ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Sempronios
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2005, 18:10:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sempronios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
θα ηθελα να θέσω ένα νέο θεμα που απευθύνεται σε όλους σας!
Είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφικής σχολής εξωτερικού με Διδακτορικό στην Φιλοσοφία ! με μονοετή μεταπτυχιακή μελέτη ψυχολογίας! κτλ
Στις πολυετής σπουδές μου στην πρωτη περίοδο τους μελέτησα Ιστορικά συγγράματα Ιστορία Ελληνική Ρωμαϊκή,Ιστορία, της Δυτικής Φ ιλοσοφίας. Ελληνική, Ευρωπαϊκή μεσαιωνική Ιστορία λογοτεχνία! Ψυχολογία! Κοινωνιολογία! που συμπεριελάμβανε μελέτη συγγραμάτων και μονογραφίες καθηγητών Εργα Φιλοσόφων απο την Αρχαιότητα μέχρι την Σύγχρονη σκέψη!

Σε όλη την ακαδημαϊκή φοιτητική μου σταδιοδρομία
ακολούθησα πολλά μαθήματα Φιλοσοφίας που αφορούσαν την πρωτη περίοδο του Μεσαίωνα Αριστοτελιστές, Νεοπλατωνικούς και βέβαια έργα των ιδίων! Ηθική φιλοσοφία! Μεταφυσική, Ιστορια των Θρησκειών! Ιστορία του Δικαίου! Εργα όπως Πλάτωνως περί ψυχής κτλ! πολούς διαλόγους του Πλάτωνα και έργα του Αριστοτέλη αλλά και φιλοσόφους πού ακολούθησαν το πνευματικό τους ρεύμα, θεμέλιο του πνέυματος και της θεωρίας όλων των φιλοσοφικών τάσεων της Ευρώπης και του κόσμου!
αλλά και την εποχή του Ανθρωπισμού της Αναγέννησης και την νεώτερη κε μεταμοντέρνα περίοδο!
Αυτή η εισαγωγή θέλει να αποτελέσει μία επισήμανση στο ότι ακολο΄υθησα έναν κλάδο σπουδών ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα, ηθελημένα! να εντρυφήσω στην Φιλοσοφική σκέψη μέχρι κα τις ρίζες της!

Πολλά απο τα θέματα τα οποία συγκετρωτικά η αποσπασματικά αναφέροντα σαυτή την Ιστοσελίδα επισημάνουν προβληματισμούς διαμέσου πληροφορίων και πηγων οι οποίες συνήθως δεν γίνονται γνωστές!

Πιο σαφής, Προβληματισμοι του χαρακτήρα, Μεταφυσικές ιδέες, θέματα θρησκείας και φιλοσοφίας, αναφορές σε πνευματικές εμπειρίες,
Διάβολοι, Αντίχριστοι κτλ!
Δεν θέλω να μπω σ-αυτά τα θέματα θεωρώ όμως ότι θα ήταν καλυτερο κάποιοι απο τους προβληματισμους σας να οργανωθούν σε μιά βάση επικοινωνιακή ίσως πιό οργανωμένη και διαδρατική!

Δεν θα είμαι κριτικός σέβομαι κάθε προβληματισμό οποιουδήποτε επισκέπτη του Site, οποιυδήποτε χαρακτηρα ιδεολογικού!μεταφυσικού, παραψυχολογικού κτλ!


Θέλω λοιπόν να σας θέσω έναν προβληματισμό μου!
Είμαι κι εγώ γοητευμένος απο την αναζήτηση, *ίσως αποτελέι ίδιον του κάθε Έλληνα, η αναζήτηση στην μεταφυσική Φιλοσοφία!
*Οι Έλληνες θεωρούνται και είναι ανέκαθεν με εφηβικό τρόπο και όχι βαρύ! αναζητητές της αλήθειας μέσω της εξήγησης των φαινομένων και των πραγματων! μέσω της αναζήτησης του Υπερβατού και του ματαφυσικού στοιχείου! της αναζήτησης του θέιου! * θεϊκού! Ο Ιδεαλισμός και οι μεγάλες Θρησκέις βασίστηκαν πάντα στους έλληνες! Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες!
Θα σας κάνω μιά ερώτηση πιστέυετε ότι οι οποιασδήποτε πράξεις σας έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις ενεργειών μεταφυσικών!Και τί είδους!
έχετε ποτέ συλλάβει μιά τεκμηριωμένη εμπειρία στο μεταφυσικό τομέα;
Πιστέυετε στην Υπαρξη του θεού;
Εχετε ποτέ μελετήσει κείμενα που οδηγούν στην Ύπαρξη μη φυσικών οντοτήτων και΄πως το τεκμηριοώνετε;
Υπάρχει το καλό και το κακό;

όλα τα παραπάνω θεωρώ πως μπορουν να αποτελέσουν μιά αρχή σε έναν διάλογο πλατωνικού ύφου και χαρακτήρα με στοιχεία ελέγχου της Ψυχολογίας. Αν θέλετε θα μπορούσα να είμαι παρατηρητης σας σε θέσεις η απόψεις σας; Η εισαγωγή σας σ'αυτό το θέμα θα επιφυλάξει μια σταδιακή σας μύηση σε μια αλληλεπίδρατη γνωση ! Ισως και σε κάποιες εκπλήξεις!!!

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2005, 18:26:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου, Sempronios και καλώς ήλθες!

Κατ' αρχήν, ο Διαδικτυακός αυτός χώρος είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων.

Αν κάνεις τον κόπο να μελετήσεις την πληθώρα των θεμάτων, τα οποία έχει φιλοξενήσει τα τελευταία χρόνια, θα δεις ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες και βιώνουν και γνωρίζουν καλά τα όσα γράφουν.

Φυσικά, αυτό δε συμβαίνει πάντα. Γι' αυτό απαιτείται διάκριση...

Τώρα, ειδικά σε ό,τι ρωτάς...

Μήπως θα 'ταν καλύτερα, αντί να ζητάς τις αποδείξεις των άλλων, να βιώσεις εσύ ο ίδιος ότι σπούδασες; Έτσι, θα είσαι και βέβαιος για το όποιο αποτέλεσμα και χρήσιμος για τον εαυτό σου...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 04/02/2005 18:27:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2005, 22:24:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
θα ηθελα να θέσω ένα νέο θεμα που απευθύνεται σε όλους σας!
Είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφικής σχολής εξωτερικού με Διδακτορικό στην Φιλοσοφία !καλως ηρθες και ελπιζω να ανεχεσαι το χιουμορ!

η εισαγωγη σου μου θυμισε λιγο κατι τυπους στα τραινα...

χαχαχα


quote:

Πολλά απο τα θέματα τα οποία συγκετρωτικά η αποσπασματικά αναφέροντα σαυτή την Ιστοσελίδα επισημάνουν προβληματισμούς διαμέσου πληροφορίων και πηγων οι οποίες συνήθως δεν γίνονται γνωστές!αυτο δεν ειναι κανονας!


quote:

Δεν θα είμαι κριτικός σέβομαι κάθε προβληματισμό οποιουδήποτε επισκέπτη του Site, οποιυδήποτε χαρακτηρα ιδεολογικού!μεταφυσικού, παραψυχολογικού κτλ!η κριτικη δεν εχει σχεση με τον σεβασμο

quote:

*Οι Έλληνες θεωρούνται και είναι ανέκαθεν με εφηβικό τρόπο και όχι βαρύ! αναζητητές της αλήθειας μέσω της εξήγησης των φαινομένων και των πραγματων! μέσω της αναζήτησης του Υπερβατού και του ματαφυσικού στοιχείου! της αναζήτησης του θέιου! * θεϊκού!με τον Πανα οδηγο μας, αντιμετωπιζουμε με χαμογελο ακομη και την φιλοσοφια


quote:

Θα σας κάνω μιά ερώτηση πιστέυετε ότι οι οποιασδήποτε πράξεις σας έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις ενεργειών μεταφυσικών!
το αντιθετο περιμενα να ακουσω - αν οι πραξεις μας συμβαδιζουν με την φυσικη ενεργεια

και δεν υπαρχει μεταφυσικο - υπαρχει η Αγνωστη πλευρα της Φυσης

quote:

έχετε ποτέ συλλάβει μιά τεκμηριωμένη εμπειρία στο μεταφυσικό τομέα;ναι αλλα δεν ειχα αρκετα στοιχεια για να την παραπεμψω σε δικη


quote:

Εχετε ποτέ μελετήσει κείμενα που οδηγούν στην Ύπαρξη μη φυσικών οντοτήτων και΄πως το τεκμηριοώνετε;


μονο σε κειμενα μπορεις να βρεις μη φυσικες οντοτητες

quote:

Υπάρχει το καλό και το κακό;θα προτιμησω την κουρτινα τρια

quote:

όλα τα παραπάνω θεωρώ πως μπορουν να αποτελέσουν μιά αρχή σε έναν διάλογο πλατωνικού ύφου και χαρακτήραεννοειται πως θα μεινουμε στα πλατωνικα!

ακομη δεν γνωριστηκαμε!!!

quote:

Αν θέλετε θα μπορούσα να είμαι παρατηρητης σας σε θέσεις η απόψεις σας;αχ μας ελειπε ενας παρατηρητης εμας των αθανατων!

στο τελος θα μεινει μονο ενας!


quote:

Η εισαγωγή σας σ'αυτό το θέμα θα επιφυλάξει μια σταδιακή σας μύηση σε μια αλληλεπίδρατη γνωση !αν ψαξεις λιγο το φορουμ θα βρεις πολλα που εχουμε ηδη δωσει εμεις.

για ξεκινα την αλληλεπιδραση και συ!

πες κατι!


quote:

Ισως και σε κάποιες εκπλήξεις!!!
περιμενουν και σενα πιθανον καποιες...

το σκεφθηκες?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2005, 22:39:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γιατί εχεις δυο ταυτότητες??

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5578

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 01:44:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

γιατί έχεις δυό ταυτότητες?


http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5574.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/02/2005 01:45:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 03:52:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα αυτό μεταφέρθηκε στην ενότητα ".-= Η ΣΟΦΙΑ =-." από την ενότητα ".-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-." που φιλοξενήθηκε αρχικά.

Ο λογαριασμός του μέλους "AST" ο οποίος απ'ότι διαπιστώθηκε στη σύγκριση του παρόντος θέματος και του παρόμοιου ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΑΣ αντιστοιχεί στο μέλος Sempronios, απενεργοποιήθηκε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
379 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2005, 09:27:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι αλλοοοοοο πιτουροοοοοοοο ΕΕΕ ρε, που φτάσαμε, αντί για να κάτσουν να δουλέψουν, έστω και ας έχουν λεφτά, να κάνουν κάτι ποιο πραγματικό, κάθονται και το παίζουν «ανώτερες οντότητες» στον δίκτυο και αραδιάζουν κατεβατά τα οποία στερούν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο ενός μεροκαματιάρη ανθρωπάκου της μέσης τάξης και της εργατιάς ο οποίος μπαίνει να περάσει λίγες ευχάριστες στιγμές.

Sempronios: Καμία οντότητα δεν είναι ανώτερη από εμένα, γιατί εγώ έχω από την οντότητα σου πολύ πιο μεγάλη χμμ (καρδιά) και οποιοδήποτε μήνυμα έχει να το βάλει στο χμμ (τρίτο συρτάρι δεξιά) κατάλαβες?

Ο ΤΑΡΑΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ πάρτε το απόφαση μια φορά.


To Hollywood Έχει Κάψει!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πασχαλης
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
480 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 00:20:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πασχαλης  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Πασχαλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
θα ηθελα να θέσω ένα νέο θεμα που απευθύνεται σε όλους σας!
Είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφικής σχολής εξωτερικού με Διδακτορικό στην Φιλοσοφία ! με μονοετή μεταπτυχιακή μελέτη ψυχολογίας! κτλ
Στις πολυετής σπουδές μου στην πρωτη περίοδο τους μελέτησα Ιστορικά συγγράματα Ιστορία Ελληνική Ρωμαϊκή,Ιστορία, της Δυτικής Φ ιλοσοφίας. Ελληνική, Ευρωπαϊκή μεσαιωνική Ιστορία λογοτεχνία! Ψυχολογία! Κοινωνιολογία! που συμπεριελάμβανε μελέτη συγγραμάτων και μονογραφίες καθηγητών Εργα Φιλοσόφων απο την Αρχαιότητα μέχρι την Σύγχρονη σκέψη!

Σε όλη την ακαδημαϊκή φοιτητική μου σταδιοδρομία
ακολούθησα πολλά μαθήματα Φιλοσοφίας που αφορούσαν την πρωτη περίοδο του Μεσαίωνα Αριστοτελιστές, Νεοπλατωνικούς και βέβαια έργα των ιδίων! Ηθική φιλοσοφία! Μεταφυσική, Ιστορια των Θρησκειών! Ιστορία του Δικαίου! Εργα όπως Πλάτωνως περί ψυχής κτλ! πολούς διαλόγους του Πλάτωνα και έργα του Αριστοτέλη αλλά και φιλοσόφους πού ακολούθησαν το πνευματικό τους ρεύμα, θεμέλιο του πνέυματος και της θεωρίας όλων των φιλοσοφικών τάσεων της Ευρώπης και του κόσμου!
αλλά και την εποχή του Ανθρωπισμού της Αναγέννησης και την νεώτερη κε μεταμοντέρνα περίοδο!
Αυτή η εισαγωγή θέλει να αποτελέσει μία επισήμανση στο ότι ακολο΄υθησα έναν κλάδο σπουδών ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα, ηθελημένα! να εντρυφήσω στην Φιλοσοφική σκέψη μέχρι κα τις ρίζες της!

Sempronios


Για ξεκινημα καλα εισαι...

Συνεχισε με μελετη φιλοσοφιας Στωικων, Φυσικων φιλοσοφων, Ελεατες και Πυθαγορειους,
καλα Επικουρειους, ΚΥΝΙΚΟΥΣ ΟΧΙ,
απο Ψυχολογια εντρυφησε καταρχην στους τραγικους ποιητες,
μετα Ορφικα, Ομηρο και ξανα φιλοσοφια - Ηρακλειτο,
Ραμαγιανα, Μαχαμπαρατα και Ουπανισαδες,
Βουδισμο και πολυ, παρα πολυ ΤΑΟ και ΖΕΝ,
Λαο Τσε απεξω, Τυλοπα και Ναροπα οπωσδηποτε,
κατοπιν Γνωστικους και νεοπυθαγορειους,
στη συνεχεια πρακτικη αριθμητικη, απειροστικο λογισμο, τανυστες και διαφορικη Γεωμετρια,
Μαθηματικες μεθοδους φυσικης και μαθηματικη επιλυση χαοτικων συστηματων,
ξαναγυρνα σε φιλοσοφια Σοπεναουερ και Νιτσε,
μετα παλι ψυχολογια Γιουνγκ Ροτζερ και Αντλερ αντε και λιγο Φροϋντ,
ξανα φιλοσοφια Χιουμ και Χαϊντεμπεργκ,
Μαρξ, Σαρτρ, Αξελο και Καστοριαδη,
κατοπιν κλασσικη ηλεκτροδυναμικη, κβαντικη ηλεκτροχρωμοδυναμικη,
DOS 5.1 και WINDOWS 3.11,
RPG και ΤΡΙΛΙΖΑ,
εξωγηινη βιολογια και αστρονομια-αστροφυσικη,
μετα Bronski και Eckhart,
Θεοσοφια και Ανθρωποσοφια,
Ταλμουδ και Κυμβαλειον,
Σοφιστες και Σουφι,
Αιγυπτιολογια και Ασσυριολογια,
Παρακελσο και Τριθεμιους, οπως και Ντη και Σβεντεμποργκ...

Μετα ελα και παρακολουθα τις συζητησεις μας...
ΙΣΩΣ κατι να καταλαβαινεις τοτε...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pixeldream
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1606 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2005, 02:07:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pixeldream  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
jonniebegood
quote:
η εισαγωγη σου μου θυμισε λιγο κατι τυπους στα τραινα...

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.


ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in lineΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2005, 16:29:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να συμπληρώσω λίγο τον κατάλογο του Πασχάλη:
Αστερίξ,Αντιρίξ και Συμφωνίξ,Λούκυ Λούκ,Μίκυ Μάους,Βαβέλ,Αρκάς,
από ταινίες Μάτριξ,Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού,Επαφή,
από μουσική Άιρον Μέιντεν και Στρατοβάριους
και μετά,έλα να μας πεις εμάς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2005, 20:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Sempronios ?????

ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ....

ΥΠΑΡΞΗ ΘΕΙΟΥ,ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ......

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/02/2005, 17:03:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ούτε εγώ κατάλαβα πολλά. Και..

"Αν θέλετε θα μπορούσα να είμαι παρατηρητης σας σε θέσεις η απόψεις σας; Η εισαγωγή σας σ'αυτό το θέμα θα επιφυλάξει μια σταδιακή σας μύηση σε μια αλληλεπίδρατη γνωση ! Ισως και σε κάποιες εκπλήξεις!!!"

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2005, 02:07:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Ούτε εγώ κατάλαβα πολλά. Και..

"Αν θέλετε θα μπορούσα να είμαι παρατηρητης σας σε θέσεις η απόψεις σας; Η εισαγωγή σας σ'αυτό το θέμα θα επιφυλάξει μια σταδιακή σας μύηση σε μια αλληλεπίδρατη γνωση ! Ισως και σε κάποιες εκπλήξεις!!!"

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.εγω ακομη περιμενω να αλληλεπιδρασουμε, αλλα χαθηκε ο επιστημων!


κριμα γιατι δεν γελαμε συχνα εδω μεσα!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/02/2005, 16:04:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τί έγινε αλήθεια??? Λες να μας ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ????


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 02:59:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


νατος!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 12:33:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 12:54:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
συγνωμη και εγω που εχω πλατωνικες ριζες και αριστοτελικες
καταβολες τι πρεπει να κανω φιλε επαναπροσδιορισε την σκεψη
σου γιατι και εγω θα χαθω μεσα σε αυτα που γραφετε!!

μην μπερδευετε την φιλοσοφια με την μεταφυσικη......

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2005, 15:21:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
aaaa αααα και στα ελληνικα ....jonnhy ...δεν παιζεσαι.....

.....εισαι το κατι αλλο.......+...+....+...+χεχε

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 04:01:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

jonnhy ...δεν παιζεσαι.....


προσπαθω να ειμαι καλος!!!


παιξτε με κι εμενα!!!

κι ο σεμπρονιος θα μας τραβαει ταινια...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 12:03:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
1900
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Cuba
1904 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 17:07:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 1900  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε πως τους αμολάει έτσι τους κλώνους! Σαν...(χμμ! ποια είναι η λέξη που ψάχνω;!...θυμίζει λιγο και "κλώνο"!...)
ΓρεκοΡαέλιαν ΦορέβερTον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 19:48:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
NA KAI ENA UFO


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2005, 22:27:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

κυριες και κυριοι της ιστοσελιδας...

δεν ειμαι επαιτης, δεν ειμαι ζητουλας!

τη βοηθεια σας ζηταω ο αναξιοπαθης, για να αποκτησω προσωπο στο δικτυο!!!ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

glinaaea
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
309 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/02/2005, 09:14:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους glinaaea  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου γειά σας.
Μα μιά χαρά τα λέτε όλοι σας, εγώ τί να προσθέσω.
Φίλε Παρατηρητή, μην τα θές όλα έτοιμα, δεν μπορούμε να στα δώσουμε. Δούλεψε και λίγο μόνος σου. Και να θυμάσαι, αν δεν βρέξεις κ... ψάρι δεν πιάνεις και φυσικά δεν τρως.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/02/2005, 15:17:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ποιος παρατηρητής?
Πάει…έγινε καπνός.

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

s.manos
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2005, 21:24:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους s.manos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τιποτα παιδια καλισπερα, εγώ μιά δοκιμή ήθελα να κανω(πρωτάρης). Ειδα καπως χαλαρό το συστημα και την έκανα!!!!!!!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

smsmsmsmsmsmΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy