ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Οι Αθάνατοι του Τσακαλία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/09/2006, 23:26:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξέρει κανείς για τι μιλάει ο Αργύρης Τσακαλίας, όταν αναφέρεται σε "αθάνατους";

1. Για ανθρώπους που κατέχουν ιατρική τεχνολογία "αειζωίας";

2. Για ανθρωπόμορφα πλάσματα κάποιου άλλου είδους, μη ανθρώπινου;

3. Για άυλες οντότητες (πνεύματα / άγγελους / δαίμονες);


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 14/09/2006 02:15:37

Sacramental Remorse
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2006, 08:26:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sacramental Remorse  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Τσακαλίας δεν είναι ο θείος των Αδελφών Ξηρών? Που τον θυμήθηκες? Ήταν σε κάποια εκπομπή τελευταία?


LUX ET VERITAS
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4906 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2006, 12:35:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε gentleman , αν θυμάμαι καλά , ο Τσακαλίας ήταν πρώην αρχιμαδρίτης πού απόσχηματίστηκε και προσχώρησε στη λατρεία του δωδεκαθέου , οπότε μάλλον για τους Ολύμπιους θεούς θα πρέπη να αναφέρεται .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2006, 13:08:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
θείος των ξηρών από την ικαρία είναι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2006, 22:26:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ήταν σε καμία εκπομπή τελευταία, τυχαία τον βρήκα σε μία online.

Μάλλον σε Ολύμπιους + άλλες θεότητες του Δωδεκαθεϊστικού πάνθεου πρέπει να αναφέρεται.


Οι Ολύμπιοι τι από τα 3 που παραθέτω είναι, σύμφωνα με τους σημερινούς δωδεκαθεϊστές;


Dare To Dream
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nik67
Μέλος 2ης Βαθμίδας


214 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/09/2006, 22:40:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nik67  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
O TSAKALIAS ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΑΚΗΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
satyros
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
257 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2006, 00:09:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους satyros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παράθεση απο μια σελίδα στο ιντερνετ, δυστυχως πλεον δεν ενθυμούμαι ποια, που τα γραφόμενά της μου έκαναν εντύπωση και τα έσωσα αμέσως στον σκληρό μου..

Aπό την έρευνα των aegean times, προκύπτει ότι ο Πάτερ Βασίλειος ή Βασίλειος Παύλος ή Αργύρης Τσακαλίας αν προτιμάτε, ΠΟΤΕ δεν ασπάστηκε τις χριστιανικές ιδέες και ιδεώδη. Μέσα από τα αλλοπρόσαλλα γραπτά του καθώς και από τις επιστολές που απέστειλε στους «μαθητές» του προκύπτουν αρκετά εντυπωσιακά γεγονότα.

Ο Αργύριος Τσακαλίας, ο «αντιδραστικός» από την Ικαρία, χρησιμοποίησε την εκκλησία ως μέσω βιοπορισμού, μιας και στην εποχή αυτή ήταν δύσκολο για κάποιο φτωχόπαιδο να βρει δουλειά. Επαναστάτης από τα παιδικά του χρόνια, είχε με αυξημένο δείκτη νοημοσύνης και αντιλήφθηκε από νωρίς ότι η εκκλησία είχε δύναμη. Είχε πιστούς, αλλά δεν είχε ηγέτες! Θεωρούσε όλους τους τότε εκκλησιαστικούς παράγοντες ως ποταπά άτομα, και συμπέρανε ότι χρησιμοποιώντας τις εκκλησιαστικές δομές, θα μπορούσε άνετα να δημιουργήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν. Μια παγκόσμια οργάνωση που θα διαδραμάτιζε σπουδαίο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Φυσικά, Εκκλησία και πολιτική σήμερα δεν συμβιβάζονται. Τότε όμως υπήρξαν αρκετοί κληρικοί, εκτός του Τσακαλία, που ονειρευόντουσαν την δημιουργία πολιτικών κομμάτων. Αυτούς εκμεταλλεύτηκε αρχικά ο Τσακαλίας.

Σε μια από τις επιστολές του φαίνεται καθαρά ότι, άμεσος σκοπός του ήταν η δημιουργία μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ οργάνωσης. Η οργάνωση αυτή ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ θα ήταν χριστιανική. Το σκεπτικό του Τσακαλία, ήταν αρκετά έξυπνο, αφού κανείς την δεκαετία του 60 δεν τολμούσε να προχωρήσει στην σύσταση κανενός είδους οργάνωσης. Ενας ιεροκήρυκας όμως, είχε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Αρκετοί από αυτούς πίστεψαν στον Τσακαλία, και τον βοήθησαν τόσο οικονομικά όσο και στην μετέπειτα ανέλιξή του στην Ιεραρχία της Εκκλησίας. Ο Τσακαλίας, είχε ως πρότυπο, την εκρηκτική διάδοση του χριστιανισμού από τους μαθητές του Χριστού και στο αρρωστημένο του μυαλό, σχεδίασε μια οργάνωση που τα είχε όλα. Ηγέτη, δασκάλους, μαθητές, μαθητεία, προσηλυτισμό, αλλά πάνω από όλα ένα ΜΑΝΔΥΑ. Τον μανδύα της θρησκείας που κράτησε ζωντανούς τους Ελληνες ακόμη και στα 400 χρόνια του Τουρκικού Ζυγού.

Τα κηρύγματα του ήταν φλογερά και το ακροατήριό του ολοένα και μεγάλωνε. Το ακροατήριό του έβρισκε τα λόγια του «σοφά» και «χριστιανικά». Όμως, όπως συνηθίζει να λέει και ο ίδιος ο «σκοπός αγιάζει τα μέσα και τα ράσα τον σκοπό»! Τα κείμενά του με την πρώτη ματιά μοιάζουν χριστιανικά. Εξετάζοντάς τα όμως με περισσότερη προσοχή, διαπιστώνει κανείς ότι ο Τσακαλίας ουδέποτε ασπάστηκε τον χριστιανισμό. Αντίθετα, ήταν ένας άθεος που προσπάθησε να πολεμήσει την χριστιανοσύνη μέσα από το ίδιο της το σώμα.

Υπομονετικά, άρχισε να διαβάζει ιερά κείμενα και να μαθαίνει περισσότερα για την ζωή και το έργο των Αγίων Αποστόλων. Γοητευμένος από το έργο του απόστολου Παύλου, δεν άργησε να δώσει στον εαυτό του το ψευδώνυμο ΠΑΥΛΟΣ. Ηταν η εποχή που άρχισε να συσπειρώνει γύρω του αρκετούς οπαδούς του. Για να καταλάβετε τι ώθησε τον Τσακαλία να υιοθετήσει το ψευδώνυμο «Παύλος» διαβάστε τι γράφει για τον Ιερό Απόστολο, ο Επίτιμος Καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών Παναγιώτης Τρεμπέλας :

«…κρίσης και αντίλιψις ισχυρά, καρδία πύρινη, δραστηριότης ακατάβλητος, θέλησις χαλύβδινη, φύσης συναισθηματική, οξεία ηθική παρατηριτικότης, ετοιμότης και ευστροφία, δημιουργικότης και πρωτοτυπία, οργανωτική ικανότης σπανία και δεξιότις του άρχειν και κυβερνάν και με ολίγες λέξεις ασυνήθης πλούτος προσόντων διανοητικών και πνευματικών ανέδειξαν τον Παύλον πραγματικώς μεγαλοφυή απόστολο εξ ολοκλήρου αφοσιομένον στην αποστολήν αυτού και εξόχως καρποφόρο δράση αυτού ήτις διήρκεσε περί τα 28-30 έτη».

Οι Aegean Times φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σήμερα, επιστολές του Αργύρη Τσακαλία προς τους μαθητές του το έτος 1964. Eχοντας ώς πρότυπο την ανεπανάληπτη δράση του Απόστολου Παύλου, αρχίζει και στέλνει επιστολές στους μαθητές του, ανακοινώνοντας την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Οργάνωσης με τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ». Στην Οργάνωση αυτή θα συμμετείχαν οπαδοί του από τις Ινδίες, την Γερμανία, τον Καναδά, την Γαλλία, την Τουρκία, την Αυστραλία και από την Ελλάδα. Στην ελληνική επικράτεια, ο Τσακαλίας είχε οργανώσει οπαδούς του στις παρακάτω περιοχές:

Πάτμος, Ικαρία, Σάμο, Κάλυμνο, Εύβοια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα ενώ φαίνεται ότι είχε αποκτήσει και οπαδούς μέσα στον Στρατό.

Λίγο πριν το τέλος του 1964, κοινοποιεί στα μέλη του ότι η οργάνωση θα λάβει και επίσημο χαρακτήρα συλλόγου που θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Τότε λοιπόν, οργάνωσε μια συνάθροιση των οπαδών του στον Πειραιά, όπου άγνωστο που, συγκεντρώθηκαν πάνω από 1000 άτομα. Βλέπετε, την εποχή αυτή ήταν δύσκολο εως ακατόρθωτο να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Όμως με το κάλυμμα της Εκκλησίας, κανείς από την τότε Κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε με την περίεργη αυτή συνάντηση. Τότε λύθηκε ένα άλλο βασικό πρόβλημα του Τσακαλία.

Η οργάνωση είχε μεγαλώσει πια και τα έξοδα συντήρησής της είχαν αυξηθεί. Σύμφωνα με μια επιστολή του που έστειλε σε όλα τα ηγετικά μέλη της οργάνωσης, καθησύχαζε τους οπαδούς του για το μέλλον του αγώνα τους διότι πλέον είχε εξευρεθεί ένας μεγάλος χρηματοδότης ο οποίος πίστεψε στο δήθεν έργο του και θα χρηματοδοτούσε την διάδωση του χριστιανισμού.

Η τότε κυβέρνηση καθώς και η ηγεσία της εκκλησίας δεν είχαν συνειδητοποιήσει τις πραγματικές προθέσεις του Τσακαλία και έσπευσαν να τον αναβαθμίσουν αφού με Βασιλικό διάταγμα, ζητήθηκε από τον Τσακαλία, να πάει στην Ινδία και να τεθεί σύνδεσμος του ΥΠΕΞ με την εκεί Ιεραποστολή. Με πρόσχημα την διάδοση του Χριστιανισμού, ο Τσακαλίας απέκτησε τότε προσβάσεις σε κύκλους των υψηλόβαθμων Διπλωματών με τους οποίους συνεργαζόταν στενά. Τότε τον εμπιστευόταν όλοι οι Ελληνες Διπλωμάτες, μερικοί εκ των οποίων βρισκόταν σε θέσεις κλειδιά.

Η δράση του και η ξαφνική εξέλιξή του στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, προκάλεσε απορίες στους Εκκλησιαστικούς κύκλους και κάποιοι έσπευσαν να αναζητήσουν περισσότερα στοιχεία για τον Τσακαλία. Τότε, αναγνωρίστηκε σε ένα βίντεο από διαδηλώσεις κατά Ιουλιανά του 1965, γεγονός που αποκάλυψε περισσότερα «περίεργα γεγονότα» από την δράση του.

Όμως ο Τσακαλίας είχε καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του όλους όσους πίστεψαν στο νέο «δόγμα» του «Παύλου». Σε μια επιστολή του που θα δημοσιεύσουμε αύριο, ανακοινώνει στους οπαδούς του ότι «…δεν είμαστε βόδια να υπομένουμε τις επιθέσεις με πυραύλους, χρησιμοποιώντας μόνο τόξα και βέλη…» ανακοινώνοντας ουσιαστικά στα μέλη της ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ότι θα σκληρήνει την στάση του.

Σε μια άλλη του επιστολή ο Τσακαλίας αναφέρει ότι «Ξέρουμε ότι το ΚΙΝΗΜΑ μας μυρίζει φωτιά και πόλεμο. Δεν μαχόμαστε ότι εμείς κάναμε την αρχή. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. Κανένας μας δεν βαυκαλίζεται για εύκολες ΝΙΚΕΣ και ρόδινους ανθοσπαρμένους δρόμους…». Ηταν η περίοδος που ο Τσακαλίας είχε καταλάβει ότι η εκκλησία είχε αρχίσει να συνειδητοποιεί την πραγματική δράση του, και με τον τρόπο αυτό προϊδέαζε τους οπαδούς του για το τι θα επακολουθούσε.

Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά από τα «επαναστατικά μυνήματα που έστελνε προς τους «Δικαιοκράτες» και θα δημοσιευτούν σύντομα σε ειδικό άρθρο των Aegean Times:

« Θα αντιμετωπίσουμε εκτός από το μέτωπο του εχθρού και την ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΛΑΓΑ που θα θελήσει να εξαρθρώσει και να διαιρέσει τις δυνάμεις μας»

« φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι όπως το νερό που σταγόνα- σταγόνα τρυπάει την πέτρα. Μικρές-μικρές πράξεις συνθέτουν τα μεγάλα έργα…. Χωρίς συστηματική οργάνωση δεν γίνονται τα μεγάλα έργα. Οργάνωση και σύστημα στη δουλειά σημαίνει μισός κόπος και διπλάσια απόδοση.»

«Οργανωμένη και συστηματική προπαγάνδα σημαίνει μισός κόπος και διπλάσια απόδοση.»

Με τέτοια συνθήματα ο Τσακαλίας γέμιζε τα μυαλά των οπαδών του με ιδέες που καμία σχέση δεν έχουν με τον Χριστιανισμό. Πάντοτε όμως χρησιμοποιούσε στα κείμενά του και παραπέτασμα καπνού, όπως οι αναφορές στη θρησκεία, έτσι ώστε ακόμη και αν πέσουν στα χέρια τρίτων να μην γίνουν αντιληπτά τα μηνύματα που περνούσε στο «ποίμνιο» του.

Τους συντρόφους του τους ονόμαζε συνδουλευτές. Στο μυαλό του είχε αναπτύξει μια οργανωτική διάθρωση της «ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ» όμοια με την κοινωνία των μελισσών. Μια κυψελοειδή μορφή που τον γοήτευε όχι τόσο από την συστηματικότητα της εργασίας που συντελείται σε ένα μελίσσι αλλά από το εκπληκτικό αποτέλεσμα που παράγεται. Αυτό άλλωστε τονίζει σε μια επιστολή του στην οποία αναφέρει στους συνδουλευτές του «… Και οι μικρότεροι μπορούν να προσφέρουν πολλά. Και η μέλλισα είναι μικρή αλλά ποιος μπορεί να φτιάξει ότι φτιάχνει εκείνη»;

Οι Aegean Times αποκαλύπτουν σήμερα τις ΠΡΩΤΕΣ επιστολές που είχε γράψει ο Τσακαλίας το 1964 προς τους μαθητές του. Επί 38 χρόνια, οι επιστολές αυτές βρισκόταν κρυμμένες σε συρτάρια ως επτασφράγιστο μυστικό. Λίγο πριν καθαιρεθεί ο Τσακαλίας από το ιερατικό αξίωμα, είχε τυπώσει εκατοντάδες από τις επιστολές αυτές σε πολύγραφο και τις είχε στείλει στους «οπαδούς» του. Επιπλέον, η έρευνα των Aegean Times προχώρησε ακόμη παραπέρα και αποκαλύψαμε το περίφημο «ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΟΥΛΕΥΤΗ» που είχε τυπώσει ο τότε Πάτερ Βασίλειος και είχε διανέμει στους ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΕΣ. Εγκόλπια όμως δεν είχε η Εκκλησία. Εκόλπιο ΔΕΝ χρειάζονται οι πιστοί. Επιπλέον, οι Aegean Times εξασφάλισαν και μαρτυρίες πιστών της Δικαιοκρατίας που αναφέρουν εκπληκτικά γεγονότα.

Ένα από αυτά συνέβη λίγο μετά αφού καθαιρέθηκε ο Τσακαλίας. Ο τέως παπάς, είχε αναπτύξει τέτοιου είδους σχέσεις που ακόμη και μετά την καθαίρεση του, διατηρούσε σχέσεις με το σύνολο των Συνδουλευτών. Μια μέρα, αυτόπτης μάρτυρας, αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο οι ηγέτες της ΔΙΚAIOΚΡΑΤΙΑΣ ήλεγχαν την πίστη των νέων μελών τους. Σε μια άνευ προηγουμένου σκηνοθετημένη παράσταση, κάποιοι από τα παλαιά μέλη, μεταμφιέζονταν ως αστυνομικοί, και με το πρόσχημα του ελέγχου ταυτοτήτων, κυριολεκτικά τσάκιζαν τους νεόφερτους στο ξύλο. Με τον τρόπο αυτό, οι ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΕΣ, έλεγχαν τις αντιστάσεις των νέων μελών τους, στις διώξεις των Αστυνομικών Αρχών. Οσοι δεν έσπαγαν στην πρωτόγνωρη αυτή ανάκριση, εντασσόταν αργότερα στην κοινωνία των Δικαιοκρατών και τους ανατείθονταν δύσκολες και επικίνδυνες αποστολές. Οι υπόλοιποι εκδιώκονταν από την οργάνωση χωρίς να γνωρίζουν φυσικά ότι έπεσαν θύματα της αρρωστημένης σκέψης των ηγετών της οργάνωσης.

Ένα από τα σηματικότερα σημεία των επιστολών του Τσακαλία είναι αυτό που περιγράφει τα μέρη στα οποία η «ΔΙΚΑΙΟΚΡΑΤΙΑ» διαθέτει ενεργά μέλη. Εκτός των Αθηνών, υπήρχαν αρκετοί πυρήνες στην Θεσσαλονίκη, στην Σάμο, στην Ικαρία, στην Πάτμο, στην Κάλυμνο και στην Εύβοια. Σε μέρη δηλαδή που φέτος αποκαλύφθηκε ότι δραστηριοποιούνταν ή κατάγονταν κάποια από τα μέλη της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. Η «Δικαιοκρατία» είχε αναπτύξει σχέσεις με άτομα μέσα από τον Στρατό, αλλά και είχε έντονη δράση στην Γαλλία στην Ιταλία, στη Γερμανία και στον Καναδά.

Ο Τσακαλίας έδινε στα μέλη της οργάνωσης, κωδικοποιημένα ονόματα από την Αγία Γραφή και συγκεκριμένα από την Καινή Διαθήκη. Στους στενούς του Συνεργάτες έδινε ονόματα όμοια με αυτά που είχε αποστείλει επιστολές ο Απόστολος Παύλος. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ήταν πολίτες και όχι κληρικοί, τους οποίους ποτέ δεν εμπιστευόταν. Αναλόγως το επάγγελμα ή την ιδιότητά τους επέλεγε ένα πρόσωπο της Καινής Διαθήκης το οποίο γνώριζαν οι πάντες από τα κηρύγματα του και αμέσως όλοι καταλάβαιναν την πραγματική υπόσταση του συγκεκριμένου μέλους καθώς και την θέση του στην Ιεραρχία της Οργάνωσης. Συνεπώς αμέσως ήταν γνωστός και ο ρόλος του στις υποθέσεις της οργάνωσης.

Πάντως, οι κάτοικοι της Πάτμου κατάλαβαν από πολύ νωρίς την ανατρεπτική δράση του Τσακαλία και ειδικά όταν εξέπεσε από το ιερατικό αξίωμα, διέκοψαν τους δεσμούς που είχαν αναπτύξει μαζί του. Δεν φαίνεται όμως να συνέβη το ίδιο στην πατρίδα του την Ικαρία και στην Θεσσαλονίκη.

Aπό την πρώτη επιστολή που δημοσιεύουμε σήμερα, προκύπτουν μερικά σοβαρά ερωμήτατα τα οποία πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΡΤΙΟΣ;
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΦΙΛΛΗΜΩΝ, ΑΝΤΥΠΑΣ, ΕΡΑΣΤΟΣ, ΚΟΥΑΡΤΟΣ;
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
O AΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ;
OI IKAΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΚΛΑ ΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;
O AΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΑΝΕ TOTE;
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΣ ο ΦΛΕΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ;
Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΔΟΥΛΕΥΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΔΑΜΑΡΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ;
ΤΕΛΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΙΟΚΡΑΤΕΣ;

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

satyros
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
257 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2006, 00:16:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους satyros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δυστυχως οσο κι αν εψαξα στον υπολογιστή μου δεν μπόρεσα να βρω την περιβόητη επιστολή... Αν καποιος την βρει μεσα απο το δικτυο η απο αρχεια εφημερίδων, θα ήταν ενδιαφέρον να την παρουσιάσει εδώ. Τέλος, έχω μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία οτι σε ένα χωριό στην Ικαρίατο ωράριο και ο τρόπος ζωής των κατοίκων είναι ακριβώς ανάποδος απ οτι ο κανονικός... δηλαδή ζουν την νυχτα αντί την μέρα, ακόμα και τα μαγαζια πχ σουπερμαρκετ δουλευοθν μονο την νυχτα... Μπορεί αυτό να είναι μεγάλη μπαρούφα, αλλά αν τυχόν κατι τετοιο ισχύει ισως να ειναι μια ακομα προεκταση της "φιλοσοφίας" της Δικαιοκρατίας του Τσακαλία, είτε της όποιας αλλης λατρείας κρύβεται από πίσω της... Ενδιαφερον θέμα για συζήτηση...

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2006, 00:56:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τον θείο των Ξηρών, τον είχα δει σε μία εκπομπή του Καρατζαφέρη πριν απο δύο χρόνια. Ενώ μιλούσε δίπλα του ένα γεροντάκι, αυτός έβγαζε αφρούς απο το στόμα του και σήκωνε απειλητικά το χέρι του ξεστομίζοντας κατάρες...
Τον έκοψα να έχει "σαλτάρει" λίγο, αν όχι πολύ.
Αλλά μπορεί και να το παίζει τρελλός, για να τη γλιτώσει... Δε λέω περισσότερα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2006, 19:53:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικά τι είναι οι Ολύμπιοι, μπορεί κάποιος δωδεκαθεϊστής να μου πει;

Πνεύματα; Άνθρωποι; Ανθρωπόμορφα όντα;

Ή δημιούργημα της φαντασίας των ιερατείων της εποχής;

Στείλτε μου email αν προτιμάτε.


Dare To Dream


Edited by - gentleman on 15/09/2006 20:35:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2006, 20:01:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και μια γεύση από Τσακαλία.

Από συνέντευξή του:

"Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάω σ’ ένα βουνό, απομακρυσμένο, να την στήσω σε μία νύμφη να μου μιλήσει. Θα μου δανείσετε το μαγνητόφωνό σας να την καταγράψω; Λοιπόν, θα σας πω για τις Φαιδριάδες, κοντά στους Δελφούς. Εκεί εμφανίζονται διάφορα φωτεινά φαινόμενα, εικόνες και μορφές κάθε φορά που έχουμε ισημερία και ηλιοστάσιο. Αλλά το είπα και έγινε φολκλόρ, πάνε τώρα με κάμερες και φωτογραφικές, με αποτέλεσμα να περιοριστούν τα φαινόμενα. Τέτοιες εμπειρίες βιώνονται με την σιωπή, δεν βιώνονται με φανφάρες του κάθε αρχαιολάτρη. Από τότε δεν λέω πλέον πού γίνονται παρόμοια φαινόμενα για να μην γίνουν και αυτά τόπος συγκέντρωσης θρησκόληπτων. Σε ορισμένα μέρη υπάρχουν «Ακουστικές Πύλες» που ακούς διάφορα, νιώθεις πολύ περίεργα.
...
Πέρα από ανθρώπους αθάνατους δεν έχει τίποτα η Γη απάνω. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα των περιοδικών. Δεν υπάρχουν άλλα όντα, εκτός από ανθρώπους και ζώα. Και φυτά φυσικά. Και οι νεράιδες που λένε, αθάνατες γυναίκες είναι, με στήθος και γεννητικά όργανα.
...
Πώς εξηγείς τα περίεργα συναισθήματα που νιώθει κανείς σε ορισμένες τοποθεσίες;
Μπορεί να υπάρχουν εκεί αθάνατοι, παλαιοί αθάνατοι, και δεν τους βλέπουμε γιατί αυτοί μπορούν να κινηθούν και σε άλλα φάσματα φωτός, υπέρυθρο, υπεριώδες και πιο πέρα, που εμείς δεν βλέπουμε. Αλλά όταν βρίσκεται εκεί κάποιος αθάνατος που εκπέμπει την ενέργειά του, την νιώθεις και αισθάνεσαι παράξενα. Όλοι οι άνθρωποι νιώθουν. Πήγαινε στο Αιδοίο της Γαίας, εκεί λένε ότι γεννήθηκαν οι Γίγαντες και είναι ακριβώς σαν το γυναικείο όργανο, γεννάει, εκεί αισθάνεσαι δέος, βλέπεις και διάφορα φώτα. Το Αιδοίο της Γαίας είναι κοντά στους Δελφούς."

http://www.agnosto.gr/myst/interviews/interview.phtml


Dare To Dream
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4906 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2006, 00:29:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τελικά τι είναι οι Ολύμπιοι, μπορεί κάποιος δωδεκαθεϊστής να μου πει;Πνεύματα; Άνθρωποι; Ανθρωπόμορφα όντα;
gentleman
Φίλε gentleman μία επίσκεψη στις παρακάτω διευθύνσεις , ίσως σε βοηθήσει .

http://www.mythologia.8m.com/grmenu.htm

http://www.phpbbserver.com/phpbb/index.php?mforum=mythologyclub

Εκτός άν έχεις την περιέργεια και τον χρόνο να εμβαθύνης περισσότερο , οπότε ανεπιφύλακτα σου συνιστώ την "ΩΓΥΓΙΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ" του Αθ. Σταγειρίτη .Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2006, 01:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ gentleman

Μεταξύ μας τώρα...

Παίρνεις στα σοβαρά ένα άτομο, που βλέπει την κάθε σπηλιά σαν μεγάλο αιδοίο;;;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Schwabe
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5715 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/09/2006, 11:25:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
samuel1974:
«Παίρνεις στα σοβαρά ένα άτομο, που βλέπει την κάθε σπηλιά σαν μεγάλο αιδοίο;;;»

Το ποια και εάν κάποιος έχει σε εκτίμηση το Α ή Β πρόσωπο, είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Όμως, μην τα περνάμε όλα μέσα από μια χτένα-είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν έχει Σχολαστική ερμηνεία αυτό που λέει φίλτατε…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gentleman
Μέλος 3ης Βαθμίδας


757 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2006, 02:10:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gentleman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ότι πουλάει τρέλλα, πουλάει. Αλλά αν αυτά που έγραψε ο σατυρος είναι αλήθεια, τότε έχουμε να κάνουμε με χαρισματική προσωπικότητα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
22
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Bermuda
630 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2006, 23:36:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 22  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος 22  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος 22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τον πείραξε ο καθαρός αέρας της ΙκαρίαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2006, 00:10:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ είχα την σπάνια τύχη να τον δώ σε μια νυχτερινή εκπομπή σε αντιπαράθεση με τη Βούλα Χατζηχρήστου.

Εκτός του ότι έκανα six pack κοιλιακούς από τα γέλια, άκουσα και το απίστευτο "ότι πεθαίνει όποιος θέλει να πεθάνει, όποιος δεν θέλει δεν πεθαίνει και ότι ο ίδιος δεν θα πεθάνει ποτέ...(!!!)

Και απαντάει η Βούλα: "Δώσε μου ΡΕ την ημερομηνία γεννήσεώς σου και σε συνδιασμό με το όνομά σου αριθμολογικά θα σου πω πότε θα σου γνέψουνε τα κυπαρρίσια".

Αθάνατος μεν, παράξενος δε πάντως την ημερομηνία δεν την είπε. Απλά την αποκάλεσε "μάγισσα".

Τελικά το παπαδιλίκι και η Σατανοφοβία όπως και η μαγισσοφοβία μάλλον παρ'όλη τη θύελα στο κεφάλι του τον κατατρέχουν ακόμα.

Τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά.

υ.γ. Τον έχω δει επανηλημένως στα Εξάρχεια όπου συχνάζει, γραφική φυσιογνωμία αν και κάτι μου ψιθυρίζει στο αυτί ότι είναι από άλλο πλανήτη.
Λέτε να είναι ΟΥΦΟ?


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2006, 00:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι επειδή έφαγα ένα φλας τώρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΗΗΗ??????/

Ohhh bloody hell...


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2006, 08:22:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κι επειδή έφαγα ένα φλας τώρα ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΗΗΗ??????/

Ohhh bloody hell...


Ετοιμάστε τα κάρβουνα στην θράκα!
Άουσβιτς θα γίνει!

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy