ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Σχετικα με το 666...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 11:37:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το 666=18=9
http://www.iathiein.gr/enimerosi.php?subaction=showfull&id=1296543792&archive=&start_from=&ucat=29&

John Lennon: No.9 Dream
http://www.youtube.com/watch?v=J5fUP5eoJ8Y

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 12:05:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για το 666=18=9
http://www.iathiein.gr/enimerosi.php?subaction=showfull&id=1296543792&archive=&start_from=&ucat=29&

Για να μην παρεξηγηθω, απλα να πω οτι εγω δεν ειμαι καθολου φιλανθρωπιστης, ετσι γενικα και αοριστα και θεωρω οτι η γνωση ειναι δυναμη και μπορει καποιος να την χρησιμοποιησει για δικους του σκοπους και οχι για το συλλογικο καλο και δεν συμφωνω με τις ερμηνειες, αλλα βρισκω ενδιαφερον στα δεδομενα που παραθετει και τονιζω αυτο:

quote:
Είναι το απαγορευμένο φρούτο της Γέννησης

Και βασικα θρωρω αυτες τις φιλανθρωπικες ερμηνειες, απλα συμπαθητικες σε σχεση με αυτα που λενε αλλοι και θεωρω οτι το σημειο αναφορας
ολων οσων ασχολουνται με τον αποκρυφισμο ειναι ο Χριστος.

Edited by - Krishna on 24/03/2011 13:48:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 13:07:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στην Κίνα ο αριθμός 9 συμβολίζει την ουράνια δύναμη και είναι ένα σύμβολο του παραδείσου.

Πλούταρχου "Η δέ καλουμένη τετρακτύς, τα έξ και τριάκοντα, μέγιστος ήν όρκος, ως τεθρύληται, και κόσμος ωνόμασται, τεσσάρων μέν αρτίων
των πρώτων, τεσσάρων δέ των περισσων εις ταύτο συντιθεμένων, αποτελούμενος" (Και η λεγόμενη Τετράκτις δηλαδή το τριανταέξι ήταν ο
μεγαλύτερος όρκος (των Πυθαγορείων) όπως θρυλείται, και έχει ονομαστεί και κόσμος και αποτελείται από τους τέσσερις πρώτους άρτιους και από τους τέσσερις πρώτους περιττούς συντεθειμένους στον ίδιο αριθμό.).

3+6=9

http://www.tetraktys.org/greg/mid%20gb13.htm

Ο Δάντης στη "Θεία Κωμωδία" του αναφέρει εννέα ουρανούς.

Το εννέα λοιπόν περιέχει την τριπλή δύναμη της ιερής Τριάδας που συναντάμε σ΄ όλες τις θρησκείες, σ΄ όλες τις εποχές και σ΄ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής.

Μέσα στο εννέα, εξελίσσεται η πολλαπλότητα με τάξη και αρμονία.

Εάν εξετάσουμε πως υλοποιείται στην πρακτική, ο αριθμός αυτός, θα παρατηρήσουμε πως οι πρώτοι αριθμοί, από το ένα μέχρι το εννέα, μας δίνουν άθροισμα 45 (1+2+3+4+5+6+7+8+9=45) που σημαίνει 4+5=9.

Ακόμη πως όλα τα πολλαπλάσια των εννέα αυτών αριθμών, από το ένα ως το εννέα, μας δίνει το εννέα (2χ9=18 που σημαίνει 1+8=9, 3χ9=27 που σημαίνει 2+7=9, 8χ9=72 που σημαίνει 7+2=9 κ.ο.κ.).

Ο αριθμός εννέα αποτελεί κοινό τόπο σε έθιμα, μαγικές ενέργειες, επωδές (επωδή είναι η μαγική ωδή που ψάλλεται ή απαγγέλλεται για την αποτροπή του κακού, αυτό που λέμε ξόρκι), τραγούδια κλπ. Του τόπου μας.

Σε γαμήλιο έθιμο π.χ. "εννιά κορίτσια έλουζαν τη νύφη, και την έκαμναν εννιά σαπούνια με το σαπούνι που έστειλε ο γαμπρός."

Αλλού μαθαίνουμε πως ειδικό ξόρκι για το "γαρμπούνι" (άνθρακας, είδος κακοήθους έλκους) επαναλαμβάνεται τρείς φορές την ημέρα, επί εννέα συνεχείς ημέρες, ενώ σε άλλη επωδή, αναφέρονται εννέα άγιοι, εννιά αγίοι να σε βοηθούνε.

Ο αριθμός 9 σχετίζεται με τον μύθο της αρπαγής της Περσεφόνης. Η Δήμητρα περιπλανιέται στη γή 9 ημέρες αναζητώντας την Κόρη, πρίν λάβει ειδήσεις για την τύχη της (Ομηρικός Ύμνος στη Δήμητρα - 47) αλλά και όταν στο τέλος του μύθου γίνεται ο συμβιβασμός ανάμεσα στη Δήμητρα και τον αδελφό της Άδη και ανεβαίνει η Περσεφόνη στο φώς, την οδηγούν 9 θεότητες οι Ώρες, οι Μοίρες και οι Χάριτες (Ορφικός Ύμνος Ωρών - 43).

Ο Ησίοδος (θεογονία 56 - 60) μας διηγείται πως οι εννέα Μούσες (Κλειώ Ερατώ-Μελπομένη-Καλλιόπη- Ευτέρπ-Θάλεια-Ουρανία-Πολύμνια-Τερψιχόρη) ήταν οι εννέα ομόγνωμες κόρες που γέννησε η Μνημοσύνη αφού συνευρέθη εννιά νύχτες με τον Δία.

Ο Απόλλων, άν και γεννήθηκε την έβδομη ημέρα, ωστόσο δέν είναι λίγες οι περιπτώσεις που σχετίζεται με τον αριθμό 9. Πρώτα απ΄ όλα η μητέρα του Λητώ υποφέρει τις ωδίνες του τοκετού για 9 ημέρες και 9 νύχτες αναζητώντας τόπο να γεννήσει (Ομηρικός Ύμνος στον Απόλλωνα - 91).
Στον ίδιο Ύμνο (194 - 196) περιγράφεται μία σκηνή στον Όλυμπο όπου ο Απόλλων παίζει τη λύρα και χορεύουν γύρω του κρατημένες από τον καρπό οι τρείς Χάριτες, οι τρείς Ώρες και μαζί τους η Αρμονία, η Ήβη και η Αφροδίτη, δηλαδή μία ομάδα από 9 κοπέλες.

Σε μια άλλη διήγηση ο Απόλλων συνωμότησε με την Ήρα για την έξωση του Διός από το θρόνο του ουρανού. Ο Ζεύς θυμωμένος τον εξόρισε στη γή για να δουλέψει επί 9 χρόνια κοντά στον βασιλιά της Θεσσαλίας Άδμητο, βοσκώντας τα κοπάδια του. (Απολλόδωρος Γ΄ 10,4).

Τα Κάρνεια, μία μεγάλη γιορτή πρός τιμήν του Απόλλωνος που γιορταζόταν στη Σπάρτη και σε άλλες Δωρικές πόλεις, κατά το μήνα του είχε δώσει το όνομά του στη γιορτή (Κάρνειος) ανάμεσα στον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, διαρκούσαν 9 ημέρες, κατά τις οποίες απαγορευόταν να γίνεται πόλεμος(Nilsson "Greek Feast" σελ. 118 - 129 και Παυσανίας ΙΙΙ 13,4).

Ο Πλούταρχος (Αίτια Ελληνικά - 12) αναφέρει μία τελετή εξαγνισμού που γινόταν κάθε 9 χρόνια στους Δελφούς πρός τιμήν μιάς κοπέλας, της Χαρίλας.

Το μεγαλύτερο μέρος της τελετής είχε μυστικό νόημα γνωστό μόνον στους Θυιάδες και ο συγγραφέας υποθέτει ότι επρόκειτο για επίκληση της Σεμέλης.

Στην Πάτρα, 9 άνδρες εκλεγμένοι ανάμεσα στους πιό ευυπόληπτους της πόλης φρόντιζαν τα της λατρείας του Διονύσου Αισυμνήτη (άρχοντα) και ισάριθμες γυναίκες τη λατρεία της Αρτέμιδος .
(Παυσανίας ΙΙΙ 20,1).

Ορισμένες πόλεις σχετίζονται με τον ίδιο αριθμό ή τα πολλαπλάσια του όπως: ο Τληπτόλεμος από τη Ρόδο λαμβάνει μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο με 9 καράβια (Ιλιάς Β - 654).

Το βασίλειο του Νέστορα αποτελείται από 9 πόλεις (Πύλος - Αργίνη - Θρύον - Αιπύ - Κυπαρισσήεντα - Αμφιγένεια - Πτελεός - Έλος - Δώριον) και έλαβε μέρος στην Τρωϊκή εκστρατεία με 90 καράβια (Ιλιάς Β 591 - 602). Όταν αργότερα ο Τηλέμαχος επισκέπτεται την Πύλο για να λάβει ειδήσεις για τον πατέρα του, βρίσκει τους κατοίκους της κατά τη διάρκεια μιάς θυσίας κατά την οποία υπάρχουν 9 ομάδες ανθρώπων και η κάθε μία θυσιάζει 9 ταύρους. (Οδύσσεια γ 7 - 8).

Αλλά και στην Ιλιάδα αναφέρεται ο ίδιος αριθμός: 9 νύχτες (ι - 470), 9 τοξότες (θ 261 - 266) και 9 ήρωες ζήτησαν εθελοντικά να αναμετρηθούν σε μονομαχία με τον Έκτορα, όταν ο Αχιλλέας αρνείτο να βγεί στο πεδίο της μάχης (Η ισι).

Στο Π 785 της Ιλιάδος, ο Πάτροκλος ντυμένος με τα όπλα του Αχιλλές σκοτώνει 3 φορές από 9 στρατιώτες των Τρώων.

Επιπλέον 9 ημέρες έβρεχε και τα κύματα κατεδάφιζαν το τείχος που έχτισαν οι Έλληνες για να προφυλάξουν τα πλοία τους από τις επιθέσεις των Τρώων, και που χτίστηκε χωρίς τη θέληση των Θεών (Ιλιάς μ 25). Τέλος 9 χρόνια διαρκεί η πολιορκία της Τροίας (Οδύσσεια γ 118, ε 107 και ξ 240).

Η Κρήτη αποτελείται από 90 πόλεις (Οδύσσεια τ 174) Η Αθήνα έστελνε στην Κρήτη κάθε 9 χρόνια δασμό αποτελούμενο από 7 αγόρια και ισάρριθμα κορίτσια (Πλούταρχος Θησέας 15) για να γίνουν βορά του Μινώταυρου. Παρεπιπτόντως στα "Αίτια Ελληνικά" (35) ο ίδιος ο συγγραφέας μας πληροφορεί ότι οι νέοι αυτοί δεν θανατώθηκαν αλλά ο Μίνωας τους κρατούσε ως δούλους.

Ο ίδιος αριθμός σχετίζεται με τις μετακινήσεις του Οδυσσέα από το ένα νησί στο άλλο "εννήμαρ" δηλαδή 9 ημέρες παρασύρρεται από τους ανέμους για να φτάσει από τον Κάβο Μαλιά στο νησί των Λωτοφάγων (Οδύσσεια ι 82), 9 ημέρες για να φτάσει στην Ωγυγία, το νησί της Καλυψώς (μ 447 και η 253), 18 ημέρες για να αντικρύσει τα σκιερά όρη της γής των Φαιάκων (ε 279). Ο Οδυσσέας χρησιμοποιεί τον ίδιο αριθμό και στις ψεύτικες διηγήσεις του πρός τον Εύμαιο (ξ 314 και ξ 248) και στο νησί των Φαιάκων εκλέγονταν 9 αγωνοδίκες που μεριμνούσαν για τη διεξαγωγή των αγώνων (θ 258).

Το περίφιμο ασκί μέσα στο οποίο ο Αίολος κρατούσε φυλακισμένους τους ανέμους και το χάρισε στον Οδυσσέα είχε κατασκευαστεί από τομάρι εννιάχρονου βοδιού (κ 19) και οι σύντροφοι του Οδυσσέα το άνοιξαν την έννατη ημέρα (κ 28) όταν φάνηκε από μακριά η Ιθάκη και ο Οδυσσέας έπεσε να κοιμηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι η Ιθάκη απείχε από το νησί του Αιόλου ταξίδι 9 ημερών με ούριο άνεμο.

Εκτός των άλλων οι μνηστήρες της Πηνελόπης ήταν 108 (9χ12) (Οδύσσεια π 245 κ.ε.).

Ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα διαρκεί 9 ημέρες (Απολλόδωρος Α7, 2) και η Στύξ είναι ένα ποτάμι που περιρέει 9 φορές τον Κάτω Κόσμο και τον συγκρατεί (Βιργίλιος Αινείας ΙΙ 439).

Ο γίγαντας Τιτυός ο γιός της Γής κείτεται ξαπλωμένος στον Κάτω Κόσμο και πιάνει 9 πλέθρα ενώ δύο όρνεα αρπαχτικά του τρώνε το συκώτι (Οδύσσεια λ 577 και Παυσανίας ΙΙ 4, 6).

Ο Όμηρος (Ιλιάς Ζ 174) διηγείται πως ο βασιλιάς της Λυκίας, φιλοξένησε τον Βελλερεφόντη για 9 ημέρες και του έσφαξε 9 βόδια.

Οι Αλωάδες, Ώτος και Εφιάλτης, γιοί του Ποσειδώνα και της Υφιγέδειας ήταν γίγαντες. Κάθε χρόνο μεγάλωναν έναν πήχυ σε πλάτος και μιά οργιά σε ύψος. Αλλά την απόφαση να πολεμήσουν τους Θεούς την πήραν όταν έφθασαν το 9 τους χρόνια (Απολλόδωρος Α7, 4).

Ο Στράβων (Ι-21) μεταφέρει από τον Φερεκύδη την πληροφορία ότι από τον Απόλλωνα και την Ρηζία γεννήθηκαν 9 Κορύβαντες που κατοίκησαν τη Σαμοθράκη. Στο ίδιο βιβλίο (Ι - 19) αναφέρει πως στη Ρόδο υπήρχαν 9 Τελχίνες. Ακολούθησαν τη Ρέα στην Κρήτη ανέθρεψαν το Δία και μετονομάστηκαν σε κουρήτες.

Οι Ρωμαίοι έδιναν στα αγόρια το όνομά τους όταν ήταν 9 ημερών, γιατί το εννέα είναι το πρώτο τετράγωνο από την περιττή και τέλεια τριάδα, και ο άνδρας πρέπει να είναι τετράγωνος, περιττός και τέλειος (Πλούταρχος "Αίτια Ρωμαϊκά" - 102).

Στην Αρχαία Αθήνα υπήρχαν 9 άρχοντες και η "εννεάκρουνος" η φημισμένη κρήνη της πόλης. Κατά πληροφορία του Θουκυδίδη κατασκευάστηκε από τον Πεισίστρατο, στη θέση παλαιότερης πηγής, που ονομαζόταν Καλλιρόη (Θουκυδίδη 2, 15).

Την ίδια σπουδαία σημασία και χρήση έχει το εννέα και σε άλλους λαούς. Στους Γερμανούς για παράδειγμα, η έννατη ημέρα ήταν η πιό κρίσιμη σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών και η λεχώνα σηκωνόταν συνήθως την έννατη ημέρα μετά τον τοκετό. Ένα από τα θεραπευτικά φυτά περιέχει στο όνομά του τον αριθμό εννέα (Neuhkraunt).

Ο Οντίν (ο ανώτατος Θεός των αρχαίων Γερμανών) έμεινε κρεμασμένος 9 μέρες και 9 νύχτες από το δένδρο Ύγκντρασιλ "που οι άνθρωποι δεν ξέρουν ποιές είναι οι ρίζες του," για να αποκτήσει νεότητα και σοφία. Η αίθουσα στην οποία ο Όνtiv καλούσε τους ήρωες που ξεχώριζε μεταξύ των πεσόντων στα πεδία των μαχών ανομαζόταν Βαλχάλλα. Η αίθουσα αυτή είχε 540 πύλες (δηλαδή 5+4+0=9.).

Οι θεοί - ήλιοι της Αιγύπτου ήταν εννιά. Ακόμη στην Αιγυπτιακή θρησκεία είναι γνωστές οι "Εννεάδες" θεών. Αυτές είναι ομάδες που αποτελούνται από εννέα Αιγυπτιακές θεότητες από τις οποίες, η μία είναι κορυφαία και οι υπόλοιπες σύντροφοί της, όχι όμως και συγγενείς της, όπως συνέβαινε με το Ελληνικό δωδεκάθεο. Κάθε εννεάδα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το πάνθεον μιας πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Το σύστημα αυτό είχε επινοηθεί από τους ιερείς της Ηλιούπολης (γι΄ αυτό και η "Ηλιοπολίτης εννεάς" είναι η πιό γνωστή) και εξηγούσε συμβολικά τη δημιουργία του κόσμου.

Το εννιαήμερο του πένθους μετά την ταφή είναι γνωστό όχο μόνο στην Ελλάδα (όπου μνημονεύεται και τπο εννεαήμερο της Παναγιάς) αλλά και στην Ιταλία, στις Ινδίες και το Ιράν. Η πρώτη αρχή των μνημόσυνων αυτών οφείλεται πιθανώς σε παλαιότερη εθνική συνήθεια (Sacra novendialia) γι΄ αυτό και ο Αυγουστίνος αποτρέπει τους Χριστιανούς από την τήρησή τους.

Το ηλιακό μας σύστημα αποτελείται από 9 πλανήτες.

Κυβερνήτης του Πεκίνου αποκαλείτο στην αρχαιότητα Στρατηγός των Εννέα Πυλών και η αρχαιότερη αυτοκρατορία διαιρείτο σε εννέα νομούς.

Η κύηση στον άνθρωπο διαρκεί 9 μήνες.

Ο Θεόδωρος ο Καντερβουρίας, αποδίδει την επικράτησή τους, στο ότι ο Ιησούς παρέδωσε το πνεύμα του "περί την έννατην ώραν" (Ματθαίος ΚΖ: 46, Μάρκος ΙΕ΄: 34).

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 16:42:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ορφική κοσμογονία

http://pneymatiko.wordpress.com/2007/07/24/

Εις δε Λόγον θείον βλέψας, τούτω προσέδρευε…
μούνον (μόνον) δ’ εσόρα κόσμοιο άνακτα
Εις εστ’ αυτογενής . ενός έκγονα πάντα τέτυκται,
Εν δ’ αυτοίς αυτός περιγίγνεσθαι . ουδέ τις αυτόν
Εισοράα θνητών, αυτός δε γε πάντας οράται….
Ουδέ τις εσθ’ έτερος χωρίς μεγάλου βασιλήος.
Αυτόν δ’ ουχ ορόω . περί γαρ νέφος εστήρικται….
Ούτος γαρ χάλκειον ες ουρανόν εστήρικται
Χρυσέω εινί θρόνω, γαίης δ’ επί ποσί βέβηκε…..
Ουρανόν ορκίζω σε Θεού μεγάλου σοφού έργον,
Αυδήν ορκίζω σε Πατρός, την φθέγξατο πρώτον
Ηνίκα κόσμον άπαντα εαίς στηρίξατο βουλαίς

Ένας υπάρχει Θεός, αυτός μόνος βασιλιάς του
κόσμου, μέγας βασιλιάς, ένας και αυτογενής και
κανείς άλλος εκτός απ’ αυτόν, που έχει τον ουρανόν
θρόνο και τη γη χαλί για τα πόδια του. Ο ουρανός
είναι ποίημα μεγάλου Θεού και σοφού, που
δημιούργησε τα πάντα δια του Λόγου του.

Ο ένας αυτός Θεός ονομάζεται και Φάνης, γατί ακτινοβολεί το φως, και καλείται επίσης «Πρωτόγονος» γιατί δεν υπήρχε κάτι πριν απ’ αυτόν, αλλά απ’ αυτόν έγιναν τα πάντα, και πρώτος αυτός εκ του απείρου υπήρξε και εφάνη προαιωνίως.

Χαρακτηρίζεται: αληθής, υπέρχρονος, αθάνατος, αυτόζωος, αυτοπάτωρ, «δια της μιας αυτού τριωνύμου δυνάμεως (βουλή, φως και ζωοδοτήρ) τα πάντα δημιουργήσας, ορατά και αόρατα, αρχή μέσον και τέλος, μόνος του κόσμου άναξ, δαίμονες ον φρίσσουσι, τα πάντα βλέπων αυτός, αλλ’ αόρατος εις τους θνητούς, τω νω μόνον ορατός, ο νους ο νοητός και το αποστίλβον φως το νοητόν….

ΦΑΛΛΟΣ = 831 = 12 = 3
ΦΑΝΗΣ = 759 = 21 = 3
=
ΆΡΡΕΝ = 255 = 12 = 3

Η λέξη Ζεύς ή Δεύς (Deus) είναι ο προομηρικός (πρωτοελληνικός) τύπος της λέξεως Θεός, κοινή σε όλους τους Αρίους (=ευγενείς) λαούς της Ινδοαρίας ή Ινδοευρωπαϊκής ιαπετικής οικογένειας, η αρχικά ύψιστη θεότητα των αδιαιρέτων (ακόμη) Αρίων, από τη ρίζα div – diF (πρβλ. λέξεις: dies, δίος, ευ-δία), που σημαίνει φως. Σημαίνει μάλιστα: Φαέθων, πάμφωτος, Αυτόφως, πηγή φωτός. Οι αρχαίοι Ινδοί καλούσαν αυτόν : Djaus, Dyaus, din-am, ήτοι φέγγειν, φεγγοβόλος ουρανός, βεδιστί: deva, ιρανιστί: daeva, λατινιστί: Jovis, Jupiter, πρωτοελληνιστί: διος, αιολιστί: Δεύς, αρχαιοελληνιστί: Θεός, ελληνιστί: Ζεύς και ‘Ζεύς πατήρ’. Οι έννοιες επομένως Θεός –Φως είναι κοινές και απαντώνται σε όλους τους λαούς.

ΔΕΥΣ = 609 = 15 = 6
ΑΙΔΟΙΑ = 96 = 15 = 6
ΕΡΟΣ = 375 = 15 = 6
=
ΘΗΛΥ = 447 = 6

Δεύς από το δεύομαι (δέομαι), ελλείπω, έχω ανάγκη, είμαι κατώτερος κάποιου.

Μοιάζει να είναι η περιγραφή μιάς γέννας, ενός καρπίσματος φυτού με τον πρώτο καρπό να μην είναι όλο το προϊόν αλλά η καλύτερη μορφή του, τον δεύτερο να υπολείπεται λίγο του πρώτου,τον τρίτο του δευτερου κ.λ.π.

Δηλαδή ήρθε σαν Δεύς και έγινε Ζεύς

ΖΕΥΣ = 612 = 9

6 12
6 3
6 + 3 = 9

http://www.astro.gr/arxaia-sofia/Phanis.htm

Ο Ηρικεπαίος, κατά την Ορφική κοσμογονία υπήρξε αυτός που μετείχε σε αμφότερα τα φύλα, χαρακτηριζόμενος ως κυρίαρχος του κόσμου, ζωοδότης, πρωτόγονος.

Ηρικεπαίος = 504 = 9

Δημιουργήθηκε κατ’αρχάς ο Χρόνος(1), εξ αυτού η δυάς Αιθήρ(2) και Χάος

ΧΡΟΝΟΣ = 1090 = 10 = 1

ΕΘΕΡ = 119 = 20 = 2
ΑΙΘΕΡΑΣ = 326 = 11 = 2
ΑΙΘΗΡ = 128 = 11 = 2

Χάος = 871 = 16 = 7

Αιθήρ(2) + Χάος(7) = 9

Ο Χρόνος έφτιαξε μέσα στον Αιθέρα ένα ασημένιο αυγό.

Ωόν = 920 = 2

Ο Φάνης γεννήθηκε από το κοσμικό Ωόν.

Κοσμικό Ωόν = 1350 = 9

Εκ της γονιμοποιήσεως του Ωού προήλθε ο Έρος, ο Φάνης, δηλαδή ο Θεός του Φωτός και ο Μήτις, ήτοι ο Θεός της σκέψης, της φρόνησης, αποτελέσαντες τοιουτοτρόπως την Δευτέρα τριάδα. Μετά της τριάδος ταυτής συνένωναν οι Ορφικοι τον Ηρικαπαίον, ο οποίος συνδύαζε κατ’ αυτούς την ζωή, το φως και την φρόνηση. Στο Θεό αυτόν υπάρχει αφιερωμένος ένας Ορφικός Ύμνος, «Πρωτογόνου», που εκεί καθαρά οι Ορφικοί τον ταυτίζουν με τον Φάνητα.

Πρώτη τριάδα

Χρόνος(1) + Αιθήρ(2) = 3 + Χάος(7) = 10 = 1

Δεύτερη τριάδα
Φάνης(3) + Έρος(6) = 9 = Μήτις(558=18=9)
Φάνης(3) + Έρος(6) = 9 + Μήτις(9) = 18 = 9

=

Ηρικεπαίος = 504 = 9

Edited by - Krishna on 24/03/2011 18:38:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 17:29:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
NINE IS THE KEY = THE DIVINE CYCLE = I AM ALPHA AND I AM OMEGA
= 144 = 9

NINE IS THE GREAT MYSTERY = NINE IS THE MIRROR OF ZERO
= NINE IS THE FRUIT OF THE TREE = 279 = 18 = 9

CHRIST CONSCIOUSNESS = 252 = 9

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 18:55:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περιεργος αριθμος το 9.

Εγω κοιμαμαι 9 ωρες ημερησιως.
Πηγαινω τουαλετα 9 φορες ημερησιως
Πηγαινω σουπερμαρκετ καθε 9 ημερες
Εχω 9 πρωτα ξαδελφια
Τρωω 9 φορες τον μηνα ψαρι
Η γατα μου εκανε 9 γατακια
Εχω 9 τηλεορασεις στο σπιτι

Τι περιεργες συμπτωσεις!!!!!!!!!!!!
Θα ειναι μαγικος αριθμος!!!!!!!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 18:56:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπραβο, γελασαμε.

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 20:15:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γεννήθηκα στις 21 3 (2+1)*3=9
πήγα φαντάρος τον 9 μήνα του έτους
έκανα 18 μήνες 1+8=9
μαζί με τις τιμητικές πήρα 45 μέρες άδεια 4+5=9
είχα 9 μέρες φυλακή
απολύθηκα τον 3 μήνα του έτους 12-3=9
το έχω κάνει 9 φορές σε μια μέρα
έχω κάνει 3 φορές τρίο 3*3=9
τον έχω 18 πόντους 1+8=9
μέχρι τώρα σας είπα 9 διαφορετικές περιπτώσεις με το νούμερο 9
θέλετε να βρω και άλλους μαγικούς συνδυασμούς;


“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 20:30:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
το έχω κάνει 9 φορές σε μια μέρα
έχω κάνει 3 φορές τρίο 3*3=9
τον έχω 18 πόντους 1+8=9


Ωπα ρε άθεε, κόψε κάτι...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 20:39:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
το έχω κάνει 9 φορές σε μια μέρα
έχω κάνει 3 φορές τρίο 3*3=9
τον έχω 18 πόντους 1+8=9


Ωπα ρε άθεε, κόψε κάτι...ζηλιάρη

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 21:12:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
12345679*9=111111111=1+1+1+1+1+1+1+1+1=9

Τυχαίο
Δεν νομίζω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 21:21:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπραβο αποδειξατε οτι εισαστε ηλιθια παρασιτα που θελετε απλα να προκαλεσετε. Τραβατε να σας δωσει και το βραβειο το πανηλιθιο αρχιπαρασιτο.

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 22:23:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χαχαχα
Εχει πολυ πλακα η αριθμολογια.
Σε αλλους τους βγαινει,σε αλλους τους...μπαινει!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krishna
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (troll)


151 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 23:41:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krishna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολυ πλακα εχουν τα ηκθυθα παρασιτα που μαζευονται ολα μαζι σαν καθυστερημενα για να αποδειξουν ποσο αχρηστα και ηλιθια ειναι. Παντα τα ιδια δεν κανετε ρε καημενα;

Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2011, 23:42:14  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ασχετα με την τροπη που πηρε το θεμα με την αριθμολογια ,ολα γυρω μας αν προσεξουμε αλλαζουν ,και ειμαι πεπεισμενος πως οι γραφες ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον ,ο καθενας μας το ερμηνευει οπως θελει ,επαληθευονται

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 13:55:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ο λούπους τον παίρνει & γέρνει=2169=9

ο άθεος είναι και ο πρώτος παίδαρος να ούμε=3114=9

και νικόμαχος παίδαρος είναι αλλά μετά τον άθεο=2547=9

η αριθμολογία είναι η μπουρδολογία=1314=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 14:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ελλάνιος γόνος ε ίσον με λούπους εστί=2934=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 15:11:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ο άθεος είναι και ο πρώτος παίδαρος να ούμε=3114=9

και νικόμαχος παίδαρος είναι αλλά μετά τον άθεο=2547=9

Ναι προχωρα αρχηγε!!


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 16:22:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ο λούπους τον παίρνει & γέρνει=2169=9

ο άθεος είναι και ο πρώτος παίδαρος να ούμε=3114=9

και νικόμαχος παίδαρος είναι αλλά μετά τον άθεο=2547=9

η αριθμολογία είναι η μπουρδολογία=1314=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον ΣίλλερΑν εμφανιστω μπροστα σας,ολοι μαζι θα ζητησετε συγνωμη για τη φατσα σας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 16:31:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλως τον Εκατονταρχο.
Και εσυ υπερ της αριθμολογιας εισαι?
Πως ετσι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 17:09:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
σκαρτάδος απειλεί γιατί άσχημος είναι=2556=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 17:19:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
άθεος κουκλί ζωντανό εστί=2628=9

ο άθεος κουκλί ζωντανό εστί ο νικόμαχος δεύτερος στην τάξη ακολουθεί ο σκαρτάδος τελευταίος είναι και γι αυτό απειλεί=9774=9

αλήθεια σκαρτάδος άσχημος αδερφός κουασιμόδου είναι=4320=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2011, 17:24:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

skartados
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2006 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2011, 11:17:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους skartados  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο αθεος θα πιστεψει στο θεο,μολις δει το θαυμα που ακουει στο ονομα σκαρταδος=1666

Ο νικομαχος θα αυτομαστιγωθει μολις αντικρυσει το απιστευτο ομορφο θεαμα της παρουσιας μου=1666.
Τυχαιο;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2011, 15:38:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
λες ψέματα σκαρτάδε οι λεξάριθμοι είναι αυτού που δίνω και όχι αυτοί που έδωσες, διαστρεβλωτή

Ο αθεος θα πιστεψει στο θεο,μολις δει το θαυμα που ακουει στο ονομα σκαρταδος=6272=8

Ο νικομαχος θα αυτομαστιγωθει μολις αντικρυσει το απιστευτο ομορφο θεαμα της παρουσιας μου=9458=8

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Notirk
Πλήρες Μέλος

Greece
1278 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2011, 01:22:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγω,στο 666,βλεπω τρια ανθρωπακια με το κεφαλη κατω,στη γη.
Στο αντιθετο του,999,τρια ανθρωπακια με το κεφαλι πανω,προς τον ουρανο.
Και βλεπω και ενα συμπλεγμα 696969,ανεξηγητο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3375 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2011, 01:40:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Notirk
Εγω,στο 666,βλεπω τρια ανθρωπακια με το κεφαλη κατω,στη γη.
Στο αντιθετο του,999,τρια ανθρωπακια με το κεφαλι πανω,προς τον ουρανο.
Και βλεπω και ενα συμπλεγμα 696969,ανεξηγητο.

χαχαχα
Πραγματικά ενδιαφέρουσα ερμηνεία
+1 Notirk


Hellas at War
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2011, 02:04:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εγω,στο 666,βλεπω τρια ανθρωπακια με το κεφαλη κατω,στη γη.
Στο αντιθετο του,999,τρια ανθρωπακια με το κεφαλι πανω,προς τον ουρανο.
Και βλεπω και ενα συμπλεγμα 696969,ανεξηγητο.Το κινητο τηλεφωνο του Διαβόλου!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/03/2011, 06:06:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Εγω,στο 666,βλεπω τρια ανθρωπακια με το κεφαλη κατω,στη γη.
Στο αντιθετο του,999,τρια ανθρωπακια με το κεφαλι πανω,προς τον ουρανο.
Και βλεπω και ενα συμπλεγμα 696969,ανεξηγητο.Το κινητο τηλεφωνο του Διαβόλου!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


λάθος δεν είναι τηλ. είναι

πάρτυ με ούζα=1404=9
και είναι το απόλυτο 9 γιατί 6+9+6+9+6+9=45=9

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2011, 15:15:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ant-lps

ευρέθη ο αντιιός.

αρα:κεφάλι ανδρα επι κοιλίας γυναικός και κεφάλι γυνής
επι κοιλίας ανδρός=69

ιός=42=6
μαλακια=45=9
αρα εχουμε 69.

Πάλι ξέφυγα

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy