ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΣΥΜΠΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2002, 18:01:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μα φίλε μου Πλωτίνε.... αυτό δεν είπα
Απλά δεν ανέφερα ότι είναι θεοσοφική διδασκαλία
Αλλά την ενέταξα στη μεγάλη ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και της έδωσα έτσι έναν πιό "αποδεκτό" τίτλο

Το βιβλίο που αναφέρεις δεν το έχω υπόψιν μου, αλλά όποιος ενδιαφέρεται για τη Σελήνη, μπορέι να ανατρέξει στο έργο της Μπλαβάτσκυ Μυστική Δοξασία. Εκέι αναφέρεται ΕΚΤΕΝΟΣ ολόκληρη η Θεοσοφική αντίληψη για το "μυστήριο της Σελήνης"...

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/04/2002, 12:33:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά θυμήθηκα κατι ενδιαfέρον σχετικά με τον Παρθενώνα.
Αν παρατηρήσετε τον ίδιο τον Παρθενώνα και τη γύρω περιοχή σε αρκετά μεγάλη ακτίνα,θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν περιττώματα πτηνών.Κάτι που είναι τελείως ΑΦΥΣΙΚΟ αφού είναι εκτεθειμένος στον αέρα και αρκετά ψηλά.Άκουσα ότι το πεντελικό μάρμαρο έχει ιδιαίτερες μαγνητικές ιδιότητες και ο προσανατολισμός των κομματιών είναι τέτοιος ώστε να σχηματίζεται μια μαγνητική "ασπίδα" που αποπροσανατολίζει τα πουλιά και τα απωθεί...Ισχύει???????
Όσο για το βιβλίο του Μανιά που ανέφερε ο Κέλσος,το έχω και εγώ και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα...Σας χαιρετώ όλους,
Ο Σκοτεινός σας Άγγελος [;D]

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/04/2002, 13:01:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σκοτεινέ μας 'Αγγελε, καλημέρα...
Ειληκρινά δε γνωρίζω κάτι τέτοιο αν ισχύει...
Πολύ πιθανό όμως... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, με περισότερα στοιχεία, ας μας τα παραθέσει...

Κέλσος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/04/2002, 14:33:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα πουλιά τα κάνουν τα..."κακάκια" τους στα ιερά μάρμαρα του Παρθενώνα. Απλώς οι οδοκαθαριστές που καθαρίζουν την περιοχή έχουν πάρει εντολή να καθαρίζουν την περιοχή γιατί είναι πολύ τουριστική. Αυτά... τα λίγα "περιττωματάκια" που μένουν "εξαφανίζονται" από τα βήματα των περαστικών.

Αν αναρωτηθείτε που το ξέρω αυτό, θα σας πως ότι μου το είπε ένα... πουλάκι

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
selina
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/04/2002, 19:12:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους selina  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι,η θεωρία της ύπαρξης των εξωγήινων είναι συναρπαστική και "εξηγεί" πολλά αναπάντητα ερωτήματα ειδικά στα αρχαία γραπτά κείμενα ή στις προφορικές παραδόσεις και στους μύθους,αλλά αυτή η συχνή επικοινωνία (ΑΤΙΑ,εμφανίσεις, στενές επαφές,απαγωγές κ.λ.π.)με κάνει να προβληματίζομαι έντονα.Ισως η θεωρία της επίσκεψης των εξωγήινων κάποτε μέσα στα ιστορικά χρόνια να είναι σωστή και να βοήθησαν ουσιαστικά στην ανθρώπινη εξέλιξη αλλά οι τόσο συχνές επισκέψεις..... Τι να πώ! Παρ'όλα αύτά με συναρπάζουν οι διάφορες θεωρίες και ερμηνείες των κειμένων και τις παρακολουθώ εντατικά.Θέλω κάποιος που να ξέρει να μου περιγράψει την θεωρία της κούφιας γής.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2002, 18:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Την ευθυγράμμιση πλανητών με τη σελήνη την είδε κανείς; Φαίνεται πολύ καλά ακόμη και με γυμνό μάτι!
Όσο για το ερώτημα αν υπάρχει ζωή σε άλλο πλανήτη πέρα απ'το δικό μας, κάπου διάβασα ότι οι πιθανότητες είναι να υπάρχουν 15.000.000.000 πλανήτες με τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη ζωής.
Δεν ξέρω αν κάποιοι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη γη... μπορεί. Αλλά δεν υπάρχει και κάποια τρανή απόδειξη που να το επιβεβαιώνει αυτό.
Επιπλέον στο ηλιακό μας σύστημα δεν υπάρχει πλανήτης με νοήμοντα όντα. Που σημαίνει ότι αν όντως μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι, τότε αυτοί διάνυσαν μια απόσταση τουλάχιστον 40 ετών φωτός και σίγουρα είχαν πολύ πιο προχωρημένη τεχνολογία από μας.
Υπάρχουν πάρα πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί εκεί έξω, είμαι σίγουρος. Σιγά σιγά θα τους ανακαλύψουμε. Έχουμε άααπειρο χρόνο στη διάθεσή μας!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2002, 10:59:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...Ο μόνος άλλος πλανήτης εκτός απ'τη γη, στο ηλιακό μας σύστημα στον οποίο μπορεί να ζούσαν νοήμοντα όντα πριν μερικά εκατομύρια χρόνια είναι ο Άρης. Να δούμε τι θα αποκαλύψουν τα νέα land Rovers που θα σαρώσουν την επιφάνεια του!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2002, 11:05:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...χμμμ...τώρα που το σκέφτομαι, μήπως το πρόσωπο του Άρη και οι διάφορες "πυραμίδες" στην επιφάνεια του να έχουν κάποια σχέση με εμάς; Χμμμ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/05/2002, 22:17:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα παιδιά!!
Νομίζω ότι οι αποστολές στον Άρη έδειξαν ότι οι πυραμίδες καθώς και το περίφημο "πρόσωπο" ήταν οφθαλμαπάτες,ότι ήταν απλά βράχοι που έτυχε να φωτίζονται έτσι ώστε να φαίνονται σα πρόσωπο...
Αυτό είπαν...το αν το πιστέψετε ή όχι είναι δικό σας θέμα.Εγώ πάντως δεν το πιστεύω.Τίποτα δεν είναι τυχαίο-ίσως κάποιος να ΕΣΤΗΣΕ έτσι τις πέτρες...ποιός ξέρει???

Ο ΣΚοτεινός σας Άγγελος

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/05/2002, 19:40:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες του "προσώπου" του Αρη
Από το Viking (η παλιά) και 2 vesrions απο τις MOC (καινούργιες)

Δείτε την σύγκριση και σε μεγάλο μέγεθος
http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/4_6_face_release/compare.gif

Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα μάθουμε αρκετά πράγματα για την ύπαρξη ζωής (έστω και σε πρωταρχικά στάδια) μέσα στο πλανητικό μας σύστημα. Εκτός του Αρη, υποψήφια είναι μερικά φεγγάρια του Δία κυρίως...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/05/2002, 13:07:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πιθανό να υπάρχει κάποια πρωτόγονη μορφή ζωής στο δορυφόρο Ευρώπη. Έχει παρατηρηθεί ότι η παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης αλλάζει, ο πάγος λιώνει και δημιουργούνται ρωγμές. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στην τριβή που ασκεί ο Δίας στην Ευρώπη, ίσως ακόμη και σε πιθανή ηφαιστειακή δράση στο εσωτερικό της.
Αν αυτή η θεωρία είναι σωστή τότε αυξάνονται οι πιθανότητες κάτω από το παχύ στρώμα πάγου να υπάρχει νερό σε υγρή μορφή που είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη ζωής.
Πάντως και να μην υπάρχει ζωή, μόνο και μόνο η ύπαρξη του πάγου θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όταν θα έρθει η στιγμή να φτιάξουμε αποικίες εκεί!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΣΙΣΙΦΟΣ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
278 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2002, 19:09:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΣΙΣΙΦΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΧΑΝΕΣ ΣΥΜΠΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΟΙΜΟΝΤΑ ΟΝΤΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ
ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (ΑΝΩ ΘΡΟΣΚΩ= ΑΝΘΡΩΠΟΣ).ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΜΥΘΟΥΣ" ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΑΩΝ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΗΝΕΒΕΙ "ΨΗΛΑ".ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΘΕΟΓΟΝΙΕΣ ΓΙΑ (ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ).

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΩΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΒΡΕΙΚΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ADMINΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ermis
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/05/2002, 21:10:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ermis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όσο αναφορά την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες έχω να κάνω την εξής επισήμανση:ο κόσμος όπως εμείς οι άνθρωποι τον αντιλαμβανόμαστε ίσως να είναι ένα ελάχιστο δείγμα του "συνολικού κόσμου".Για να γίνω πιο κατανοητός να φέρω ένα παράδειγμα:αν μπορούσαμε να επικοινωνίσουμε μ'ένα μυρμήγκι πως θα μας περιέγραφε τον κόσμο;
Φανταστείτε λοιπόν αγαπημένοι μου φίλοι να ήμασταν εμείς τα μερμήγκια για κάποιο άλλο "εξελιγμένο" ον...τι θ'απαντούσαμε;
Ίσως να είναι λίγο ακραίος μπορεί και άτυχος ο παραλληλισμός αλλά πρωσοπικά πιστεύω οτι υπάρχουν όντα πιο εξελιγμένα απο μας τους απλούς ανθρώπους...
Μ'αυτή τη σκέψη λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα οτι ισως υπάρχουν "εξωγήινοι" αναμεσά μας που εμείς πολύ απλά δε μπορούμε ή δεν εχουμέ την ικανότητα να αντιληφθούμε....
Θα 'θελα ν'ακούσω την γνώμη σας...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2002, 09:50:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ τους παλιούς και τους νέους φίλους του Forum.

Αυτό το topic είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί αντικατοπτρίζει συχνά την μεροληπτική άποψη που έχουμε εμείς οι άνθρωποι ως προς το θέμα των ζωντανών όντων και των υπάρξεων.

Πολύ σωστά το μέλος "Ερμής" μας δίνει ένα παράδειγμα που δείχνει πόσο μεροληπτικοί είμαστε.

Αυτό όμως που θέλω να σκεφτούμε είναι γιατί υποβιβάζουμε τόσο πολύ το θέμα της ζωής και της ύπαρξης. Για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ειδικότερα τους Πυθαγορικούς και τους Πλατωνικούς, όλος ο κόσμος είναι γεμάτος ένζωες οντότητες. Οι αριθμοί είναι όντα, οι ιδέες είναι όντα, οι νόμοι είναι όντα, οι σκέψεις μας είναι όντα, οι πλανήτες είναί όντα κοκ. Ας μην κάνουμε το λάθος και αναζητούμε την εξωγήινη ζωή μόνο σε ανθρωποειδείς υπάρξεις.

Κατά κάποιο τρόπο, ο ίδιος ο Πλάτωνας λέει ότι τις ψυχές των ανθρώπων τις έσπειρε ο Δημιουργός σε πολλά άστρα και εκεί είχαν την πρώτη τους γέννηση και ότι μετά την εκπλήρωση της αποστολής τους στην Γη, θα ξαναγυρίσουν στα οικεία τους άστρα. Άρα αν δεχτούμε τον Πλάτωνα κυριολεκτικά(κάτι που δείχνει αφέλεια)... όλοι είμαστε εξωγήινοι. Και το ερώτημα θα αντιστρεφόταν. Υπάρχουν γήινοι στην Γη;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2002, 13:22:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε thothείτε ισχύει η τελευταία θεωρία των αστρονόμων "ότι η ζωή προήλθε από το διάστημα" (μέσω των μετεωρητών) είτε αναπτύχθηκε αυτόνομα πάνω στην γη, είμαστε μέρος των άστρων...
Ο ermisκάνει μια πολύ σωστή παρατήρηση. Η ζωή μπορεί να έχει διαφορετικές μορφές στο σύμπαν (για να μην μιλήσουμε και για άλλα σύμπαντα ή για άλλες διαστάσεις). Δείτε μόνο την ποικιλία ζωής πάνω στην Γη και φανταστείτε την ποικιλία που πρέπει να υπάρχει στο σύμπαν.

Το θέμα είναι ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Και ξεκινάμε με την έρευνα ζωής όπως την αντιλαμβανόμαστε και εν μέρει την κατανοούμε.
Στην αρχή λέγαμε ότι η Γη αποτελεί εξαίρεση και η ζωή πάνω της ακόμα μεγαλύτερη, αλλά τώρα βλέπουμε (ή υποψιαζόμαστε) ότι υπάρχουν αρκετοί πλανήτες σαν τον δικό μας που μπορεί να κουβαλούν ζωή παρόμοια με την δική μας. Οπότε εκεί επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας.
Και ψάχνουμε για ανθρωποειδή, επειδή (σωστά ή λάθος) θεωρούμε ότι αυτό το είδος (από την προσωπική μας εμπειρία) είναι αρκετά εξελιγμένο ώστε να έχει δυνατότητες να φτιάξει τεχνολογικό πολιτισμό, να ταξιδέψει στο διάστημα και να επικοινωνήσει με άλλους πολιτισμούς.
Ισως και οι εξωγήϊνοι, να ερευνούν με την ίδια λογική. Οπότε η πιό πιθανή επαφή μας με εξωγήϊνους να γίνει με ανάλογα "ανθρωποειδή".
Αν υπάρχει ζωή την οποία δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε, να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας της, είναι μάλλον δώρο άδωρο για μας. Μπορεί να ζουν ανάμεσα μας άλλα όντα, ή να μας επισκέπτονται αλλά αν δεν μπορούμε να τα αντιληφθούμε με οποιονδήποτε τρόπο, είναι σαν να μην υπάρχουν για μας. Εξ άλλου μπορεί και αυτά να μην μας αντιλαμβάνονται...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2002, 16:29:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Ostria.

Ο σκοπός του μηνύματος μου δεν ήταν να "αποκαρδιώσω" αυτούς που ψάχνουν νοήμονα ζωή με την μορφή των "ανθρωποειδών". Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει αυτού του είδους η ζωή γιατί το σύμπαν λειτουργεί με τον νόμο της Θείας Οικονομίας (εδώ και αν ισχύει η...παγκοσμιοποίηση) και δημιουργεί μορφές κάτω από κοινούς νόμους φυσικούς, βιολογικούς και ψυχολογικούς.

Αυτό που θέλησα να προσθέσω είναι η επισήμανση του γεγονότος ότι οριοθετούμε σχεδόν πάντοτε την ζωή κάτω από ανθρωπομορφικούς σχεδιασμούς.

Δεν συμφωνώ μαζί σου στο ότι λες:

quote:
Αν υπάρχει ζωή την οποία δεν μπορούμε να ανιχνεύσουμε, να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε τον τρόπο λειτουργίας της, είναι μάλλον δώρο άδωρο για μας.

Πριν ανιχνεύσουμε, πριν αντιληφθούμε και πριν κατανοήσουμε τον τρόπο της λειτουργίας των μικροβίων, οι άνθρωποι πεθαίναν από μολύνσεις και από αρρώστιες που προκαλούνταν από αυτά. Αλλά εγώ δεν θα μείνω σε αυτό το επίπεδο κατανόησης. Άλλο πράγμα ήθελα να δηλώσω.

Η δική μου γνώμη είναι ότι εμείς βάζουμε πολλές φορές παρωπίδες στα μάτια μας και θέτουμε τους ορισμούς και τα νοητικά μας περιεχόμενα και έτσι οδηγούμε τον εαυτό μας στην άγνοια βασικών νόμων και γεγονότων.

Αν υπάρχει ζωή στις ιδέες, στα ιδανικά και στις αξίες, στις πνευματικές ακτίνες, αν "ενσαρκώνονται" και "πεθαίνουν" μέσα από κύκλους βιορυθμικούς, τότε μας επηρεάζουν στο μέγιστο βαθμό σαν άτομα και σαν ανθρωπότητα. Η γνώση αυτών των νόμων μπορεί να μας κάνει να γνωρίσουμε αυτές τις "ζωές" καλύτερα και να "κοινωνήσουμε" με αυτές και να κερδίσουμε από αυτήν την σχέση. Αυτό ήταν το βαθύ νόημα της εσωτερικής φιλοσοφίας και της νεοπλατωνικής θεουργίας.

