ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 " Σκοτεινός Πλανητάρχης "??????
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/11/2008, 23:32:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε προηγούμενη απάντησή μου σε Post χρησιμοποίησα τον επιθετικό προσδιορισμό "Μαύρος" Πλανητάρχης...αλλά μου φάνηκε κάπως ρατσιστικός! Είμαστε στις αρχές της Ομπάμιας Κυριαρχίας και τα πρώτα δείγματα γραφής του είναι ότι είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος ικανός για όλα...Για ολα όμως! Οι πρώτες του μετεκλογικές ομιλίες στα θέματα Εξωτερικής πολιτικής στείλανε την διαλλακτικότητα και την πραότητα των προεκλογικών του για τσιγάρα σε περίπτερο στον Άρη..Δηλαδή στον αγύριστο! Και ακόμα είμαστε στην αρχή! έκανα ένα γουλάρισμα στο διαδίκτυο και το "Σκοτεινός Πλανητάρχης" δεν το βρήκα πουθενά..Μου αρέσει σαν τίτλος? Τι λέτε..θα περάσει έτσι στην Ιστορία? Ή τελικά είναι τόσο εξαίσιο παιδί όπως μερικοί θέλουνε να πιστεύουμε?
XD
Πλήρες Μέλος

Greece
889 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2008, 09:15:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν νομίζω ότι η λέξη "Μαύρος" είναι ρατσιστική, αντίθετα είναι εξαιρετικά αντικειμενική αφού προσδιορίζει πετυχημένα (;) το χρώμα του δέρματος αυτού του ανθρώπου -ακόμα πιο επιτυχημένος ο προσδιορισμός "μιγάς" βέβαια.

Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται από την λέξη "Μαύρος" προφανώς πάσχουν από κάποιο είδος ρατσιστικού ή αντί-ρατσιστικού συνδρόμου - αλλά αυτό το κόμπλεξ με τα χρώματα είναι δικό τους πρόβλημα, οπότε για εμένα ο Obama είναι ο πρώτος κρεολή (μιγάς) πρόεδρος των ΗΠΑ δίχως τούτο να εμπεριέχει κάποια νύξη ρατσισμού (είναι η αντικειμενική αλήθεια).

Τώρα επί του προκειμένου, το "Σκοτεινός" πλανητάρχης μάλλον προδιαθέτει αρνητικά υπό την έννοια ότι η λέξη Σκοτεινός ταυτίζεται στην Δυτική (και όχι μόνο..) αντίληψη με το αρνητικό οπότε ως προσδιορισμός μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο άστοχος καθώς υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υποχθόνιος (ή σκληρός, κακός κτλ) από ότι η απλή λέξη "Μαύρος" που θα μπορούσε να εκληφθεί από ορισμένους ως απλός μειωτικός χαρακτηρισμός που αφορά το χρώμα αυτού του ατόμου.

Τώρα κατά πόσο είναι δίκαιος χαρακτηρισμός, αυτό θα το μάθουμε από το νέο έτος με την ανάληψη της προεδρίας και την έναρξη της διοίκησης του για τα επόμενα 4 χρόνια (2008 - 2012).

Υ.Γ.
Κανένα καλό παιδί δεν θα μπορούσε ποτέ μόνο του να αναρριχηθεί στην προεδρία των ΗΠΑ, αλλά για να είμαι δίκαιος .. ακόμα και αν είναι καλό παιδί μπορεί να έχει κακές παρέες. Θα δείξει!

Edited by - XD on 09/11/2008 12:15:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2008, 17:42:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κανένα καλό παιδί δεν θα μπορούσε ποτέ μόνο του να αναρριχηθεί στην προεδρία των ΗΠΑ, αλλά για να είμαι δίκαιος .. ακόμα και αν είναι καλό παιδί μπορεί να έχει κακές παρέες. Θα δείξει!
Nα ξέρετε ότι αν τον "καθαρίσουν" υπάρχουν πιθανότητες για αυτό το ενδεχόμενο, μέσα στις ΗΠΑ από τις πληροφορίες που έχω θα επικρατήσει ένα "μπάχαλο" Τι έννοω με τη λέξη μπάχαλο;..! Οι Αμερικάνοι πολίτες είναι οπλισμένοι και όχι μόνο με συμβατικά όπλα...! Θα ξεσπάσει πόλεμος συμμοριών.. Θα υπάρξει παρέμβαση στρατού κάτι που έγινε με τον Μαρτιν Λούθερ Κίνγκ άλλα πέρασε στα "ψιλά" στην Ευρώπη..(Λόγω μέσων μαζικής ενημέρωσης) Μόνο που αυτή την φορά θα είναι πέντε φορές χειρότερα... Μήν ξεχνάτε ότι είναι ο πρώτος Αφροαμερικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ στο ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ κάτι που θεωρείται απαράδεκτο και προσβολή για τους Αγγλοσάξονες υπερκαπιταλιστές στις ΗΠΑ (μιλάμε για τους πιο πλούσιους του κόσμου..)

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2008, 21:28:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χμμ..δεν έχετε άδικο..μπορεί να είναι και ο MR Perfect ο Ομπάμα..απλά κάτι δεν μου κολλάει καλά στην όλη ιστορία. Μην πάμε μακριά..είδαμε την κατάληξη Κέννεντι. Ο εμφύλιος θα είναι δεδομένος σε τέτοια περίπτωση. Μου έχει κάνει επίσης εντύπωση η ευγένεια και το ήθος του Μακ Κέιν όταν παραδέχθηκε την ήττα του..Τέτοια ανωτερότητα? Ποιο πολύ μου θυμίζει αυτό την ανωτερότητα της κακιά πεθεράς στην νύφη της που σιχαίνεται σαν έμαθε ότι ο γιος της έχει γκαστρώσει άλλη, αλλά η πεθερά το παίζει καλή και ανήξερη :) Λέμε τώρα!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Richter
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
359 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2008, 23:31:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Richter  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακόμα και "σκάρτος" να βγεί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε εκ των προτέρων άλλα βάση αποτελέσματος.. Εγώ προσώπικά δεν είπα ότι είναι Ο Mr Perfect άλλα για να είμαι ακριβοδίκαιος η αλήθεια είναι ότι τον "λιβανίζουν" πολύ τα κανάλια συμπεριλαμβανόμενα και τα δικά μας!

Μῆνιν ἄειδε θεὰ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

papadothomakos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
52 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2008, 08:22:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους papadothomakos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Από την πλευρά μου νομίζω ότι έχει δοθεί μεγάλη έκταση στό θέμα.
Οσοι καθόριζαν την γραμμή του πλανήτη θα συνεχίσουν και ο Ομβάμα θα είναι ακόμη ένα όργανο.

Καρυούπολις Κοντόσταυλοι&Φωκάδες !


Edited by - papadothomakos on 10/11/2008 08:35:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2008, 11:50:16  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Υ.Γ.
Κανένα καλό παιδί δεν θα μπορούσε ποτέ μόνο του να αναρριχηθεί στην προεδρία των ΗΠΑ, αλλά για να είμαι δίκαιος .. ακόμα και αν είναι καλό παιδί μπορεί να έχει κακές παρέες. Θα δείξει!

Edited by - XD on 09/11/2008 12:15:14


Συμβαινουν τα ιδια "γεγονοτα" με αυτα της εκλογης του JFK! Αλλα επειδη ηταν "ανεξαρτητος" απο το Κατεστημενο της "Μυστικης Κυβερνησης" των ΗΠΑ (που θελει να ελεγχει ολους τους υπολοιπους), ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν κρατησε για πολυ!

Αν δεν τον "καθαριζαν" ισως να μιλουσαμε για κατι το διαφορετικο σημερα, καθως ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι Αμερικανοι, κανανε το σφαλμα να τον "εκτοπισουν" με συνεπεια να γινουν τοσο αντιπαθητικοι (ως λαος)!


Μακαρι να μην γινει κατι τετοιο και με τον Μπαρακ Ομπαμα, επειδη ΗΔΗ εχει δειξει σημαδια "ανεξαρτησιας" λεγοντας οτι θα αποσυρει πολλα στρατευματα απο το Ιρακ (βεβαια οχι αμεσα γιατι ειναι δυσκολο) αλλα τουλαχιστο θα το κανει!

Επισης θα ασχοληθει προσωπικα (απο οτι ειχε δηλωσει ο ιδιος και με βοηθω του τον νεο φιλελληνα αντιπροεδρο) με το Κυπριακο ζητημα, και με τις Ελληνοτουρικες θεσεις και με το Μακεδονικο ζητημα. Αυτο ισως συνεπαγεται οτι θα εχουμε ξανα "νεο συμμαχο" αλλα αυτη τη φορα πρεπει να δειξουμε και οτι "υπαρχουμε"¨χωρις να εχουμε μετριοπαθητικες στασεις! Ισως αποκομησουμε αρκετα οφελη, και να μην τα περιμενουμε ολα απο τους "Ρωσους" που ακομα δεν εχουν κανει τιποταH Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2008, 13:11:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να κρίνουμε τον Ομπαμα πριν δούμε τι θα κάνει αν εφαρμόσει
Αυτά που είπε τότε είναι θετικό το γεγονός της εκλογής του βεβαία και εγώ έχω τον ίδιο φόβο
Με τον predator .
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/11/2008, 15:28:05  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο JFK "αντεξε" 2 χρονια! Ο Μπαρακ Ομπαμα μακαρι 8! Γιατι ΟΠΩΣ και να το κανουμε, οι ΗΠΑ εχουν αναγκη απο εναν σωστο ηγετη, που θα κανει το λαο να σταματησει να νομιζει οτι ολοι οι αλλοι ειναι εναντιον τους, ή θα μας φερει πιο κοντα σ' αυτους!


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/11/2008, 18:39:14  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη
Η αποκατάσταση του ηθικού κύρους των ΗΠΑ διεθνώς προτεραιότητα του Μπαράκ Ομπάμα

Το περίγραμμα των θέσεών του για τα φλέγοντα θέματα της οικονομικής κρίσης, της εξωτερικής πολιτικής (Ιράκ, Αφγανιστάν) και ασφάλειας (Αλ Κάιντα) έδωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την εκλογή του, στο CBS, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι στόχος του είναι να αποκαταστήσει το ηθικό κύρος των ΗΠΑ διεθνώς και προανήγγειλε την έναρξη σχεδίου απόσυρσης από το Ιράκ.

Για την οικονομία δήλωσε ότι οι Αμερικανοί δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το διογκούμενο έλλειμμα, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι προτεραιότητα είναι η μάχη κατά της ύφεσης.

Ο νεοκλεγείς πρόεδρος δήλωσε ότι προτεραιότητά του είναι να μεσολαβήσει σε μια διαπραγμάτευση μεταξύ των τραπεζών και των ιδιοκτητών ακινήτων, προκειμένου οι δανειολήπτες να μην χάσουν τα σπίτια τους. «Αυτό θα έχει θετική επίδραση στην οικονομία μας συνολικά. Και για ένα πράγμα είμαι αποφασισμένος, εάν δεν έχουν υπάρξει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τους ιδιοκτήτες ακινήτων έως ότου αναλάβω την προεδρία, θα τις αποκτήσουμε αμέσως μετά» υπογράμμισε.

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης της αυτοκινητοβιομηχανίας, που έχει ζητήσει οικονομική στήριξη από το κράτος.

Ο Ομπάμα δήλωσε ότι η κατάσταση της οικονομίας θα ήταν ακόμη χειρότερη εάν δεν είχε υιοθετηθεί το σχέδιο διάσωσης των τραπεζών, ύψους 700 δισ. δολαρίων, και εξέφρασε τη στήριξή του στον υπουργό Οικονομικών Χένρι Πόλσον για την ακούραστη προσπάθειά του να «θεραπεύσει» μια «πρωτοφανή κρίση», που η χώρα έχει να δει από την εποχή της μεγάλης ύφεσης.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος σημείωσε ότι είναι άμεσα αναγκαίο ένα νομοσχέδιο για τις ρυθμιστικές αρχές, όχι εις βάρος του τολμηρού επιχειρηματικού πνεύματος του αμερικανικού καπιταλισμού, αλλά προκειμένου να «αποκατασταθεί η αίσθηση της ισορροπίας» στο σύστημα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως από την ημέρα της εκλογής του μελετά σχέδιο για την σταθεροποίηση της οικονομίας, τη βελτίωση της καταναλωτικής πίστης, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και την προώθηση στο Κογκρέσο νομοθεσίας για ένα καλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και ρυθμίσεων για την ενεργειακή πολιτική.

Όσον αφορά στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος δήλωσε πως θα συνεργαστεί με το στρατιωτικό επιτελείο της χώρας, προκειμένου να μειώσει τις δυνάμεις στο Ιράκ, να στηρίξει τις δυνάμεις στο Αφγανιστάν και να «συνθλίψει μια και διαπαντώς την Αλ Κάιντα».

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να τεθεί σε λειτουργία μια εθνική επιτροπή ασφάλειας, γιατί οι μεταβατικές περίοδοι μπορεί να αποτελέσουν ευαίσθητες για τρομοκρατικές επιθέσεις χρονικές στιγμές. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρξει μια όσο το δυνατόν ομαλότερη αλλαγή σκυτάλης στον τομέα της εθνικής ασφάλειας» δήλωσε ο Ομπάμα.

Εν τω μεταξύ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την Χίλαρι Κλίντον, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει εάν προορίζεται για υπουργός Εξωτερικών της κεβέρνησής του.

Πάντως, η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του νεοκλεγέντα προέδρου είχε και πιο χαλαρές στιγμές. Όπως όταν ο Μπαράκ Ομπάμα, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, «τόλμησε» να δηλώσει ότι βρίσκει το πλυσιμο των πιάτων χαλαρωτικό. «Από πότε είναι χαλαρωτικό για σένα να πλένεις τα πιάτα;» ρώτησε η Μισέλ Ομπάμα. Χαμογελώντας, ο Μπαράκ Ομπάμα τής απάντησε: «Όποτε έπρεπε να το κάνω. Το μετέτρεπα σε κάτι χαλαρωτικό».

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε και στο θέμα του «πρώτου» σκύλου της χώρας, λέγοντας ότι η οικογένεια θα αποκτήσει το κατοικίδιο αφού μετακομίσει στο Λευκό Οίκο, στις 20 Ιανουαρίου και όχι νωρίτερα.

«Είμαστε σε φάση αναμονής, όσον αφορά στο κρίσιμο θέμα του σκύλου» είπε, χαριτολογώντας, η Μισέλ Ομπάμα. «Η συμφωνία είναι ότι θα πάρουμε το σκύλο αφού τακτοποιηθούμε. Επειδή, ως υπεύθυνοι ιδιοκτήτες κατοικίδιου, δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό να αποκτήσουμε ένα σκύλο εν μέσω αλλαγών» κατέληξε η νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Συνάντηση με τον Μακέιν

Την Δευτέρα συναντάται ο Μπαράκ Ομπάμα με τον πρώην αντίπαλό του, γερουσιαστή Μακέιν, στο Σικάγο, για να συζητήσουν ενδεχόμενους τρόπους συνεργασίας.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, ο Ομπάμα υπέβαλε την παραίτησή του από τη Γερουσία υπέβαλε για να αφοσιωθεί στο έργο του ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του στο Λευκό Οίκο. «Σήμερα τελειώνω ένα ταξίδι και αρχίζω ένα άλλο» ανέφερε σε επιστολή του.

Τρεις νέοι διορισμοί, από το επιτελείο Κλιντον, ανακοίνωσαν οι συνεργάτες του Μπ.Ομπάμα. Ο Πιτ Ρόουζ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ομάδας του Ομπάμα όσο ήταν γερουσιαστής, θα αναλάβει ανώτερος σύμβουλος στο Λευκό Οίκο, ενώ οι Μόνα Σάτφεν και Τζιμ Μεσίνα θα αναλάβουν καθήκοντα αναπληρωτή προσωπάρχη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2008, 12:48:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια εχω ανοιξει ίδιο θεμα στης 17/10/2008 που περιλαμβανει όσα λετε εδω και αντιστοιχα βίντεο εδω:

New World Order, ILLUMINATI, Οργανωσεις, UFO, Θεος, Ανωτερα οντα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9988&whichpage=2&ARCHIVE=Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 03:09:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην Αποκαλυψη ελεγε ο Ιωαννης, πως ο Αντιχριστος,θα ειναι πολυ αγαπητος και ολοι θα τον λατρεψουν.
Θα φοραει την μασκα του σωτηρα.
Οποτε δυο πραγματα μπορει να συμβουν.
Η θα τον φανε λαχανο,η θα μας φαει ολους εκεινος... Παντως,εντυπωση μου κανει,η σταση της Ρωσιας.Δεν εχουν ακομη πει τιποτε για την εκλογη του.
Γιατι αραγε;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Open Mind
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4851 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 12:20:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Open Mind  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε παιδια μη του βγάζουμε το όνομα ακόμα δεν εκλέχτηκε ο άνθρωπος δηλαδή
Προτιμάτε να έβγαινε ο Μακ Κειν ? αμα έβγαινε αυτος θα γίνονταν χαμός καθώς
Ήταν πολεμόχαρης και προσέχετε στο Βιετνάμ ηταν αιχμάλωτος των Βιετκόνγκ για
Ένα χρονο οποτε φανταστείτε τι απωθημένα θα είχε .
Ο Ομπαμα έχει καλές απόψεις ας περιμένουμε να δούμε αν θα εφαρμόσει αυτά που
Είπε από κει και περά εγω φοβάμαι ότι δεν θα γίνει αρεστός σε πολλούς που έχουν
Ακραίες απόψεις και ίσως γίνει στόχος .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 13:49:42  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στην Αποκαλυψη ελεγε ο Ιωαννης, πως ο Αντιχριστος,θα ειναι πολυ αγαπητος και ολοι θα τον λατρεψουν.
Θα φοραει την μασκα του σωτηρα.
Οποτε δυο πραγματα μπορει να συμβουν.
Η θα τον φανε λαχανο,η θα μας φαει ολους εκεινος... Παντως,εντυπωση μου κανει,η σταση της Ρωσιας.Δεν εχουν ακομη πει τιποτε για την εκλογη του.
Γιατι αραγε;


περιμενουν να κανει ο ιδιος το πρωτο "βημα"... Προφανως να παρει "πισω" την προκληση του Μπους


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy