ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Ψυχολογικά Προβλήματα // (πιθανότατα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ τίτλος)
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Leonard
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2006, 14:48:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Leonard  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Leonard
Είναι στιγμές που χάνουμε το μυαλό μας γιατί η λογική μας παίζει άγριο παιχνίδι, είναι μέρες που αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές που βιώσαμε. Είναι ώρες που μια κραυγή απελπισίας σκεπάζει τη νοσταλγία μας, αφήνοντας μας έτσι κενούς από ζωή, στεγνούς από ελπίδα.
Ο καιρός έφτασε για την γνωστοποίηση του προσωπικού μου δράματος, με σκοπό βέβαια να προβληματίσω τον αναγνώστη και να τον παροτρύνω να σκεφτεί συνειδητά για ορισμένα προβλήματα που από την ίδια την φύση τους παραγκωνίζονται από την αδιαφορία που τους δείχνει η κοινωνία. Επιπλέον μέσω της παραστατικής αφήγησής μου στοχεύω στην βελτίωση της ψυχοσωματικής μου υγείας, με το να μοιρασθώ τα ψυχικά μου τραύματα. Το παρακάτω κείμενο ως ένα είδος ψυχανάλυσης ευελπιστώ ότι θα συμβάλλει στην πνευματική μου απελευθέρωση καθώς και στην συμπαράσταση όσων συνανθρώπων μου έζησαν κάτι παρόμοιο.
Αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να σημειώσω ότι η παρακάτω μαρτυρία ζωής γράφεται με πόνο ψυχής, διότι προσπαθώ να ξαναθυμηθώ τις βασανιστικές εκείνες στιγμές που ο φόβος και η θλίψη κυριαρχούσαν.
Είμαι πεπεισμένος ότι το μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών θα νομίζει ότι τα προβλήματά μου πηγάζουν από κάποια προβληματική οικογένεια. Εδώ έρχομαι όμως να τους διαψεύσω λέγοντας και τονίζοντας ότι μεγάλωσα σε μια πολύ υγιής οικογένεια όπου οι γονείς μου συμπεριφέρονταν αρμονικά μεταξύ τους προσπαθώντας να βοηθήσει ο ένας το άλλον. Και οι δύο γονείς μου, μου έδειχναν πάντα την αγάπη τους και μου πρόσφεραν τα πάντα από πνευματικά και υλικά αγαθά. Μου έδιναν και συνεχίζουν να μου παρέχουν τα πάντα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ταξίδι στη άβυσσο του μυαλού μου. Στην αρχή της παιδικής μου ηλικίας όλα κυλούσαν αρμονικά, θυμάμαι ότι ήμουν ένα φυσιολογικό ζωηρό παιδί με πολύ ενέργεια μέσα του. Ο εφιάλτης που θα ζήσω στη συνέχεια άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά με το που με γράψανε οι γονείς μου στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι τη στιγμή της πρώτης μέρας που δεν ήθελα να πάω σχολείο, διότι φάνταζε για μένα κάτι το φοβερό (ίσως η έκτη αίσθηση μου να ήθελε να με προειδοποιήσει για το τι θα επακολουθήσει). Ας πάμε όμως κατευθείαν στο ζουμί της ιστορίας για να εντοπίσουμε τη ρίζα του προβλήματος.
Λόγω του ότι ήμουν λίγο ζωηρός, (αλλά βέβαια πάντα με καλή προδιάθεση) μου άρεσε να κάνω γκριμάτσες και αστεία στα άλλα παιδιά. Εκεί είναι που τα παιδιά παρεξηγήσανε τη συμπεριφορά μου και με θεωρούσαν ως χαζούλη. Ταυτόχρονα όμως οι γονείς μου, μου είχαν διδάξει να μην μαλώνω ποτέ με τα άλλα παιδιά και να ζητάω πάντα το λόγο από αυτόν που θα με πείραζε, αν κάποτε υπάρχει κάποια διαφωνία. Είναι σαν να μου κάνανε πλύση εγκεφάλου, ευνουχίζοντας με από τη δυνατότητα να ασκήσω βία εκεί που πρέπει (είναι το μοναδικό λάθος που το χρεώνω στους γονείς μου), έτσι δεν έμαθα να υπερασπίζω τον εαυτό μου. Επίσης με είχανε πολύ καλομαθημένο με αποτέλεσμα να γίνω φοβητσιάρης και ντροπαλός. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες συνδράμανε στο μαρτύριο μου. Δυστυχώς υπήρχαν αρκετά ‘κωλόπαιδα’ στην τάξη μου, που πάντα είχαν την διάθεση να ενοχλήσουν και να χτυπήσουν άλλα παιδιά για να διασκεδάσουν. Όπως κανείς εύλογα μπορεί να αντιληφθεί, ήμουν το καταλληλότερο θύμα για τις νοσηρές και αρρωστημένες ορέξεις αυτών των παιδιών. Έτσι λοιπόν σε κάθε διάλειμμα, με χτυπούσανε κλοτσώντας με, μου έκρυβαν τα πράγματα, πετούσαν τη τσάντα μου, μου έδιναν φάπες, με έφτυναν, με έβριζαν, ακόμα θυμάμαι ότι κάποιες φορές μου έβγαζαν το παπούτσι και τους κυνηγούσα στην αυλή για να το πάρω πίσω. Μου πετούσαν χαρτιά και σβηστήρες στο κεφάλι μέσα στο μάθημα.
Επειδή ερχόντουσαν πάντα όλοι μαζί να με χτυπήσουν δεν μπορούσα να τα βάλω μαζί τους, δεν υπήρχε τρόπος άμυνας. Φοβόμουν ότι αν τους χτυπήσω θα έχω χειρότερα ‘αντίποινα’, ότι θα με χτυπούσαν χειρότερα. Πίστευα όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο με το παιδικό και αγαθό τότε μυαλό μου, ότι ο καλός Θεούλης θα τους τιμωρήσει και θα πάνε στην κόλαση. Έτσι λοιπόν καθόμουν και τις έτρωγα ‘γυρίζοντας και το άλλο μάγουλο’ σαν βλάκας αντί να τους σαπίσω στο ξύλο. (Παραδέχομαι εδώ ότι κάποιες φορές δεν φταίει μόνο ο θύτης, αλλά και το θύμα που δεν αντιδράει.) Ήταν φυσικό επακόλουθο όλη η τάξη να αρχίσει να με βλέπει ως τον ‘χαζό του τμήματος’, σαν ‘καθυστερημένο’.
Σημείωση ότι τώρα τελευταία θέλοντας από περιέργεια να μετρήσω την ευφυΐα μου, πραγματοποίησα το τεστ ευφυΐας της Mensa. Διαπίστωσα ότι ανήκω στους ανθρώπους με Ανώτερη Ευφυΐα. Το IQ μου βαθμολογήθηκε με 126. (Η αξιολόγηση της βαθμολογίας του IQ έχει ως εξής. Πάνω από 140: Εξαιρετικά υψηλής ευφυΐας, Από 131 μέχρι 140: Εξαιρετικής ευφυΐας, Από111 μέχρι 130: Ανώτερης ευφυΐας, Από 91 μέχρι 110: Μέσης ευφυΐας, Από 71 μέχρι 90: Χαμηλής ευφυΐας, Κάτω από 71: Πνευματικά υπολειπόμενος)
Έτσι λοιπόν όλοι άρχισαν να με αποφεύγουν σαν να έχω χολέρα, σαν να είμαι το μαύρο πρόβατο. Μου έδειχναν έμπρακτα το μίσος τους που άγγιζε τα όρια ακραίου ρατσισμού. Λογικό ήταν να αισθάνομαι μοναξιά και να αναπτύξω σύμπλεγμα κατωτερότητας που με οδήγησαν βήμα προς βήμα στην κατάθλιψη.
Αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τα μαρτύρια που περνούσα. Όχι για ένα ή δύο χρόνια, αλλά για δεκατρία ολόκληρα χρόνια, συνεχιζόταν κατά εξακολούθηση ο βιασμός του ψυχικού μου κόσμου μέχρι να τελειώσω το Λύκειο. Μπορεί να ακούγεται σοκαριστικό αλλά είναι δυστυχώς μια σκληρή αλήθεια.
Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς, αφού δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα μόνος μου, γιατί δεν ζητούσα την προστασία των γονιών μου. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή παραπονιόμουν στην μητέρα μου, ότι κάποια παιδιά με χτυπούσαν (έβλεπε και αυτή τις μελανιές στα πόδια μου) και όπως ήταν λογικό πήγε στο σχολείο επανειλημμένες φορές κάνοντας παρατήρηση στα συγκεκριμένα παιδιά. Το έλεγα και στη δασκάλα και τους έκανε παρατηρήσεις, αλλά μάλλον δεν έδειχνε και πολύ σημασία γιατί με ενοχλούσαν στα διαλείμματα σε μέρη του σχολείου που δεν επιτηρούσε.