Αυτό ήταν και το νόημα της παρέμβασής μου, να επεκτείνω, όχι να καταστρέψω. Να προβληματίσω, όχι να δώσω πρόβλημα.

Συνεχίστε την καλή σας συζήτηση (και αναζήτηση) και αφήστε με εμένα. Δεν χρειάζεται να με καταλάβετε και να με πάρετε και πολύ σοβαρά.
Πείτε, βρε αδελφέ, ότι είμαι... εξωγήινος.

Ειρήνη σε όλους.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2002, 17:12:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι για να μπορέσει να αναπτυχθεί ζωή πάνω σε κάποιο πλανήτη, αυτός πρέπει να έχει περίπου την ίδια μάζα με τη γη, περίπου την ίδια απόσταση από τον ήλιο του κλπ...
Εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να βρίσκεται κάποιος άλλος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα μεγαλύτερος ή μικρότερος απ'τη γη, πιο κοντά στον ήλιο και να τηρούσε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη ζωής. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο: η πυκνότητα της ατμόσφαιρας του πλανήτη, η ταχύτητα περιστροφής γύρω από τον εαυτό του, η εσωτερική δραστηριότητα του κοκ...
Συμφωνώ και με τον φίλο Thoth ότι δεν πρέπει να αγνοούμε ούτε και το πιο μικρό σωματίδιο που υπάρχει στο χώρο. Διάβασα σε ένα άρθρο το εξής: "Για ένα πέταλο χάθηκε το άλογο, για το άλογο ο αναβάτης, για τον αναβάτη η μάχη, για τη μάχη ο πόλεμος και ούτω καθ’ εξής (η χώρα, η αυτοκρατορία)".
Μπορεί κάτι που μας φαίνεται εντελώς ασήμαντο, να παίζει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον (έστω και μακρινό!).
Σκεφθείτε μόνο πόσο πολύ θα διαταρασσόταν η τροφική αλυσίδα αν καταφέρναμε να εξολοθρεύσουμε όλα αυτά τα "ενοχλητικά" έντομα πάνω στη γη (κουνούπια, σκνίπες, μύγες κλπ)...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CONDOR
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2002, 14:46:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CONDOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ,
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?...ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΑΝΤΕΨΕ....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2002, 23:42:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε παλιούς γνώριμους συν-γραφείς και νέα μέλη της διαδικτυακής συντροφιάς μας!!

Έχουν ειπωθεί τόσα (και ωραία) που δεν ξέρω από πού να αρχίσω...

Να πω μόνο ότι ΝΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ότι υπάρχει ζωή εκεί έξω,ΔΕΝ το ΓΝΩΡΙΖΩ,απλά το ΠΙΣΤΕΥΩ.Πέρα από τις καθαρά άκαμπτες απόψεις περί στατιστικής κλπ, έχω βιώσει ότι υπάρχει ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ στο ΣΥΝ-ΠΑΝ και για να έχεις ισορροπία οπουδήποτε,χρειάζονται τουλάχιστον 2 κομμάτια για να ισορροπήσουν...Η διττότητα της φύσης είναι καταπληκτική...Άρα όχι,δεν είμαστε μόνοι.

Απλά έχουμε υπερτιμήσει την "αξία" μας σαν ανθρώπινο γένος και νομίζουμε ότι είμαστε τέλειοι,μοναδικοί,εκλεκτοί....Είμαστε πολύ μικροί και η μόνη πιθανότητα να ...μεγαλώσουμε είναι να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ότι είμαστε μικροί.Και αυτό ίσως γίνει με την εύρεση εξω-γήινης ζωής.
Θα είναι βέβαια ισχυρό σοκ για ορισμένους αλλά τί να κάνουμε...

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.Σας χαιρετώ όλους!!

Ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ermis
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2002, 17:05:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ermis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε CONDOR μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
Πάντως συμφωνώ κι εγώ με τον σκοτεινό άγγελο οτι για να αντιληφθούμε την εξωγήινη ζωή πρέπει να ψάξουμε "μέσα μας" πιο πολύ απ'όσο ψάχνουμε με τα σημερινά πολυδάπανα προγράμματα της NASA προς τα "έξω".Πιστεύω ότι ο άνθρωπος κρύβει μέσα του δυνάμεις που αν μας δινόταν η ευκαιρία απ'τα εκάστοτε συστήματα εξουσίας να καλλιεργήσουμε ίσως να καταφέρναμε να επικοινωνίσουμε με άλλα όντα μόνο με το μυαλό!!(νούς)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2002, 22:47:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάντως να πω και κάτι που ίσως παρεξηγηθεί.Μια ερώτηση που μου "ήρθε" έτσι αυθόρμητα.
Γιατί ντε και καλά να βρούμε εξωγήινους και να επικοινωνήσουμε μαζί τους??? Αυτοί θέλουν? Τόσο μόνοι αισθανόμαστε πια ?? Πάντως η διαδικτυακή αυτή συντροφιά μου κρατά καλή παρέα,δεν έχω παράπονο!!!!

Εμένα μου αρκεί να το ΠΙΣΤΕΥΩ.Αν τύχει και τους βρούμε ακόμα καλύτερα. Αν όχι,δεν θα με πειράξει καθόλου.

Μην πυροβολήσετε...τον Σκοτεινό Άγγελο!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ermis
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 12:26:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ermis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δηλαδή αν σου δινόταν η ευκαιρία να επικοινωνίσεις με εξωγήινους τί θα έκανες σκοτεινέ άγγελε;Την σκέφτηκα την ερώτησή σου κι αναρωτήθηκα και γω.Αν έχεις δει την ταινία Η Επαφή σίγουρα θα καταλάβεις τι εννοώ.
Εμένα όμως μου ήρθε μια άλλη ερώτηση έτσι αυθόρμητα,από πού πηγάζει άραγε αυτή η περιέργια(σε όσους την διαθέτουν)να επικοινωνίσουμε με κάτι τόσο διαφορετικό από έμας;
Μήπως υπάρχουν μνήμες βαθιά ριζωμένες μέσα μας από προηγούμενες επαφές;Η τελικά είμαστε τοοοόσο περίεργοι;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 12:32:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους!!!!!
Φίλε μου Ερμή,δεν είπα ότι δεν θα επικοινωνούσα μαζί τους αν μου δινόταν η ευκαιρία,αλλά επειδή ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρκούμαι σε αυτό.
Η επικοινωνία θα ήταν απλά μια έμπρακτη επιβεβαίωση.
Όσο για την ταινία "Επαφή" εγώ δεν το εισέπραξα ως πραγματική επαφή με εξωγήινα όντα αλλά μάλλον σα ταξίδι σε άλλη διάσταση...Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτή.
Ο Σκοτεινός Άγγελος!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ermis
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 13:28:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ermis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λες ότι η επικοινωνία μαζί τους θα ήταν απλά μια έμπρακτη επιβεβαίωση.
Εγώ πάντως και μόνο που το φαντάζομαι να γίνεται πράξη νιώθω ότι δεν θα είμαι ο ίδιος ποτέ ξανά!
Οσο για την ταινία ήθελα να πω για την αγωνία που έχουν κάποιοι άνθρωποι να επικοινωνίσουν με κάτι άλλο έξω απ'τον πλανήτη.
Η πρωταγωνίστρια περίμενε μια ζωη για ν'ακούσει ένα θόρυβο,ένα σήμα κάτι τέλος πάντων που και πάλι μπόρει να μην σήμαινε και τίποτα!
Δεν νομίζω να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι μόνο στις ταινίες,άρα...
Δεν σου κάνει εντύπωση αυτή η αγωνία;
Απο που να πηγάζει άραγε;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DRIFTER
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 14:38:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους DRIFTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι Ερμή και DarkAngel, η περιέργεια είναι στη φύση του ανθρώπου (όπως επίσης και σε άλλα όντα του πλανήτη μας που έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, κυρίως θηλαστικά). Εξ'αιτίας του πολύπλοκου εγκεφαλού του έχει την τάση να αναλύει τα πάντα τριγύρω του, να εξερευνεί και να θέλει να βρίσκει απαντήσεις στις απορίες του.
Οπότε DarkAngel, στην ερώτηση σου για το αν θα ήθελαν έξυπνα όντα από άλλους κόσμους να επικοινωνήσουν μαζί μας, η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Αλλά δεν σταματάει εκεί - όταν γίνει η πρώτη επαφή, θα δημιουργηθούν κι'άλλες απορίες. Δεν θα αρκεστεί ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη μόνο και μόνο στην επιβεβαίωση ύπαρξης άλλου κόσμου. Θα θέλουμε να μάθουμε (όπως και αυτοί) τα πάντα για τον πλανήτη τους, τις διάφορες μορφές ζωής, τον πολιτισμό τους... τις διάφορες κατηγορίες μουσικής τους, τις γλώσσες τους, σημαντικά πρόσωπα και γεγονότα στην ιστορία τους κλπ.
Δεν πρέπει να αγνοούμε πράγματα που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις μας. Σκεφτείτε ότι στο μέλλον θα υπάρχουν σχολές ξένων γλωσσών που θα διδάσκουν και γλώσσες άλλων κόσμων, σχολές εικαστικών τεχνών που θα καλύπτουν και σπουδαία έργα εξωγήινων καλλιτεχνών, αθλήματα που θα έχουμε υιοθετήσει από άλλους κόσμους κοκ.
Μπορεί βέβαια να πάρει από εκατοντάδες έως και πολλά εκατομύρια χρόνια αλλά όλα αυτά ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Λέμε για παγκοσμιοποίηση τώρα, για φανταστείτε όταν θα αρχίσουν να αναμιγνύονται πολιτισμοί από διαφορετικούς πλανήτες...
Όσο για την τηλεπαθητική δύναμη που αναφέρεις φίλε Ερμή, πιστεύεις ότι αυτή η επικοινωνία με εξωγήινους μέσω του νου θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη φυσική επαφή με άλλους κόσμους; Ο άνθρωπος δεν αρκέστηκε στο γεγονός ύπαρξης της Σελήνης - ήθελε να περπατήσει και στην επιφάνειά της...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2002, 20:43:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όπως είπε κάποιος που αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι ΄΄ Το βρίσκω απίθανο ο Θεός να έφτιαξε αυτό το τεράστιο περιβόλι που ονομάζουμε σύμπαν για να το αφήσει άδειο,χωρίς να το σπείρει."Πριν κάποιους αιώνες πιστεύαμε πως η γη είναι επίπεδη,ή πως ήταν το κέντρο του σύμπαντος.Αυτά που γνωρίζουμε σήμερα σε κάποιες άλλες εποχές (αν τα εξέφραζε κάποιος) οδηγούσαν στη χλεύη ή στην πυρά.
Πολλοί αρνούνται την ύπαρξη εξωγήινης ζωής,νοήμονος ή όχι.Αναρωτήθηκα πολλές φορές γιατί.Είναι άραγε ο φόβος για το άγνωστο και το τι θα φέρει μια πιθανή επαφή μαζί του; Είναι η εγωιστική απαίτηση να είμαστε οι μόνοι που μοιράζονται το δώο της ζωής,ή μήπως είναι κάποιος άλλος και ίσως αρχέγονος φόβος ή μνήμη που κουβαλάμε μέσα στα κύτταρά μας; Ότι κι αν είναι δεν με εκφράζει.Πραγματικά πιστεύω πως όχι μόνο υπάρχει ζωή πέρα από τα στενά όρια της γης,αλλά και πως πριν πολλούς αιώνες κάποιοι μας επισκέφτηκαν,μας βελτίωσαν ίσως σαν είδος και από τότε συνεχίζουν να μας παρακολουθούν.Πραγματικά περιμένω τη μέρα (ελπίζω να είμαι εδώ για να τη δω) που θα λάβει χώρα η ΕΠΑΦΗ μας με αυτούς.Θα μάθουμε πολλά,άλλα θα αλλάξουν και ίσως γίνουμε καλύτεροι.Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή γιατί όπως λέει και κάποιο φανταστικό, τηλεοπτικό πρόσωπο The truth is out there.......

HIGHLANDERΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2002, 08:24:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο άνθρωπος έχει την τάση να θεωρεί την Γη το κέντρο του κόσμου, θεωρώντας τον ευατό του σαν κάτι το ιδιαίτερο, μίας και τον συγκρίνει με τα υπόλοιπα όντα πάνω στα οποία έχει κυριαρχήσει . Όταν ο άνθρωπος όμως στρέψει το βλέμα του στον ουρανό συνειδητοπιοεί ότι η δική του παρουσία στο άπειρο σύμπαν είναι αμελητέα, νοιώθει δέος, και γίνεται πιο ταπεινός. Είναι δυνατόν το σύμπαν να φτιάχτηκε μόνο για τον άνθρωπο? Μια τέτοια ανθρωποκεντρική αντίληψη είναι παντελώς κοντόφθαλμη. Απο την άλλη η ανθρωπότητα έχει πολλές ομοιότητες με τους ιούς, έχει την τάση να εξαπλώνεται αλλά και να καταστρέφει..
Σίγουρα υπάρχουν εξω-γίηνοι, ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι , ας προσπαθήσουμε να μάθουμε τι είναι πραγματικά ο κόσμος που μας περιβάλει και ο χρόνος θα αποδείξει...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ermis
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/06/2002, 17:51:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ermis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Επειδή μιλάω υποθετικά και δεν ξέρω πως θα μπορούσε να είναι μια "τηλεπαθητική" ας πούμε επαφή δε ξέρω DRIFTER αν θ'αντικαθιστούσε την φυσική επαφή.Στο κάτω κάτω τι θα πει "φυσική";Τέλος πάντων.
Δεν νομίζω όμως οτι τα πράγματα θα είναι έτσι απλά όπως τα περιγράφεις.
Με σχολές και τέτοια...
Γιατί πιστεύω οτι δεν είναι τόσο απλή αυτή η επαφή(όπως όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο διαφορετικού φύλου),γί'αυτό μας έχουν πουλήσει το παραμύθι που λέει κι ο ΠΛΩΤΙΝΟΣ.
Γιατί τέτοιο παραμύθι;
Τί σκοπό έχει άραγε;
Μήπως θέλουν ν'αλλωτριόσουν την ανθρώπινη φύση ή μάλλον ν'αποκόψουν την ανθρώπινη φύση απο τα πιο ταπείνα συναισθήματά της;(ίσως η ταπεινότητα στον άνθρωπο ν'ανεβάζει το επίπεδο της συνείδησής του)
Μήπως θέλουν να μας κάνουν κατώτερα σαν όντα χωρίζοντας μας απ'την ενότητα του "όλου";(τονίζοντας τον εγωκεντρισμό μας)
Γιατί κρύβουν με τόση μαεστρία πραγματικά γεγονότα με τέτοιου είδους επαφές;(δημόσια κατακραυγή,παρουσιάζοντας αυτούς που τα περιγράφουν σαν απατεώνες και γραφικούς)
Ολες αυτά μου δημιουργούν πολλά και αλυσιδωτά ερωτήματα και δε θέλω να κάνω κι αλλά.Θα περιμένω πρώτα κάποιες απαντήσεις...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
536 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/06/2002, 21:42:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ,ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ,Η ΠΟΙΑ "ΜΟΡΦΗ" ΘΑ ΕΧΕΙ,ΜΑ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΕΣ".
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ,ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SITE.

THERE CAN BE ONLY ONE.......

HIGHLANDERΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Cronos
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Christmas Island
404 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2003, 20:22:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Cronos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξετρύπωσα αυτό το θέμα από το παρελθόν ψάχνοντας απλώς πληροφοτρίες για τους Πυθαγόρειους...
Δυστυχώς όμως φαίνεται πως η φθορά του Χρόνου(-Κρόνου) το αλλίωσε σε βαθμό νέκρωσης...

Φαίνεται γνωστά και μη μέλη του esoterica πέρασαν ωραίες στιγμές εδώ...

Ας το ξαναξυπνήσουμε λοιπόν...

Και είθε αυτή την φορά ο Χρόνος-Κρόνος να λειτουργήσει όπως στα μικρά παιδιά...Δημιουργώντας από το ελάχιστο κάτι θεϊκό...Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy