ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 Όνειρα...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Franky
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/03/2002, 23:32:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Franky  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Franky  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Franky  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βασικά δεν ήξερα που να απευθυνθώ για το παρακάτω που θα σας διηγηθώ..

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το site σας. Είναι καταπληκτικό! Καιρό έψαχνα κάτι ανάλογο ώσπου ένας φίλος ,ου το πρότεινε και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Λοιπόν στο θέμα μας τώρα.. Μου συμβαίνουν πράγματα τα οποία για μένα είναι πολύ παράξενα. Όλοι βλέπουμε όνειρα τα οποία μας παρουσιάζονται αρκετές φορές σαν οράματα. Αλλά αυτό το οποίο μου συμβαίνει είναι το εξής:βλέπω σκηνές αυτούσιες και στην πραγματικότητα. Δηλαδή αν δω να περνάει μπροστά μου ένα κόκκινο αμάξι από ένα συγκεκριμένο σημείο και να είναι μέρα μεσημέρι, μπορεί να δω την ίδια σκηνή και στην πραγματικότητα αλλά μόνο αν είμαι από την ίδια οπτική γωνία που ήμουν και στο όνειρο(το τελευταίο με την οπτική γωνία θα σας το εξηγήσω αργότερα). Μπορεί αυτήν την σκηνή να την δω βέβαια και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα αλλά και την επόμενη μέρα ακριβώς!

Μπορώ να σας περιγράψω μία τέτοια συγκεκριμένη στιγμή. Το καλοκαίρι πήγα Κρήτη με την κοπέλα μου. Πήγαμε με καράβι και γυρίσαμε με το ίδιο μέσο. Στον γυρισμό είχαμε κλείσει καμπίνα με 4 κρεβάτια. Όλα ωραία και καλά ώσπου σε κάποια φάση ήμουν στο δωμάτιο μόνος και έτοιμος να φύγω(στην πόρτα). Γυρίζω προς το δωμάτιο και εκείνη την στιγμή ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό ένα όνειρο που είχα δει πριν 2 χρόνια!! Ένιωσα αμέσως ένα κενό μέσα μου και το συναίσθημα ότι έχω ξαναπεράσει από το σημείο αυτό ξανά. Όλα ήταν ίδια όπως τα είχα δει και στο όνειρο.. Το κιτρινωπό φως, τα 4 κρεβάτια, ο καθρέφτης στον απέναντι τοίχο, το τελείωμα του καθρέφτη δεξιά και αριστερά(με ποιο σκούρο καθρέφτη).. Μέχρι και το τραπεζάκι ανάμεσα στα κρεβάτια! Βέβαια θα μου πείτε ότι σε όλα τα καράβια, οι καμπίνες είναι ακριβώς οι ίδιες.. Και όμως αυτήν την είχα ξαναδεί παλαιότερα και ήταν στο όνειρό μου.. Να σημειώσω ότι δεν έχω ταξιδέψει ξανά στην Κρήτη αλλά και ούτε είχα πάρει το συγκεκριμένο καράβι για κάποια άλλη μεταφορά.

Ένα τελευταίο περιστατικό που μου συνέβη ήταν να δω στο όνειρό μου πως καθόμουν με πλάτη προς την κατεύθυνση που πήγαινε το λεωφορείο και ακριβώς δίπλα μου να κάθεται ένας φίλος μου ο οποίος έπαιζε με το κινητό του και απ’έξω παρατήρησα ότι πέρασε ένα μαύρο αμάξι και μάλιστα οικογενειακό (από τα μεγάλα). Όλα αυτά στο όνειρό μου. Γυρίζοντας τώρα στην πραγματικότητα το είδα να γίνεται και ζωντανό..

Ώρα όμως να εξηγήσω και τι εννοώ λέγοντας «την κατάλληλη οπτική γωνία».

Ας πάρουμε την περίπτωση του καραβιού. Από το συγκεκριμένο σημείο της πόρτας πέρασα καμιά δεκαριά φορές ώσπου γύρισα το κεφάλι μου την συγκεκριμένη στιγμή αλλά και στην κατάλληλη γωνία για να καταλάβω ότι το έχω ξαναδεί. Αλλιώς δεν θα το παρατηρούσα..

Απευθύνθηκα και σε άλλα forums αλλά πολλοί μου το εξήγησαν σαν deja-vu. Δεν νομίζω να είναι αυτό..

Επίσης μιας και αναφέρομαι στα όνειρα, θα ήθελα να πω ότι βλέπω ίδια όνειρα με πάρα πολλούς γνωστούς μου. Εντάξει αυτό μπορούμε να δεχθούμε ότι συμβαίνει και σε πολλούς..

Πρέπει να σας πω επίσης ότι ξυπνάω αρκετές φορές με πονοκέφαλο και μάλιστα έντονο. Δεν ξέρω αν εκείνη την νύχτα είδα ένα από τα παράξενα όνεια μου πάλι ή είναι ένας απλός πονοκέφαλος. Το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα.. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει..

The truth is out there...Why are we still here?...

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/03/2002, 03:00:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου Franky.

Το μήνυμα σου το έστειλα σε άλλο topic και ήδη υπάρχουν κάποια σχόλια.

Καλύτερα να το συνεχίσεις από εκεί.

Βρίσκεται στο
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=224

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.09375
Maintained by Digital Alchemy