Αφού πέρασε η χρονιά μου στο νηπιαγωγείο και άρχιζα την πρώτη δημοτικού, το πρόβλημα είχε ενταθεί, αλλά εγώ κρατούσα μέσα μου ότι άσχημο συνέβαινε στο σχολείο, προσποιούμουνα στους γονείς μου ότι όλα είναι καλά και ότι έχω δυο-τρεις φίλους που κάνουμε παρέα στο σχολείο. Φοβόμουν για να μη με μαλώσουν οι γονείς μου, και ρίξουν και σε μένα το φταίξιμο, να τους ομολογήσω ότι με κοροϊδεύουν όλα τα παιδία της τάξης και με έχουν για χαζό. Όσο περνούσαν τα χρόνια στο σχολείο ο φόβος μου αυτός γινόταν ποιο δυνατός. Για παράδειγμα στην Τετάρτη δημοτικού που ήμουν ποιο λογικός σκεφτόμουν ότι αν τους πω τι μου συμβαίνει, θα με υποστήριζαν μεν, αλλά σίγουρα θα μου απαντούσαν (μαλώνοντάς με) ως εξής: ‘Μα καλά γιατί δεν μας το είπες τόσα χρόνια τι σου συμβαίνει; Είσαι χαζός και τους άφηνες να σε χτυπάνε;’. Και όσο μεγάλωνα φοβόμουν να μιλήσω ακόμη περισσότερο.
Η εφηβική ηλικία ως γνωστόν βρίσκεται μεταξύ της παιδικής και της ώριμης ηλικίας. Είναι ένα στάδιο ανάπτυξης του ανθρώπου, που συνοδεύεται από ορισμένες βασικές βιολογικές και ψυχικές αλλαγές. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της ζωής μου, που συνέχισα να βιώνω τον ψυχικό μου βιασμό, άρχισα να εμφανίζω τις συνέπειες του. Τα ψυχολογικά μου τραύματα έγιναν εντονότερα. Έγινα καταθλιπτικός, με έπιανε βαριά μελανχολία και ήθελα να κλείνομαι στον εαυτό μου. Έπαψα να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και άρχισα να εμφανίζω διάφορες φοβίες. Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχα έναν αδικαιολόγητο φόβο να σηκώσω το χέρι μου να πω μάθημα.(Εδώ η τραγική ειρωνεία είναι ότι πάντα γνώριζα το μάθημα, όμως φοβόμουν και έτσι έχανα ευκαιρίες για καλύτερο βαθμό). Μετά άρχισα να φοβάμαι γενικώς τους ανθρώπους. Φοβόμουν να πάω στην αγορά ή στο μάρκετ γιατί πάντα είχα στο μυαλό ότι θα κάνω κάτι λάθος στο πως θα μιλήσω, αν θα κάνω λάθος στα χρήματα που θα δώσω (φοβόμουν τις συναλλαγές με άλλα άτομα δηλαδή), με έπιανε ταχυπαλμία όταν ήταν να μιλήσω στο τηλέφωνο με κάποιον άγνωστο. Και μέσω αυτών των φοβιών συνεπάγεται ότι αντιμετώπιζα πρόβλημα στη επικοινωνία. Τα απλά πράγματα τα έκανα δύσκολα. Είχα πάντα στο μυαλό μου το αίσθημα ότι κάτι θα πάει στραβά, ότι κάποιος θέλει να με κοροϊδέψει όπως οι συμμαθητές μου στο σχολείο. Άρχισα να γίνομαι ψυχωτικός. Εμφάνισα αγοραφοβία, δηλαδή δοκίμαζα αδικαιολόγητο φόβο, όταν βρισκόμουν σε δημόσιους χώρους, πλατιούς δρόμους, σε πολυκοσμία κτλ. Σάστιζα όταν ήταν να διασχίσω μια πλατεία ή ένα δρόμο ή ακόμα να ανακατευτώ με το πλήθος. Κρύος ιδρώτας με έπιανε και αισθανόμουν τρόμο και ιλίγγους. Επειδή το έχω ψάξει το συγκεκριμένο θέμα, η συμπεριφορά αυτή αποτελεί ένα νευρωτικό σύμπτωμα φοβίας. Τέλος για αρκετό καιρό ένιωθα μια μανία καταδίωξης (πίστευα δηλαδή ότι πάντα κάποιος με παρακολουθούσε, με καταδίωκε, ότι κάποιοι συνωμοτούν εναντίων μου).
Όμως παρά τα παραπάνω ψυχολογικά προβλήματα, παρά τις δυσκολίες που περνούσα, ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Όπως λέει και ο Μακιαβέλι: ‘Όπου η θέληση είναι μεγάλη, οι δυσκολίες είναι μικρές’. Ασχολήθηκα με την εκμάθηση ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα με την Αγγλική και τη Γαλλική, (Η Γαλλική είναι η αδυναμία μου και τη θεωρώ μάλιστα ως άκρος ερωτική γλώσσα. Άσε που όταν βρίζεις είναι σαν να σκουπίζεις το πρόσωπο σου με μετάξι) απέκτησα πτυχία και στις δύο γλώσσες.
Παράλληλα πάντα μου άρεσε το διάβασμα διότι διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες του ανθρώπου. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Γνώση είναι Δύναμη, και η μόνη πυγή άντλησης αστείρευτης γνώσης είναι μέσω ενώ πολύ καλού βιβλίου. Έτσι στην αρχή αγόραζα βιβλία με θέμα τα ανεξήγητα φαινόμενα τα οποία διάβαζα με ζήλο και έντονο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για τον αποκρυφισμό και τη μαγεία.
Ως επακόλουθο ήταν να αποκτήσω και κάποια βιβλία για σατανισμό και παγανισμό. Ορισμένες από τις προσωπικότητες που εκτιμώ και σέβομαι ιδιαίτερα είναι φυσικά ο Raymond Buckland, ο Aleister Crowlei και ο Anton Szandor LaVey ο οποίος μάλιστα είναι ο ιδρυτής της Εκκλησίας του Σατανά στην Αμερική και συγγραφέας της Σατανικής Βίβλού, ενός βιβλίου που περιέχει τη φιλοσοφία και την πρακτική του μοντέρνου σατανισμού.
Αφού ολοκλήρωσα κατά κάποιον τρόπο την διατριβή μου πάνω στον αποκρυφισμό, αποφάσισα να διευρύνω περαιτέρω τους πνευματικούς ορίζοντές μου μελετώντας φιλοσοφία. Ο Φρειδερίκος Νίτσε, ένας από σημαντικότερους Γερμανούς φιλοσόφους στιγμάτισε τον τρόπο σκέψης και αντίληψης μου. Αναμφισβήτητα, ο Νίτσε είχε από τη φύση έναν εξαίρετο ψυχοπνευματικό προικισμό: ευαισθησία, ταλέντο μουσικό, δυνατή σκέψη, φαντασία διεισδυτική. Όταν έγραφε, μέσα του γινόταν συγκλονισμός. Η ψυχή και ο στοχασμός του ήταν σε πυρετική εγρήγορση. Δύο από τα βιβλία του που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι: α) Ο Αντίχριστος, β)Τάδε έφη Ζαρατούστρας.
Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής στα ΤΕΙ (Δεν θα αναφέρω το τη τοποθεσία της σχολής μου, για την διατήρηση της ανωνυμίας μου) στο δεύτερο έτος της Πληροφορικής. Το θετικό είναι ότι κατάφερα να ξεπεράσω κάποια από τα ψυχολογικά μου προβλήματα. Ευτυχώς πέρασα σε σχολή μακριά από την πόλη μου, όπου δεν υπάρχει κάποιος γνωστός που θα μπορούσε να συνεχίσει τη διατήρηση της κακής μου φήμης και έτσι μπόρεσα να κάνω νέο ξεκίνημα αποκτώντας αρκετούς καλούς φίλους.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ξόδεψαν τον πολύτιμό χρόνο τους για να διαβάσουν το παραπάνω κείμενο. Ελπίζω να τους οδήγησα σε δημιουργική σκέψη και να τους πέρασα το μήνυμα ότι με καλή θέληση τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν. Όσοι θεωρούν ότι μπορούν να με στηρίξουν ψυχολογικά ας απαντήσουν στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
Στην περίπτωση που το παραπάνω κείμενο διαβάστηκε από κάποιον από τους παλιούς συμμαθητές μου, θέλω να τους αφήσω το παρακάτω μήνυμα: ‘Με τις νοσηρές, διεστραμμένες και απάνθρωπες πράξεις σας μολύνατε τον εσωτερικό μου κόσμο, διαλύσατε την πνευματική μου γαλήνη. Ελπίζω πλέον να αντιληφθήκατε το ψυχολογικό βιασμό που μου προξενήσατε. Δεν θα σας καταραστώ για να μην μολύνω άλλο τον εαυτό μου. Εδώ έρχεται να φέρει την ισορροπία, ο Νόμος της Τριπλής Επιστροφής ( Είναι ένας συμπαντικός νόμος που αποσκοπεί στην δικαιοσύνη, ο κανόνας δηλαδή της νέμεσης που αναφέρετε στην Witchcraft και στην Wicca) σύμφωνα με τον οποίο, ότι κακό η καλό δημιουργήσει κάποιος, γυρίζει πίσω του τρεις φορές ισχυρότερο. Στο τέλος πάντα ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει’.
Ίσως από όλη αυτή την ιστορία είχα ένα μεγάλο κέρδος. Για αντεπεξέλθω στις δυσκολίες που ζούσα, στράφηκα στη μελέτη της μαγείας. Ως αποτέλεσμα ήταν να διευρυνθεί η συνείδηση μου και να αποκτήσω σοφία μέσω της απόκρυφης γνώσης. Κάθε εμπόδιο σε καλό. Για να δημιουργήσει κάποιος κάτι μεγαλειώδες πρέπει να έχει χάος μέσα του. (‘One must still have chaos in one, to give birth to a dancing star’. --Friedrich Nietzsche).
Θα ήθελα να κλείσω με την εξής φράση του ΑΛΦΟΝΣ ΜΠΕΡΤΙΓΙΟΝ: ‘Βλέπουμε μόνο αυτά που προσέχουμε, και προσέχουμε μόνο πράγματα που υπάρχουν ήδη στο μυαλό μας’.


Dimitrios Leonard
E-mail: Dopespade@pathfinder.gr

MEUS OPUS MAGNUS

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1655 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2006, 06:57:14  Εμφάνιση Προφίλ
Leonard δεν μου αρέσουν καθόλου τα βιβλία που διαβάζεις και δεν σέβομαι καθόλου τους ανθρώπους που σεβεσαι, αλλά έχω να σου πω και γω μια ιστορία. Δεν είσαι μόνος σου μεσιέ. Εγώ που λες, είχα ένα ελλάτωμα που μετά το σχολείο θεωρείται προτέρημα.Είμαι αυτό ποθ λένε καλό παιδί. Δεν το προσπαθώ, μου βγαίνει.Μερικές φορές με εκνευρίζει κιόλας, αλλά τι να κάνουμε; Λοιπόν, το καλό ποιδί συνεπάγεται αγαθό παιδί. Θα σου πω για μαρτύρια. Στο γυμνάσιο με φωνάζανε μυτόγκα.Σε κάθε διάλλειμα δεν χαναν ευκαιρία να γελάσουν εις βάρος μου. Οι αλητάμπουρες του σχολείου με είχαν από τους πρώτους όταν ήταν να την πέσουν σε κάποιον.Δεν είχα φίλους, μόνο γνωστούς.Ακόμα δεν έχω φιλους φίλους. Πια απλά δεν μπορώ να κάνω.Μόνο αν κάποιος το κυνηγήσει.Βέβαια εγώ πλακωνόμουνα , όπως πλακώνεται ένα παιδί,αλλά μην νομίζεις ότι έτσι βγαίνει κάτι... απλά έχεις γύρω σου περισσότερη προσοχή.Είσαι στη μέση και είναι χαζά γύρω σου και λένε ατάκες του τύπου -ρίχτου τη- και - έλα, πλακωθείτε να γελάλουμε- , δλδ το θέμα είναι πάλι να γίνεις ο περίγελος... για γκόμενα στο σχολείο φυσικά ούτε λόγος...βλέπεις είχα κι άλλο κουσούρι...είμαι ρομαντικός.Εγραφα ποιήματα, ήμουν ντροπαλός, και δεν έβλεπα τη γυναίκα σαν δυο βυζιά και έναν κώλο...Εφτιαχνα στο μυαλό μου ιστορία για αγάπες και λουλούδια. Στο σχολείο μου ήμασταν τίγκα στα σνομπάκια.Ηταν κάτι σαν μπέβερλυ Χιλς. Να καταλάβεις ήταν η 'παρέα και τα χαζά.Εγώ ήμουν στα χαζά.. Τελοςπάντων...το σχολείο τελείωσε....και δεν μετανιώνω για τίποτα. Δυστυχώς για πολλούς, μετά το σχολείο το στυλ του καλού ποιδιού έχει πέραση, και οι σνομπ τρώνε πόρτα.Ποσοι σνομπ μετά το σχολείο με χαιρετούσαν λες και δεν συνέβη τίποτε είναι για να γελάς.Και στο σχολείο έχουν πέραση οι μούρηδες, αλλά μετά το σχολείο έχουν πέραση οι ωραίοι,κι εγώ γεννήθηκα τυχερός...Βέβαιατα κουσούρια μου δεν τελείωσαν, μιας και βλέπεις παρέμεινα ρομαντκός,και δεν κερατώνω,γράφω ποιήματα,τραγούδια κτλ.Τώρα όμως αυτά αρέσουν, κι ας με θεωρούν φλώρο μερικοί επειδή δεν θέλω να κοροιδεύω τους γύρω μου.Μερικούς από αυτούς που με δουλεύανε όταν έβαλα μυαλό στο κεφάλι μου πραγματικά άρχισα να τους λυπάμαι. Να ξέρεις ότι στη ζωή ισχύει ένα πράγμα.Οτι δίνεις παίρνεις.Αν δίνεις κάτι καλό στους γύρω σου, θα εκτιμηθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Για παράδειγμα άν στη δουλειά δουλεύεις πολύ, κάποιοι τεμπέληδες θα σε πύνε θύμα.Εσύ όμως θα χεις δουλειά και συστάσεις σίγουρα,αυτοί όχι.Αν δεν πηγαίνεις με όποια ωραία σου κολλάει και μένεις πιστός, θα σε πύνε φλώρο.δεν θα πέσεις όμως εύκολα σε κοπέλα που σε κοροιδεύει, γιατί ως γνωστόν αν είαει σωστός και καλός οι ωραίες μαςοικυρίες δύσκολα θα στην κάνουν. Αυτά είχα να πώ.Ουφ!Ξεθύμανα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
GWGW
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
430 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2006, 09:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GWGW
ευγε ιταλε..!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Leonard
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2006, 02:21:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Leonard  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Leonard
Φίλε μου Italos, μου αρέσει να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου διαβάζοντας διαφορετικές πολιτισμικές και θρησκευτικές απόψεις. Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι με βιβλία ακραίου τύπου, όπως ο σατανισμός. Το ότι τα μελετάω, δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι όλα όσα γράφουν. Στο μέλλον ίσως να θελήσω για παράδειγμα να διαβάσω για το Βουδισμό. Δεν σημαίνει ότι θα γίνω και βουδιστής. Θα ήθελα να τονίσω ότι μέχρι στιγμής είμαι Άθεος.
Φυσικά και γνωρίζω ότι δεν είμαι ο μόνος μου που βίωσα τον κοινωνικό αποκλεισμό . Άλλωστε είναι πάγια τακτική των ανθρώπων να απορρίπτουν κάποια παιδιά από το σύνολο, όχι βέβαια γιατί έχουν κάτι το διαφορετικό ή μειονεκτούν σε κάποιον τομέα, αλλά όπως το είπες και μόνος σου είναι απλώς καλά παιδιά. Και εδώ θέτω το εξής φιλοσοφικό ερώτημα. Μια κοινωνία πόσο μπορεί να προοδεύσει όταν υφίσταται το στερεότυπο της ισοδυναμίας καλού με αγαθού; Έως πότε αυτού του τύπου οι αντιλήψεις, που συνήθως οφείλονται σε ελλιπή παιδεία, θα διαιωνίζονται; Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι είρωνες αυξάνονται. Η γνώμη μου είναι ότι ο πρώτος διδάξας της ειρωνείας τα τελευταία χρόνια είναι η τηλεόραση. Μέσω των εκπομπών, π.χ. Θέμου Αναστασιάδη, Ανίτα Πάνια, περνιέται το μήνυμα, (και περισσότερο στις μικρές ηλικίες που είναι ευάλωτες, αφού δεν έχουν ολοκληρωμένη προσωπικότητα) ότι είναι κοινωνικά αποδεχτή η κοροϊδία εις βάρος των συνανθρώπων μας. Αυτό δεν νομίζεις ότι εντείνει τον κοινωνικό αποκλεισμό; Δεν είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά;
Ανέφερες ότι όχι μόνο δεν είχες φίλους, αλλά και ότι δυσκολεύεσαι στη μετά-σχολική ζωή σου να κάνεις πραγματικές φιλίες. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το διέγνωσα και στον εαυτό μου. Η αιτία του προβλήματος είναι φυσικά η ελλιπής κοινωνικοποίηση, που έχει ως αποτέλεσμα να μην αναπτυχθεί επαρκώς η κοινωνική νοημοσύνη ή αλλιώς EQ. Σε αυτήν περιλαμβάνεται η ικανότητα να συνεργαζόμαστε με τους συνανθρώπους μας και να επικοινωνούμε ικανοποιητικά, γενικά καθορίζει τον τρόπο που αποκτάμε φιλίες με άλλα άτομα. Φυσικά το EQ δεν έχει καμία σχέση με τον δείχτη IQ. Μπορεί λοιπόν κάποια πραγματική ιδιοφυΐα, π.χ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου να παρουσιάζει έλλειψη στις κοινωνικές του συναναστροφές, εφόσον δεν έχει αναπτύξει την κοινωνική νοημοσύνη του. Μία άλλη εξήγηση στο να μην μπορεί να κάνει κάποιος εύκολα φιλίες είναι η ύπαρξη συμπλεγμάτων κατωτερότητας.
Προσωπικά, τον τελευταίο καιρό άρχισα να γίνομαι ποιο κοινωνικός, απέκτησα αρκετούς καλούς φίλους, με δύο από τους οποίους είμαστε κολλητοί. Επίσης όπως και εσύ, δεν είχα κάποια σχέση με κοπέλα κατά τη διάρκεια του σχολείου. Όμως τον τελευταίο καιρό, μπορεί να είμαι λίγο κλειστός σαν άτομο, αλλά έχω το προνόμιο ότι είμαι αρκετά όμορφος και έτσι έχω κάνει αρκετές γνωριμίες με κοπέλες. Έχω μέχρι στιγμής μια ολοκληρωμένη σχέση, που δυστυχώς δεν κράτησε για πολλούς μήνες, αλλά πιστεύω αυτό που μετράει είναι η εμπειρία.
Πρέπει να σου πω ότι σπάνιες φορές μεν (μετρημένες στα δάχτυλα), αλλά είχα και εγώ πλακωθεί με τους αλήτες της τάξης μου, αλλά αυτό συνέβαινε μόνο αν θύμωνα πολύ. Με τα χρόνια κατάφεραν να μου σπάσουν τα νεύρα και έτσι με έκαναν να κρατάω μια παθητική στάση(τη στάση του μαλάκα ίσως;). Δηλαδή μπορεί να μου πατούσαν το μπουφάν, να μου πετούσαν τα πράγματα, να μου έδιναν κάποια φάπα γελώντας και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να τους πω να σταματήσουν. Αν έλεγα και τίποτα μπορεί να με κάνανε μαύρο από το ξύλο.
Έχω συσσωρεύσει τόσο μίσος μέσα μου για τα συγκεκριμένα άτομα, που θα μπορούσα αν τους έβλεπα αυτή τη στιγμή να τους κάνω κομμάτια. Ίσως να πάρω κάποτε την εκδίκηση μου. (Βλέπεις δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις ένα πληρωμένο δολοφόνο. Αρκεί να ξέρεις που θα ψάξεις…...) Ειδικά ένα συμμαθητή μου που τον έλεγαν Νικόλαο Σ., τον έχω στο μάτι. Ποιος ξέρει. Αν μου δοθεί η ευκαιρία, ίσως τον βγάλω από τη μέση. Αμήν!
Τέλος πάντων. Περασμένα μεν, ξεχασμένα όχι. Πάντως έχω θέσει ως στόχο να δημιουργήσω ένα Group στοYahoo, στο οποίο θα γίνονται συζητήσεις περί ψυχολογικών θεμάτων και θα καταθέτονται εμπειρίες σαν τη δική μου και τη δική σου. Θα αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο, όπου ο απώτερος σκοπός θα είναι η αλληλοϋποστήριξη των μελών. Περισσότερα θα ανακοινώσω στο μέλλον από αυτό εδώ το Forum.

Με εκτίμηση,
Dimitrios Leonard

MEUS OPUS MAGNUSΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Leonard
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2006, 04:18:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Leonard  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Leonard
Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα καλύτερα τραγούδια του Marilyn Manson. Δεν τα έχω επιλέξει στην τύχη, τα διάλεξα, γιατί το καθένα έχει και ένα ιδιαίτερο νόημα. Όλα μαζί θα μπορούσα να πω ότι σκιαγραφούν την προσωπικότητά μου. Διαβάστε λοιπόν τους στίχους με προσοχή.

---DISASSOCIATIVE---

I CAN TELL YOU WHAT THEY SAY IN SPACE
THAT OUR EARTH IS TOO GREY
BUT WHEN THE SPIRIT IS SO DIGITAL
THE BODY ACTS THIS WAY
THAT WORLD WAS KILLING ME
THAT WORLD WAS KILLING ME
DISASSOCIATIVE

THE NERVOUS SYSTEMS DOWN,
THE NERVOUS SYSTEMS DOWN
I KNOW

I CAN NEVER GET OUT OF HERE
I DON’T WANT TO JUST FLOW IN FEAR
A DEAD ASTRONAUT IN SPACE

SOMETIMES WE WALK LIKE
WE WERE SHOT THROUGH
OUR HEADS, MY LOVE
WE WRITE OUR SONG IN SPACE
LIKE WE ARE ALREADY
DEAD AND GONE
YOUR WORLD WAS KILLING ME
YOUR WORLD WAS KILLING ME
DISASSOCIATIVE

YOUR WORLD WAS KILLING ME
YOUR WORLD WAS KILLING ME
DISASSOCIATIVE

I CAN NEVER GET OUT OF HERE
I DON’T WANT TO JUST FLOAT IN FEAR
A DEAD ASTRONAUT IN SPACE

THE NERVOUS SYSTEMS DOWN
THE NERVOUS SYSTEMS DOWN
I KNOW


---SPADE---

The beauty spot was borrowed and
Now my sweet knife rusts tomorrow.
I’m a confession that is waiting to be heard.

Burn your empty rain down on me
Whisper your deathbeat so softly
We bend our knees
At the altar of my ego

You drained my heart
And made a spade
But there’s still traces of me
In your veins
You drained my heart
And made a spade
But there’s still traces of me
In your veins

All my lilies’ mouths are open
Like they’re begging for dope
And hoping
Their bitter petal chant,
“We can kick, you won’t be back.”

I’m a diamond that is tired
Of all the faces I’ve acquired
We must secure the shadow
Ere the substance fades

You drained my heart
And made a spade
But there’s still traces of me
In your veins
You drained my heart
And made a spade
But there’s still traces of me
In your veins
And we said ‘till we die
And we said ‘till we die

---MECHANICAL ANIMALS---

WE WERE NEUROPHOBIC
AND PERFECT
THE DAY THAT WE LOST OUR SOULS
MAYBE WE WEREN’T SO HUMAN
BUT IF WE CRY WE WILL RUST
AND I WAS A HAND GRENADE
THAT NEVER STOPPED EXPLODING
YOU WERE AUTOMATIC AND
AS HOLLOW AS THE ‘O’ IN GOD

I AM NEVER GONNA BE THE ONE FOR YOU
I AM NEVER SAVE THE WORLD FROM YOU
BUT THEY’LL NEVER BE GOOD TO YOU
OR BAD TO YOU
THEY’LL NEVER BE ANYTHING
ANYTHING AT ALL

YOU WERE MY MECHANICAL BRIDE
YOU WERE PHENOBARBIDOLL
A MANNIQUEEN OF DEPRESSION
WITH THE FACE OF A DEAD STAR
AND I WAS A HAND GRENADE
THAT NEVER STOPPED EXPLODING
YOU WERE AUTOMATIC AND
AS HOLLOW AS THE ‘O’ IN GOD

I AM NEVER GONNA BE THE ONE FOR YOU
I AM NEVER SAVE THE WORLD FROM YOU
BUT THEY’LL NEVER BE GOOD TO YOU
OR BAD TO YOU
THEY’LL NEVER BE ANYTHING
ANYTHING AT ALL

THIS ISN’T ME I’M NOT MECHANICAL
I’M JUST A BOY
PLAYING THE SUICIDE KING


---MAN THAT YOU FEAR--- (Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Νικόλαο Σ.)

THE ANTS ARE IN THE SUGAR
THE MUSCLES ATROPHIED
WE’RE ON THE OTHER SIDE, THE SCREEN IS US AND
WE’RE T.V.
SPREAD ME OPEN, STICKING TO MY POINTY RIBS ARE
ALL YOUR INFANTS IN ABORTION CRIBS
I WAS BORN INTO THIS
EVERYTHING TURNS TO ****
THE BOY THAT YOU LOVED IS THE
MAN THAT YOU FEAR
PRAY UNTIL YOU’RE NUMBER, ASLEEP FROM ALL
YOUR PAIN, YOUR APPLE HAS BEEN ROTTING
TOMORROW’S TURNED UP DEAD
I HAVE IT ALL AND I HAVE NO CHOICE BUT TO
I’LL MAKE EVERYONE PAY AND YOU WILL SEE
YOU CAN KILL YOURSELF NOW
BECAUSE YOU’RE DEAD
IN MY MIND
THE BOY THAT YOU LOVED IS THE MONSTER YOU FEAR
PEEL OFF ALL THOSE EYES AND CRAWL INTO THE
DARK, YOU’VE POISONED ALL YOUR CHILDREN
TO CAMOUFLAGE YOUR SCARS
PRAY UNTO THE SPLINTERS, PRAY UNTO YOUR FEAR
PRAY YOUR LIFE WAS JUST A DREAM
THE CUT THAT NEVER HEALS
PRAY NOW BABY, PRAY YOUR
LIFE WAS JUST A DREAM
(I AM SO TANGLED IN MY SINS THAT I CANNOT ESCAPE)
PINCH THE HEAD OFF, COLLAPSE ME LIKE A WEED
SOMEONE HAD TO GO THIS FAR
I WAS BORN INTO THIS
EVERYTHING TURNS TO ****
THE BOY THAT YOU LOVED IS THE
MAN THAT YOU FEAR
PEEL OFF ALL THOSE EYES AND CRAWL INTO THE
DARK, YOU’VE POISONED ALL YOUR CHILDREN
TO CAMOUFLAGE YOUR SCARS
PRAY UNTO THE SPLINTERS, PRAY UNTO YOUR FEAR
PRAY YOUR LIFE WAS JUST A DREAM
THE WORLD IN MY HANDS, THERE’S NO ONE LEFT TO
HEAR YOU SCREAM
THERE’S NO ONE LEFT FOR YOU


---VALENTINE’S DAY--- (Αφιερωμένο στο ποιο γλυκό κορίτσι του κόσμου, που δεν της είπα ποτέ ότι την αγαπώ, την Άρτεμη)

She was the color of TV
Her mouth curled under like a metal snake
Although Holy Wood was sad
They’d remember this is as Valentine’s Day
Flies are waiting
In the shadow of the Valley of Death
In the shadow of the Valley of Death
They slit our wrists and send us to heaven
The first flower after the flood
I saw the pregnant girl today
She didn’t know that it was dead inside
Even though it was alive
Some of us are really born to die
Flies are waiting
In the shadow of the Valley of Death
In the shadow of the Valley of Death
They slit our wrists and send us to heaven
The first flower after the flood
In the shadow of the Valley of Death
In the shadow of the Valley of Death…


Dimitrios Leonard,
E-mail: Dopespade@pathfinder.gr

MEUS OPUS MAGNUS IN NOMINE LUCIFERIΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Leonard
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2006, 16:32:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Leonard  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Leonard
___________________________________________________________
To μήνυμα που είχε αποστείλει ο Leonard έχει
μεταφερθεί σε δεσμευμένο χώρο.

Επρόκειτο για μία μετάφραση της περιγραφής μίας
υποτιθεμένης "Μαύρης Λειτουργίας" από σύγγραμα ανάλογης
θεματολογίας, όπως μας κατατόπισε ο μηνυματοθέτης.

Εκτός από τα ποικίλα "φολκλορικά" στοιχεία σεξουαλικής
χροιάς - κυρίως - ελευθεριότητας(που παρασάγγας απέχουν από
οποιαδήποτε έννοια αυθεντικής ατομικής Ελευθερίας) που περιείχε,
το συγκεκριμένο κείμενο περιελάμβανε και φανατικού τύπου
φράσεις που προσβάλλουν την Ιδεολογία και τη θρησκευτική
Πίστη μεγάλης μερίδας ανθρώπων και σίγουρα την αισθητική
των αναγνωστών και συμμετεχόντων στη Συζήτηση.
Οι αντιδράσεις σε κείμενα ανάλογης ποιότητας είναι, φυσικά,
απόλυτα δικαιολογημένες και αναμενόμενες. Αυτό δε σημαίνει
ότι είναι και πάντα οι ορθότερες(από πλευράς αποτελεσματικής
στάσης και αντιμετώπισης των γενικότερων κοινωνικών φαινομένων
στα οποία εντάσσονται)...

Έχουμε καλέσει τον Leonard σε μία περαιτέρω τοποθέτησή
του στην παρούσα συζήτηση. Ελπίζουμε ότι δεν θα περιμένουμε για
πολύ...

Για την ώρα ο τίτλος του θέματος αλλάζει από "Ψυχολογικά Προβλήματα"
σε "Ψυχολογικά Προβλήματα // (πιθανότατα ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ τίτλος)"
- 31/8/2006 -
___________________________________________________________

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GWGW
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
430 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2006, 14:20:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GWGW
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ?

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ(ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ), ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ.

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΥ"

ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Imperator
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
227 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2006, 17:22:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Imperator
Όρε πάει έχει σαλτάρει ο κόσμος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2006, 19:16:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών
βάζω στοίχημα ότι ακόμη στο σχολείο είσαι και τρως φάπες.

ρίξε κι εσύ καμία,δεν κοστίζει τίποτα και θα σε κάνει να αισθανθείς για λίγο άντρας.

είσαι απαράδεκτος αν συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι.

ακούς εκεί,πληρωμένος δολοφόνος !

για δυο-τρεις φάπες !

δηλαδή αν κάποιος σου φάει την γκόμενα,τι θα του κάνεις ?

βασανιστήρια των ες-ες ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Guantanamera
Μέλος 1ης Βαθμίδας


83 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2006, 20:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Guantanamera
Λοιπόν,
Η λύση στα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός είναι η επίσκεψη στον κατάλληλο γιατρό και αν κριθεί αναγκαίο η περαιτέρω φαρμακευτική αγωγή.

Ακόμη κι αν το άτομο που πάσχει βρίσκεται στην εφηβική ηλικία μπορεί να προληφθούν ακόμα πιο επιζήμιες βλάβες στη νοητική λειτουργία.

Δεν είναι ντροπή. Ίσα ίσα, το αντίθετο είναι.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 01:26:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Leonard
Βοήθησέ με λίγο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τη σύνδεση που κάνεις, μεταξύ της αναφοράς στα ψυχολογικά προβλήματα που είχες - στο εισαγωγικό σου μήνυμα - και της μετάφρασης μιας "μαύρης λειτουργίας" που μας παραθέτεις πιο κάτω.
Γράφεις στο δεύτερο μήνυμά σου:
quote:
Πάντως έχω θέσει ως στόχο να δημιουργήσω ένα Group στοYahoo, στο οποίο θα γίνονται συζητήσεις περί ψυχολογικών θεμάτων και θα καταθέτονται εμπειρίες σαν τη δική μου και τη δική σου. Θα αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο, όπου ο απώτερος σκοπός θα είναι η αλληλοϋποστήριξη των μελών. Περισσότερα θα ανακοινώσω στο μέλλον από αυτό εδώ το Forum.

Και το τελετουργικό, είναι μία από τις "εμπειρίες" στις οποίες αναφέρεσαι;
Ψυχολογικά προβλήματα και εμπειρίες σατανιστικών τελετών; - κάτι τέτοιο εννοείς;
Γιατί από τα μέχρι στιγμής γραφόμενά σου στο θέμα αυτό, προσωπικά εγώ έβγαλα αυτό το συμπέρασμα.
Όπως επίσης, ότι μπορούμε να συζητήσουμε και τον τρόπο για να βρούμε κάποιον πληρωμένο δολοφόνο, ώστε να εκδικηθούμε αυτούς που μισούμε
Άραγε, είναι αυτός ο τρόπος (της εκδίκησης) ή η συμμετοχή σε μία τελετή του είδους που αναφέρεις πιο πάνω, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος άνθρωπος να απαλλαγεί από τα ψυχολογικά του προβλήματα;

Για την πρώτη εκδοχή του πληρωμένου δολοφόνου (που θέλω να υποθέτω πως αποτελεί κάποιο είδος αστεϊσμού), νομίζω πως δε χρειάζεται τίποτε περισσότερο παρά κοινή λογική για να αντιληφθεί κανείς, πως ακόμα και εάν ένας παλιός κακομαθημένος συμμαθητής θα μπορούσε να είναι ένα από τα αίτια για την ανάπτυξη ψυχολογικών προβλημάτων, το να πάψει να ζει μετά από την παρέλευση αρκετών χρόνων, το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε θα ήταν να θρέψει το μίσος και την εκδίκηση αυτού που αποτέλεσε το θύμα του. Δε βλέπω κανένα φως στη λύση των ψυχολογικών προβλημάτων με τον τρόπο αυτό, οπότε και το αφήνω ως υπόθεση.

Ας πάμε τώρα στο τελετουργικό που παραθέτεις, που προσωπικά, εκτός από μία δόση φολκλόρ, δεν κατάλαβα σε τι άλλο υποτίθεται ότι αποσκοπεί...εκτός κι αν είναι ενός τύπου άλλοθι σεξουαλικών οργίων...

Με μία τελετουργική πράξη, σκοπεύει κάποιος να επικαλεστεί κάποιου είδους ενέργειες και να τις συνδέσει με την υλική πραγματικότητα, φωτίζοντας τις δράσεις του κάτω από τους σκοπούς που χαρακτηρίζονται από το είδος των ενεργειών αυτών, εμπνεόμενος και ενίοτε αντλώντας ψυχολογική δύναμη από αυτές.

Συνδυάζοντας τις παραπάνω τρεις χρησιμότητες μίας τελετουργίας με το είδος των ψυχολογικών προβλημάτων που έχεις αναφέρει, κλείνω περισσότερο προς την εκδοχή της άντλησης ψυχολογικής δύναμης - εφόσον θεωρώ τα ψυχολογικά προβλήματα ως έκφραση κάποιου είδους αδυναμίας (βεβαίως θα ήθελα και τη δική σου άποψη επ' αυτού). Η άντληση της ψυχολογικής δύναμης μπορεί να νοηθεί από διάφορες σκοπιές, όπως αυτήν της συμμετοχής σε μία ομάδα - άρα και της ψυχολογικής συνέπειας ότι το άτομο "ανήκει" κάπου - της "ηδονής" που προσφέρει η αίσθηση της συνεργίας σε κάτι απαγορευμένο, της συνεργασίας με μία "τεράστια" και σκοτεινή δύναμη, που υποτιμάει όλους τους προηγούμενους ψυχολογικούς εχθρούς κάνοντάς τους να φαντάζουν μικροσκοπικοί μπροστά της, ενώ συγχρόνως υπάρχει η εντύπωση πως ο άνθρωπος που συμμετέχει στην τελετή, έχει έναν πολύ δυνατό σύμμαχο, κ.λπ.

Όλα τα παραπάνω, αποτελούν ψυχολογικά - κυρίως - δεκανίκια, που ως έναν βαθμό μπορούν να χρησιμεύσουν στο να βγει κάποιος από ένα ψυχολογικό αδιέξοδο κατωτερότητας, παθητικότητας και παραίτησης. Είναι όμως ικανά να αναπτύξουν σε αυτόν που οκειοποιείται τις μεθόδους αυτές, μία τέτοια βούληση που θα τον καθιστούσε ικανό να δει κατά πρόσωπο τον εαυτό του, να αναγνωρίσει τα δικά του σφάλματα και τα σφάλματα των άλλων, να συγχωρέσει (εαυτόν και τους άλλους) και να θελήσει να δομήσει εκ νέου μία προσωπικότητα αυτοδύναμη και με δυνατότητες όπως διάκριση (π.χ. στο γιατί να επιλέξω να είμαι σε μία ομάδα και ποιους σκοπούς θα ήθελα πραγματικά να υπηρετήσω), σύνεση (να μη θέλω να γίνω ο "κύριος του κόσμου" χρησιμοποιώντας δυνάμεις σκοτεινές που το γεγονός ότι τις επικαλούμαι δε σημαίνει ότι τις ελέγχω, αλλά μάλλον ότι με ελέγχουν αυτές) και ικανότητα πρόσβασης στην πραγματική και αληθινή δύναμη, που η απόκτησή της - ή καλύτερα η απελευθέρωσή της εφόσον βρίσκεται δυνάμει μέσα μας - απαιτεί θυσίες και πόνεμα πολύ μεγαλύτερο και σοβαρότερο από αυτό, της συμμετοχής σε μία "μαύρη τελετή";

Σε τελική ανάλυση και κατά τη γνώμη μου, το περισσότερο που μπορεί να κάνει η αναφορά μιας τέτοιας τελετής είναι να σοκάρει (απ' ότι παρατήρησα, σε κάποιες περιπτώσεις το κατάφερε και εδώ στα forums), η δε συμμετοχή σε μία τέτοια, σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται πως ο ενδιαφερόμενος έχει κερδίσει τίποτε παραπάνω, παρά μία ψευδαίσθηση δύναμης και ίσως την αναβολή για κάτι το ουσιαστικότερο στην προσωπική του αναζήτηση.

Να σημειώσω περαιτέρω, πως μία σαφής τοποθέτησή σου απέναντι στα ερωτήματα που σου θέτω στην αρχή του μηνύματός μου (ως προς τη σύνδεση των ψυχολογικών προβλημάτων με την περιγραφή της τελετής, καθώς και ως προς τη γενικότερη σκοπιμότητα του θέματος αυτού) είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε κι εμείς να κρίνουμε, εάν υπάρχει λόγος συνέχειας μιας τέτοιας συζήτησης εδώ.
Τελικά, ποιό είναι το θέμα της συζήτησης; διότι μέχρι στιγμής, αμφιβάλλω εάν είναι καθόλου σαφές...


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 02:25:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
GWGW
κατανοητό το ότι σε σόκαραν τα τελευταία γραφόμενα του μέλους Leonard
πιστεύω όμως πως θα ήταν πιο χρήσιμο να δεις τα πράγματα - όσον αφορά την αντίδρασή σου στα γραφόμενα αυτά - πιο ψύχραιμα. Εάν βέβαια θέλεις να προσφέρεις κάποια βοήθεια και στον ίδιο το θεματοθέτη (εκτός αν σοβαρολογείς που του λες να αυτοκτονήσει καλύτερα "ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ.") αλλά και σε όλους όσους διαβάζουν το θέμα αυτό.

Με προβληματίζει ωστόσο, η διπλή σκοπιμότητα του μηνύματός σου.
Από τη μία εκφράζεις την απέχθειά σου, απέναντι σε τελετουργίες του είδους που αναφέρει ο θεματοθέτης, αλλά και στη στάση μίσους που ομολογεί πως τρέφει για τους παλιούς του συμμαθητές,
από την άλλη επιλέγεις ως αφορμή το θέμα αυτό, για να μας "παρατηρήσεις" για το συντονιστικό μας έργο, αναφέροντας ένα παράδειγμα άλλης φύσεως από αυτήν του παρόντος θέματος. Πολλές φορές GWGW, τα λιγότερο προφανή πράγματα είναι και πιο επικίνδυνα, αλλά και αποτελούν ρίζες και αιτίες για συμπεριφορές και στάσεις, που θα ήταν για την κοινή αντίληψη καταδικαστέες. Μην τα υποτιμάς λοιπόν, γιατί ένας άνθρωπος που θέλει πραγματικά να γίνει καλύτερος, πρέπει να παραμερίζει την επιφάνεια και να προχωράει στο βάθος των πραγμάτων, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές και τις αιτίες, όταν είναι ακόμα μικρές. Αυτά για τη στάση μας απέναντι στην ειρωνική συμπεριφορά κάποιου μέλους απέναντι σε κάποιο άλλο, αλλά και για οποιονδήποτε "υπόλοιπο" υπονοείς στο μήνυμά σου.

Επιστρέφοντας στη συμβουλή μου(θα ήθελα να την εκλάβεις ως φιλική ) στην αρχή του μηνύματός μου, και εφόσον θες να δεις το θέμα πιο ψύχραιμα, θα με ενδιέφερε να διαβάσω την άποψή σου σχετικά με το ποιος και γιατί, θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης περιπτώσεων, όπως αυτή που σε ενόχλησε στο παρόν θέμα. Εάν εξακολουθείς να προτείνεις την απενεργοποίηση του μέλους, το κλείδωμα του θέματος και τη διαγραφή του συγκεκριμένου μηνύματος, θα εκτιμούσα να έγραφες πως πιστεύεις ότι αυτές οι ενέργειες θα μπορούσαν να βοηθήσουν όλους όσους διαβάζουν το θέμα, αλλά και τον ίδιο το γράφοντα, ώστε να γίνουν πιο συνειδητοί στη θέαση των πραγμάτων, στο να φτάσουν πιο κοντά στην αλήθεια και στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
Να προσθέσω ότι - και έχουμε τοποθετηθεί αρκετές φορές σχετικά με το θέμα αυτό - το να δαιμονοποιούμε κάποια πράγματα, συχνά τα κάνει πιο ελκυστικά και επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουμε.


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GWGW
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
430 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 09:44:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GWGW
καταρχην δεν σοκαριστικα,εξοργιστικα και πιστεψε με δεν ειμαι απο τα ατομα που εξοργιζονται ευκολα, φυσικα δε θα δικαιολογηθω, ουτε και θα παρω τπτ απο ολα αυτα που ειπα, γιατι τα εννοουσα, ειδικα τη στιγμη που το μνμ δεν εχει διαγραφει.

Αμαλια μου, το οτι δεν καταλαβες την σοβαροτητα και την επικινδυνοτητα αυτου του μηνυματος, σαφως και σε καθιστα ατομο που δε γνωριζεις απο μαυρες τελετες γιαυτο και το λογο δεν ενεργησες ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος στη διαγραφη του (αυτο θελω να πιστευω ως λογο) και το θεωρησες σαν απλα βλακειες ενος αρρωστου ανθρωπου.

Ο ανθρωπος αυτος σιγουρα εχει ψυχολογικα προβληματα, εγω ομως δεν ειμαι ψυχολογος και δεν ειναι η δουλεια μου ουτε να τον αναλυσω ουτε να του λυσω τα προβληματα αυτα.Το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να παει σε ενα γιατρο.
Αυτο ομως που δεν επιτρεπω ειναι να υπαρχουν τετοια μνμ τη στιγμη που αυτο το site το διαβαζουν και ανηλικοι.και φυσικα θα τεθω εναντιων οποιουδηποτε που τα γραφει!!!!!!!!!!
Και αυτο επισης που συνεχιζει να μου κανει εντυπωση ειναι οτι ενω διαγραφετε αλλα και αλλα και τα λογοκρινετε, αυτο το τοσο σοβαρο μνμ συνεχιζει να υπαρχει υστερα απο τοσες μερες και υστερα απο τοσες υποδειξεις(τηλεφωνικες) ανθρωπων σοβαρων απο εδω μεσα,που γραφουν επι καιρο και εχουν αποδειξει αν ειναι σοβαροι η οχι(και δεν εννοω εμενα βεβαια) ωστε να υπαρξη επεμβαση.

Το να διαγραφει ο λογαριασμος του λιγο με ενδιαφερει, αλλωστε δε θα διορθωθει το προβλημα.
Το να κλειδωθει επισης.

Το οτι ομως δεν διαγραφηκε το μνμ ΑΚΟΜΗ ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kostakis
Πλήρες Μέλος

Greece
944 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 11:42:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kostakis
quote:
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ?

Δυστυχώς Γωγώ μου, είναι. Και ξέρει πολύ καλά τι γράφει...

quote:
Με προβληματίζει ωστόσο, η διπλή σκοπιμότητα του μηνύματός σου.

Σκοπιμότητα, βρε Αμαλία; δε νομίζω ότι υπάρχει σκοπιμότητα. Εδώ τα πράγματα είναι σαφή. Κάποιος συνforumίτης αποφάσισε να μας μυήσει στις βασικές αρχές σατανιστικών τελετών και βρήκε ένα ωραίο περιτύλιγμα για το πριν και το μετά. Έτσι απλά.

quote:
Επιστρέφοντας στη συμβουλή μου(θα ήθελα να την εκλάβεις ως φιλική ) στην αρχή του μηνύματός μου, και εφόσον θες να δεις το θέμα πιο ψύχραιμα, θα με ενδιέφερε να διαβάσω την άποψή σου σχετικά με το ποιος και γιατί, θα ήταν ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης περιπτώσεων, όπως αυτή που σε ενόχλησε στο παρόν θέμα. Εάν εξακολουθείς να προτείνεις την απενεργοποίηση του μέλους, το κλείδωμα του θέματος και τη διαγραφή του συγκεκριμένου μηνύματος, θα εκτιμούσα να έγραφες πως πιστεύεις ότι αυτές οι ενέργειες θα μπορούσαν να βοηθήσουν όλους όσους διαβάζουν το θέμα, αλλά και τον ίδιο το γράφοντα, ώστε να γίνουν πιο συνειδητοί στη θέαση των πραγμάτων, στο να φτάσουν πιο κοντά στην αλήθεια και στο να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.

Το θέμα δεν είναι ποιες ενέργειες μπορούν να βοηθήσουν το συγκεκριμένο θεματοθέτη, αλλά ποιες ενέργειες μπορούν να προφυλάξουν τους υπόλοιπους. Είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου, ειδικά στα διαδικτυακά forums, αλλά ορισμένα πράγματα έχουν το όριο τους. Αν λ.χ. αύριο μεθαύριο, κάποιο μέλος κρίνει ενδιαφέρον να περιγραψει μία σκληρή σκηνή βίας/βασανισμού/σεξ ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γίνει αποδεκτή; το πρόβλημά μας τότε θα είναι να προσαρμοστούμε στον τότε θεματοθέτη ή να διατηρηθεί το επίπεδο του esoterica;
Χωρίς να θέλω να γίνω ακραίος, θα συμφωνήσω με την εισήγηση της Γωγώς. Ίσως όχι με την επιλογή της διαγραφής του μέλους, αλλά με την οριστική απενεργοποίηση του τόπικ (ει δυνατόν και με τη διαγραφή του) και τη γενική σύσταση προς τα μέλη ότι οι κανόνες της ελευθερίας δεν πρέπει να παραβιάζουν τους κανόνες της ηθικής και (σε άλλες περιπτώσεις) της ευπρέπειας.

Φιλικά
ΚωστάκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maraT
Μέλος 1ης Βαθμίδας


74 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 13:54:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους maraT
συμφωνώ και εγώ με τις διαμαρτηρίες των φίλων.
η τακτική "εγώ ο καημένος που υπέφερα τόσα" "αυτοί οι κακοί φταίνε που εγώ έγινα σατανιστής" "η εύα φταίει που έφαγα το μήλο" "παρακαλώ βοηθήστε τον αόματο" κλπ κλπ είναι γνωστή από παλιά και δεν περνάει πια. είναι σαφές ότι ο "καημένος" leonard το μόνο που θέλει είναι να διαφημίσει τον σατανισμό και αντί να ανοίξει ένα ξεκάθαρο θέμα περί σατανισμού στα ανάλογα forums θρησκείας, όπου βέβαια κυνδίνευε να του απαντήσουν άτομα που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, προτίμησε την τακτική του Δούρειου Ιππου, με ένα θέμα που τάχα ζητάει βοήθεια από τα μέλη και συμπαράσταση για τα ψυχολογικά του.
όσων αφορά την βοήθεια που τυχόν μπορούμε να προσφέρουμε στο συγκεκριμένο άτομο φίλη συντονίστρια, δεν νομίζω ότι μπορούμε για τον απλούστατο λόγο ότι ο leonard δεν θεωρεί τον σατανισμό πρόβλημά του αλλά λύση στα ψυχολογικά του και μάλιστα τον προτείνει σαν λύση και σε άλλους
αν λοιπόν δεν θέλετε οι συντονιστές να διαγράψετε το συγκεκριμένο μύνημα, αλάξτε του τουλάχιστον forum και τίτλο, έτσι ώστε να γίνεται κατανοητό από όλα τα μέλη το ακριβές περιεχόμενό του.
προτείνω το forum περί θρησκειών και εναλλακτικός τίτλος "ο σατανισμός σαν λύση στα πραβλήματά μας". ελπίζω να γίνει έτσι και ο καημένος leonard να λάβει την¨"βοήθεια" που του αξίζει από τους πιο διαβασμένους με το θέμα συνfomurites μας. Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Imperator
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
227 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 16:37:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Imperator
Leonard θα δεις ότι αν τρως ξύλο απ τους αλήτες αυτές οι φιδεμποριές δε πρόκειτε να σε σώσουν καθόλου!

Και θα αποδειχθεί αυτό. Δε θα πας στρατό? Εκεί να δεις! Αυτά που τράβαγες όλη μέρα δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα τραβάς εκεί. Γιατί θα είσαι όλη μέρα μαζί τους κιόλας και δε θα μπορείς να ξεφύγεις!

Θα σου λέει ο παλιός " παίζω τάβλι τώρα τράβα κάνε τη σκοπιά μου!" Αν και με σένα ακόμη και οι νέοι θα στο λένε αυτό!

Θα πηγαίνεις να κοιμηθείς και θα έρχονται οι παλιοί λιάρδα από τα μπυρόνια που θα κατεβάζουν και θα σε ξυπνάνε και θα λένε " ξύπνα κολόψαρο" και θα σε βάζουν να ντυθείς και να τρέχεις έξω.

Ή θα σου κλέβουν τα πράγματα, τα κουνητά, τους φορτιστές θα σε χώνουν αγγαρείς και σκοπέτα και σκόπιμα θα σου δημιουργούν προβλήματα και θα σε εκθέτουν και οι καραβανάδες πυο δε θα πολυκαίγονται για το τι τραβάς θα σε καμπανιάζουν κιόλας από πάνω! Και αυτό θα έχει σα συνέπεια να κάνεις παραπάνω θητεία και να υποφέρεις πιο πολύ!

Ας πούμε θα έχεις σκοπιά εσύ και οι άλλοι θα την κοπανάνε και θα σου λένε μη τολμήσεις να πεις τίποτα γιατί την έβαψες. Εσύ βέβεα τρέμοντας από το φόβο σου θα παρακαλάς να φύγουν. Έλα όμως που θα σκάσει καμιά εξωτερική έφοδος και θα βρει το μισό στρατόπεδο να λείπει. Και θα ρωτήσουν "ποιος ήταν σκοπός" και , ώρε τι έχει να γίνει... Πάει μάστορα την έκατσες.

Καλά και δε σου λέω ότι θα κοιμάσε και θα πετάνε το στρώμα, θα βάζουν στον απαυτό τους ζάχαρη και θα στον βάζουν στο στόμα καθός κοιμάσε και θα τον γλύψεις χωρίς να το καταλαβαίνεις καθός κοιμάσε, θα σκάνε μέσα την ώρα που χέζεις και θα κάνουν χαβαλέ και θα τραβάνε φωτογραφίες με τα κουνητά και ότι μπορεί να βάλει ο νους σου.

Δε τα λέω για να σε ειρωνευτώ, αλλά να σε προειδοποιήσω και να αφήσεις τις φιδεμποριές και να ξέρεις ότι τα μαρτύρια αυτά δε τελείωσαν επειδή τελείωσε το σχολείο! Εγώ αυτά δε τα έπαθα αλλά έχω δει να τα κάνουν σε τύπους σα κι εσένα που τον παίρνουν εύκολα στην από κάτω δηλαδή.

Κοίτα να σοβαρευτείς και να δεις την πραγματικότητα και άσε τις τσαρλατανιές γιατί δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή! Σοβαρά σου μιλάω τώρα δε σου κάνω πλάκα. Α και καλό είναι να τα πεις όλα αυτά όταν θα πας στρατό για να σε βγάλουν άοπλο μη σκοτώσεις κανέναν ή αυτοκτονήσεις και βρει και το μπελά του κιόλας κανένας χωρίς λόγο!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2006, 22:04:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury
Αγαπητή Αμαλία, αν όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζαν προβλήματα προσαρμογής και κοινωνικοποίησης στο σχολείο κατέληγαν να πατάνε όστια σε "μαυρες τελετές", τότε να είσαι σίγουρη ότι ο "σατανισμός" θα ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόβλημα...Βάζω το "σατανισμός" σε εισαγωγικά γιατί για μένα αυτο το πράγμα που έφτιαξε ο μακαρίτης καραφλοδαίμονας LaVey για να εμπορευεται σατανομπλουζάκια,κηροπήγια,κρεμαστάρια και μαυρα κεριά σε σεξουαλικά καταπιεσμένους αντικοινωνικούς θρησκόληπτους, (και θρησκόληπτοι δεν ειναι μόνο οι χριστιανοί, να είστε σίγουροι),ΔΕΝ αποτελεί θρησκεία.

Επιπλέον θεωρώ απίθανο ότι είναι δυνατόν ένα άτομο με την ανώτερη ψυχική ποιότητα που μόνο η καλοσύνη μπορεί να προσδώσει σε κάποιον, -ΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ- να καταλήξει να γράφει δημόσια φράσεις όπως αυτή


Με υπερηφάνεια στην καρδιά μου δίνω έπαινο σε εκείνους που

κάρφωσαν τα

καρφιά και σε εκείνον που ώθησε την λόγχη στο σώμα του Ιησού, του

απατεώνα.

Μακάρι οι ακόλουθοί του να αποσυνθέτουν στην απόρριψη και τη βρωμιά

τους !

Με τη ψυχή μπόρεσες και το έγραψες αυτό φιλαράκο Δημητράκη? Μήπως με αυτή που δεν έχεις γιατί αποφάσισες να την πουλήσεις στο φίλο σου το διάολο? Με αυτή σου τη φράση κατάφερες να εξοργίσεις ακόμα και μένα που έχω να πατήσω δέκα χρόνια σε εκκλησία...Δε δίνω φράγκο για τις υπόλοιπες αηδίες με τα πατήματα όστιας και τις σκηνές απείρου κάλους απο τσόντα γάμα κατηγορίας που μας μετέφερες εδώ,αλλά αυτη η φράση για μένα είναι ασυγχώρητη αγαπητό "καλό παιδί"...


Αμαλία διάβασα πολύ καλά τα μηνύματα σου και να είσαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω απόλυτα με ποιο τρόπο και με ποιά οπτική προσπαθείς να προσεγγίσεις την περίπτωση αυτού του ανθρώπου. Απο τη μια πλευρα μπράβο σου...Απο την άλλη όμως θα πρέπει να σου επισημάνω ότι ένα άτομο με 126 IQ σαν αυτό που κατέχει ο φίλος μας είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟ να αντιληφθεί ότι όποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα απευθύνεται σε ψυχολόγο, και όχι σε φόρουμς.Οτι ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα αλλά 126 IQ αναζητά ανθρώπους που μπορούν να τον βοηθήσουν, και όχι άλλους άρρωστους "ομοιοπαθείς" (να τους κάνει τι?)...Θα πρέπει να σου επισημανω επίσης ότι ένα άτομο που διάβαζει σατανιστικά βιβλία επειδή ειναι ανοιχτόμυαλο και "θέλει να επεκτείνει τους ορίζοντες του" (κανενα προβλημα με αυτό), ΔΕΝ στέλνει ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ χαιρετισμούς του τύπου Hail, Satan! όπως έκανε ο φίλος μας ο Δημήτριος.Αυτα τα κάνουν οι πορωμένοι "σατανιστες",αγαπητή Αμαλία...


Edited by - Mercury on 30/08/2006 22:30:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/08/2006, 09:02:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star
Αγαπητή Αμαλία

και απευθύνομαι σε σένα γιατί εσύ ήσουν αυτή που πήρες θέση.

Είπα να μη γράψω στην αρχή αν και θα έπρεπε από τη πρώτη στιγμή. Είπα δεν μπορεί θα το βγάλουν και θα βιαστώ να μιλήσω. Αλλά βγήκα λάθος.

Πιστεύω απόλυτα στην ελευθερία του λόγου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται από άλλες συζητήσεις που με έχετε δει να κάνω, έστω και αν δεν συμφωνώ με αυτά που διαβάζω.

Ειλικρινά όμως εγώ δεν θα ήθελα να ανοίξω το τοπικ, και χωρίς να ξέρω τι γράφει, να παίρνω να διαβάζω και δίπλα μου να έχω τον γιο μου όπου μπορεί να γυρίσει να κοιτάξει και να δει καποια από αυτά που είναι γραμμένα.

Είναι απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει οτι θέλει. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να προσβάλει αν μη τι άλλο την αισθητική μου, για να μη πω τι αλλο προσβάλει , και σε τελική ανάλυση να με ενοχλεί με το κείμενο του σε έναν υποτίθεται "ελεγχόμενο" χώρο.

Και ποιο είναι το συμπέρασμα? Το κείμενο αυτό παραμένει όπως έχει εδώ και μέρες.

Τι να πω. Εκτός αν αυτό το κείμενο είναι ένα test drive για να δείτε τις αντιδράσεις των μελών. Γιατί αν είναι, ναι, καταφέρατε κάποιους από αυτούς να αντιδράσουν. Και?
Αν δεν είναι όμως, τι στο δ... γυρεύει ένα τέτοιο μήνυμα σε ένα τέτοιο χώρο.


**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 03:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
GWGW
quote:
Αμαλια μου, το οτι δεν καταλαβες την σοβαροτητα και την επικινδυνοτητα αυτου του μηνυματος, σαφως και σε καθιστα ατομο που δε γνωριζεις απο μαυρες τελετες γιαυτο και το λογο δεν ενεργησες ειτε εσυ ειτε καποιος αλλος στη διαγραφη του (αυτο θελω να πιστευω ως λογο) και το θεωρησες σαν απλα βλακειες ενος αρρωστου ανθρωπου.

GWGW δεν ξέρω τι σοβαρότητα και τι επικινδυνότητα έχει ένα τέτοιου είδους μήνυμα (ή και θέμα) για σένα, αλλά ευχαρίστως θα σου πω για όσα αντιλαμβάνομαι εγώ, με την έλλειψη γνώσεων σχετικά με τις μαύρες τελετές που μου αποδίδεις (και ως ένα σημείο δεν έχεις άδικο, εφόσον έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τις εσωτερικές αιτίες των πραγμάτων και την πράξη του ατόμου με βάση τις εσωτερικές αρχές, παρά με τις κάθε λογής επικλήσεις, μαγγανείες, μαύρες τελετές και γενικότερα τρόπους επαφής με το αόρατο, που στην καλύτερη περίπτωση ο ασχολούμενος με αυτές, δεν είναι σε θέση να "οσμιστεί" τίποτε περισσότερο, παρά το άρωμα των λιβανιών και της γυμνής σάρκας που πρωταγωνιστούν σ' αυτές).

Εκτός λοιπόν από στοιχεία κακόγουστου φολκλόρ και ικανοποίησης σεξουαλικών απωθημένων, που προσωπικά μου φέρνει στο μυαλό η περιγραφή μιας τέτοιας τελετής, θεωρώ πως συνάδουν στην απομάκρυνση του συγκεκριμένου μηνύματος (πράγμα το οποίο και έγινε από την ομάδα των υπευθύνων πριν από μερικές ώρες, όπως και η τροποποίηση του τίτλου) τα παρακάτω:

1. Η χρησιμοποίηση εκφράσεων που μπορούν να ληφθούν από τους πιστούς του Χριστού ως προσβλητικές για τη θρησκεία τους, όπως και τουλάχιστον αντιαισθητικές από οποιονδήποτε άλλο. Βέβαια, το ίδιο θα μπορούσαν να αντιπαραβάλλουν και οι σατανιστές για μία χριστιανική τελετή που εξοβελίζει το σατανά στο πυρ το εξώτερον και θα είχαν δίκιο εάν πέρναμε κατά γράμμα τη φράση "Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες,", πράγμα το οποίο όμως σαφώς δεν κάνουμε, γιατί η κατά γράμμα τήρηση των κανόνων, πολλές φορές δένει τα χέρια στο δίκαιο, ακόμα κι αν το δίκαιο αυτό ορίζεται από συνιστώσες όπως οι κοινώς αποδεκτές πεποιθήσεις (που αφορούν τις σατανιστικές τελετές στην περίπτωσή μας).

2. Η πλάγια καθοδήγηση ανθρώπων που πιθανώς να συμπάσχουν στο θέμα των ψυχολογικών προβλημάτων, στο να ακολουθήσουν ως λύση για τα προβλήματά τους, τη συμμετοχή σε μία σατανιστική ομάδα. Η άποψή μου σχετικά με το πόσο ανώφελη θα ήταν μία τέτοια λύση για κάποιον που έχει ψυχολογικά προβλήματα έχει κατατεθεί πιο πάνω και πιστεύω πως το παρόν θέμα μας δίνει μία πολύ καλή ευκαιρία να συζητήσουμε επάνω σε τέτοιου είδους κινδύνους, λειτουργώντας τελικά θετικότερα από το να κρύψουμε τα όσα έχουν γραφτεί γρήγορα-γρήγορα κάτω από το χαλί. Εξάλλου, το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπου κάποιος παραθέτει σε ένα μήνυμά του κάτι που θεωρείται απαγορευμένο (αν και στην πραγματικότητα, τέτοιες περιγραφές μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα εάν κάνει μια βόλτα στο διαδίκτυο), είναι να αρχίσουν τα email μεταξύ διάφορων που τους έχει ανάψει η περιέργεια, ζητώντας ο ένας τον άλλον να του δώσει το κείμενο εάν πρόλαβε να το σώσει στον υπολογιστή του, ή ακόμα να φάνε τον κόσμο να το ψάξουνε στο διαδίκτυο, λες και είναι κανένας θησαυρός!

3. Η δόμηση αρνητικού τύπου σκεπτομορφών που δημιουργούνται είτε συνειρμικά από την εικόνα που περιγράφει ένα τέτοιο μήνυμα, αλλά ακόμα χειρότερα από την τάση μας να τη δαιμονοποιήσουμε και να της δώσουμε την τεράστια εκείνη σημασία, για την οποία φαίνεται από μόνη της η περιγραφή αυτή ότι εκλιπαρεί για να λάβει! Είναι άλλωστε γνωστό σε όσους έχουν ασχοληθεί με τέτοιου είδους εσωτερικά ζητήματα, ότι η συμμετοχή σε τέτοιες τελετές, ή απλά και μόνο η αναφορά τους, αντλεί δύναμη εισβάλλοντας στην δική μας ψυχολογία, όταν αφήσουμε το πεδίο ελεύθερο. Κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα όταν μυθοποιούμε τις πρακτικές αυτές, αντί να τις αντιμετωπίσουμε σαν κάτι που όντας ξένο και απωθητικό για το συνήθως αποδεκτό (που μπορεί όμως να αγγίξει υποσυνείδητους φόβους μας), έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κολλήσει σαν βδέλλα στον προσωπικό μας ψυχολογικό χώρο και να μας βλάψει γι' αυτόν και μόνο τον λόγο.
Παρόλα αυτά, η πρώτη περίπτωση (της δόμηση αρνητικού τύπου σκεπτομορφών που δημιουργούνται συνειρμικά από την εικόνα που περιγράφει ένα τέτοιο μήνυμα) δεν είναι αμελητέα και για τον λόγο αυτό, αφού έχει γίνει και η μέχρι στιγμής - απαραίτητη κατά την εκτίμησή μου - συζήτηση, το μήνυμα αφαιρέθηκε.

Παρακαλούμε τέλος, να μην προδικάζετε ούτε τις ενέργειές μας, ούτε τις ερμηνείες μας επάνω σε θέματα λεπτά και δύσκολα, όπως αυτό, ειδικότερα εάν δεν τις έχουμε δηλώσει κιόλας.

Στην παρούσα περίπτωση, όπως φαίνεται και έχει γραφτεί, έχουμε καλέσει τον Leonard σε συζήτηση. Προφανώς, έχουμε τους λόγους μας γι' αυτό...


Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 19:24:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών
κι εσύ ρε imperator...
την καρδιά περιβόλι του'κανες του leonardo
μ'αυτά που του έγραψες


leonardo, εγώ πάντως επιμένω :
στη φάπα απαντάς με φάπα.

συμπαντικός νόμος είναι αυτός,που έχει εφαρμογή σε λύκεια και γυμνάσια
(και στρατόπεδα...)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/09/2006, 19:25:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών
amalia,
πολύ το ξεψυρίζεις το ζήτημα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Imperator
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
227 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 00:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Imperator
Ρε φίλε αγνοών. Εγώ είμαι ο μόνος που τον βοήθησα ουσιαστικά. Εγώ αυτό που είδα και έδοσα προσοχή ήταν το πρόβλημα του καθεαυτό. Δε βγήκα να κάνω σα μυξοπαρθένα για τα σατανιστικά του! Κάτι τρέχει στα γύφτικα με αυτά!

Και ο μόνος τρόπος για να τον βοηθήσω είναι να τον φέρω στην πραγματικότητα. Αλλά παράλληλα λέω κιόλας και για το άλλο θέμα. Απλά είναι άχρηστα αυτά που διαβάζει και κάνει.
Στο κάτω κάτω της γραφής απλά έτρωγε φάπες από τους αλήτες. Και ποιος δεν έχει φάει? Σχολείο, μικρά όταν ήμασταν όλοι τις δίναμε, τις τρώγαμε, γινόντουσαν τσαμπουκάδες κλπ. Αυτόν τον είχαν πάρει στην από κάτω και τον έβαλαν στο μάτι γιατί τους τραβούσε.Δεν έγινε και τίποτα ρε Leonard όμως.

Αυτό είναι άλλο καπέλο. Ξέρεις κάτι ? Ούτε λεφτά του κλέψανε, ούτε τον τραυμάτιζαν, ούτε του έκαναν ουσιαστικά κακό. Απλά κάναν χαβαλέ μαζί του. Θα μπορούσε να τα κάνει και αυτός σε άλλες περιστάσεις.

Και πάντα να τα βγάζεις πέρα μόνο σου. Leonard αυτοί όλοι ούτε πιο έξυπνοι ήταν από σένα ούτε καλύτεροι ούτε τίποτα. Τώρα μπορεί και να σε βλέπουν και να σε φοβούνται. Ξέρεις τι να κάνεις? Δε ξέρω σε ποια πόλη ζεις αλλά πήγενε και γράψου σε μια σχολή πολεμικών τεχνών. Κατά προτίμηση Judo. Να σου πω κάτι Leonard ?Όλοι οι μεγάλοι και σεβαστοί δάσκαλοι και ιδρυτές πολλών πολεμικών τεχνών στα παιδικά τους χρόνια είχαν τις ίδιες ιστορίες που είχες κι εσύ. Έτρωγαν ξύλο από τους αλήτες. Αλήθεια σου λέω. O Τζίγκορο Κάνο ιδρυτής του Κόντοκαν Τζούντο το λέει ο ίδιος στο βιβλίο του. Ο Μοριχέι Ουεσίμπα του Αικίντο το ίδιο.

Αυτοί, όπως κι εσύ από ότι έχω καταλάβει από αυτά που γράφεις, είχαν ενερτητικότητα. Τη διοχέτευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε πήγαν απλά μπροστά. 'Εγιναν ιδρυτές των στυλ. Είναι μύθοι σήμερα. Τι έγινε κι αν κάποια μαλακισμένα που απλά είχαν το "Ααβαντάζ" τότε του την έπεφταν και άπλωναν τα ξερά τους? Που νά ξεραν όμως ε?

Φίλε μου Leonard, αν ασχοληθείς με πολεμικές τέχνες θα αποκτήσεις τόση αυτοπεποίθηση που πλέον θα τους βλέπεις για πλάκα όλους αυτούς. Θε γελάς ειλικρινά. Οι πολεμικές τέχνες είναι ειρηνικές όμως. Μη τις χρησιμοποιήσεις σε καμία περίπτωση επιθετικά. Και αυτό γιατό δε σε κάνουν και άτρωτο. Και μη κάνεις αυτά που δε θες ( και δεν ήθελες να σου κάνουν).

Σου προτείνω λοιπόν αυτό. Ότι πνευματικότητα έχεις και ενεργητικότητα αντί να τη διαθέτεις για να αγοράζεις βιβλία απατεώνων να τα δόσεις για πραγματικά κάτι που θα σε βοηθήσει. Άκου που σου λέω. Δε ξέρω σε ποια πόλη είσαι αλλά αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου συστήσω σχολές.
Πάντως εγώ σου προτείνω αν εκεί που μένεις έχει Judo να πας εκεί.
Στη συνέχεια θα μπεις στο τριπάκι και θα δεις τι σου αρέσει. Θα μπεις σιγά σιγά. Κάνε αυτό και θα με θυμηθείς.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 11:56:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών
αν μάθει τζούντο ο leonardo τη βάψαμε !!
θα το συνδυάσει με μαγικές επικλήσεις και η φάση θα καταλήξει
τίγρης και δράκος !Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
lamogio
Μέλος 3ης Βαθμίδας


560 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 13:08:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lamogio
quote:

φρομ Αmalia
η δόμηση αρνητικού τύπου σκεπτομορφών

κυρία, κυρία, να ρωτήσω;

τί είναι οι σκεπτομορφές; (και δη αρνητικού τύπου;) Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

maraT
Μέλος 1ης Βαθμίδας


74 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 13:28:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους maraT
καλημέρα παιδιά,
imperator μάλλον μας κρίνεις σκληρά εμάς που "μυξοκλαίμε σαν παρθένες"
ξαναδιάβασα προσεχτικά τα μυνήματά του leonard και παραθέτω ένα μικρό ιστορικό:
17/8 μας μιλάει για το πρόβλημά του (το οποίο είναι σεβαστό και κανείς δεν τον κορόιδεψε γι' αυτό), μας λέει ότι είναι δευτεροετής φοιτητής, άρα η ηλικία του πρέπει να είναι γύρω στα 20χρ., και αφού αναλύει τα δύσκολα σχολικά του χρόνια μας λέει πως μετά που πέρασε στα ΤΕΙ "έκανα νέο ξεκίνημα με αρκετούς καλούς φίλους", "κατάφερα να ξεπεράσω κάποια από τα ψυχολογικά μου προβλήματα", "ελπίζω να πέρασα το μύνημα ότι με καλή θέληση τα πάντα μπορεί να επιτευχθούν".
μέχρι εδώ εγώ προσωπικά βλέπω ένα παιδί που αναγνωρίζει την πηγή των προβλημάτων του και κάνει κάποιες φυσιολογικές κινήσεις για την επίλησή τους και αρχίζει να έχει κάποιο αποτέλεσμα.
στη συνέχεια λέει για τα άτομα που τον ταλαιπώρησαν "δεν θα σας καταραστώ για να μην μολύνω άλλο τον εαυτό μου ........... ό,τι καλό ή κακό δημιουργήσει κάποιος, γυρίζει πίσω του 3 φορές ισχυρότερο. στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει"
τέλεια! το παιδί φιλοσοφεί και μάλιστα σε σωστό δρόμο!
στις 26/8 στις ¨2:20 το πρωί απαντάει στον italos, ο οποίος του κάνει κάποια κριτική για τα βιβλία που λέει πως του αρέσουν να διαβάζει, και απαντάει "το ότι μελετάω ακραία βιβλία όπως ο Σατανισμός δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι όλα όσα γράφουν" και "θα ήθελα να τονίσω ότι μέχρι στιγμής είμαι Αθεος" επίσης αναιρεί τα όσα είπε περί "μη μολύνω άλλο τον εαυτό μου" και γράφει πόσο γεμάτος μίσος είναι και πως
"αν μου δοθεί η ευκαιρία ίσως τον βγάλω από τη μέση. Αμήν!"
δύο ώρες μετά μας παραθέτει στίχους τραγουδιών που όπως λέει περιγράφουν τον ψυχισμό του και μας στέλνει το απόγευμα της ίδιας μέρας το μύνημα που περιγράφει την σατανιστική τελετή και μας περιγράφει πόσο τον βοηθάει ο σατανισμός μπλα μπλα μπλα.

τώρα πως μέσα σε 10 ώρες, από την στιγμή που δηλώνει άθεος μέχρι την περιγραφή της τελετής, έγινε σατανιστής, ο Θεός και η ψυχή του!!!

από τότε, παρόλο που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλες πιο σκληρές και άλλες πιο καλοπροαίρετες, έχει εξαφανιστεί.

μετά τα παραπάνω εγώ έχω τις εξής επιλογές.

α) να συμπεράνω ότι είναι ένα πιτσιρίκι που κακοπέρασε μικρός, άρχισε να διαβάζει περί εσωτερισμού, θρησκειών κλπ μαζεύει γνώσεις επιφανειακά και απλά παραθέτει ότι του περάσει στο μυαλουδάκι, ίσως για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου ή να το παίξει αυθεντία.

β) είναι σοβαρά διαταραγμένη προσωπικότητα, χρειάζεται επειγόντως ιατρική παρακολούθηση γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει κακό σε τρίτους.

γ) είναι ένας μπερδεμένος νέος, αδύναμος ψυχολογικά που θα μπορούσε εύκολα να μπλεχτεί σε καταστάσεις που δεν θα μπορεί να ελέγξει. ένας νέος που στην προσπάθειά του να λύσει τα τυχόν προβλήματά του,τα οποία είναι μάλλον σοβαρά, μή έχοντας όμως την ωριμότητα να τα χειρηστεί και να βρει τις πρέπουσες λύσεις, χάνεται μέσα σε πληροφορίες τις οποίες είναι πολύ μικρός να διαχειρηστεί.

μάλλον η τρίτη επιλογή με καλύπτει περισσότερο. μπορεί να θύμωσα με την περιγραφή της τελετής και αρχικά πίστεψα πως ο σκοπός του ήταν ο προσυλιτισμός, και μπορεί να ήταν την στιγμή που έγραφε το μύνημα. μέτα όμως που πρόσεξα το χρονικό των μυνημάτων του, τείνω να πιστέψω ότι δεν έχει λάβει προσωπικά μέρος σε καμοιά τέτοια τελετή, απλά ήθελε να εντυπωσιάσει, αντιγράφοντας την εν λόγω περιγραφή από κάποιο βιβλίο ή site στο οποίο μπήκε. σάββατο ήταν΄και μάλλον είχε πολύ ελεύθερο χρόνο.
θα του πρότεινα να είναι αρχικά πιο προσεχτικός στο τι προτείνει ως λύσεις σε τρίτους (σατανισμός) και να προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί με πιο εποικοδομητικές μεθόδους.

συμφωνών απόλυτα με τον imperator για τις πολεμικές τέχνες και θα προτείνω το kung fu που περιέχει και βαθιά φιλοσοφία (όχι πως οι άλλες πολεμικές τέχνες δεν περιέχουν, μην παρεξυγηθώ).
η αυτοπεπόίθηση που αποκτάς όταν γνωρίζεις πως μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, η πειθαρχία που χρειάζεται καθώς και το βαθύ φιλοσοφικό υπόβαθρο των πολεμικών τεχνών, θα σε βοηθήσουν φίλε leonard να βρεις τον δρόμο σου και να νιώσεις πραγματικά καλήτερα.

δώσε μας σε παρακαλώ την άποψη σου στα όσα έχουν ειπωθεί από τις 26/8 και μετά. Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αναζητητης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
179 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 17:15:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αναζητητης
αγνοων το γελιο!!!

αυτος θα ειναι η τρελη η γρια η αλεπου...χαχαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Guantanamera
Μέλος 1ης Βαθμίδας


83 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 20:37:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Guantanamera
Κουγκ φου εναντίον Ladose λοιπόν!

Όντως θυμάμαι ένα παιδί από το Πανεπιστήμιο που η αυτοπεποιθησή του είχε τονωθεί μετά την ενασχολησή του με τις πολεμικές τέχνες.

Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και καλύτερα να δώσει τη γνώμη του ένας ειδικός αφού εξετάσει τετ α τέτ τον πάσχοντα

Άλλωστε, αν τα αίτια της νεύρωσης είναι βαθύτερα (που πάντα σχεδόν είναι), μια καινούρια δραστηριότητα θα είναι μάλλον μόνο προσωρινή λύση!

Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος (βασικά λόγω απειρίας, ανωριμότητας και φαντασίας) που συχνά αφήνει τα σημάδια της για μερικά χρόνια μετά. Το ζητούμενο είναι να μην πέσεις στα νύχια επιτηδείων που θα σου αλλάξουν για πάντα τη ζωή.

Εν πάσει περιπτώσει, το να πεις στον άλλον <<Έλα βρε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς>> ή <<Θα δεις τι θα πάθεις στο ατρατό>>, δεν του προσφέρεις και καμιά σοβαρή βοήθεια.

Μάλλον όμως, ο leonard έκοψε λάσπη από το μπαράζ καταιγιστικών επιθέσεων που δέχτηκε!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/09/2006, 22:42:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury
quote:

Ρε φίλε αγνοών. Εγώ είμαι ο μόνος που τον βοήθησα ουσιαστικά. Εγώ αυτό που είδα και έδοσα προσοχή ήταν το πρόβλημα του καθεαυτό. Δε βγήκα να κάνω σα μυξοπαρθένα για τα σατανιστικά του! Κάτι τρέχει στα γύφτικα με αυτά!

Tα περί "μυξοπαρθένων" και το "κάτι τρέχει στα γύφτικα με τα σατανιστικά" να τα πεις στις μητέρες των κοριτσιών που μακέλεψαν οι κατσουλοδημητροκάληδες,αγαπητέ Imperator...Αυτές είναι και οι αρμόδιες για να σου δωσουν την απάντηση που σου αξίζει...

O φιλαράκος μας ο Δημητράκης δεν θα μπει στον κοπο να μας εξηγήσει τις απόψεις του γιατί αυτό που τον ενδιέφερε το έχει ήδη πετύχει...
Ο μοναδικος σκοπός πίσω απο όλα αυτά ήταν να δουν όσο το δυνατό περισσότερα μάτια την e-mail διευθυνση του και απο εκεί και πέρα ότι "ήθελε προκύψει".Φυσικά για να αυξήσει τις πιθανότητες έχει στείλει την ίδια ιστορία και σε άλλα φόρουμς όπως αυτό

http://www.fititis.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6499

ή αυτό

http://www.zortal.gr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=15558&forum=10&start=20

Ο αθεοφοβος (κυριολεκτικά) κύριος "ΙQ 126" είχε την "μεγαλοφυή" ιδέα να αναζητήσει την λύση των "ψυχολογικών" του μεχρι και σε φόρουμς για "καυτό σεξ". Προφανώς για να σκεφτεί κάποιος ότι τα ψυχολογικα προβλήματα τα λύνουν οι ψυχολόγοι χρειάζεται να έχει πάνω απο 127 ΙQ...

Φυσικά και εκεί τους "έγραψε" κανονικά αφού τον σκοπό του τον πέτυχε...Όλο και καποιο αφελες κοριτσάκι θα βρεθεί να λυπηθεί το "καλο παιδί" με τα "ψυχολογικά" που λατρεύει αυτούς που κάρφωσαν τα χέρια και λόγχισαν το σώμα του Χριστού...Έτσι Δημητράκη?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2006, 10:58:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών
κανά νέο από τον leonard ??

amalia ???Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1655 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2006, 00:39:42  Εμφάνιση Προφίλ
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά,όπως είπε ο Κωστάκης ο τύπος έλεγε μούφες, και προσπαθούσε να βρει κοινό. Αλλά ακόμα και αν έλεγε αλήθεια, που το αποκλείω, αυτά περί δολοφόνων από θύμα τον καθιστούν αυτομάτως θύτη. Το μίσος Leonard φέρνει μίσος.,Η αγάπη και η κατανόηση του συνανθρώπου είναι ένας καλύτερος τρόπος προσέγγισης. Μόνο έτσι μπορείς να ελευθερωθείς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Leonard
Νέο Μέλος

Greece
20 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2006, 02:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Leonard  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Leonard
______________________________________________________________
Μεταφορά μηνυμάτων και αποσπασμάτων που έχει αποστείλει το μέλος
Leonard, σε Δεσμευμένο Χώρο.

Τα κείμενα εκφράζουν άκρως εμπρηστικούς, αντικοινωνικούς ιδεασμούς
και προτρέπουν σε στάσεις, συμπεριφορές και πράξεις που προσβάλλουν
την ανθρώπινη υπόσταση, ατομική και κοινωνική.

Ο συγγραφέας υποτιμάει την νοημοσύνη των αναγνωστών, μα πάνω απ'όλα
προσβλέπει στην βίαιη κατάργηση της ανθρώπινης βούλησης με μεθόδους
που στοχεύουν σε ψυχολογικές ανασφάλειες, αδυναμίες, δυσκολίες και
στην εκμετάλλευση του ψυχικού πόνου των άλλων.

Παρακαλούμε, παρολαυτά τους Συζητητές να θυμούνται ότι τόσο
διαδικτυακά όσο και με παραδοσιακότερες εκδοτικές μεθόδους κείμενα
σαν αυτά είναι άφθονα στην εποχή μας και ότι τέτοια ζητήματα
απαιτούν για τον χειρισμό τους βαθύτατο στοχασμό και κατανόηση
για την ανθρώπινη φύση. Ο Διάλογος, εάν γίνεται με στόχο τη
διεύρυνση της Συνείδησης(δικής μας και των άλλων) καθώς και
την αντιμετώπιση της κάθε είδους προσωπικής και συνολικής/κοινωνικής
αλλοτρίωσης, είναι από τα καταλληλότερα μέσα που υπάρχουν...

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

- 14/10/2006 -
______________________________________________________________

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy