ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
 ΕΝΣΤΑΣΗ!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 6
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2018, 10:30:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συνέχεια από εδω http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=12393&whichpage=2&ARCHIVE=

Φιλτατε AitheroVamon

Επειδή, στο τελευταιο σου post διατυπώνεις μομφή εναντίον μου χωρίς να μου δώσεις την ευκαιρία να διατυπόσω τις ενστάσεις μου, θα τις διατυπόσω εδώ.
Θα ξεκινήσω με την πρώτη σου πρόταση-μομφή: "Bed Rull αρκετοί χάνουν το (όποιο) δίκιο τους, όταν φροντίζουν να φτάνουν τους άλλους εκτός εαυτού."
Αυτό είναι ασάφια γιοτί δεν ονοματίζεις πιός έχει δίκιο και γιατί έρχονται οι άλλοι (τα τρολ;) εκτός εαυτού.
Αν δεν υπονοείς ότι έσπασαν τα νεύρα των τρολ επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις φανερές προκλήσεις τους, τότε να δούμε από κοντά και μαζί τίνος έσπασα τα νεύρα (αν) και γιατί βγήκαν οι άλλοι "εκτός εαυτού".
Με την σειρά.
Κατά την διάρκεια του μεταξύ μας διαλόγου, παρενέβη το μ PY8AGORAS - όχι τρολ προς το παρόν. Θα το δούμε παρακάκω - γράφοντας μεταξή άλλων; "Κατά δεύτερον, τί ρατσισμός και ακροαματικές διαδικασίες τσαμπουνάς?".χωρίς να πει την γνώμη του. Που διαφωνεί και γιατί και συνεχίζει λέγοντας "Πώς την εννοείς αυτή την ισότητα? Πώς θα εδύνατο κατά τη γνώμη σου να εφαρμοστεί? Δώσε ένα παράδειγμα ισότητας/ ή μή ισότητας όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ."
Πάλι δεν λέει την γνώμη του, Οπως λέει παρακάτω "Ο σκοπός του είναι δηλαδή να βρει κάτι για να την πέσει εδώ σε μας, παρά να κάνει ουσιαστική συζήτηση και να δεχτεί γνώμες," πρέπει να δέχομαι γνώμες. Μέχρι τώρα δεν είδα καμια. Εσύ;

Στην συνέχεια δηλώνει: "Σε διαζευγμένο ζευγάρι με μωρά ή μικρά παιδιά τί άλλο ενδεχόμενο βλέπεις εκτός από το να πάνε τα παιδιά με τη μάνα τους, ασχέτως του πόσο καλός και περιποιητικός (προς τα παιδιά) είναι ο πατέρας?"
Εδώ βλέπεις ότι συμφωνεί μαζί σου ΚΑΙ μαζί μου, όπως προκύπτει από το εισαγωγικό μου post.
("Υπολογίζεται μόνο το φύλο του γονιού ")
Μέχρι εδώ (παλι) έχουμε μία "γνώμη" του που συμφωνεί μαζί μου και μαζί σου. Δεν είναι γνώμη που πρέπει να δεχθώ, όπως λέει, αφου υπάρχει συμφωνία.
και συνεχίζει στο επόμενο post: "συνεχίζεις να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "ισότητα", "ρατσισμός", χωρίς να μας εχεις πει πώς τις εννοείς εσύ, και γιατί θεωρείς ότι παραβιάζονται στο οικογενειακό δίκαιο."
Πάλι δεν εκφράζει γνώμη και ξαναρωτάει αγνοόντας ότι τα λεξικά ορίζουν τις λέξεις και όχι εγώ.
Προφανώς δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους.
Στην επισήμανσή μου αυτή (το αυτονόητο) η απάντησή του ήταν: "Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,
αλλά πληζ τράβα μέχρι το Μικρολίμανο να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες εξυπνόβλακα.
"
Γνώμη; ΚΑΜΙΑ! Αρχισε το τρολαρισμα χωρις να διαφωνεί ή να συμφωνεί. Με το ύφος τραμπούκου.

Ρωτάει επικαλούμενος την εισαγωγή μου: "δώσε κανα παράδειγμα αν θες, για να τοποθετηθούμε ακριβέστερα και λεπτομερώς, διότι μέχρι τώρα μόνο αχταρμά προσφέρεις"
Παράδειγμα επάνω σε τι; Αφού συμφώνισε μαζί μου (μέχρι τώρα) στο ότι το παιδί πάει στην μαμά επομένως δεν υπάρχει ισότητα φύλων. Γνώμη ΚΑΜΙΑ.
Αν βγήκε "εκτός εαυτού" (που βγηκε, "εξυπνόβλακα") προς το παρων, δεν προκύπτει καμία αιτία. Εγώ θα έπρεπε να αρχίσω να βγαίνω από τα ρούχα μου με την υβριστική συμπεριφορά του.

Εχει ήδη αρχίσει το τρολάρισμα παραβιάζοντας τον κανονισμό απρόκλητα και αναίτια χωρίς να επέμβεις όπως έχεις υποσχεθεί και έχεις την υποχρέωση να κάνεις.
Γιατί;
Και συνεχίζονται τα ακατανόητα:
"Τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Θεωρείς ότι το διατύπωσες με σαφήνεια?
Τι έχεις κατά νου?

Εγώ βλέπω μια σειρά από "φάουλ"

1) Οι δικαστές, σε καμία δίκη δεν δικάζουν βάσει "ισότητας". Δικάζουν βάσει του δικαίου-αδίκου. Τι πάει να πει ισότητα?
Εγώ με σένα είμαστε ίσοι κατά το νόμο, όμως αν με κλεψεις και σε καταγγείλω εσύ θα πάς μέσα, όχι εγώ, ούτε θα προσπαθησουν οι δικαστές να βρουν συμβιβαστική λύση μεταξύ μας, όσο ίσοι και να είμαστε.

2) Οι δικαστές εξετάζουν τα στοιχεία. Το φύλο του γονιού δεν υπολογίζεται, διότι αν αυτό ήταν το μόνο κριτήριο, τότε πάντα θα έβγαιναν όλα υπερ της γυναίκας/μάνας, που όμως αυτό δεν συμβαίνει [γιατί υπάρχουν και παντελώς ανάξιες/ανίκανες και επικίνδυνες μάνες]. Εφόσον όμως μια μάνα είναι φυσιολογική και ικανή, προφανώς το θέμα του παιδιού κλίνει προς τα εκεί, και δικαίως, τί να κάνουμε? Να κόψουμε το παιδί στη μέση?

3) Ρατσισμός υφίσταται όταν λαμβάνεις μια απόφαση υπέρ ή κατά κάποιου, με φυλετικά μόνο κριτήρια. Αυτό δεν ισχύει. Αν η μάνα είναι αποδεδειγμένα μαλάκω, χάνει το παιδί. Αν ο πατέρας είναι αποδεδειγμένα μαλάκας, το χάνει αυτός. Αν και οι δυο είναι οι καλυτεροι γονείς στον κόσμο, τότε δεν θα εφταναν μεχρι τα δικαστήρια και θα τα εβρισκαν με συνεννόηση εξωδικαστικά. Προφανώς γελάνε οι δικαστές με το 80-90% των διαζυγίων γιατί είναι διαζύγια για λόγους της π....τσας...."
Ολα αυτά αναφερόμενος ΠΑΛΙ στο εισαγωγικό μου post.
Ξεκινάει λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το post μου. Τι έχω κατα νου. Είμαι "ασαφής".
Χωρίς να προσδιορίζει την ασάφια.
Ξεκινάει με "σαφήνεια" την γνώμη του.
1) "1) Οι δικαστές, σε καμία δίκη δεν δικάζουν βάσει "ισότητας". Δικάζουν βάσει του δικαίου-αδίκου. Τι πάει να πει ισότητα?"
Μπαρούφα. Ανυπόστατο. (κοροϊδεύει ή είναι άσχετος;) Θα δεις παρακάτω την αντίδρασή του όταν το επεσήμανα. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη ισότητα, για αυτο επιμενει να το πω εγώ, όπως και έκανα παρακάτω. Δεν άνοιξε λεξικό.
2) "Οι δικαστές εξετάζουν τα στοιχεία. Το φύλο του γονιού δεν υπολογίζεται, διότι αν αυτό ήταν το μόνο κριτήριο, τότε πάντα θα έβγαιναν όλα υπερ της γυναίκας/μάνας, που όμως αυτό δεν συμβαίνει". (!!!)
Εδώ έχουμε την πρώτη κολοτουμπα στην οποία ψευδώς ή αμαθώς λέει ότι τα παραπάνω ισχύουν, ενώ είχε δηλώσει το αντίθετο: "Σε διαζευγμένο ζευγάρι με μωρά ή μικρά παιδιά τί άλλο ενδεχόμενο βλέπεις εκτός από το να πάνε τα παιδιά με τη μάνα τους, ασχέτως του πόσο καλός και περιποιητικός (προς τα παιδιά) είναι ο πατέρας?"
Πια γνώμη να δεχτώ; Αρχισα να σκεφτομαι ότι ή τρολ είναι ή ανόητος.
Δεν μπορεί να υπάρχει τόση ανοησία. Είναι τρολ που υποστηρίζει αντιφατικά για να εεκτρέψει την συζήτηση.
3) "Αν η μάνα είναι αποδεδειγμένα μαλάκω, χάνει το παιδί. Αν ο πατέρας είναι αποδεδειγμένα μαλάκας, το χάνει αυτός"
Από το 3 η ουσία είναι αυτό. Συμφωνεί με το 2 αλλά διαφωνεί μαζί μας AitheroVamon σε κάτι που είχαμε συμφωνίσει και οι τρεις.

Πιά γνώμη έχει εφραστεί δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα; Εχω αρχίσει να βγαίνω ΕΓΩ "εκτός εαυτού"

Οταν λοιπόν τον διόρθωσα στις μπούρδες που γράφει, ότι η πραγματικότητα είναι ότι οι δικαστές δικάζουν βάσει νόμων και όχι βάσει δικαίου αδικου, μου απάντησε: "Νταξ, τώρα, όχι αυγό, κοκό.
Δίκη, Δικαστήρια, Δικηγόροι, Δικονομία, Δίκαιο, κλπ όλα έχουν την ίδια ρίζα.
Η Δικαιοσύνη και τα Δικαστήρια, υπηρετούν και εφαρμόζουν το Δίκαιο.
Το οποίο Δίκαιο αποκρυσταλλώνεται "κανονιστικά" με Νόμους.
Οι Νόμοι δεν μπήκαν για πλάκα. Υπηρετώντας/εφαρμόζοντας τους Νόμους υπηρετείς/εφαρμόζεις το Δίκαιο. Αυτή είναι η λογική (Εξιδανικευμένα).
"
Συμφωνει; Διαφωνεί; Τρολαρει; Εξέφρασε γνώμη; Ούτε ο ίδιος ξέρει.

Και συνεχίζω ορίζοντας την πολυθόθητη ισότητα που το τρολ δεν είχε την γνώση ή τα κότσια να καταθέση. (Κουτοπονηριά; Αμάθεια;)
Αν ισότητα είναι ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσςεις, τότε, με δεδομένο τα ίσα δικαιώματα στο παιδί, τότε δεν θα έπρεπε να λαμβάνεται υπ' όψιν το φύλο.
Αντίδραση από κάποιον που διακαως ρωτούσε τι εννοώ "ισότητα"; Καμία. Ούτε που θα το είδε, γιατί τον απασχολούσε η ανοησία του. Εκεί, η ανοησία του τον εβγαλε "εκτος εαυτού"! Οχι εγώ.
Θα υπενθυμίσω την ανοησία. Στη δήλωση μου "Δεν υπάρχει ισότητα", απανταει με το ανεκδικιτο: "γιατί το θέμα ενός διαζυγίου δεν άπτεται της ισότητας! Πώς να στο πούμε αλλιώς? Στα Κινέζικα ή στα Χίντι, μπας και το πιάσεις?"
Φαίνεται καθαρά ότι διαφωνεί που συμφωνεί μαζί μου, ή συμφωνεί μαζί σου αλλά διαφωνεί μαζί μου που συμφωνώ μαζί σου. Πάντα μέ το τραμπουκικο υφος.
Αρχισα (παλι) να αναρωριέμε: Τρόλ ή ανόητος; Οπως είπα παραπάνω, θεώρισα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο ανόητος και τον αντιμετόπισα ως τρολ. Του έκανα πλάκα.
Και συνεχίζει ακάθεκτος τους άθλους λέγοντας "Δεν γίνονται διακρίσεις, ούτε λαμβάνεται υπόψιν η ισότητα"
Αν AitheroVamon του ζητούσα να μου υποδείξει οτιδήποτε και οπουδήποτε (εκτός του κάτω κόσμου) χωρο, κοινωνία, οτι ναναι, που να μην υπάρχει ισότητα αλλά ούτε και διακρίσεις συγχρόνως, τι πιστεύεις ότι θα μου απαντούσε χωρίς να γίνει (παλι) ρεζίλι;


Εκεί ακριβώς βγήκε "εκτος εαυτού" φίλτατε. Οχι όμως εξ αιτίας μου αλλά εξ αιτίας του.
Δική του βλακια ηταν.
Αντίδραση: Επόμενος! ΟΥΣΤ !. Με ξεπέταξε;
Εδώ δεν θα έπρεπε να βγώ από τα ρούχα μου, ή να γελάσω; Επέλεξα το γέλιο, τι άλλο;
Το ξεκατίνιασμα που τρολ και ακόλουθος επιδιώκουν;
Και συνεχίστηκε η παραβίαση του κανονισμού και από τον ακόλουθο τρολ που δεν ασχολήθηκα μαζί του. Τι να πεις με ακολούθους.

ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, (όπως ψευδώς ισχυρίζεται), ή ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ..
Είδαμε;
Είδαμε "ουσιαστική συζήτηση ";


Γιατί η μομφή σ εμένα; Με τι σκεπτικό; Οτι τήρησα κανονισμό; Δεν υπάρχει σκεπτικό φίλτατε.
Είναι φανερό ότι για κάποιον λόγο δεν μπορείς να επιβαλεις τον κανονισμο, όπως υποσχέθηκες.

"Ξέρεις, είναι πολυ σημαντικό να μπαίνει κάποιος (ειδικά στις μέρες μας) στη διαδικασία να συζητήσει έναν προβληματισμό,
όταν όμως διαπιστώνει, οτι ο ίδιος που τον έθεσε δεν είναι σε θέση να συζητήσει και πιθανότατα να τον εμπαίζει,
τότε να είναι έτοιμος να δεχτεί και τις "συνέπειες".

Όταν δεν παίζεις δίκαια μην έχεις απαιτήσεις."

Αν μέχρι εδώ διέκρινες εμπαιγμό και αδικία από εμενα, και όχι προς εμένα, πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα.
Αν όχι, αγνόησε το παρακάτω.

Ο κανονισμός μας δίνει μια διέξοδο "Οποιοσδήποτε επισκέπτης του τόπου θεωρεί υλικό που παρέχεται από μέλος των Forums ως εξευτελιστικό, υβριστικό κ.λπ. ενθαρύνεται ανοικτά από την ομάδα του ESOTERICA.gr να επικοινωνήσει με τους Διαχειριστές ή τους Συντονιστές μέσω e-mail ή μέσω των Forums συζήτησης. Οι τελευταίοι είναι από εσάς τους ίδιους δικαιοδοτημένοι να αφαιρούν ή να τροποποιούν στοιχεία που υποβάλλονται από εσάς για λόγους που καθιστούν παραβίαση των κανονισμών και των αρχών λειτουργίας, είτε δηλώνονται/εννοούνται είτε όχι."
Αφου προφανώς δεν μπορείς τα τονισμένα, να προσφύγουμε μαζί στην διαχείρηση για να ξεφορτωθούμε τα τρολ; γιατί αν συνεχίσεις να κλειδώνεις τα θέματα αντί τα τρολ, στο τέλος δεν θα μείνει θέμα ανοικτο.
Μήπως αυτό θέλουν τα τρολ;


PS Όπως σου λέει και παραπάνω ο PY8AGORAS για πες μας εσυ τι ακριβώς θέλεις να πεις (αν και κατι εχω καταλάβει απο την αρχη)
κι ασε τι λεμε εμεις ....

Θέλω να συζητήσουμε για το ενδεχόμενο - που είναι το υπο διαπραγμάτευση ή διαβούλευση αντικείμενο - να είναι ρατσιστική η αστική νομοθεσία σε περιπτώσεις διαζυγίων.

Τι δεν καταλάβατε;


Edited by - Bed Rull on 05/05/2018 11:43:10

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2018, 10:32:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγραψα λάθος το "ΕΝΣΤΑΣΗ" και δεν μπορώ να το διορθώσω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/05/2018, 19:39:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τι δεν καταλάβατε;

Ας ξεκινήσουμε με το "τι δεν κατάλαβες εσύ".

Ξεκινάς από εδώ και καταλήγεις εδώ

Θα σου πάρει -ομολογουμένως- λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο από αυτές τις διαδικτυακές "επιδρομές" που κάνεις. Όταν θα είσαι έτοιμος, τότε έλα για συζήτηση.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 08:43:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Bed Rull

Είχα πει να μην ξανασχοληθώ με την περίπτωσή σου, αλλά προκαλείς ασύστολα, και νομίζεις ότι έτσι θα το παίξεις θύμα/αδικημένος και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Καραγκιοζάκο, πρόσεξε, γιατί αγενής μπορεί να είμαι (επειδή έχω αλλεργία στους καραγκιόζηδες και στους ανόητους) αλλά τρολ δεν είμαι
και αποκαλώντας με τρολ, ανυπόστατα χωρίς στοιχεία και απόδειξη, με υβρίζεις και με προκαλείς εσύ.

Εγώ απεναντίας έχω λόγους να σε αποκαλώ καραγκιόζη και ανόητο, και μόλις βρω λίγο χρόνο για να τον χάσω μαζί σου, θα σου το αναλύσω κιόλας εκτενώς, αφού είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις (άρα εσύ είσαι το τρόλ).

Αναμείνατε λοιπόν στο ακουστικό σας,
και θα επανέλθω να σε συγυρίσω ανόητε...


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Edited by - PY8AGORAS on 06/05/2018 08:44:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 10:00:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
(επειδή έχω αλλεργία στους καραγκιόζηδες και στους ανόητους)
Αν μου εξηγήσεις την διαφορά τους, θα σταματήσω να γελάω.
Τα υπόλοιπα θα τα σχολιάσω μετά το ντα. ("θα επανέλθω να σε συγυρίσω ανόητε..")

πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεις;

Edited by - Bed Rull on 06/05/2018 10:02:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 10:41:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να σου επιστήσω την προσοχή σε κάτι: Κάτω από το nick μου γράφει "νεο μέλος" που σημαίνει νεο μέλος. Οχι φυτό. Ελληνικά.
Επίσης δεν δηλώνει φύλο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 12:11:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για να μην αρχίσεις εκείνα τα "τι εννοείς" (Θεέ μου!) θα σου εξηγήσω το "Οχι φυτό".
Δεν είναι φυτό κάποιος άνθρωπος που μπορεί να διακρίνει τις ανοησίες των άλλων και τις αποβάλει από την σκέψη του.
Φυτό είναι κάποιος άνθρωπος που δεν διακρίνει τις ανοησίες των άλλων (δεν τις εξετάζει) και τις αφομοιώνει. Καταπίνει αμάσητα.

Edited by - Bed Rull on 06/05/2018 12:12:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 12:24:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια παρατήρηση για τον θεματοθέτη, επειδή έχω βαρεθεί να το βλέπω στις αναρτήσεις του:

1)Ποιος/ποια/ποιο = ερωτηματική αντωνυμία

2)Πιο = ποσοτικό επίρρημα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 12:33:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μια παρατήρηση για τον θεματοθέτη, επειδή έχω βαρεθεί να το βλέπω στις αναρτήσεις του:

1)Ποιος/ποια/ποιο = ερωτηματική αντωνυμία

2)Πιο = ποσοτικό επίρρημαΣ' ευχαριστώ για την υπόδειξη μ ilias1990. Θα προσπαθήσω να το διορθώσω. Η ορθογραφία, όπως προείπα, δεν είναι το δυνατό μου σημείο.
Δεν εμποδίζει όμως την επικοινωνία.

Για να είναι πιο πλήρης η υπόδειξη μήπως χρειάζονται και τόνοι;

Edited by - Bed Rull on 06/05/2018 12:36:56Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 12:45:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Για να είναι πιο πλήρης η υπόδειξη μήπως χρειάζονται και τόνοι;
Το ρωτάω γιατί παρατήρησα ότι παντού έχεις τόνους εκτός από τις υποδεικνυόμενες λέξεις.

Edited by - Bed Rull on 06/05/2018 12:46:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 13:28:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
quote:
(επειδή έχω αλλεργία στους καραγκιόζηδες και στους ανόητους)

Αν μου εξηγήσεις την διαφορά τους, θα σταματήσω να γελάω.


Θα σου την εξηγήσω βλακέντιε, αφού είσαι ανίκανος να την καταλάβεις και δεν τη γνωρίζεις ή κάνεις πως δεν τη γνωρίζεις:

Καραγκιόζης: Γνωστός ήρωας/φιγούρα του θεάτρου σκιών, στην σύγχρονη καθομιλουμένη θεατρίνος, γραφικός, κουτοπόνηρος-εξυπνάκιας τύπος, κατ'επέκταση υποκριτής, ψεύτικος, κωλοτούμπας, ρεζίλης και χαβαλές. Η τρολίστικη συμπεριφορά προσιδιάζει και σε αυτά τα χαρακτηριστικά, οπότε κατ'επέκταση καλύπτει και το τρολάρισμα, σαν ένα είδος από καραγκιοζιλίκι, αλλά και το αντίστροφο, σε πολλές περιπτώσεις.

Ανόητος: "Α" στερητικό και Νους. Άμυαλος, βλαξ, μπάζο, στόκος, ντουβάρι, ντουγάνι, περιορισμένων νοητικών ικανοτήτων/δυνατοτήτων.

Όπως βλέπεις, κάποιες διαφορές υπάρχουν ε?
Κόπηκε λοιπόν το γελάκι, χαχανούλη?
Διάλεξε την κατηγορία σου. Σε κόβω για καραγκιόζη εξυπνάκια.
Μη μου πεις ότι είσαι ανόητος?


quote:
Να σου επιστήσω την προσοχή σε κάτι: Κάτω από το nick μου γράφει "νεο μέλος" που σημαίνει νεο μέλος. Οχι φυτό. Ελληνικά.
Επίσης δεν δηλώνει φύλο.

Από τα Ελληνικά πέρασες και δεν ακούμπησες. Ούτε τα μιλάς ούτε τα γράφεις σωστά. Πάμε παρακάτω.
Δεν δηλώνεις φύλο. Ωραία, τί είσαι? Αγοράκι? Κοριτσάκι? Ή ...το Τζέισον-Αντιγόνη?

Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε σε αγνώστου φύλου άτομα, μπορούμε να χρησιμοποιούμε το αρσενικό έως ότου μας ζητηθεί κάτι άλλο.
Να μας έλεγες τί είσαι, να ξέραμε πώς να σε προσφωνήσουμε εξυπνοπούλι.

quote:
πόσο χρονών είσαι, αν επιτρέπεις;

Δεν επιτρέπω, γιατί κατά πρώτον δεν σε αφορά, και κατά δεύτερον εδώ δεν ξέρουμε το φύλο σου, εσύ θες την ηλικία μας?

Σε κάθε περίπτωση η διαφορά στην πνευματική μας ηλικία, τη δική μου και τη δική σου είναι χαώδης. Δεν ξέρω πόσες δεκαετίες εξέλιξης και ωρίμανσης υπολείπεσαι.

Μια εξαίρεση: Σε περίπτωση που είσαι κάτω των 20 ετών, και χαβαλεδιάζεις απλώς εδώ, πες το μου, να σου συμπεριφερθώ αλλιώς.
Σε θεώρησα για κάτι μεγαλύτερο ηλικιακά αρχικώς, αλλά μέρα με τη μέρα, μήνυμα το μήνυμα, πας για...δημοτικό σχολείο και κατεβάζεις τον ηλικιακό μέσο όρο....
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 13:30:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όπως είπε ο Χότζας: "Κι εσύ δίκιο έχεις"

Η ένσταση απορρίπτεται

Συντονιστικές παρεμβάσεις δεν σχολιάζονται.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 13:55:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Εγραψα λάθος το "ΕΝΣΤΑΣΗ" και δεν μπορώ να το διορθώσω.

Να'ταν το μόνο λάθος... Πάει στο διάλο...
Από την αρχή της συμμετοχής σου "Νέο Μέλος" είσαι ένα λάθος.

Να το πιάσουμε για να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς, τρολο-καραγκιόζη?

quote:
Για σας
Θέλω να συζητήσουμε για το ενδεχόμενο - που είναι το υπο διαπραγμάτευση ή διαβούλευση αντικείμενο - να είναι ρατσιστική η αστική νομοθεσία σε περιπτώσεις διαζυγίων.

Προς επεξήγηση, στην ακροαματική διαδικασία δεν υπάρχει η περιβόητη "ισότητα των φύλων" όπου οι αντίδικοι κρίνονται με τα ίδια κριτήρια ανεξάρτητα από το φύλο.
Υπολογίζεται μόνο το φύλο του γονιού και η ακροαματική διαδικασία είναι απλώς μία παρωδία για να διασκεδάζουν οι δικαστές. Κανένας δεν επικαλείται την ισότητα των φύλων. Κανένας δικαστής δεν εξετάζει τα στοιχεία που παρουσιάζονται.
Αυτό δεν είναι ρατσισμός υπέρ του ενάς φύλου;

Ελπίζω να έθεσα το θέμα στο σωστό topic.


Ξεκίνησες λοιπόν, με ένα σωρό αυθαίρετα και άτοπα "δεδομένα"/"συμπεράσματα" ή "γνώμες" σου (οτιδήποτε κι αν ήταν από αυτά). Δηλαδή αυτό ήταν η "θέση" σου, η αρχική σου τοποθέτηση.

Σου απαντάει ο Αιθέρας, με βάση την κοινή λογική και τη συνήθη εμπειρία, και σου λέει μεταξύ άλλων αυτό που σου λέμε και οι υπόλοιποι, μεγάλε μήπως τα μπλεξες λίγο, τί ακριβώς εννοείς, στα διαζύγια δεν πάμε να δικάσουμε ισότητες, πάμε να βάλουμε σε ένα μπούσουλα πέντε πρακτικά πράγματα σε ένα πρωην ζευγάρι που χωρίζει. Δεν κάνουμε καμία δίκη ισότητας εκεί. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο ούτε το ερώτημα.

Αντ'αυτού, εσύ συνεχίζεις αμέσως με τη 2η μεγάλη παπαριά:

quote:
Στο κατω κατω η φύση και η πραγματικότητα μας λέει ότι η σπορά που κάνει ο γεωργός δεν ανήκει στην μαμά γη αλλά στον γεωργό.
Ο γεωργός σπέρνει την ζωή. Η μαμά γή την κυοφορεί.

Άμα ο άλλος εν ετει 2018 βλέπει τέτοιες ανοησίες είναι να μην γίνει...Αντζελα Δημητρίου να πηδηχτεί από το παράθυρο?

Από κει και πέρα λοιπόν, και ενώ ήδη έχεις δις (=2 φορές) δυναμιτίσει το θέμα (σου) ζητάς και τα ρεστα.
Από κει και πέρα βασικά μόνο προκαλείς, και σου δίνουμε ανάλογες απαντήσεις, αρχικά με κάποια ανάλυση και μετά με κλιμακούμενη ένταση αντίδρασης διότι καταφανώς άρχισες να τρολάρεις και να διαστρεβλώνεις τα γραμμένα και τις θέσεις μας.

Αυτό όσον αφορά το γιατί, ποιος, και πώς βγήκε εκτός εαυτού.

Επιπλέον με κατηγορείς ότι δήθεν δεν έχω αναφέρει τη γνώμη μου.

Εσύ όχι μόνο θέλεις δηλαδή μασημένη τροφή, αλλά κανένα μανιφέστο του στυλ: Η γνώμη του Πυθαγόρα είναι 1,2,3....

Πας καλά ρε? Ό,τι έγραφα δηλαδή τί ήταν? Δεν ήταν γνώμη?
γι'αυτό λέω πες αν είσαι κανα παιδάκι του δημοτικού, να στα εξηγήσω αλλιώς, να μη ζορίζεσαι!

Η γνώμη ήταν μια και απλή:

Δεν υπάρχει ρατσισμός στα δικαστήρια όσον αφορά τα διαζύγια, ούτε όσον αφορά τη ράτσα ούτε όσον αφορά το φύλο. Κοιτάνε στοιχεία και ορίζουν τις υπόλοιπες παραμέτρους.

Δικαστήριο με κριτηριο την ισότητα έχουμε όταν κάποιος την εμπλέξει αυτήν. Πχ. αν γίνει καταγγελία για παραβίαση της ισότητας ή κάτι παρόμοιο.

Γι'αυτό σου λέμε δώσε παράδειγμα. Τί έχεις κατά νου? Τι βίωσες, τι είδες ή τι υποψιαστηκες που σε έκανε να θεωρήσεις ότι τα δικαστηρια λειτουργούν ρατσιστικά στα διαζύγια?
Εσύ πάλι το έριξες στην τρελίτσα....

Ξαναδιάβασε και το παρακάτω μέχρι να το καταλάβεις γιατί συνεχίζει να ισχύει:

quote:
Εγώ βλέπω μια σειρά από "φάουλ"

1) Οι δικαστές, σε καμία δίκη δεν δικάζουν βάσει "ισότητας". Δικάζουν βάσει του δικαίου-αδίκου. Τι πάει να πει ισότητα?
Εγώ με σένα είμαστε ίσοι κατά το νόμο, όμως αν με κλεψεις και σε καταγγείλω εσύ θα πάς μέσα, όχι εγώ, ούτε θα προσπαθησουν οι δικαστές να βρουν συμβιβαστική λύση μεταξύ μας, όσο ίσοι και να είμαστε.

2) Οι δικαστές εξετάζουν τα στοιχεία. Το φύλο του γονιού δεν υπολογίζεται, διότι αν αυτό ήταν το μόνο κριτήριο, τότε πάντα θα έβγαιναν όλα υπερ της γυναίκας/μάνας, που όμως αυτό δεν συμβαίνει [γιατί υπάρχουν και παντελώς ανάξιες/ανίκανες και επικίνδυνες μάνες]. Εφόσον όμως μια μάνα είναι φυσιολογική και ικανή, προφανώς το θέμα του παιδιού κλίνει προς τα εκεί, και δικαίως, τί να κάνουμε? Να κόψουμε το παιδί στη μέση?

3) Ρατσισμός υφίσταται όταν λαμβάνεις μια απόφαση υπέρ ή κατά κάποιου, με φυλετικά μόνο κριτήρια. Αυτό δεν ισχύει. Αν η μάνα είναι αποδεδειγμένα μαλάκω, χάνει το παιδί. Αν ο πατέρας είναι αποδεδειγμένα μαλάκας, το χάνει αυτός. Αν και οι δυο είναι οι καλυτεροι γονείς στον κόσμο, τότε δεν θα εφταναν μεχρι τα δικαστήρια και θα τα εβρισκαν με συνεννόηση εξωδικαστικά. Προφανώς γελάνε οι δικαστές με το 80-90% των διαζυγίων γιατί είναι διαζύγια για λόγους της π....τσας...."
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ilias1990
Μέλος 2ης Βαθμίδας


319 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/05/2018, 16:54:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Για να είναι πιο πλήρης η υπόδειξη μήπως χρειάζονται και τόνοι;
Το ρωτάω γιατί παρατήρησα ότι παντού έχεις τόνους εκτός από τις υποδεικνυόμενες λέξεις.

Edited by - Bed Rull on 06/05/2018 12:46:35


https://www.youtube.com/watch?v=yJC2UpLxlEE

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 07:13:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Να το πιάσουμε για να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς, τρολο-καραγκιόζη?
Η ένσταση απορρίφθηκε και το κοκόρι συνεχίζει να χωροπηδάει.
Δεν μπορώ να συνεχίσω την συζήτηση.

PS "θα επανέλθω να σε συγυρίσω ανόητε.." Αλήθεια τώρα;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 08:00:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κοίτα να δεις, όταν έγραφες για την Nasa είχες και λίγο πλάκα. Τώρα πάει να γίνει τραγικό. Οι προεκτάσεις για το τι σου συμβαίνει είναι προφανείς.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 08:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η ένσταση απορρίφθηκε και το κοκόρι συνεχίζει να χωροπηδάει.

To άμυαλο κοκκόρι (=Bed Rull) συνεχίζει να πηδάει (σ)το χώρο του Esoterica...

quote:
Δεν μπορώ να συνεχίσω την συζήτηση.

E, κάνε μας τη χάρη....

quote:
Κοίτα να δεις, όταν έγραφες για την Nasa είχες και λίγο πλάκα. Τώρα πάει να γίνει τραγικό. Οι προεκτάσεις για το τι σου συμβαίνει είναι προφανείς.

Τι είναι αυτό Heretic? Πού αναφέρεσαι?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 08:49:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε έναν παλιό γνώριμο της σελίδας. Ως τώρα είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο hall of fame, κάτω από τον Βασιλάκη. Φαίνεται πως τώρα θέλει το χρυσό. Αν δεν κατάλαβες ακόμα, το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν το debunking της Nasa

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 09:59:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σε έναν παλιό γνώριμο της σελίδας. Ως τώρα είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο hall of fame, κάτω από τον Βασιλάκη. Φαίνεται πως τώρα θέλει το χρυσό. Αν δεν κατάλαβες ακόμα, το τελευταίο του κατόρθωμα ήταν το debunking της Nasa

Λες ε? Εκτός από σπορέας να μας βγει και οπαδός της επίπεδης Γης?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 10:05:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παρατήρησε λίγο το στιλ. Οσο κι αν προσπάθησε να το χαλάσει με διάφορα κολπάκια, κάτι τελικά του ξέφυγε. Απο όλους τους παλιούς γνώριμους, ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό;

ετσι παίρνεις χαμπάρι τον ρουφιάνο: φοράει τη μαύρη κουκούλα αλλά ξεχνάει να βγάλει τα τσαρούχια

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 11:39:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Παρατήρησε λίγο το στιλ. Οσο κι αν προσπάθησε να το χαλάσει με διάφορα κολπάκια, κάτι τελικά του ξέφυγε. Απο όλους τους παλιούς γνώριμους, ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό;

Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"

Τι λες;

Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:06:43

Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:13:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 12:31:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"

Τι λες;


Νταξ, καλά όλα αυτά και η πλακίτσα,
αλλά δε μας είπες... ποιο είναι το βάσανό σου τελικά ρε Μπεντ-ρούλη ?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 12:55:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
Κι αν από τις παραπάνω προτάσεις επιλέξω κι εγώ να αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει, κοίταξε τι βγαίνει: "ποιό προφίλ κολλάει περισσότερο με αυτό αν αγνοήσω ως διάφορα κολπάκια ότι δεν με βολεύει;"

Τι λες;


Νταξ, καλά όλα αυτά και η πλακίτσα,
αλλά δε μας είπες... ποιο είναι το βάσανό σου τελικά ρε Μπεντ-ρούλη ?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "


Οταν αποφασίσεις να είσαι κόσμιος και όχι κοκόρι, θα σου πω ότι θέλεις.
Υποθέτω ότι μπορείς, και βλακοδώς τρολαρεις εσκεμένα.
Δεν θα έφτανες αυτό τον αριθμό των συμετοχών τόσα χρόνια αν ήσουν πάντα τρολ.

Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 12:59:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 14:25:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Topic is on fire, χαχαχα...
Νομίζω ο Heretic χτύπησε διάνα!
Προτείνω να θεσμοθετήσουμε επίσημο διαγωνισμό 'βρες το τρολ', πέντε-έξι ψυχές έχουμε μείνει στο φόρουμ οπότε γιατί να μην θεσπίσουμε αθλοπαιδείες, κουίζ και λοιπά τερτίπια που και το μυαλό να ακονίζουν και ευθυμία να επιφέρουν?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 14:27:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ο Αίολας πάντως θα είναι πάντα στις καρδιές μας, δεν θα γίνει ποτέ ένα απλό 'τρολ', έτσι δεν είναι?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3148 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 14:41:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν και τα credits τα δικαιούται ...εξωτερικός συνεργάτης.

quote:

Ο Αίολας πάντως θα είναι πάντα στις καρδιές μας, δεν θα γίνει ποτέ ένα απλό 'τρολ', έτσι δεν είναι?


Kost, σίγουρα. Βάζω στοίχημα ότι αν μπεις σε συζήτηση μαζί του, ως αύριο το βράδυ θα σε φτάσει στο σημείο του:

...τι είπες μωρή ψεκασμένη γίδα;;!! &#&^#&*%

ή κάτι αντίστοιχο

Abyssus Abyssum Invocat


Edited by - Heretic on 07/05/2018 14:45:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Bed Rull
Μέλος 2ης Βαθμίδας


176 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 15:59:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...τι είπες μωρή ψεκασμένη γίδα;;!! &#&^#&*%
ή "...τι είπες μωρή χωνεμένη κοπριά."
Ωραίο το ιλαρόν!

Edited by - Bed Rull on 07/05/2018 16:00:58Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 16:46:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα μεταφέρεται στην ενότητα:
"Μεταξύ τυρου και αχλαδιού"
μέχρι την απενεργοποίηση του

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/05/2018, 17:30:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Aιθέρα χαλάς το πάρτι
Δεν υπάρχει άλλο θέμα ανοιχτό, και αφού το ξέρεις χωρίς τα τρολ πέφτουμε σε υπαρξιακή κρίσηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3627 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2018, 01:09:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν σας το χαλάει κανείς εσάς το πάρτι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2330 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/05/2018, 07:39:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ή "...τι είπες μωρή χωνεμένη κοπριά."
Ωραίο το ιλαρόν!


Έτι βέλτιον!

quote:
Aιθέρα χαλάς το πάρτι

Δεν υπάρχει άλλο θέμα ανοιχτό, και αφού το ξέρεις χωρίς τα τρολ πέφτουμε σε υπαρξιακή κρίση.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 6 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy