ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΟΝΕΙΡΑ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 2
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
zim
Νέο Μέλος


41 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2004, 09:39:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zim  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΕ ΑΛ.1970 ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ? ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ? ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΑΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2004, 20:23:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δε χρειάζεται να συμφωνείς ή να διαφωνείς,αυτή είναι η πραγματικότητα.Κατά τη γνώμη μου το θέμα έχει τεθεί σε λάθος βάση,χωρίς να θέλω να θίξω το συγγραφέα.Πρώτα πρέπει να βρούμε τι είναι Ο ΥΠΝΟΣ και ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.Προτού απαντήσετε σκεφτείτε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη πάνω σ'αυτό. Γιατί κοιμόμαστε λοιπόν?
Τα όνειρα έχονται μετά.Και συμφωνώ ότι συμβαίνουν σε μια άλλη χωροχρονική διάσταση η οποία είναι η διάσταση του ύπνου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ελευθερία
Πλήρες Μέλος

Laos
825 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2004, 20:49:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συμφωνώ σε ότι είπατε παραπάνω μέχρι κάποιου σημείου.
Αν και πιστεύω πως στην κατάσταση του ύπνου,συμβαίνουν πολλά.
Εκεί είναι που το υποσυνείδητο <δρα> πιο...ελεύθερο.
Συμφωνώ με την χωροχρονική διάσταση που λες.
Αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τα όνειρα.
Υπάρχουν και κάποια που έχεις επίγνωση ότι κοιμάσαι,ξέρεις σε ποια στάση είναι το σώμα σου κλπ.
Να πω και κάτι που εμένα με έκανε να αναρωτηθώ και να βγάλω συμπεράσματα.
Όταν έκανα ολική νάρκωση για κάποια εγχείρηση.
Βρισκόμουν ναρκωμένη για 2 ώρες και όταν ξύπνησα ένιωθα ένα απέραντο κενό και μια ανυπαρξία σε σχέση με αυτές τις ώρες.
Δεν ήμουν πουθενά!! Δεν είχα την αίσθηση του χρόνου.
Ούτε και όταν ξύπνησα.Και τώρα ακόμα νιώθω ένα κενό, χωρίς μνήμες.
Νόμιζα πως δεν είχα κοιμηθεί καν.
Κάτι που δεν έχω βιώσει στον ύπνο.
Άρα στον ύπνο μας κάποιες αισθήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν.
Πάντως αυτή η νάρκωση με έκανε να φοβηθώ τον θάνατο.Με την προυπόθεση πάντα πως και ο θάνατος θα είναι έτσι.
Κάποιες φορές όμως βλέπω όνειρα ζωντανά, που έχουν να κάνουν με άλλες εποχές,τα παρακολουθώ όλα σαν σε ταινία χωρίς να συμμετέχω.Βλέπω λεπτομέρειες καταπληκτικές.Σε αυτά τα όνειρα πάντα κοιμάμαι βαριά και όταν ξυπνάω αργώ να καταλάβω που βρίσκομαι και τι ώρα είναι.


<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Magene
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/02/2005, 13:24:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Magene  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Όταν έκανα ολική νάρκωση για κάποια εγχείρηση.
Βρισκόμουν ναρκωμένη για 2 ώρες και όταν ξύπνησα ένιωθα ένα απέραντο κενό και μια ανυπαρξία σε σχέση με αυτές τις ώρες.
Δεν ήμουν πουθενά!! Δεν είχα την αίσθηση του χρόνου.
Ούτε και όταν ξύπνησα.Και τώρα ακόμα νιώθω ένα κενό, χωρίς μνήμες.
Νόμιζα πως δεν είχα κοιμηθεί καν.
Κάτι που δεν έχω βιώσει στον ύπνο.
Άρα στον ύπνο μας κάποιες αισθήσεις συνεχίζουν να λειτουργούν.
Πάντως αυτή η νάρκωση με έκανε να φοβηθώ τον θάνατο.Με την προυπόθεση πάντα πως και ο θάνατος θα είναι έτσι.

Εχω βιώσει κι εγώ εμπειρία νάρκωσης και μου άφησε εκριβώς τις ίδιες εντυπώσεις, αλλά γιατί από τότε ο θάνατος σε φοβίζει περισσότερο; Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε πιο λογικά συμπεράσματα, ότι δηλαδή η κόλαση κι ο παράδεισος είναι εδώ σ'αυτή τη ζωή που ζούμε, ή ότι εκτός από τα θετικά της ύπαρξης, με το θάνατο θα χαθούν και τα αρνητικά της. Τα όποια βάσανα πιθανόν έχουμε.

Επί τη ευκαιρία, μήπως μπορεί κανείς να καταλάβει τι κρύβεται στο υποσυνείδητό μου, όταν βλέπω πολύ συχνά στον ύπνο μου ότι βρίσκομαι σε λεωφορείο και κάπου πηγαίνω ενώ πολλές φορές βρίσκονται μαζί μου και άνθρωποι που έχουν πεθάνει;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GeorgiO
Μέλος 1ης Βαθμίδας

United Kingdom
67 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2005, 03:08:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GeorgiO  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ας πώ και εγω για ένα όνειρο που είχα δεί: (πριν αρχίσω όμως να σας πώ ότι την περίοδο που είδα το όνειρο ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά) ήμουν λέει στην εξοχή, απόγευμα (σούρουπο) , και βλέπω πολυ κόσμο να περπατάει πάνω σε ένα βουνό, προς διάφορες κατευθήνσης, σε μονοπάτια. Ρωτάω εναν απο αυτούς -Ρε παιδιά που πάτε?, κάτι μου είπαν αλλα δεν θυμάμε τι, απλα κατάλαβα ότι ηθελαν να τους ακολουθήσω, ετσι και εγω τους ακολούθησα και βρεθήκαμε μπροστά σε ένα τοίχο απο φυτά και υπήρχε μόνο μια πόρτα σαν τούνελ, μπήκαμε μέσα και βρέθηκα σε ένα μέρος κλειστό γυρο-γυρο απο φυτά, μέσα στο χώρο υπήρχαν 2-3 διάσπαρτα πανήψηλα δέντρα, ενω το μόνο φως που υπηρχε ηταν οι ηλιαχτίδες που περναγαν μέσα απο τα φυλόματα των δέντρων, επίσης μέσα στο χώρο υπήρχε μια λιμνούλα με πεντακάθαρα νερά. Υπήρχαν και πολύ ανθρώποι όλοι χαρούμενοι τα παιδιά έπαιζαν στη λιμνούλα και όλοι γελούσαν ευχάριστα, εντωμεταξη τα ρούχα τους μου φάνηκαν σαν αυτα που φόραγαν το 1900 (οι αντρες κάτι σαν σμόκινκ με ψηλά καπέλα και οι γυνέκες φούστες φουντοτές). Καπου εκεί διέκρινα έναν γέροντα με άσπρα μαλια και άσπρο μούσι φορόντας χιτώνα να κάθετε στην άκρη της λίμνης. Πηγα κοντα και τον ρώτησα (γιατί μαλλον μου φάνηκε παράξενος σε σχεση με τους άλλους) - Ποιος είσαι γέροντα? και αυτος γυρισε και μου είπε με ένα πρόσωπω ολο γαλήνη - ο θεος. τοτε εγινε σεισμος και τα νερά της λίμνης αρχισαν να κοχλάζουν και ο κόσμος να τρεχει απο εδω και απο εκεί ψηθηρίζοντας (εγω το άκουγα σαν ηχο απο παντου) ο θεος, ο θεος,ο θεος,ο θεος,..... τοτε ο γέροντας μου ακούμπησε το κεφάλι απαλά και μου είπε - Μην φοβάσε τέκνο μου απο έδω και πέρα όλα θα πανε καλά. και εκεινη την ώρα ενοιωσα μεσα στο ονοιρο μου οτι κλαιω και αμέσος ξυπνησα και ένοιωσα οτι ειχα δακρυση στα αλήθια. Για καμια ώρα μετά προσπαθουσα να συνηδητοποιισω αν αυτο ηταν ψέυτικο ή πραγματικότητα, η μόνη αληθια όμως είναι ότι απο εκείνη την μέρα αρχισα να βλέπω την ζωή ποιο αισιόδοξα. Για να μην παραξηγηθώ δδεν λέω ότι είδα τον θεό, εγω λέω οτι ήταν καποιο κόλπο του μυαλού μου για να νοιωσω καλύτερα απο τα προβλήματα που είχα.

Υ.Γ Μήπως ξέρετε γιατί στα περισότερα ονοιρά μου βλέπω ανθρωπους πανικόβλητους?

Υ.Γ2 Περιμένω εμποιρίες απο όνειρα που επιράσαν την ζωή σας.

"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2005, 08:58:04  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΟΝΕΙΡΑ....ΠΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΑ (οπως λεει και το περιφημο αυτο τραγουδακι---αποφθεγμα κυριως σε εκπομπες του Θεμου Αναστασιαδη)


...and the Predators will win...

urbis et orbisΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Light storm
Νέο Μέλος

Greece
24 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2005, 10:05:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Light storm  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σας φίλοι μου

Κανένα όνειρο δεν είναι άχρηστο και προπαντώς κανένα όνειρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ όπως ειπώθηκε.

Όλα τα όνειρα έχουν κάτι να πούν στο άτομο που τα ονειρεύτηκε.

Όταν ο άνθρωπος κοιμάται οι αισθήσεις του χαλαρώνουν και ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να "ακούσει" και να "δεί" πέρα από την ύλη.

Γενικά τα όνειρα χωρίζονται σε τρείς μεγάλες κατηγορίες όσον αφορά από που προέρχονται.

1. ΦΥΣΙΚΑ ή ΣΩΜΑΤΙΚΑ
Είναι τα όνειρα που προέρχονται από μια φυσική ανάγκη. Π.χ. Πεινάμε ή κάνουμε μια δίαιτα ή νηστεία και βλέπουμε στον ύπνο μας ότι τρώμε.
Ή Θέλουμε να κάνουμε έρωτα και βλέπουμε τότε κάτι αντίστοιχο κλπ.

2. ΨΥΧΙΚΑ
Είναι τα όνειρα που προέρχονται από το υποσυνείδητο καθώς και του μέρους εκείνου που λέγεται ψυχή. Εκφράζουν φόβους, αγωνίες, συναισθήματα καθώς και ψυχικές δυνάμεις (πρόβλεψη μέλλοντος, ενόραση, τηλεπάθεια, προηγούμενες ζωές).

3. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
Είναι τα όνειρα που προέρχονται από την ψυχή και το Πνεύμα εντός μας. Είναι άκρως συμβολικά τις περισσότερες φορές και έχουν σχέση με την εξέλιξη της ψυχής μας και της υπόστασης μας γενικά.

4. ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ***
Δεν είναι όνειρα. Μπορεί όμως εμείς να τα περάσουμε για τέτοια (αν και πολύ αμφιβάλλω).
Είναι καταστάσεις βαθύτερης συνειδητότητας και επικοινωνίας με το Θείο που σε συγκλονίζουν γιατί πολλές φορές εκτός από την συναισθηματική φόρτιση, γαλήνη, αγάπη, δέος έχει και σωματικά συμπτώματα όπως αίσθηση σεισμού (κουνιέται το φυσικό σου σώμα), αίσθηση αέρα, ανεμοστρόβιλος ή δύνη και βίωμα διαφόρων ενεργειών που περνούν από το σώμα σου και σε συγκλονίζουν.

Με εκτίμηση

Light storm

Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ !!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

luna_numba
Νέο Μέλος

Cyprus
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2010, 13:30:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους luna_numba  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλησπέρα σας.. θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να σας γράψω για τα όνειρα μου..το πρώτο μου όνειρο που θυμάμαι..

Ήμουν λέει στο σπίτι μου (το όνειρο αρχίζει απο την κουζίνα) και κοιτούσα προς το παράθυρο έξω. μουντός καιρός... και αεροπλάνα που βομβάρδιζαν το σπίτι.. σκύβω για να προστατευτώ και μπουσουλώντας φτάνω στο υπνοδωμάτιο μου (εκεί έμενα με την αδερφή μου)..

το χάος να σας πω? ο τοίχος που ήταν εκεί στο όνειρο μου δεν υπήρχε...μουντός καιρός ανεμοστρόβιλοι τα αεροπλάνα όμως πουθενά και να ακούω το σκυλάκι της αδερφής μου να κλαίει (λογικό μέσα στο χαμό που γινόταν...) για να ξεφύγω απο αυτό το κακό και να γλυτώσω ένιωθα ότι ήταν κάτι πάνω απο τις δυνάμεις μου για να γλυτώσω (μπροστά στις φυσικές δυνάμεις τι να πει κανείς...) πάω στο σαλόνι...

εκεί παιδιά μα καμία σχέση? γαλήνια το φώς απο παντού!! ανοίγω την εξώπορτα και βγαίνω έξω να το δώ απο μακριά (ότι στο πίσω μέρος γινόταν χαμός και μπροστά ηρεμία) λάθος μου όμως.. με το που πατάω το πόδι μου στην άσφαλτο ένα κομμάτι (και λέω κομμάτι γιατί είχε ορθογώνιο σχήμα κι όχι κάτι απροσδιόριστο να το πω...) με το που το είδα εγώ ανέβηκα πάλι στο μπαλκόνι του σπιτιού για να προστατευτώ λίγο πιο κάτω όμως είδα το καλύτερο μου φίλο με τον αδερφό του και δεν θυμάμαι πιοι άλλοι ήταν εκεί.. με φώναξε και τους είπα τρέχουμε όλοι προς την δική σας κατεύθυνση να γλυτώσουμε (το νερό ήταν στην δική μου μεριά κι αν ερχόντουσαν τα παιδιά θα πέθαιναν εγώ ένιωθα δυνατή να τρέξω (όταν κινδυνεύουν δικοί μου άνθρωποι νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για να τους προστατέψω..)

περίμενα λίγο και άρχισα να τρέχω.. όχι πολύ μακριά απο το πατρικό μου και σχεδόν μπροστά απο το σπίτι της γιαγιάς μου ήταν ένα ορθογώνιο πολύ ψηλό (δεν ξέρω ειλικρινά πως να το ονομάσω..) το κομμάτι αυτό αποτελείτο απο 3 ξεχωριστά κομμάτια αλλα ήταν ενωμένα.. τι εννοώ.. απο κάτω ήταν γαλαζοπράσινο νερό (αυτό ήταν και το μεγαλύτερο σε ύψος κομμάτι) απο πάνω του ήταν φωτιά που ήταν πολύ πιο μικρό κομμάτι και απο πάνω απο την φωτία ήταν καθαρό νερό στο οποίο ανεβήκαμε.. τώρα πως ανεβήκαμε εκεί και δεν πνιγήκαμε ή δεν καήκαμε είναι κάτι που δεν το ξέρω (μ'αρέσει που προσπαθώ να βρώ λογική σε κάτι που δεν πρέπει.. όνειρο είναι..)φανταστείτε το γαλαζοπράσινο κομμάτι να είναι 2 μέτρα ύψος και μετά η φωτιά και το πάνω νερό να είναι απο 30 cm το καθένα... ναι.. αναρωτιώμουν κι εγώ γιατί ήμουν τόσο ακριβείς όταν έλεγα στην μητέρα μου το όνειρο έκανα εβδομάδες να το ξεπεράσω... σε διάστημα 5 χρόνων είχα δεί ακόμη 2 φορές ακριβώς το ίδιο όνειρο με τα ίδια άτομα... απλά την δεύτερη και τρίτη φορά ήμουν πολύ πιο ήρεμη και δεν φοβόμουν όπως την πρώτη φορά..


"life is like a game of cards..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/03/2010, 15:10:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
KOITA ETΣI EINAI TA ONEIΡA MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ...

ΙΣΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΕΥΚΟΛΑ
Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ
ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ???


CHARMEDΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

luna_numba
Νέο Μέλος

Cyprus
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2010, 12:11:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους luna_numba  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
να πω την αλήθεια δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο...
δεν πέρασα μέσα απο την φωτιά... ανέβηκα πάνω της και με προστάτευε το πάνω νεράκι για να μην καώ..

"life is like a game of cards..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2010, 19:21:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ...

ΑΠΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ..

CHARMEDΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

luna_numba
Νέο Μέλος

Cyprus
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2010, 12:32:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους luna_numba  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάντως είναι πολύ ζωντανά σαν να είμαι εκεί.
Μια άλλη φορά είδα ότι ήμουν με ένα αγόρι σ'ένα σπίτι.. αυτός κάθησε σε μια καρέκλα και μετά κάθησα κι εγώ πάνω του. Έλεγε κάποια λόγια σαν μάγια και μετά ξαφνικά μεταφέρθηκα σ'ένα σκοτεινό μέρος. 4 δρόμοι όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και όλα τα αυτοκίνητα να έρχονται προς το μέρος μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι θα πέθαινα. Μάλιστα ένα απο τα αυτοκίνητα βαν κιόλας (φαντασία που την έχω όμως...) έφυγε απο την πορεία του) αριστερά μου ήταν κάποιοι που δεν τους γνώριζα και δεν φαινόταν ότι φοβούνται τα αυτοκίνητα (κρατούσαν ποδήλατα). όταν ξύπνησα ήμουν τρομαγμένη. 2-3 μέρες μετά έκανα σχέση με το παιδί που καθόμουν πάνω του...

Τα όνειρα είναι παράξενα μικρή έβλεπα ότι έπεφτα απο κάπου γενικά μαύρο δεν έβλεπα ούτε κτίριο τίποτα (πραγματικά ένιωθα το σώμα μου να τραντάζετε..)

"life is like a game of cards..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CHARMED3
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1914 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/03/2010, 21:18:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CHARMED3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
TETOIA ONEIΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΓΩ..
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΒΑΘΙΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ..
ΚΟΙΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΚΛΕΙΔΩΝΕΣΑΙ" ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ

quote:
Τα όνειρα είναι παράξενα μικρή έβλεπα ότι έπεφτα απο κάπου γενικά μαύρο δεν έβλεπα ούτε κτίριο τίποτα (πραγματικά ένιωθα το σώμα μου να τραντάζετε..)

ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ
ΕΠΕΦΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..

quote:
αυτός κάθησε σε μια καρέκλα και μετά κάθησα κι εγώ πάνω του.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ..
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ..ΧΙΧΙΧΙ!!

quote:
Έλεγε κάποια λόγια σαν μάγια και μετά ξαφνικά μεταφέρθηκα σ'ένα σκοτεινό μέρος. 4 δρόμοι όλοι προς την ίδια κατεύθυνση

ΜΑΛΙΣΤΑ..
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ..
ΞΕΡΩ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΠΟΛΥ..
ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ "ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ"

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ??
ΔΗΛ. ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΥΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ?

CHARMED
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/03/2010, 17:37:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν εδώ και ένα χρόνο που έψαχνα για playmobil βρήκα αυτή τη photo

Αυτή η photo με έκανε να θυμηθώ τόσο ζωντανά ένα όνειρο που έβλεπα συνέχεια όταν ήμουν μικρός.Έβλεπα ότι ήμουν σε ένα λουνα-παρκ με κίτρινο αυτοκινητάκι,και ανέβαινα ανηφόρες (κάτι σαν αυτά που υπάρχουν στο σημερινό Allou Fan Park).Κάθε φορά που έβλεπα αυτό το όνειρο ήμουν σίγουρος ότι το είχα ζήσει στην πραγματικότητα!
Να διευκρινίσω κάποια πράγματα.Το set στη photo κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία,και πριν γεννηθώ (δηλαδή στα μέσα δεκαετίας 80 βγήκε)και όσο έπαιρνα playmobil δεν το είχα δει πουθενά!Επίσης δεν έχω πάει ποτέ σε disneyland ή σε λουνα-παρκ του εξωτερικού για να ξέρω ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα!

Και κάτι ακόμα,σε κάποιο μέλος που είπε ότι είδε ανθρώπους εποχής 1900 με ψηλά καπέλα οι άντρες,και φουντωτά φορέματα οι γυναίκες,μήπως έπαιζε με playmobil όταν ήταν μικρός?Επειδή αυτή η σειρά 1900 είχε πέραση το 1990-1998 και την είχα ολοκληρώσει.Μικρός είχα δει και όνειρο ότι ζούσα σε εκείνη την εποχή αλλά το ανάγω στο γεγονός ότι το είδα επειδή έπαιζα με αυτά!(Έχω και ανηψάκι και με έβαλε να μαζέψω σε cd όλες τις photos των sets που είχαν κυκλοφορήσει)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

luna_numba
Νέο Μέλος

Cyprus
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/03/2010, 08:32:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους luna_numba  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
CHARMED την ώρα που έλεγε τα λόγια δεν φοβόμουν καθόλου ένιωθα ήρεμη κι ευτυχισμένη μετά όταν μεταφέρθηκα αλλού φοβήθηκα...

"life is like a game of cards..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

retronio22
Νέο Μέλος

Greece
35 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/03/2010, 15:14:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους retronio22  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι εγώ πάντως έχω κόλλημα με τη βικτωριανή εποχή!Πάντα με ενέπνεε και μου άρεσε,από τα playmobil μέχρι και τις σειρές όπως "το μικρό σπίτι στο λιβάδι".Μάλιστα κλείνοντας τα μάτια για λίγο είχα δει μια σκηνή,ότι ήταν άνθρωποι που μετέφεραν έπιπλα,και μια γυναίκα γελούσε υποκριτικά!Δεν ξέρω τι ήταν,ήταν από τις λίγες φορές που αφηρημένος,ενώ διάβαζα,έκλεισα τα μάτια μου και είδα αυτή τη σκηνή!Νόμιζα ότι κράτησε πολύ ώρα,ενώ στην πραγματικότητα ήταν δευτερόλεπτα!Δεν ξέρω τι ήταν αυτό!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 2 Σελίδες:
  1  2
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy