ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 IQ SOCIETIES ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ISI-S member
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 00:00:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ISI-S member  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Παγκόσμια υπάρχουν 50 κοινότητες μέτρησης δείκτη νοημοσύνης.
Κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

International High IQ Society (IQ>126) >>

- High IQ Society for the Disabled (IQ>126) >>

- Mensa (IQ>132) >>

- Mysterium (IQ>132) >>

- Sigma (IQ>132) >>

- The Commune (IQ>132) >>

- Intertel (IQ>137) >>

- TOPS (IQ>137) >>

- Existentia Society (IQ>137) >>

- Poetic Genius Society (IQ>141) >>

- Colloquy (IQ>141) >>

- Cerebrals (IQ>144) >>

- CIVIQ (IQ>148) >>

- Sigma III (IQ>148) >>

- Glia (IQ>150) >>

- ISPE (IQ>150) >>

- TNS (IQ>150) >>

- OATH (IQ>150) >>

- IQuadrivium (IQ>150) >>


- ISI-Society (IQ>151) >>

- Minzar (IQ>153) >>

- HELLIQ (IQ>164) >>

- Prometheus Society (IQ>164) >>

- Ultranet (IQ>164) >>

- Sigma IV (IQ>164) >>

- Mega Society (IQ>176) >>

- Pi Society (IQ>176) >>

- OLYMPIQ (IQ>180) >>

- Pars (IQ>180) >>

- Sigma V (IQ>180) >>

- Giga Society (IQ>196) >>

The iq cut-offs are based on the common norms (M=100; SD=16).

To επίπεδο μέτρησης του δείκτη νοημοσύνης ως κριτήριο επιλογής σε αυτές τις παραπάνω Κοινότητες, ποικίλλει από το 5 ο/ο του ανεπίλεκτου δείγματος πληθυσμού [ΙΗIQS] ως το υψηλότατο ποσοστό της GIGA SOCIETY [ΙQ>196 sd=16].Για την εκτίμηση του δείκτη νοημοσύνης, χρησιμοποιούνται κάποια από τα παγκοσμίως γνωστά εκατό [100] τεστ νοημοσύνης. Πρόσφατα μπήκα στην ISI-S SOCIETY [ΙQ 151 της κλίμακας Weschler ή Stanford Binet[177 της κλίμακας Cattell, sd=16 , δηλαδή 0,07 ο/ο του πληθυσμού.
Παγκοσμίως όπως θα διαπιστώσετε από μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο μέσω του google με την αναγραφή των λέξεων ‘’IQ SOCIETIES’’, το επίπεδο των παρεμφερών παγκόσμια κοινοτήτων είναι πολύ υψηλό, και ο ανταγωνισμός πανευρωπαϊκά έχει περάσει σε εξεζητημένα επίπεδα με σύγχρονα νοομετρικά τεστς υψηλότατων προδιαγραφών με ακριβή NORMINGS. Πραγματικά με την επαφή μου με άτομα του εξωτερικού και κυρίως Δανία και Σουηδία και τη συμμετοχή μου σε τεστς όπως το LOGIMA STRICTICA 36, SLSE FORM I και II κλπ, διαπίστωσα ότι τουλάχιστον στην ευρώπη ακόμα και το ποσοστό της ISI-S δε λέει τίποτα. Υπάρχουν κάποιοι Βοεριοευρωπαίοι μέλη IQ Κοινοτήτων με δείκτη άνω του 164, και αρκετοί από αυτούς έχουν υπάρξει και διακεκριμένοι επιστήμονες, [MELAO,HOEFLIN,WAI].
KALI HRONIA SE OLOUS


ΚΝ

durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 00:10:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου, ISI-S member και καλωσήλθες στο Esoterica...

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μας παραθέτεις, αλλά έχω μια απορία : Θα ήθελες να συζητήσουμε κάτι γύρω από όλα αυτά; Ή απλά το τόπικ έχει ενημερωτικό και μόνο χαρακτήρα;

Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

angi
Πλήρες Μέλος

Greece
1191 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 00:26:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους angi  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε τι ερωτησεις πρεπει να απαντησω, για να υπολογισω και το δικο μου
IQ;

www.myhoroscope.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Gabriel
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 00:36:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gabriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ολοκληρωμένος άνθρωπος, προκειμένου να ζήσει μία ζωή πλήρη και ποιοτική, δεν φτάνει να έχει αυξημένες διανοητικές επιδόσεις. Στην αλληλεπίδρασή του με τους άλλους είναι εξίσου σημαντική, αν όχι σημαντικότερη, η συναισθηματική νοημοσύνη. Γι' αυτούς μάλιστα που η ζωή δεν περιορίζεται σε όσα μεταφέρουν στον εγκέφαλο οι πέντε αισθήσεις, η ανάπτυξη της πνευματικής νοημοσύνης είναι ουσιώδους σημασίας. Έχει περάσει η εποχή που οι άνθρωποι έδιναν αξία σε αυτούς που υπερτερούσαν σε φυσική δύναμη. Ο άνθρωπος πλέον κρίνεται ως σύνολο και με βάση το πόσο καλά μπορεί να συνδυάσει όλες του τις δεξιότητες. Κάθε προσπάθεια ομαδοποίησης με βάση τις επιδόσεις κάποιου σε ένα μόνο από τα παραπάνω οδηγεί σε μία απομόνωση, η οποία τελικά βγαίνει εις βάρος του όποιου επιθυμητού αποτελέσματος.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ISI-S member
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 07:02:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ISI-S member  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ. ΑΠΛΑ,ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.

ΚΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ISI-S member
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2006, 07:09:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ISI-S member  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 'HOW TO JOIN' ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ''ΚΟΛΛΗΣΕΊ'' ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ 'STRICT LOGIC SEQUENCES EXAMINATION'.Εκεί θα βρείτε και τα 100 πιο διάσημα παγκόσμια τεστς μέτρησης IQ που ισχύουν σήμερα.
΄Ισως πάλι και να είμαι ιδιόρρθυμος, αλλά το είδα σαν πρόκληση και διασκέδαση.....Και πάλι καλή χρονιά και υγεία σε όλους

www.etienne.nu/isis

ΚΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kokoman123
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/08/2008, 23:09:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kokoman123  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
TO NA KRINEIS TON ANTHRWPO APO TO IQ EINAI LATHOS EGW EDWSA KAI PERASA STIN MENSA MONO KAI MONO MIPWS ME VOITHISEI STIN EYRESI ERGASIAS TO XARTI AYTO.TO GEGONOS OTI MOLIS TELEIWSA TO METSOVIO THA ME VOITHISEI AKOMA PERISOTERO ALLA TO NA EXEIS YPSILO IQ EINAI KAI KAKO APO TIN ALLI EGW POLLES FORES APO TIN POLY SKEPSI POU KANW EXW KONTEPSEI NA TRELLATHW KAI I ZWI MOU GENIKA EINAI PSILO SKATAΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2008, 09:11:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ kokoman123, καλώς ήλθες κοντά μας.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε τα μηνύματα σου να είναι πιο ευανάγνωστα.

Πιστεύω ότι η δύναμη του νου που διαθέτει ο άνθρωπος είναι από τα πιο σημαντικά δώρα τα οποία δόθηκαν σ' αυτόν από την Φύση.
Πως θα ήταν ο άνθρωπος αν δεν διέθετε την δύναμη του νου του;
Μάλλον πολύ διαφορετική από ό,τι είναι τώρα κι η ίδια η ιστορία του γένους μας θα ήταν κατά μεγάλο βαθμό τροποποιημένη.
Για να μας έχει δοθεί λοιπόν, σημαίνει ότι μας είναι χρήσιμη και πρέπει να την αξιοποιούμε.

Το να κρίνεις έναν άνθρωπο στο σύνολο του έχοντας μια ένδειξη συγκεκριμένη είναι όντως λάθος γιατί με αυτόν τον τρόπο παραγκωνίζεις όλες τις υπόλοιπες εκφάνσεις του.
Κι ένας άνθρωπος σαφώς και δεν έχει μόνο τη νοημοσύνη του για να εκτιμήσουμε, σωστά;


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
snoopy
Πλήρες Μέλος

Algeria
1042 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/08/2008, 09:48:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους snoopy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ISI-S member:ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΣΤΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ , ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ Η ΜΙΝΕΣΟΤΑ. ΑΠΛΑ,ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσα μας με αυξημένες διανοητικές ικανότητες που βρίσκονται θαμμένοι στα αζήτητα.
Δυστυχώς σε μιά δομή κοινωνίας όπως η Ελληνική σήμερα το ψηλό IQ δέν βοηθάει καθόλου τον διάκριση ανθρώπων που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύ περισσότερα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy