑΣΑ,
και παιδάκια του δημοτικού να γράφουν σαν εμένα και τον Ντιεσέμη

και όσο και αν εμείς καραγουστάρουμε τέτοια κατάσταση (που θα ήτο διανοητικός και πνευματικός παραδεισος!) σε κάποιους φαίνεται να είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους!


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 20/02/2014 12:22:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1626 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2014, 19:51:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ωραία, περίφημα! Να'κι άλλος ένας για το πλήρωμα,
μετά από Νικόμαχο, Αμεινία, Νοτιρκ, Μαρία3, ρεμπελιους,
την αφεντιά μου,κλπ,κλπ......


Παντως αν νομιζεις πως θα με στριμωξεις στο ιδιο οχημα με τον ΝΙΚΟΜΑΧΟ ......σε γελασανε!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.25
Maintained by Digital Alchemy