ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
strangewonderer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


133 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/07/2002, 05:26:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangewonderer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ

"Κάτω από το φλοιό της γης που έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, υπάρχει ένα κενό.¨Ενα τεράστιο κούφωμα.Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν τρεις ομό- κεντροι πλανήτες,με τον ίδιο άξονα.¨Εχουν περίπου το μέγεθος του ¨Αρη της Αφροδίτης και του Ερμή.....

" ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΧΑΛΕΫ-αστρονόμος-1692 "

Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια.Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών,η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα.Αναζητώ εκατό γεναίους συντρόφους,εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινώπορο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθηνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας.Δεσμεύομαι πρωσοπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα.Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.

" ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ ,Μάϊος 1818-πρωην λοχαγός πεζικού-Οχάϊο,ΗΠΑ

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους,σε μία χώρα αιώνιας ζωής.Η Λητώ η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό,πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο.O θεός που κάθεται στο κέντρο στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας

" ΠΛΑΤΩΝ "

Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του.Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης.Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς,περικυκλω- μένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύνεφο.Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του "βασηλιά του κόσμου

" ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ,1908

.. ΕΠΙΣΗΣ.........

Ο Ελβετός μαθηματικός ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΟΗΛΕΡ (1707-1783) πίστευε ότι στο κέντρο της γης υπήρχε ένας μικρός ήλιος,που έριχνε το ήπιο φως του σε ένα πολύ ανεπτυγμένο υπόγειο πολιτισμό.

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΛΥΤΟΝ (1803-1873)

στο βιβλίο του "Η Επερχόμενη φυλή" λέει πως ακολουθώντας τις στοές ενός μεταλλείου βρέθηκε σε ένα υπόγειο κόσμο όπου συνά- ντησε φτερωτά όντα, και μία φυλή που αποκαλεί τον εαυτό της Βριλ-για.Οι Βριλ-για διατηρούν ένα σοφό και ανώτερο πολιτισμό, και είναι κάτοχοι της "δύναμης Βριλ" ,που την χειρίζονται μέσω ενός θαυματουργού ραβδιού.Η δύναμη Βριλ είναι η υπέρτατη γήινη δύναμη και δημιουργήται από τη συλλογή της αιθερικής ενέργειας της γης,σε σύνδεση με την προσωπική ενέργεια του ανθρώπου.(Βλέπε υπερόπλα Τέσλα,οργογεννήτριαΡάϊχ, εναέριο εύπλαστο ρευστό του Συμς,Μέσμερ κλπ)

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

που ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφό- τητος των Βριλ ξεκίνησε την επιχείρηση Υπερβόρεια που είχε ως σκοπό τις ανασκαφές σε διάφορα σημεία της ευρώπης για την ανακάλυψη ιχνών μιάς Αρείας υπόγειας ανώτερης φυλής.Στην Ελλάδα έγιναν έρευνες στο φαράγγι του Βίκου, στη Γαύδο, στο Δίστομο και αλλού.Ο Χίτλερ πίστευε πως η γη είναι κούφια και πως η καμπυλότητά της θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκπομπή υπέρυθρων ακτίνων,που θα μπορούσαν να καταγράψουν κινήσεις σε τεράστιες αποστάσεις και για την διενέργεια πολεμικών επιχειρήσεων πίσω από τις γραμμές του εχθρού μέσω υπόγειων διαδρομών.

Η Βουδιστική παράδοση ονομάζει ΜΑΝΟΥ τον άρχοντα- επόπτη του πλανήτη.Το όνομα Μανού συναντάται με διάφορες παραλαγές σε πολλούς αρχαίους λαούς.Είναι ο ΜΕΝ ή ΜΗΝ των Αιγυπτίων,αλλά και ο Αμμων-Ρα (κρυμένος ήλιος),ο Μίνωας των Ελλήνων κ.ά.

Η Ινδουϊστική παράδοση έχει αναφορές στον ΤΣΑΚΡΑ-ΒΑΡΤΗ (εκείνος που θέτει σε περιστροφή τον τροχό) ή παγκόσμιο μονάρχη (βλ. Α-πόλλων ή Α-πολλών ή Α-Πόλον του Πλάτωνα). Η σπηλιά της Πεντέλης θεωρείται "Αιπόλειο του Πανός", δηλαδή ο πόλος του Πάνα ή του παντός.Το σύμβολο του πόλου είναι η σβάστιγκα.Για τους Ναζί η σβάστιγκα συμβόλιζε την αιώνια κίνηση του κόσμου και τον άξονα αυτής της κίνησης, τον πόλο, από όπου εξήλθαν οι Άρειοι.Είναι ένα σύμβολο περιστροφικής κίνησης.Θυμηθείτε ότι στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι σύμμαχοι αποκαλούσαν τον εχθρό "οι δυνάμεις του άξονα".

Οι ΑΝΑΣΑΖΙ (εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Δ.Αμερική το 100πχ και εξαφανίστηκαν μυστη- ριωδώς 15 αιώνες αργότερα) πίστευαν πως οι πρόγονοι τους βγήκαν από τον κάτω κόσμο μέσα από μία τρύπα που ενώνει την επιφάνεια με το κέντρο της γης,μέσα από την ίδια τρύπα οι ψυχές των νεκρών γυρνάνε στην αρχέγονη πατρίδα τους.Έχτιζαν υπόγειες κατοικίες ή σε κοιλώματα του εδάφουςκαι ναούς κοντά σε τρύπες.Έχτιζαν πενταόροφα κτήρια 2000 δωμα- τίων!!! Οι Ινδιάνοι Ναβάχο τους έδωσαν το όνομα Ανασάζι που σημαίνει "ξένοι αρχαίοι".

Αναχωρώντας από την εσώτατη προς την εξώτερη επιφάνεια του πλανήτη, μετά πό διανήσματα 2Χ1000χλμ=2000χλμ υπάρχει η διάπυρη απροσπέλαστη ζώνη 100χλμ που σημαίνει σύνολο πάχους γήϊνων τοιχω- μάτων 2100 χλμ.Η ακτίνα της γης στον ισημερινό είναι 6370 χλμ άρα η ακτίνα της κούφιας γης 4270 χλμ.Αυτό το κενό διαθέτει έναν εσωτερικό μανδύα ατμόσφαιρας 80 χλμ περίπου.Στα 4270 χλμ από τη μία υπάρχει ο πορτοκαλόχρωμος Ήλιος εκπομπής φωτός και αντιδιαμετρικά ο Μαύρος Ήλιος απόλυτης απορρόφησηε φωτός.Ο εκπέμπων Ήλιος έχει 12 πλανητίδια δεξιόστροφων τροχιών ενώ ο απορροφών 12 αριστερόστροφων. Το φως του εσωτερικού ήλιου δεν γίνετε ορατό στην επιφάνεια εκτός από τις περιοχές των πολικών ανοιγμάτων.Το πράσινο ημίφως που παρατηρείται στην επιφάνεια πλησίον των στοών προέρχεται από ιονισμό του αέρα από ρα- διενεργά μέταλλα.Το φως του εσωτερικού ήλιου προέρχεται από τη σύγκληση του γήϊνου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου σε μία κυλινδρική φωτεινή στήλη, εισερχόμενη από το κυκλικό άνοιγμα του Βόρειου πόλου και εξερχόμενη από το αντίστοιχο του Νοτίου.Το βόρειο άκρο αυτής της στήλης είναι ορατό στην επιφάνεια ως "Βόρειο Σέλας".Ομοίως και για το νότιο σέλας. Πρόσβαση στην επιφάνεια υπάρχει μόνο από τους πόλους λόγω της διάπυρης ζώνης, μόνο οι Βριλ-Νεφελίμ με τα σκάφη της τεχνολογίας τους μπορούσαν να διανύσουν τις τεράστιες αποστάσεις απο το εσωτερικό στην επιφάνεια.Σήμερα όμως ο άνθρωπος έχει τα μέσα για να πραγματοποιήσει τέτοια ταξίδια.Γι' αυτό η πρόσβαση στις περιοχές των πόλων απαγορεύεται. Το άνοιγμα της πολικής τρύπας στο βόρειο πόλο καλύπτει το 1/6 της πολικής διαμέτρου. Το πολικό άνοιγμα στο βόρειο πόλο Χάρτης της Αγκάρθα


strangewonderer

«Είναι ο φίλος σου, ο σύντροφός σου, ο προστάτης σου,
το σκυλί σου. Είσαι η ζωή του, η αγάπη του, ο αρχηγός του.
Θα είναι δικός σου, πιστός και αληθινός, μέχρι τον τελευταίο κτύπο της καρδιάς του.
Οφείλεις να είσαι άξιος τέτοιας αφοσίωσης».
Κικέρων

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/07/2002, 15:27:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΤΟΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΟ "ΗΤΙΔΟΡΦΑ",ΕΝΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ "..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/07/2002, 11:40:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το τελευταίο καιρό διαβάζω ένα βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη, το "Κούφια Γη" από τις εκδόσεις Αρχέτυπο. Άν και είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα, έχει τόσες πληροφορίες με πολλές αναφορές σε πρόσωπα όπως παραπάνω που απαιτεί περισσότερες από μια ανάγνωση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tomcat
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
158 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/08/2002, 00:30:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tomcat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας φίλοι.

Όλοι αυτοί που βγάζουν βιβλία για την κούφια γη, μάλλον δεν έχουν δει εικόνες απο δορυφόρους.
Κούφιοι είναι μόνο οι λουκουμάδες.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/08/2002, 10:28:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στο link που ακολουθεί υπάρχουν και φωτογραφίες από δορυφόρο. Δεν ξέρω αν αυτή η μαύρη περιοχή που απεικονίζεται είναι μια μεγάλη τρύπα ή απλά ένα οπτικό φαινόμενο. Αυτό που ξέρω είναι ότι με την τωρινή τεχνολογία δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να δούμε καλά τα ενδότερα της γης και έχουμε να μάθουμε πολλά μα πάρα πολλά ακόμη για το πλανήτη μας.

http://lightning.prohosting.com/~agnosto/koufia.htm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/08/2002, 21:55:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Χωρίς να έχω ασχοληθεί ισιαίτερα με το θέμα, θα ήθελα να εκθέσω τον προβληματισμό μου.
Με τις γνώσεις που έχουμε για τη Γη, (κατάσταση του πυρήνα, θερμότητα που επικρατεί κ.λ.π.), μου φαίνεται σχετικά απίθανο να υπάρχει κάποιου είδους ζωή, με τα δικά μας δεδομένα. Τώρα αν υπάρχει "κάτι" που να μπορεί να επιβιώσει στις συγκεκριμένες συνθήκες δεν το γνωρίζω.

HIGHLANDER

"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

fmo
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/08/2002, 00:29:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους fmo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος fmo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Geia se olous.0elw na mou pei kapoios ean kserei thn topo0esia ths sphlias tou ADH sto tainaro.Einai aristera apo to faro h deksia?
O Giannoulakhs sto biblio tou auto mallon mperdemenos meneis,genikes plhrofories deksia kai aristera, pou na tis xrhsimopoihseis mporeis mono gia na grapseis mu0istorhma kai oxi na kaneis ereuna.De mporeis na katalabeis pou na sta0eis.Proteinw to Koilh gh apo to Giannopoulo,o opoios perigrafei kai proswpikes empeiries apo th sphlia sto Distomo klp.Oi eikones apo doryforous einai olles amfilegomenes.Epeidh exw kanei metaptyxiako stis doryforikes zeukseis,exw katalhksei sto ekshs:Prwton
oi fwtografies apo tous doryforous phgainoun katw sta kentra gia image processing.Me dyo logia ta xrwmata kai tyxon synora mpainoun katw apo eidikh omada.Ara egw pou kserw an oi fwtografies apeikonizoun to swsto h to la0os...Oi photos pou deixnoun tis trypes stous polous,mporei poly apla na emfanizontai logo apwleias plhroforiwn se ekeino to shmeio (alla ekei vrhkan na xasoun info...).
Ola einai elegxomena...Sto Surrey egw me mia allh omada kaname mia ergasia kai eprepe ka0e fora pou pernage enas apo tous dikous mas doryforous se apostash ''bolhs'' tou diname entolh na fwtografisei panw apo dytikh Eurwph gia metewrologikh parathrhsh,mexri pou enas mas ekane denied dioti leei htan ypo thn proswrinh katoxh ths Nasa gia na estiasoun se enan tyfwna ston Kolpo tou Persikou...kaloo ee...
Epishs nomizw oti ''aploi'' doryforoi den petane panw apo tous polous...Genikotera akougetai oti einai apagoreumenes perioxes.

UFO-TISΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

fmo
Νέο Μέλος

Greece
12 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/08/2002, 00:59:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους fmo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος fmo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Agaphte AXERWNTA gia poies gnwseis milas,autes pou mas ema0an sto sxoleio kai sto panepisthmio kai stis eidhseis kai sta periodika kai stis sapounoperes...?Kseroume sxedon tipota,mallon to mono pou gnwrizoume einai oti mallon yparxoume kai auto einai pou mas diaforopoiei apo ta 'zwa'...Oi nomoi kai olla auta pou exoume 'anakalypsei' gia th fysh aplws einai mia prosegish h opoia mas ikanopoiei gia ta dika mas dedomena.Den exoume koitaksei mesa sth gh,aplws YPOPSIAZOMASTE oti me ta organa twn parathrhsewn mas kai me th aplh parathrhsh (Hfaisteia px),oti yparxei o mandyas klp klp kai enas pyrhnas apo lava klp klp.Mporei na einai kai etsi bebaia,alla telospantwn yparxoun polla peri0wria gia kati to entelws diaforetiko.Mou arese tis proalles pou parakolou0hsa mia ekpomph gia ekswghinous klp klp.Se kapoia stigmh edwsan to logo se enan astronomo kai ton rwthsan an pisteuei oti yparxei ekswghinh zwh.Autos arxizontas dhlwse poly eukola oti ''Koitakste egw kserw olla ta 'antikeimena' pou vriskontai ston ourano...'Ee twra htan dynaton na mhn kleiso thn thleorash.An 'hksere', h mallon an syneidhtopoiouse to mege0os autou pou yposthrize oti hksere tote 0a eprepe na ais0an0ei toso mikros kai tapeinos kai na mhn kanei teteies dhlwseis...An exoume paei, exoume paei mono mexri ton periergo doryforo,pou akoma kai gia auton pali den kseroume ti symbainei pws mphke se troxia,giati einai sxedon sfairikos kai giati kanei kyklikh troxia,h giati vlepoume mono to ena tou meros h giati stis ekleipseis o hliakos diskos sympiptei me ton selhniako akribws.Kai afou eimai kai se koufias Ghs forum, tote na rwthsw mhpws kai h selhnh einai koufia kai opws yposthrizoun merikoi 'ypox0onioi' einai enas 'fylakas' gia emas tou ghinous...Na dw an 0a mou apanth0ei pote kati apo ta 'paranormal' eite apo dikh mou ereuna eite apo ekswterikous paragontes!

UFO-TISΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beetlejuice
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
79 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2002, 19:38:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beetlejuice  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To neo biblio ap ths ekdoseis arxetypo "Ypox8onia mysthria" tou dimitri euaggelopoulou einai me diafora to kalitero pou exw dei.Parakalw an exei kapios sites me photos kai stoixeia gia to 8ema ths koufias ghs na ta para8esei

GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.netΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

saman
Νέο Μέλος

Greece
49 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/09/2002, 21:21:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους saman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eιναι πολυ δισκολο για σας να γραψετε με εληνικους χαρακτιρες ;
Σεβαστειτε το γεγονος οτι δεν ειναι ολοι εξικοιομενοι με τα ιερογλιφικα (εκτος ίσως από τον thoth)


.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2002, 22:04:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ Saman για την φιλοφρόνηση, αλλά και εγώ έχω... δύο χιλιάδες χρόνια και παραπάνω να επικοινωνήσω με ιερογλυφικά.

Θα προτιμούσα και εγώ τους ελληνικούς χαρακτήρες. Εξάλλου έχω εξελληνιστεί, ονομάζομαι και αλλιώς "Ερμής ο Τρισμέγιστος"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/09/2002, 00:28:45  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλήθεια δεν ηξερα οτι ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ήταν μέλος της εταιρείας της Θούλης και της αδερφό- τητος των Βριλ. Ξερει κανείς περισσότερα για την φυλή των Βριλ ?..εγω το μόνο που ηξερα απο αυτά που εχω διαβάσει ειναι οτι τα Βριλίσια ονομαστήκαν ετσι απο κάποια φυλή που ζούσε στους πρόποδες της πεντέλης. Και αυτή ηταν οι Βριλ...τωρα κατι για καλιτζαρους εχει παρει το αυτί μου ..αλλα και παλι ..εχω κενά...

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cinderella
Μέλος 1ης Βαθμίδας


96 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2002, 05:41:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cinderella  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε παιδια τι λεμε τωρα???
Εδω εχουν αποδιχτει ψευτικες ("σκηνοθετημενες") οι φωτογραφιες απο την προσεληνωση....και μιλαμε για αληθινες φωτογραφιες απο δορυφορους? αν ειναι δυνατον...εδω το μονο σιγουρο ειναι οτι ζουμε την παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΣΙΣΙΦΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
278 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/09/2002, 18:16:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΣΙΣΙΦΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΠΗΤΗ ΣΤΑΧΤΟΜΠΟΥΤΑ
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tomcat
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
158 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2002, 14:08:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tomcat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή Cinderella.

Ποιός έχει αποδείξει ότι η προσεληνώσεις ήταν ....φάβα????

Έσω διαβάσει διάφορα άρθρα που κάποιοι ευφάνταστοι έβρισκαν λεπτομέρειες που δεν συμφωνούσαν, αλλά τελικά υπηρχε ΠΑΝΤΑ η φυσιολογική απλή λογική εξήγηση.
Και στο κάτω κάτω γιατί να κάνουν όλο αυτό το show. Αν το έκαναν για πολιτικούς λόγους κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, θα έπρεπε ήδη να έχουμε μάθει την αλήθεια. Άλλωστε πολύ μεγαλύτερα και καλλίτερα φυλαγμένα μυστικά έχουν βγει στη φόρα.
Όσο για το ότι παραποιούνται οι φωτογραφίες των δορυφόρων. Μπορεί αλλά και πάλι από όσα γνωρίζω, θεωρείται ότι μία από τις εισόδους σε αυτή τη κούφια γή είναι από τον Βόρειο Πόλο. Μα ο Βόρειος Πόλος δεν είναι ήπειρος αλλά πάγος πάνω από τον αρκτικό ωκεανό.
Στην επιστήμη υπάρχει το λεγόμενο ξίφος το Okam. Αυτό το πραγματάκι λέει ότι όταν έχουμε δύο ή περισσότερες εξηγήσεις/θεωρίες για το ίδιο φαινόμενο επιλέγουμε πάντα την απλούστερη γιατί είναι και η σωστή.
Το μυστήριο της κούφιας γης μου φαίνεται πολύ "κουφό".
Σίγουρα υπάρχουν τεράστια κενά στο φλοιό της γης, που θα ομοιάζουν με σπηλιές τεραστίων μεγεθών. Αλλά ολόκληρη κούφια γη.....

Φιλικά
Tomcat

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cinderella
Μέλος 1ης Βαθμίδας


96 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2002, 14:59:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cinderella  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητε tomcat,
λες οτι θα ειχαμε μαθει την αληθεια ως τωρα...
εγω προσωπικα πιστευω οτι τη μαθαμε την αληθεια οντως.
Υπαρχουν αρθα που υποστηριζουν τις αποψεις τους, και οντως μας δειχνουν οτι ο φωτισμος που επρεπε να υπαρχει καπου η..η σκια που δεν επρεπε να υπαρχει καπου αλλου στις φωτογραφιες...δειχνει οτι οχι μονο
εχουν σκηνοθετησει τις φωτογραφιες αλλα και με ψευτικο φωτισμο χωρις να εχουν υπολογισει τουλαχιστον που επρεπε να υπαρχει σκια και που οχι

Φιλικα
Cinderella


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cinderella
Μέλος 1ης Βαθμίδας


96 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2002, 15:02:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους cinderella  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cinderella  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητε tomcat,
και μια απορια μου...γιατι αραγε να εχουν απαγορεψει την εισοδο στο Βορειο πολο?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Cyprus
156 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/10/2002, 14:56:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην Κούφια Γη είναι βυθισμένη η Αρχέγονη Πολιτεία της ΜΟΥ. Έχει απαγορευθή η είσοδος στον Βόρειο Πόλο διότι κάνει συνειδητά πειράματα η Ν.Α.Σ.Α του ΠΕΡΟΥ. Γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας κρυμμένος πολιτισμός όμως δεν γνωρίζουν ότι είναι η Πολιτεία της Μου. ΙΩΑΝΝΑ

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/10/2002, 14:28:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
FILOI MOU KAI PALI GEIA SAS.

PRHN APO MERIKA XRONIA (DEN XERW EAN TO THYMOSASTE) EIXE PAEI MIA OMADA ELLHNWN GIA EXEREYNISH STON BOREIO POLO.

TO EIXE GRAPSEI KAI TO TRITO MATI H TO ANEGIGHTO.

OTAN EILTHAN MILISAN GIA KAPIES ALLAGES STON KAIRO EKEI GINOTAN PIO ZESTOS KAI EIDAN KAI IXNI APO ALEPOU.
PRAGMA POU EDWSE TROFH GIA SYZHTHSEIS.

META APO LIGO KAIRO STAMATISAN NA MILANE LES KAI EIXE PESEI
KAPIO SHMA GIA NA SIWPISOUN.... H TA KANALIA KAI OI EKDWTES DEN THELISAN NA DWSOUN PERISOTERH DIMOSIOTHTA.

EYXARISTW

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oculatis Abis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2002, 23:13:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oculatis Abis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αγαπητή Cinderella.

Ποιός έχει αποδείξει ότι η προσεληνώσεις ήταν ....φάβα????

Έσω διαβάσει διάφορα άρθρα που κάποιοι ευφάνταστοι έβρισκαν λεπτομέρειες που δεν συμφωνούσαν, αλλά τελικά υπηρχε ΠΑΝΤΑ η φυσιολογική απλή λογική εξήγηση.
Και στο κάτω κάτω γιατί να κάνουν όλο αυτό το show. Αν το έκαναν για πολιτικούς λόγους κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, θα έπρεπε ήδη να έχουμε μάθει την αλήθεια. Άλλωστε πολύ μεγαλύτερα και καλλίτερα φυλαγμένα μυστικά έχουν βγει στη φόρα.
Όσο για το ότι παραποιούνται οι φωτογραφίες των δορυφόρων. Μπορεί αλλά και πάλι από όσα γνωρίζω, θεωρείται ότι μία από τις εισόδους σε αυτή τη κούφια γή είναι από τον Βόρειο Πόλο. Μα ο Βόρειος Πόλος δεν είναι ήπειρος αλλά πάγος πάνω από τον αρκτικό ωκεανό.
Στην επιστήμη υπάρχει το λεγόμενο ξίφος το Okam. Αυτό το πραγματάκι λέει ότι όταν έχουμε δύο ή περισσότερες εξηγήσεις/θεωρίες για το ίδιο φαινόμενο επιλέγουμε πάντα την απλούστερη γιατί είναι και η σωστή.
Το μυστήριο της κούφιας γης μου φαίνεται πολύ "κουφό".
Σίγουρα υπάρχουν τεράστια κενά στο φλοιό της γης, που θα ομοιάζουν με σπηλιές τεραστίων μεγεθών. Αλλά ολόκληρη κούφια γη.....

Φιλικά
TomcatΦίλε tomcat σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο του Bill Kaysing: We never went to the moon. Επίσης δώσε σε μια μηχανή αναζήτησης το λήμμα "Moongate" και διάβασε τις σχετικές αναφορές στο θέμα. Πιστεύω ότι θα αλλάξεις γνώμη.

Τα περί κούφιας Γης είναι ενδιαφέροντα αλλά τι να πω, περιμένω νέα στοιχεία για να σχηματίσω γνώμη. Ένα ή δύο βιβλία δεν είναι αρκετά αν θέλουμε να γίνουμε opinion readers.

Sub rosaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

andreas aigio
Μέλος 1ης Βαθμίδας


99 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2002, 00:37:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους andreas aigio  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας κι από μένα παιδία .....
Προσπαθώ να ‘παρακολουθήσω’ όλα αυτά που γράφει ο καθένας εδώ (κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετος σε καμία μορφή αναζήτησης , δεν θα ήμουν εδώ άλλωστε )
Αλλά βρε φίλοι μου μήπως πολλά από αυτά , αλλά και γενικότερα όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς πάνω σε διάφορα θέματα μυστηρίου) είναι απλά ένα είδος ‘εμπορίου’ ?
Και για να γίνω ποιο σαφής . όλα αυτά τα περιοδικά (που και εγώ ο ίδιος διαβάζω) τα βιβλία , οι ιστοσελίδες , κτλ κτλ .. μήπως ? λέω μήπως εκμεταλλεύονται μερικοί την διψά που έχουν μερικοί άνθρωποι να μάθουν κάτι παραπάνω , από το « μαμ , πιπί , κακά και νάνι » ... γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω οτι όσο ανθεί η αναζήτηση από τους απλούς ανθρώπους , άλλο τόσο ανθεί και η ‘ύλη’ που ‘πλασάρετε’ .
Ποιο ‘ανοιχτό’ μυαλό δεν θα ήθελε να ‘δει’ οτι πράγματι υπάρχουν κι άλλοι πολιτισμοί , μέσα ΄η έξω από τη γη ? όχι όμως σων και καλά ότι πρέπει να υπάρχει , και πάρε πληροφορίες από εδώ , πάρε από εκεί και να βιβλία από δω να από κει !!! πιστέψτε με ! όλα τα βιβλία πάνω σ’αυτό το θέμα π.χ. λένε όλα τα ίδια ή αν όχι όλα το 90% …… αυτό βέβαια με λυπεί ιδιαίτερα , γιατί κι εγώ να μάθω θέλω , και όχι αυτά που μου έμαθαν στο σχολείο , όπως είπε ένας φίλος ………

Τέλος πάντων ... σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος σε όλα αυτά ... απλά έκανα κι εγώ μια τοποθέτηση , στην αντίπερα όχθη της ορθολογικής αναζήτησης σε κάθε θέμα πέρα του ‘λογικού’ .....
Σας ευχαριστώ ..... καλή δύναμη να έχουμε , να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε

Και μην ξεχνάτε !! είμαστε ακόμα pexanema
(στιγματοειδες ζωύφιο , μια ενδιάμεση βαθμίδα μεταξύ φυτού και ζώου)
:)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oculatis Abis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2002, 01:25:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oculatis Abis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Γεια σας κι από μένα παιδία .....
Προσπαθώ να ‘παρακολουθήσω’ όλα αυτά που γράφει ο καθένας εδώ (κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι αντίθετος σε καμία μορφή αναζήτησης , δεν θα ήμουν εδώ άλλωστε )
Αλλά βρε φίλοι μου μήπως πολλά από αυτά , αλλά και γενικότερα όλα αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς πάνω σε διάφορα θέματα μυστηρίου) είναι απλά ένα είδος ‘εμπορίου’ ?
Και για να γίνω ποιο σαφής . όλα αυτά τα περιοδικά (που και εγώ ο ίδιος διαβάζω) τα βιβλία , οι ιστοσελίδες , κτλ κτλ .. μήπως ? λέω μήπως εκμεταλλεύονται μερικοί την διψά που έχουν μερικοί άνθρωποι να μάθουν κάτι παραπάνω , από το « μαμ , πιπί , κακά και νάνι » ... γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπω οτι όσο ανθεί η αναζήτηση από τους απλούς ανθρώπους , άλλο τόσο ανθεί και η ‘ύλη’ που ‘πλασάρετε’ .
Ποιο ‘ανοιχτό’ μυαλό δεν θα ήθελε να ‘δει’ οτι πράγματι υπάρχουν κι άλλοι πολιτισμοί , μέσα ΄η έξω από τη γη ? όχι όμως σων και καλά ότι πρέπει να υπάρχει , και πάρε πληροφορίες από εδώ , πάρε από εκεί και να βιβλία από δω να από κει !!! πιστέψτε με ! όλα τα βιβλία πάνω σ’αυτό το θέμα π.χ. λένε όλα τα ίδια ή αν όχι όλα το 90% …… αυτό βέβαια με λυπεί ιδιαίτερα , γιατί κι εγώ να μάθω θέλω , και όχι αυτά που μου έμαθαν στο σχολείο , όπως είπε ένας φίλος ………

Τέλος πάντων ... σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίθετος σε όλα αυτά ... απλά έκανα κι εγώ μια τοποθέτηση , στην αντίπερα όχθη της ορθολογικής αναζήτησης σε κάθε θέμα πέρα του ‘λογικού’ .....
Σας ευχαριστώ ..... καλή δύναμη να έχουμε , να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε

Και μην ξεχνάτε !! είμαστε ακόμα pexanema
(στιγματοειδες ζωύφιο , μια ενδιάμεση βαθμίδα μεταξύ φυτού και ζώου)
:)Φίλε Ανδρέα καλωσήλθες στο forum. Εν συντομία έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Σίγουρα κανείς δεν δέχεται τα πάντα ως αληθινά, απλά προσπαθεί να περάσει την κάθε ερμηνία για ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από το δικό του πρίσμα αντίληψης. Αν θέλουμε να γίνουμε μέλη της εσωτερικής αναζήτησης πρέπει να γίνουμε αρκετά δεκτικοί (έτσι ώστε να διευρύνουμε το φάσμα των θεμάτων που πιθανόν να μας ενδιαφέρουν), αλλά από την άλλη να είμαστε συγκρατημένοι και να μην πιστεύουμε τα πάντα. Κάθε νέα έρευνα, κάθε νέο στοιχείο φέρνει τον ενθουσιασμό, αλλά και τον αποπροσανατολισμό.

Μην ξεχνάς ότι πρέπει πάντα να διαβάζεις ανάμεσα από τις λέξεις και να μαθαίνεις να αναγνωρίζεις τα "περιτυλίγματα" των πληροφοριών. Αν θέλεις να ξέρεις, ύστερα από 14 συνεχή χρόνια έρευνας πάνω σε διάφορα θέματα, κατέληξα στο ότι το θέμα της εξωγήινης νοημοσύνης θα μετατραπεί τελικά σε εξ' αποκαλύψεως αλήθεια. Δηλαδή όσο και να το σκαλίζουμε άκρη δεν βγαίνει. Έτσι θα περιμένουμε έστω με την όποια προετοιμασία την έλευση-επαφή ή μη εξωγληινων όντων. Έχω αποδεχθεί την ύπαρξή τους, περιμένω όμως την αποκάλυψή τους.

Τα 8 στα 10 βιβλία σε αποπροσανατολίζουν. Δες το όμως θετικά: μήπως τελικά σου δείχνουν τι να μην πιστεύεις; = που πρέπει να ψάξεις; Μπερδεύτηκες; οκ Βγαίνει ένα βιβλίο που μιλά για την Μεγάλη Πυραμίδα και αναφέρει πως την έχτισαν εξωγήινοι. Εσύ λες: "αυτά είναι παράλογα πράγματα". Μην ψάχνεις όμως ποιός έχτισε τη Μεγάλη Πυραμίδα, μη προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν την έχτισαν εξωγήινοι, ασχολήσου με το αν υπάρχουν εξωγήινοι (did you get the message?

Sub rosaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

andreas aigio
Μέλος 1ης Βαθμίδας


99 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2002, 01:25:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους andreas aigio  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Oculatis Abis …

Σαφώς και συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα σου !!!
Ήταν απλά μια ¨άκομψη¨ ίσως τοποθέτηση για το θέμα τον βιβλίων .. κλπ.
Πάντως τα ίδια λέμε
Κι εγώ ψάχνω πολλά χρόνια το θέμα τον α.τ.ι.α (προτιμώ τον ελληνικό όρο) και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο …….

Τέλος πάντων , αρκετά ¨ευλογήσαμε τα γένια μας ¨
Θα έχουμε στο μέλλον αρκετά θέματα να ασχοληθούμε και να σχολιάσουμε …….. όρεξη να υπάρχει …
(σ’ ευχαριστώ για την απάντηση)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

spy
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/11/2002, 12:54:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους spy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί συνταξιδιώτες,
ο κύριος Ι.Γιαννόπουλος έχει γράψει ένα βιβλίο "μυστική Αθήνα και Αττική", στο οποίο μιλάει για στοές οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και εκτείνονται ως τα προάστια. Γνωρίζω οτι αυτό το θέμα συνδέεται άμεσα με τα περι κούφιας-κοίλης γης. Θα ήθελα να γράψει κάποιος αν γνωρίζει κάποια είσοδο που να είναι προσπελάσιμη προς αυτές τις στοές. Επίσης αν γνωρίζει κάποιος να μου στείλει την δίεύθυνση μιας ομάδα που νομίζω οτι έχει μέλη γραμμένα στο esoterica, η οποία ασχολείται με τέτοιου είδους αναζητήσεις.
Ευχαριστω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangewonderer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


133 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2002, 03:34:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangewonderer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Πολλες ειναι και οι αναφορες στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια για τον Κατω κοσμο.Οι επιστημονες επισης πιστευουν στην υπαρξη ενος κεντρικου ηλιου ο οποιος φωτιζει τον ανεπτυγμενο αυτο πολιτισμο που βρισκεται κατω απο τη γη. Ο συγγραφεας Εντουαρντ Λυττον σε ενα απο τα εργα του μιλησε για τους κατοικους της κουφιας γης τους Βριλ-Για οι οποιοι κατειχαν μια δυναμη την Βριλ μεσω της οποιας μπορουσαν να κανουν τα παντα.Οι Βριλ ηταν σαν τους αγγελους ενω οι Δερος που κατοικουσαν και αυτοι κατω απο τη γη ηταν τερατα.Στον Ελλαδικο χωρο πολλες ειναι οι περιοχες που εχουν σχεση με αυτες τις φυλες. Πολλα εχουμε ακουσει για το βουνο της Πεντελης φωτα την νυχτα, περιεργες μορφες,περιεργοι ηχοι που ερχονται απο το βουνο,πριν ονομαστει Πεντελη το βουνο ονομαζοταν βριλισιον ορος. Πιστευεται πως υπαρχουν πολλοι εισοδοι απο την Ελλαδα στην κουφια γη, οπως γνωριζουμε οι εκκλησιες και καστρα χτιζονταν πανω σε αρχαιους ναους αυτο που δεν γνωριζουμε ειναι οτι οι αρχαιοι εχτιζαν τα ιερα τους πανω σε τετοια σπηλαια.Ενα μεγαλο συστημα στοων αποτελει η Υπερβορεια οδος.

Κατα τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο ο Χιτλερ ως υποστηρικτης καθε ανεξηγητης ιδεολογιας ιδρυσε μια ομαδα ειδικων η αποστολη της οποιας ηταν η προσπαθεια να βρουν ιχνη ενος ανωτερου πολιτισμου που βρισκοταν κατω απο την γη κανοντας ανασκαφες σε διαφορα σημεια του κοσμου ελπιζωντας ετσι ο Χιτλερ οτι θα μπορουσε να παει στα χερια του την δυναμη Βριλ καθως και να χρησιμοποιησει καταλληλα το υπογειο συστημα διαδρομων. Οπως εχει γινει γνωστο ο Τεσλα ειχε φτιαξει μηχανη συλλογης αυτης της ενεργειας η οποια μπορουσε να παραγει ηλεκτρισμο αλλα επειδη αυτη η συσκευη θα εθιγε τα μεγαλα οικονομικα συμφεροντα η κατασκευη αυτη χαθηκε μετα τον ανεξηγητο θανατο του.O Ραιχ μεγαλος ερευνητης πιστευε πως το καλυτερο σχημα για την συγκεντρωση της Βριλ ηταν το πυραμιδικο.Μηπως ετσι εξηγουνται οι δυναμεις που κρυβουν οι Πυραμιδες.

Μια εκπληκτική φωτογραφία , τραβηγμένη από τον δορυφόρο ESSA 7 στις 23/11/68, απεικονίζει την υποτιθέμενη τρύπα-είσοδο του πλανήτη μας, από το κέντρο του Βορείου Πόλου προς το εσωτερικό της Γης. Όταν την δημοσίευσαν,ο κόσμος κυριολεκτικά τα έχασε. Οι ειδικοί, παρόλο που εξέτασαν προσεχτικά την φωτογραφία, δεν μπόρεσαν τελικά να πουν αν πρόκειται για τεχνικό λάθος ή έστω ότι είναι πλαστή κι επίσης ότι οι πιθανότητες κάτι τέτοιο να ισχύει είναι λίγες αλλά υπαρκτές!Σήμερα όλη η περιοχή έχει στρατικοποιηθεί από Αμερικανικές δυνάμεις και απαγορεύεται αυστηρά η διέλευση πλοίων και αεροπλάνων πάνω απ’τον Πόλο, χωρίς ειδική άδεια! Ακόμη λέγεται ότι η , θρυλική πλέον, Ομάδα Ε ετοιμάζει ειδικές αποστολές με Έλληνες αεροπόρους , ώστε να ελέγξουν στη πράξη τη θεωρία της κούφιας Γης,δηλαδή να εισχωρήσουν με αεροπλάνα από τη τρύπα, στο εσωτερικό της Γης!!!Μήπως πράγματι υπάρχει κάτι στην Ανταρκτική που πρέπει να παραμείνει άκρος απόρρητο; Πιστεύω πως το Αμερικανικό Πεντάγωνο δεν θα έμπαινε σε τόσο κόπο για μερικά εκατομμύρια τόνων πάγου…

Λυκαβηττός, Γαλάτσι, Κέντρο, Ακρόπολη, Αρδηττός, Καισαριανή και Πεντέλη, είναι μερικά μόνο σημεία που δείχνει να ισχύει η θεωρία της Κούφιας Γης. Δυστυχώς, πολλές εισόδους έχουν κλείσει με βαριές πόρτες ενώ άλλες τις έχουν «πλακώσει» με τόνους τσιμέντο.


strangewonderer

«Είναι ο φίλος σου, ο σύντροφός σου, ο προστάτης σου,
το σκυλί σου. Είσαι η ζωή του, η αγάπη του, ο αρχηγός του.
Θα είναι δικός σου, πιστός και αληθινός, μέχρι τον τελευταίο κτύπο της καρδιάς του.
Οφείλεις να είσαι άξιος τέτοιας αφοσίωσης».
Κικέρων


Edited by - strangewonderer on 13/11/2002 03:55:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

REDJUPITER
Νέο Μέλος

Greece
30 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2002, 14:34:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους REDJUPITER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGEWONDERER,
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ" ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ Η' ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ scarbaf@hotmail.com.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

strangewonderer
Μέλος 1ης Βαθμίδας


133 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2002, 03:37:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangewonderer  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGEWONDERER,
"ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕΡΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΣΤΟΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ" ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ Η' ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ FORUM ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ scarbaf@hotmail.com.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!"

ΑΓΑΠΗΤΕ REDJUPITER,

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ . ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ !!! ΚΑΠΟΥ , ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

REDJUPITER
Νέο Μέλος

Greece
30 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/11/2002, 13:20:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους REDJUPITER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
WELCOME TO THE CLUB,ΦΙΛΤΑΤΕ STRANGEWONDERER.ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kika
Νέο Μέλος

Greece
14 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2002, 23:56:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kika  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kika  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα.Για όσους ενδιαφέρονται για την κούφια γή, μπορεί να βρουν την παρακάτω ανακοίνωση ελκυστική. Πιστεύω ότι η ομιλία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα & δεν την χάνω με τίποτα! ΕΣΕΙΣ;
Την Δευτέρα 16/12 6.30 η ώρα στο Κέντρο «ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ» (Γρηγορίου Λαμπράκη 257, Κορυδαλλός) θα μιλήσει ο συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Γιαννόπουλος (Κοίλη Γη, Μυστική Αθήνα & Αττική, Μυστική Ακρόπολις). Τα θέματα της συζήτησης θα καλύψουν περίπου τα θέματα των προαναφερόμενων βιβλίων του συγγραφέα για την κοίλη γη. Για περισσότερες λεπτομέρειες το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2104962900. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την διάλεξη, η είσοδος είναι ελεύθερη (μπορείτε να πάτε με το Α17 λεωφορείο από την Ζήνωνος, για όσους από σας δεν διαθέτετε αυτοκίνητο).

Ελπίζω να τα πούμε εκεί! Καλό σας βράδυ

Always listen to your inner childΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kouman
Νέο Μέλος

Greece
27 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2002, 00:42:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kouman  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
διαφωνω πληρως με το θεμα της κουφιας γης.
καταρχην ο φλοιος της γης εχει παχος απο 10-17χμ.
πως ειναι δυνατον να ζουν οντα σε τοσο μικρο σχετικα βαθος ποσο μαλον σε μεγαλιτερο αφου για την υπαρξη της ζωης εφθυνεται το φως του ηλιου?και αφτο η θεωρια δηλαδη οτι η γη ειναι κουφια δεν εφσταθει διοτι η ισοροπια του πλανητη μας στηριζεται στην ασταθεια του πηρυνα της γης.και εξαλου η θερμοκρασια μεγαλονει κατα ενα βαθμο κελσιου καθε ενα μετρο προς το κεντρο της γης γιαφτο ας σοβαρεφτουμε λιγο ειναι η προσοπηκη μου γνωμη

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

demosthenis
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
97 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2002, 00:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους demosthenis  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος demosthenis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Γειά σας φίλοι.

Όλοι αυτοί που βγάζουν βιβλία για την κούφια γη, μάλλον δεν έχουν δει εικόνες απο δορυφόρους.
Κούφιοι είναι μόνο οι λουκουμάδες.

παρε πιρουνι τοτε και μη χασομερης καθολου ...D.Β15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy